91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
VDomino #60782 Nekem úgy tűnik uram,hogy te lovagolsz ezen a témán.
Csak azért írtam,hogy helyretegyem a hangsúlyokat,ne vedd támadásnak.
A horizontról mi a véleményed?Szerinted ilyen a valóságban is?
Ennek sokkal nagyobb jelentősége van légiharcban.
-
Solt #60781 Ne bánd, mivel kiemeltük, hogy a grafikát elemezzük (mivel annyira szépnek lett titulálva), és nem ez alapján ítéljük meg magát a játékot.
-
Én ha jól nézem most egy órányira vagyok az 1000 órától clod ban:))) -
VDomino #60779 Ööö..pillanat,ez egy HARCI SZIMULÁTOR szerintem.
-megfelelően szimulálja a taktikát: igen
-megfeellően szimulálja a rep.modellt: igen
- -II- a cockpit-et: igen
- -II- a fegyverzetet:igen
Most hirtelen ennyi jutott eszembe,ami nekem LÉNYEGES.A graf másodlagos itt,lehet menni efesikszezni,ha valakinek az a legfontosabb.Én személy szerint bánom,hogy ebbe az irányba megy el a dolog...
-
Ha pár évvel ezelőtt teszik fel a kérdést, akkor azt mondom, hogy a Sturmo miatt veszek kártyát, de ma már kiölték belőlem a lelkesedést...
Így az FPS-ek, stratégia és FIFA mögé szorult. De még a DCS Blackshark is veri játékidőben. :-)
Csak remélem, hogy ez változni fog a későbbiekben... -
A fölső 2200 ról. -
[IMG] [/IMG]
-
[IMG] [/IMG]
-
Solt #60774 Zavaró és illúzió romboló, de ettől még nem lesz játszhatatlan, vagy élvezhetetlen! :)
Azért ajánlottam NV-t, mert ez alatt az engine alatt az NV kártya jobban teljesít fps terén. Neked a GTX680-n London felett (maximum beállításon) alacsonyan sem esik 50 alá az fps, nekem a 7970-n meg leesik 40-re is, holott elvileg ugye a 7970 erősebb...
Ha valaki csak ezzel játszik, vagy ezzel játszik a legtöbbet, akkor érdemesebb NV-t venni... :) -
DE pl a napszak is befolyásolja a dolgokat,mert mikor megy le a nap,vagy éppen már felkelt akkor teltebbek a színek. -
Jaja:) Itt már a 777 is benne volt:XD Hogy száradna le a kezük. Amúgy igaz ami igaz ,sokkal pasztelesebb lett ,mert a kiadáskor szebbek voltak a színek. -
Akkor ne játssz vele ha zavar:) Mást nem tudok mondani.
Ha ez zavar téged akkor már mondtam a megoldást:) várj egy évezredet.
Viszont akkor nem értem az első hozzászólásodat amiben a fejlesztőket ostoroztad ,hogy NV-n jobb,mert ugyan az .

Na további tesztelgetést én inkább megyek lövök spitet az jobb szórakozás:) Meg még van páleszem is :) -
Solt #60770 Hát az... nem ilyenre emlékeztem... :S Ez szerintem az "optimalizálás" eredménye! :( -
Solt #60769 Ugyanaz mint nálam Lacus... csak ugye nekem egy kicsit hátrábbról készült az első kép... de már ott is lehet látni, hogy a bekarikázott rész alatt közvetlenül már jelentkeznek a 3D-s modellek... -
Solt #60768 3 verzió van, és ezt az utolsó képemen lehet jól látni. A piros vonal előtt van a rendes 3D-s modell, közvetlen a piros vonal után a 3D-s modell még megvan, de már mosott textúrával, picit hátrébb pedig már csak a 2D-s textúra van...
Ez a váltás egyébként teljesen normális, csak éppen nem az orrunk előtt kéne lezajlania... :S -
[IMG] [/IMG]
Ez centire 1700 ról van -
Jaja, ez nyilvánvaló is, de elégillúzió romboló. :( -
Mindjárt csinálok 1700 ról egy képet. Szerintem nálam részletesebb ,de meglássuk.
-
Solt #60764 És látszik is, hogy ugyanolyan 2D-s textúra mint nálam... ahogy pedig rárepülsz, szépen az orrod előtt pár száz méterrel fog váltani 3D-re... :S -
A tied magasság mérő szerint 1700m magasból van.
-
Solt #60762 Nem... ez NV-n is ilyen... a Laca által linkelt képen is lehet látni ezt hátul a kis öbölnél a kémények közt, csak az én képeimen hangsúlyosabb, mert magasabbról és jobb szögből van.
Az objektumok kirajzolódását a játék motorja határozza meg, nem a grafikus kártyák képessége, típusa. :) -
[IMG] [/IMG]
Ez pont 3km magasból van cale felett.
-
És ezt csak ATI kártyán csinálja?? Egyébként nagyon szép! :) -
Mondjuk a jelenlegi ultra LOW beállításokhoz képest ez amit linkeltél, nekem maga a vizuális orgazmus... :-D
Ma kipróbáltam így, de nem jelent meg a Reviben a célzókör, a gépek ugy kb. 200m-re előttem tűntek fel, ami érdekes. Addig csak a lövedékek helyzetéből, meg a lőporfüstből következtethettem a helyzetükre, mert az előbb látszott, mint maga a gép. -
Szép de a színek pasztellek szerintem.A valóságban sötétebbek a kontrasztok,mélyebbek a színek.A növények pl sötétebb zöldek és azok közt is árnyalartok vannak,pl a fenyőerdő még az évelőknél is jóval sötétebb stb.A clod grafikájában a túl pasztell,nem valósághű színek nem tetszenek.Amúgy szép és részletes. -
Solt #60757 No...
Így néz ki egy város durván 3km-ről... a bekarikázott rész alatt már kirajzolódott pár objektum, de a többi csak 2D-s textúra...
ÍME
Itt már jobban látni, hogy a piros vonal innenső részén már 3D-s objektumok vannak, a túlsó felén pedig még mindig a 2D-s textúrák.
ÍME
Ugyanez pár száz méter magasan...
ÍME
Itt pedig itt van egy kicsit távolabbról... jól látni, hogy hol vált a 2D-s és a 3D-s textúra...
ÍME
Alig pár száz méterre az ember óra előtt váltanak a textúrák... mindezt maximális beállításokon! Ez azért eléggé beárnyékolja az összképet grafika terén... és ha ehhez még hozzáveszem az élsimítás hiányát... :)
De mielőtt félre érted, ettől még játszható, és ez nem indok arra, hogy az ember ne játsszon vele, viszont a grafikájáról alkotott összképbe alaposan belerondít... Nem emlékszem arra, hogy ez eleinte is ilyen lett volna... :S
-
A sötét folt az egy árnyék ,lévén ott egy felhő a város felett. -
Na most ha ez neked kívánni valót hagy maga után én aszondom ,ez valóban nem a te játékod,nincs más hátra mint várnod a köv évezredig akkor már talán ,úgy hardver és szoftver is lesz olyan ami az igényeid kielégíti:)) -
Solt #60754 Látom is a nyűgöm rajta... a kis öbölnél jól látszik, de mindjárt mutatom "nagyban"! :) -
[IMG] [/IMG]
Itten van ni. Még az angelusokat is látom . -
Solt #60752 Mutatok egy képet... megmutatod, hogy nálad milyen. Ha eltérő annak ellenére, hogy a beállítás ugyanaz, akkor az nagyon gáz...
Pár perc... -
Ráadásul még mindig randa :) az a víz szánalom:) -
Volt helyette más. 4 magos proci,meg most is van valami a hanggal ahogy olvasom. Senki sem tökéletes ők sem. -
Mit nem tudok? Azt írod ,a földi cuccok helyén paca van és ha közel érsz akkor rajzolja ki. Nekem ilyen nincs!!! Ha lenne mondanám.Cale fölött 500-1000 méteren ,tökéletesen látom az utolsó fabodegát,klotyót is az egyik végétől a másikig értsd az egész város ki van rajzolva tökéletesen. Sajnálom ha ez rossz hír de ez van.
Jössz ezekkel az talányos összeesküvés elméletekkel,meg nem fordulna a fejedben,hogy netán más is lehet a probléma oka. Na erre értettem.
De nem is érdekel,nekem jóóóóóó,más meg küszködjön ha neki az esik jól:) -
Solt #60748 Még azt sem tudod miről van szó, mit akarok mutatni... :)
Milyen másra mutogatás Laca? Ezt nem igazán értem... -
Most vagyok ATAG on. Belátom az egész térképet a látóhatárig a városokkal,fákkal ,fűvel ,bokorral egyetemben. Direkt nézem.Egyedül a felhőket baxa ki úgy ahogy te mondod. A városokban a házakat végig látom Cale azért nem kicsi.
De már uncsi ez a másra mutogatás,én meg nem győzködlek ,higgy abban amiben akarsz ha ez neked jólesik. Én inkább játszom:))) Mint már mondtam.
Össze összeáll az a kép ,csak kicsit más mint aminek te be akarod állítani:) -
Solt #60746 És mi lehet még amit nem veszel észre? :D Csinálok neked képet róla, és akkor már látni fogod te is, mert ez nem amd vs nv kérdés! :)
Ha már 777, érdekes náluk nem voltak ilyen 3 kék csík és hasonló véletlen nyalánkságok! :D Sőt, a gondok is akkor szűntek meg a CloD-ban amikor besegítettek... :DD Összeáll a kép a végére Lacám! :D -
De ne csüggedj ,majd a 777 úgyis csinál olyat ami a te kártyáddal is hibátlan lesz,és akkor lesz öröm és bodottág:)
Ha meg mégse ,az megint az NV ármánykodása lesz és kész:) -
Én ilyet nem tapasztalok.
De ahogy érzed:))Biztos így van :) -
Solt #60743 Ez nem kártyafüggő... az objektumok kirajzolódása beállítástól függően egyforma mindenkinél. :) Az a bajom, hogy maxon is szinte az orrom előtt rajzolódik ki... közvetlenül előttem ott az épület, kicsit hátrébb meg már csak egy barna mosott paca... ezen a 5db GTX680-sem segítene! :D