91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-

Az ki van zárva:) Én nem szeressem:)
-
Rendben, 7-kor ott leszek! :) Laca, gyere Te is! :) -
Akik repülnek sowc-on, és még nem tették meg, a puma fórumon szavazni kéne a skinekről. -
ÓÓÓÓÓÓ:) Eretnek leszel?:XD -
Passz. Olyan 7-8 felé szerintem fent leszek Sanyo TS-én. -
artivizsla #60856 A lengyeleknél előrébb vannak a kiadásban, lehet, hogy onnét lenne érdemesebb, a cseh/szlovákoknál, még 2 szám hiányzik a vadászokból ( He162, Me163).
Írtam én is nekik, hogy mi a répa van, de nagyívben tesznek rá.
1. Nem veszik.
2. Kifogyott a modell. ( A cseh/szlovák/lengyel kiadást nézve szinte megegyezik, lehet, hogy a maradék jött hozzánk ? )
3. Nem tudom, de azért elmehetnének a pitába, evvel a hozzáállással.
-
Engem lehet érdekelne. Most egy lengyel spanom mondta hogy lehet hogy elküldi ami nekem kell. (F14 Me 163)De ez még nem biztos.
Tudsz arról valamit hogy miért hagyják abba? Mert nem hiszem hogy nem veszik. A a hülye munkagépeket megveszik akkor ezt is -
Persze, mikor jó neked? :) -
bucsher #60853 tényleg szép! szerintem az tetszik benne, hogy olyan gripenes ;) -
artivizsla #60852 A Cseheknél kapható az 'AmerCom" sorozaton belül a Bombázók kiadvány a makettekkel együtt és persze a Repülőgépek is kaphatóak.
Nem érdekelne valakit az a lehetőség, hogy a magyar kiadásból kimaradt példányokat közösen megrendeljük tőlük?
-
Papa. Ma este ráérsz egy kis ROF-ra? -
Nem igazán tudtam kivenni a szövegből, hogy pontosan milyen alkatrészek kellenek, milyen felbontásban akarsz játszani.. de összeírtam három féle konfigurációt :
Remélem segít az elindulásban, ha valami nem egyértelmű akkor kérdezz nyugodtan ..
-
VGA az legyen GTX 660 TI és akkor jó lesz az.
De van itt olyan totyik hogy milyen gépet vegyek ,ott az arcok ráér idejükben összedobnak neked egy neked megfelelő vasat ,lehet olcsóbban is ,lévén hobbi szinten ezt csinálják már évek óta.
Ez lenne az. -
Zoli105 #60848 Szép estét mindenkinek !:-)
Segítséget szeretnék kérni tőletek !
Szóval 10év után sajnos a gépem meghalt , így hosszas tárgyalások árán meglett a döntés , új gépet kell venni !
No és itt vagyok bajban ! 160ezerért vennék ,csak nem tudom eldönteni melyiket vegyem ! :-S (bár pár barátom is segít , de érdekel a ti véleményetek is! )
Akkor az első gép :
PC ASUS COOLER MASTER ELITE HD
INTEL CORE CORE I5-3470
S1155 ASUS B75(I3,I5,I7 support)
8192MB DUAL DDR3 RAM
1500GB SATA HDD
22xDUAL LAYER DVD ÍRÓ
NVIDIA GEFORCE GTX 650 2048MB DDR5 DVI/HDMI
8CH HD audio
10/100/1000 LAN 6DB USB 2.0+USB3.0
ez 149860FT-be kerül!
Másik gép amin gondolkozom :
COOLER MASTER I5 PC ELITE HD GAMER
INTEL I5-3550 3300/3700MHZ
GIGABYTE GA-B75M S1155
8192DDR DUAL CHANNEL RAM
22x DVD+/-RW DUAL LAYER DVD ÍRÓ
NVIDIA GEFORCE GTX650 2048 MB DDR5 DVI/HDMI
a többi egyezik az első géppel
ennek az ára viszont 157225FT
no most melyiket ?
aztán elmentem egy szakboltba és azt mondta a srác hogy a videókártya túl gyenge (gtx 650) mert ő a Radeon HD 7770 1024MB DDR5 ajánlja +valamilyen Amd procit , de mondó hogy én intel+nv párti vagy szóval ezkilőve !
amúgy melyik kártya a jobb NV GEFORCE GTX 650 2048MB DDR5 VAGY NV GEFORCE GTX550TI 1024MB DDR5????????
Amúgy erről az oldalrol néztem :
www.pcoutlet.hu/products/szamitogep.html
Remélem tudtok segíteni , és előre is köszönöm !!! :-)
jah és még valami az általam felsorolt két gépen elfutnak ezek a játékok fullon?
-Clod
-Far Cry 3
-Bf3
-Rof
-Cryses2
-Assasen Creed 3
stb d -
artivizsla #60847 Vaterás repülős könyv. -
Lysandus #60846 Köszi Safi! 
Bocsánat elírtam, a saját 60798-as üzimre szerettem volna felhívni a figyelmet! :-)
Nem is láttam még ugyanazzal a sorszámmal két fórum üzenetet... -
Safi70 #60845 Üdv Tazar! Esténként itt lehet szárny társra találni. -
pont tegnap ittam egyik ismerősömnél páleszt, ő maga főzte le a kertben lehullott gyümölcsökből, hát mit mondjak olyan volt kb. mint a denaturált szesz :D
tüzet okádtam mint süsü -
artivizsla #60843 Enni talán ők is szoktam, nem ? 
Sógorom, meg elkezdett házilag sajtot készíteni. Tegnap kóstoltam őket, tényleg nagyon guszták lettek. Ja, és valódi tehén tejből, nem savóból, mint az akciós trappistát. -
Lysandus #60842 Már csak egy kis saját főzésű pálinka kellene hozzá! :-)))
Egyébként meg irigyellek!
De hogy jön mindez a CloD kontra RoF flame-hez?
-
artivizsla #60841 Nagy királyság történt, ugyanis ma délután készítettem először magamnak szalámit és kolbászt. Holnap viszem füstölni őket, az előbb meg ettünk egy kis frissen készített sült kolbászt. Segítettek a gyerekek is, sőt a lányom a darálás után először készített egyedül muffint, úgyhogy még desszert is volt a vacsora végére. -
bettly #60840 Szevasztok,udvozlom a regieket es egyben az ujakat is ,en meg mindig az oreg IL-2-ot tolom,de azt is nagy ritkan itt nallunk e szep kibaszott orszagban [ne legye felreertes] meg mindig eromunek szamit a gep es meg most is sok penz , magat a jatekot a dobozost minap lattam az uzletben egy arban van szinte a Silent hunter 3-al, ez komoly inkabb azert irok ,,,kernek egy hatalmas offot, itt nallunk nem kapok segitseget ,a teli ajandekok kozt a gyermekeknek megvan a Catan a regi,most ujitott alapjatek tarsas jatek es v.fele kiegeszito Tengeri utazo,mindenhol ugy irjak hogy minim 3 jatszhatja,mi ketten jatszuk...most nem fogok meg egy gyermeket ereszteni,,dehat a nagy kerdes : miert? es igy ketten mi a kulombseg igy? Tudom benan hangzik e forumon de ez az igaz itt nallunk nem kozismert a jatek, mimdamellett hogy regi, s ha mar 43 eves fejjel neki ulok a gyerekkel jatszani legalabb tudok valamit tisztan vagy esetleg mit tudok meg hozzavenni.En koszonom ,es szep estet mindenkinek -
Lysandus #60839 Tudom, hogy most mindenki mással van elfoglalva, de a #60798-re esetleg valami tipp? -
majonur #60838 Nekem is ugy remlik, hogy mindig is mukodott az orrsegedszarny, csak talan az animacio nem volt pontos a utolso patch-ig, csak nem tudom jol emlekszem e. :) -
majonur #60837 az egy repter jobboldalt, azert kicsit furi az atmenet, de egyebkent nem tul feltuno, csak ezen a kepen eleg hulyen nez ki az atmenet, mozgo kepen sokkal jobb. -
Érdekesek a Clodban is ám ezek a felszínit borító textúrák ..
-
Számol én úgy tudom. -
majonur #60834 Udv! Az lenne a kerdesem hogy, a messernel az orrsegedszarnnyal szamol a flight model, vagy csak az animacio mukodik.
most valami mas:
Csinaltam tegnap egy magyar skint:
ez a kep volt az otletado:
nem tudom miert, de nekem az atlatszo magyar jelzesek jobban tetszenek,mint a feher keresztesek, ezert csinaltam ilyenre. -
Indi69 #60833 köszi -
lala42 #60832 Na pá mindenkinek elhúztam melózni. -
lala42 #60831 Na jó nem titok a fiammal együtt raktuk bele ezt az időt. Tobzossal. -
Beállításoknál a kezelő felület alatt a nyelvet kiválaszthatod. -
lala42 #60829 Kiválasztod a nyelvet, hogy magyar. Steam-beállítások-kezelőfelület. Ott a legördülőben a magyart válaszd. Steam restart és kész. -
Indi69 #60828 üdv. nektek mitöl magyar a steam? -
Mán is se vagyok ifjonc meg néha dolgozom is (bár egyre kevésbé van kedvem hozzá) XD
De látom te sem aprózod el:))) -
lala42 #60826 [IMG] [/IMG]
-
Jut eszembe:) A Város ott úgy né ki (hogy stílusos maradjak) mint valamelyik Stalag 1-17 ig tábor:))Mennyé mán:))))) -
lala42 #60824 na talán ez -
lala42 #60823 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_28_zi0mkh0xtk.jpg -
lala42 #60822