91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
majonur #60901 annak a pdf-nek a 90%-a suket duma, szerintem ha felfogja az energiharc lenyeget, es leszokik az alacsony fordulozasrol messer-el, akkor elobb utobb eleonybe fog kerul. ennek tobb ertelme van itt! -
he111 #60900 másik -
artivizsla #60899 Nyomd meg az "Ingyenes letöltés" gombot, vársz 9 mp-et, oszt jön az magától is. -
he111 #60898 a 13. oldaltól jön a lényeg, típusonként lebontva, itt már csak min-max értékeket ír,akár arabul is lehetne...
a me109 a 29 oldaltól van -
VO101 tvr #60897 és innen hogy a fenébe lehet letölteni a dokumentumot? -
Indi69 #60896 egy árva szó nem sok annyit se értek, ez angol. de azért kösz:) -
he111 #60895 van egy pdf ami mindent leír a CLODban lévő összes repülő üzemeltetéséről.MINDEN benne van ,ha ez alapján repülsz a spit nem ellenfél
itt van -
Indi69 #60894 áááá lehet én bszok el valamit de jobban fordul és emelkedik ugy ugrál körbe ahogy akar. -
Miért ? -
Indi69 #60892 azért a spit meg a huri itt is ugy viselkedik mint az ufok, a tököm tele van velük. -
Úgy használom ,csak valamiért kikapcsoltam minap és úgy maradt.
Semmi különbség nincs teljesítményben érzetre,amúgy meg csak bizonyos szögből ilyen recés ,van ,hogy észre sem veszem.
Az érv az nem a szponzoráció mellett lesz,hanem a hardver mellett:)
Tudom occo volt ,de legalább szar is ahogy szoktam mondani:))))) -
Solt #60890 És akkor miért nem használod az élsimítást? Megeszi reggelire a vga-t mi? :DD
Elmennek a vendégek, akkor megpróbálom én is ráerőltetni... :)) Ha nem sikerül, akkor újabb érv szól majd a szponzorált fejlesztés mellett... :D
-
artivizsla #60889 Régi/új Spitfire. -
Na? Meddig tart retusálni photoshoppal?:XD 

-
Na hol a te képed? -
Ja és jut eszembe egy felszállással 7 gépet lövök:)))
Mert végül is ez a lényeg ,nem a rece:)) -
Ne fárassz már . Mi vagyok én fotós:) Tök sima,de lásd kivel van dolgod.
[IMG][/IMG]
Ezt be kell nyelned sajna:) Jobb a procid, "jobb" a VGA-d ,van SSD-d,nekem meg több az FPS ,és van élsimi:XD E van:)) -
Solt #60884 A reviről lőj egy képet... :) -
Csak kielégíti kényes ízlésedet:)) Lássunk nálad mit mutat talajon?[IMG] [/IMG]
-

-
Rátegyem? Nekem van ha akarom :XD ellentétben veled. -
Solt #60880 Micsoda élsimítás!! :DDDD -
Egyet reppentem éppen most:) Mint a legyek!!!úgy hullottak.[IMG] [/IMG]
-
És én még nem is vagyok aktív részese annak a fórumnak ,pedig már beregeltem:) No de ami késik nem múlik,a végén minden gépet kütyüt megkapsz ingyé ,csak egy kicsit szerepelek ott is:XD -
Nyilvánvalóan a clodosok körében akarják népszerűsíteni, hiszen az új il2 fórumon ment ez, de nem is annyira a létszám, mint inkább a sok negatív kritika miatt. -
Ha még humornak szánnám ! De NEM:))))) -
Laca.. tényleg nagyon finom humorod van! :D -
Nincs játszópajti oszt ilyen olcsó trükkökhöz kell folyamodni:))
Ez mán szánalom:XD -
Il-2 fórumon osztogatták rofosok. Több is lehetne, de az angol gépek nem érdekeltek, azt nem nyúltam le olyanok elöl, akik azokra vannak rákattanva. -
sakkay #60872 Több géped van mint nekem
-
sakkay #60871 Nagyon mennék Tom de sajnos' volt kollégákkal kell' magamat halálra inni
. De ha csúszna mindenképpen fellépek.
-
Nulláról biztos nem kezdtem volna gyűjtögetni, de van most 15 repülhető gépem, ami eddig nulla forintba került. Erre a 3000 még bőven belefér... -

-
Erre már csak Besenyő Pista bácsit tudom idézni:))
Nooooooooooooormális?:)
XD -
Sőt Laca, még durvábbat mondok. Fizettem nekik!
Most akciózták a field modokat, a német gépekre ráköltöttem kb 3000 Ft-ot, de most már rendesen fel vannak műszerezve.
-
vártam, hogy majd hátha elkezdik később a bombázós sorozatot itt is, de így kb semmi esély rá... -
Oki, beírom, RoF-os fórumba is! :) -
Neghwar mondotta mindig. Lőj le mindenkit aztán majd a jó isten kiválogatja:) Egyszerű szabályrendszer:)))) -
Sakkayt, Nesut és Satyát lehetne hívni, nemtom mit terveznek estére. Más nem ismerek aki rendsezresen rofozna. Tőlünk tvr esetleg. -
Múltkor is kipróbáltam online, de csak egyedül, egy ismeretlen szerveren, ismeretlen szabályokkal, úgy nem az igazi, meguntam egy-két óra után.
Az meg, hogy a clodot tartom jobbnak, nem jelenti azt, hogy máshoz hozzá sem nyúlok. Legalább jobban látom mit várjak a BoS-tól :)