91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lehet nagyobb volt a sebessége mint neked. Ha őt csaptad és lassabb volt akkor te rontottál valamit,mert nem érhet utol. -
majonur #60940 Tudom na, igazad van. Csak olyan jo ezekkel szarakodni, ha mar legalabb ennyi le van szimulalva, mikor majd 109F-el repkedunk valmikor 2014 ben, meg ez se lesz. -
4.42 től. Galland apó sem sokat tökölt ahogy nézem:) -
Indi69 #60938 üdv. ez most történt, rácsapok, elemelek és egy hurkány a halál fszáról látom,hogy engem akar. alattam és rohadtul mögöttem van. emelem 300kmh-val, ezt a sebességet tartom végig. éssss utolért, szintbe hozta le is szedet. most akkor melyik a jobb? durván 500m felette és 2km elötte volt a helyzetem buék -
VDomino #60937 Messzernél gyakorolni ezeket?Minek?:)
-gépindítás:3x megcsinálja egymásután,utána vágja,olyan egyszerű(sajnos,teszem hozzá,mert én ilyen kütyübuzi vagyok,simán megcsinálnám mindig az original procedurát,ha már klikkelhető cockpit)
-hűtő:5k-ig 3/4,de sokszor el is felejtem utána
-fékszárny:nem foglalkozom vele,leszállásnál kiteszum fullra,és kész
-magasságmérő:kb semmi jelentősége a játékban(mármint a beállításának)
-taxi:kinézem a legtávolabbi fákat,és vollgáz,max sarkon fordítom a műszert
Na most mielőtt valaki szétkap,tisztában vagyok vele,hogy ez reallife nem így ment,de játékban bőven jó.:)
Kivéve fullra megrakott bombázóval,ott azért már illik betartani ezeket a dolgokat.Ezért is becsülöm a jó bomber pilótákat,mert az nem olyan egyszerű,mint a faék a játékban sem.:) -
majonur #60936 Ja, ez igaz, csak azt vettem ki a szavaibol, hogy o szeretne inditani a gepet, beallitani a hutoket,a fekszarnyat, magassagmerot, esetleg oda taxizni a palyahoz gyakorlaskeppen, stb. -
VDomino #60935 Van egyszerűbb megoldás.
Quick mission-ben kliválasztod a Cross country-t,majd utána bármilyen gépet ki tudsz választani.
A reptérről fogsz indulni járó motorral és angol felségjellel,pályairányban. -
sakkay #60934 Boldog új évet mindenkinek.
Talán nem..

-
majonur #60933 Repcsikrol meg csak almodni se merek, de sebaj, ugyis csalodas lenne a repmodell :) -
És mi van a torpedó illetőleg víziaknát dobó repülő csodákkal ? ;D -
majonur #60931 szivesen :)
esetleg meg annyit hozzafuznek, hogy mikor a yahoo email-rol jelentkeztem oda, nem kaptam visszaigazolast, a gmail-ra kaptam, de a spam elkapta.
Csak szolok, hogy ne lepodjetek meg, ha nem az inboxba kerul nalatok se -
Érdekel, köszi. -
majonur #60929 OFF:
esetleg ha valakit erdekel, hamarosan indul a Silent Hunter online beta teszt itt lehet jelenkezni.
Remelem, hogy nem csak a tengok lohetnek egymasra, hanem lesznek human iranyitasu tengeralattjaro-vadasz hajok is :) -
majonur #60928 Szerintem ha eleinte offline szeretnel gyakorolni (inditas, fellszallas, engine managment) akkor jobban jarsz a Full mission builder-rel,pl. load map/english channel/,majd view/object browser/ valamelyik repterre ctrl+ bal klikk leraksz egy messert/group properties/spawn parked pipalva (ilyenkor allo motorral parkol), waypoint/action/ take off/#1/player pipa
bocs ha nagyon szajbaragos lett, de nem tudom, hogy mennyire ismered mar ezt a szimet.
(a realism-t allitsd realistic-ra, az anthropomorphic control nem kell) -
Lysandus #60927 Boldog, Sikerekben Gazdag Új Esztendőt Mindenkinek! -
Lysandus #60926 Éppen ezért kérdezem, mert nem látom! :-) A PP-nél azért látni a műszereken az állást, a mutatója meg a fordulatszámmérő elég jó helyen van. És a motor hangját is hallani.
Köszi! Majd meginspektálom azokat a pöcköket.
Egyébként tengerszinten stabilan 450-et sikerült kihozni az E3-ból. Ez jónak számít? Lehet, hogy a hűtővel ezen még sikerül hozni valamit.
Mondjuk sokat segítene, ha rájönnék, hogy a tréning missziókban, hogyan lehet gépet választani. Mert eddig a 109-el csak úgy tudtam gyakorolni, ha beültem az egyik quick missionbe, leszálltam, motor leállít, újraindít majd újra felszállás. -
Kinézel a szárnytőre, ott kell látni két kis pöcköt, ami kiemelkedik a szárnyfelületből (mindkét oldalt), amikor csukod a hűtőt. Egyébként jobboldalt van a hűtő tekerője, azon is lehet látni, de mivel az többször körbefordul, az nem pontos (és ezért sem látni a bal alsó pöckökön, mert kézzel megfogva nem érzed a karon, hogy hol áll a hűtő. Ahogy a PP nél sem). -
-
Lysandus #60923 Hali!
CloD-ban hol lehet látni, hogy éppen hol áll a hűtő? Az olajradiátor állását látom ott a képernyő alján a kis pöckön, de a hűtőnél csak annyit, hogy éppen nyitom, vagy csukom. -
Nekem eddig egy felszállásból hat volt a legtöbb, de az összejött egyszer SOWC-on is :) A csövenként hatvan nagykaliber 4-5 gépre kényelmesen elég, a kiskalával meg össze lehet hozni még párat, bár ott már nehezebb kicsit, mert hosszabban ülő sorozatok kellenek.
Tvr, többször be kellene jönnöd Repkára, az jó kis zúzós dogszerver, levegőből induló közeli repterekkel. Célzást, lövést ott lehet csak igazán gyakorolni, amikor egy este lősz 20-30 gépet. Én pl ebből a szempontból az ATAG-ot is lassúnak találom. -
Nem nagy dolog. Sokat gyakoroltam ,látom hova kell lőni és az esetek 80 % ban el is találom a delikvenst. Na meg ha elfogy a nagykala akkor ott a rengetek kicsi is ami felettébb gonosz tud lenni ,meg sok is van belőle.
Csak akkor szállok le amikor már elfogy a benzin. Ezt szerintem Tom is meg még jó páran tudják produkálni. B&Z a lényeg:)) -
Fürtös #60920 a jó öreg USB bug...
Először mindig a drivert rakd fel,mert ha driver nélkül csatlakoztatod akkor a win elkönyveli ismeretlenként és késöbb már hiába rakod a drivert.
Eszközkezelöben ismeretlen hardwerként jelenik meg,onnan távolitsd el.
Húzd ki,rakd fel a drivert és csatlakoztasd amikor kéri.
-
háromszív #60919 Elsőre ezt csináltam, akkor kérte a csatlakoztatást, és utána sem történt semmi - mit lehet még tenni? Az USB csatlakozó jó...
-
Előbb a drivert kell telepíteni és csak azután szabad csatlakoztatni az X52-őt. -
háromszív #60917 Sziasztok, itt egy relative kezdő kérdései, ha valaki tud, segítsen:-)
Saitek Xs52-t próbálok installálni Windows7-es környezetbe. A saitek oldalról a XS52Pro software-t letöltöttem, driver installálásnál viszont hiába van már a géphez csatlakoztatva a stick és a gázkar, nem ismeri fel, és azt kéri, csatlakoztassam. A Tovább gomb emiatt aztán inaktív is marad, csak az installálás megszakítása marad választható opcióként. Mit kellene csinálni?
Előre is köszönök minden segítséget, Üdv -
Azt már többször megfigyeltük, hogy a végzetes sérülések nagy többsége nem annyira látványos, mint más játékokban (ez szándékosan ilyen), ha egy jól ülő pár másodperces sorozatot bekap a másik gép törzse kabinja vagy a hajtóműve, akkor oda már nem kell több rácsapás. Még ha nem is látszik azonnal, az már nem megy haza (ezt a kis kaliberre mondom, a 20-as sokkal durvább, ott pár találat elég). -
VO101 tvr #60915 Egy felszállásből 7 gép azért nem gyenge
Erről írj inkább, hogy csinálod. Nekem már a lőszerjavadalmazás is kevés volna hozzá ...
-
Nagypapa,miért olyan nagyok a füleid? :D -
Szepy2884 #60913 én nem értem ezt a siránkozást az indítási procedúra hiányáról.
Ez csak addig lenne érdekes míg 2-3x el nem szórakoztok vele aztán már mindenki visszatérne az 1-2 gombos indításhoz.
Különösen online nem lenne hosszú életű mondjuk egy full real szerveren, ahol 15-20 percig ülhetnél és várhatnád, hogy üzemi hőre melegedjen a motor mielőtt megkezdenéd a taxizást. Közben meg figyelheted hogy megfelelő e az olajnyomás, kezelni a benzincsapot, kapcsolgatni a porlasztófűtést, a mágnes tekercseket stb stb. Arról nem is beszélve hogy a Messernél sok minden automata volt az, ami a szövi és ruszki csodáknál manuális.
Aztán meg menne a rinya, hogy a kékek folyton magassági fölényben vannak mert hamarabb tudnak felszállni
Il2-ben volt a repair, refuel stb. opció. Mindenki verte rá a nyálát hogy milyen jó aztán nagyon gyorsan mindenki inkább visszatért a jó öreg refly-hoz. -
VO101 tvr #60912 Az indítási procedúra semennyire nincs modellezve. Kettő gombnyomásra indul a 109-es. Az Il-2-ben ehhez elég volt egy. Pedig látszik, hogy tervezték az indítási procedúra szimulálását, de eddig jutottak sajnos ... -
nagyon jó képek
-
Oki, esetleg ha van kedvetek majd felmehetünk a SYNDICATE-re is, bevetést repülni. :) -
artivizsla #60909 Kávé mellé. -
Köszia hostot. Ja ja, ha jön ki valami patch utána mindenképp. -
Köszi urak, hogy voltatok, remélem máskor is csatlakoztok majd hozzánk! :) Jó repülés volt! S! -
majonur #60906 bocs,a fordulatszam az inkabb 2400-2500/perc akart lenni. -
majonur #60905 ja, ezeket tok jo tudni szerintem is, csak:
ezek nagy resze nincs sajnos modellezve a CE-ben, sot sajnos tobbnyire nem jatszanak (master bus On, cylinder injecting, sparkplug, fuel pump, stb,balablaba felejtos a clodban).
Eleg annyi hogy a radiator+ olajhuto kb. felig nyitva, a fordulatszamot tartsd kb. 23-24.000-ren a prop pitch el, (zuhanas kozben foleg figyelni), 650 km/h eleg neki (zuhanas), utana mar elmaradoznak alkatreszek, leltarnal gond lehet. Felszallasnal 200 km/h mar sok neki, defekt kovetkezik.
a fontosabb hogy ha magassagi vagy sebessegi folenybe vagy valami nagy szerencse folytan, akkor ne kezd el korozni egy hurricane mogott mert ugyis lefordul vele 1.5 kor alatt. -
he111 #60904 -
he111 #60903 -
he111 #60902 miért lenne süket duma?Száraz tények vannak benne róla hogy hány 0C-nál megy tönkre a motor,meg hogy mennyi a max zuhanósebesség pl...
persze érzésre is lehet repülni meg sok hét alatt kitapasztalni.Itt meg le van írva csak el kell olvasni