91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
-
A fékszárny nem kell légi harchoz, corner speedet flap nélkül kell tartani, egyébként meg nagyon lassan lehet nyitni-csukni. Az maradhat akár billentyűzeten is, úgyis csak fel és leszállásánál fogod használni. Joy tengellyel, tekerővel nem lehet normálisan állítani (a tekerőt kapcsolónak veszi, végállásokban elindítja fel és le, középen megáll. Tehát nincs közvetlen kapcsolat a joy tekerője és a játékban a flap állása között). A flap egyébként teljesen nyitott állapotban 40 fokra van nyitva, az a leszálló fokozat, a félig nyitott 20 fok a felszálló (gépkönyv szerint). Combat fokozat nincs, nem is volt.
Ha gombhiányod van, akkor a géppuska+gépágyú gombot használd.
A FOW és a prop pitch fontos, azoknak a joyon a helyük. -
No a lelkes amatőr emígyen harcol.
-
Tengelyre tegyed. -
LV 426 #61417 Ja és mivel "tekerős" a nyitás zárás, gondolom ne is keressek olyat mint a 1946 ban : combat, landing, take off állás? -
LV 426 #61416 Hi!
Egy ideje próbálom a flaps-eket beállítíni x-52 -n, egyenlőre csak a boton levő gombokra tudtam belőni, pedig jobb volna a gázkaron. Pl fire D meg az alsó clutch button (I betű van rajta) de ha beállítom ezeket a profil editorban semmi nem történik.
Így hogy a boton van, kicsit kevés az 5 ujj föleg ha m gun+ cannon+ prop pitch+ flaps+ FOW ot kell állítíni egyszerre -
Mivel lehet összefűzni videókat meg zenét alátenni. Már át konvrtáltam egy párat de szeretnék egy komolyabb filmecskét összerakni.
Mindjárt mutatok párat. -
Hali,
pár fórumon arról írtak, hogy a \Input\TrackIR.ini fájl törlése segít.
Más tippem nekem sincs, TS-en végigbeszéltük, ami eszünkbe jutott. -
Sajnos csak 2 megnyugtató megoldás létezik erre: Bezárni az ebet a tüzelés idejére egy helyiségbe,ahonnan nem nagyon megy ki a szaga sem, vagy az ivartalanítás. Vagy marad a hadakozás :) -
-
Solt #61411 Minden tiszteletem mellett röhögném könnyesre a szemem! :D -
Fegyelmezd már magad:) Méltóság is van a világon!
Seprűvel megyek ebet sétáltatni ,eleve kiröhögnek a szomszédok nem inspirál,hogy ti is rajtam viduljatok. A seprű az kutyazavaró eszközként funkcionál.
-
Solt #61409 Ne te... valaki téged, hogy azt is lássuk amikor esel kelsz... :D -
Még videózzak is ? Van itt egy szánhúzó nagy dög ,igen elhivatott,most is vele foglalatoskodtam. -
Solt #61407 :DDD Istenem... nincs erről valami felvétel? :DDD -
Kutyám Sütemény tüzel ,reggelre ellepték a ház környékét,még az ajtó előtt is állnak , falkában a kankutyák ,most már dühös vagyok ,vállfatartóval üldözöm őket ,de lévén esik a hó és csúszik minden én meg esek kelek közben így kilátástalannak tűnik a dolog. -
Akkor szorri, nekem a GT rémlett. Vagy az az 1.TG előtt volt? -
Kiskala: pfosfor mit stalkern (vagy valami ilyesmi)
Nagykala: m-geschoss -
Siraly72 #61403 Én is az 1.TG után lettem Vo101 es ,most meg szabad uszó vagyok -
Tgabbar #61402 Sziasztok!
A segítségeteket kérném abban, hogy nemrég vettem egy trackir3 pro-t, felinstaláltam rendesen, legújabb drájver stb. Valamiért mégis mikután kikapcsolom a gépet és valamikor újra indítom egyszerűen megőrül..velem együtt. A program indításakor érzékeli az eszközt, be is kapcsolja, majd valamiért úgy érrzékeli, mintha "játékban lenne"(világít a kék - a toca race driver2-őt érzékeli minden egyes alkalommal, pláne hogy ninc is fent a gépen)és a program szerint működik is rendesen, de ha elindítok egy szimet(pl. dcs A-10C, CloD) vagy bármi mást ami tudja kezelni, nem működik(gondolom azért mert ő magát ugye úgy érzékeli, hog yépp a toca alatt működik). Ha újra rakom törölve minden előzménnyel és kb. 1 óra küzdelemmel és újraindítással,valamint próbálgatom az usb portokat, akkor működik. A múltkor Tomék próbáltak segíteni, de igazából ők se tudták mi lehet a baj :).
A legújabb drájvert használom hozzá(4.2 final), a hardverem pedig dell inspiron laptop egy i7-es procival, 8 Gb rammal, ati radeon 7730m vga.
A segítségeteket előre is köszönöm! -
-
Ez jobban fog tetszeni nektek:)
-
Ja és az alapot ne felejtsük el!:)
-
Konvergenciához ne nyúlj. Jó az úgy ahogy van ,megszokod és kész. E4 be érdemes M-Geschoss-t tenni a 20 asokba. Mármint csak azt.Többivel szerintem nem érdemes foglalkozni. -
lala42 #61397 http://indavideo.hu/video/Hollos_Ilona-Ahogy_lesz_Ugy_Lesz
Ez az eredeti. -
LV 426 #61396 Üdv!
A löszerjavadalmazást érdemes variálni a játékban, vagy maradjon a default?
Ugyanez érdekelne az összetartást illetően is, mert nem mutatja mi is az alapértelmezett beállítás.
Itt van egy videó a konvergenciáról ami logikusnak hangzik:
http://www.youtube.com/watch?v=riJXEF7kerE
Az 1946-ban egyszerűen csak belőttem 250-re oszt kész. -
sakkay #61395 Én is nagyon szeretem a festményeit. Iszonyat érdekes, olyan mintha 500 évvel később festett volna. -
A klippjét eddig nem is láttam,Bosch festmények jelenetei vannak benne,azt is szeretem :)
-
Leon77 #61393 Ha tényleg reklám, hívni kéne onnan néhány "szakit". :))
-
Igazad van. Utána olvastam a Thai reklámok állítólag nagyom jók.
Ezt találtam ,ez is az. Szívbe markoló.
-
Itt megtaláltam több változatban is.Szerintem több filmben is felhasználhatták. -
Pantene reklám csak -
Jól láttad. Thai . Most zavarban vagyok ,lehet ez egy reklám? -
Megvan!!!! you can shine.
De lehet ez nem is film ? -
Leon77 #61387 A film elején látszik egy rendszám részlete, s azon karakterek alapján mintha thai lenne. Talán errefelé is lehet keresgélni. Eddig nem találtam semmi egyebet. -
Ok :) De mi a film címe? Ez itten a nagy kérdés!
Magát a zeneművet beazonosítottam én is. -
No akkor tágítsuk azt a zenei kört:) 
-
Bocs de sztem meg ez a dal és a szám cime! :)
ahogy meghallottam egyból beugrott , az egyik kedvenc komoly zeném -
Kösz! Valahol megvan nekem az egész filmzene,onnan ismerős.Csak abban nem éneklik hanem hangszeren játsszák. -
Nella Fantasia a dal címe amit előad. És valóban Morricone a szerzője.
A misszió (The Mission) című filmnek a zenéje ahogy kevéske angelus tudásommal kibogarásztam.