91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Savas szerint a HSFX-el repül majdnem midnen szerver, szal fel kell tenned az il2-őt a 4.11.1 patchig, majd a három HSFX fájlt egymás után. Azután már aztomatikusan frissít a hsfx, és kész. Pár napja tettem fel én is, működik.

Ahogy itt írva vagyon:
  • VO101Tom
    Épp tegnap mentem fel kicsit ilkettőzni, Grij szerveren (mod nélkül), volt kis dogfight, fent volt Zui is. Élveztem, ahogy kiderült nagyon el sem szoktam tőle :P (sikerült végre beállítani a joyt rendesen), csak sajnos váltott a szeró '45 -ös gépekre, azzal meg a dogfight annyira nem kedvenc (mármint G-6/AS meszával La7, Tempest meg Jakok ellen ugye).
  • Her Laca
    Nem rajtam múlik:) Én felveszem azt is ha együtt operálunk:)
  • VO101Tom
    Mehetnénk géppárban, vagy rajban, kötelékezéssel, satöbbivel. Az is hasznos lehetne. :)
  • Her Laca
    Kollegák. Asszem evvel én be is fejezem azt a képi környezet szennyezést amit eddig elkövettem a tecsöveden,de ha esetleg valakinek közületek van tehetsége ,és kedve videót készíteni annak szívesen elküldök trackeket .
    Nekem úgy látom nincs nagy tehetségem ehhez:) Én csak lelőni tudom a vereseket max.
  • Nesu
    Egy ilyen élőben fantasztikusan néz ki !!!
  • artivizsla #61495
    Most, hogy meg Armstrong nyomott egy comming out-ot, van egy bringás történetem a Tour de France-ról :

Elvitték valamikor az orosz olimpiai bringa csapatot a tourra a profik közé, hogy lássák, hogy mi-, merre-, hány méter, de nagyon lemaradtak a végére.

Kérdezték az orosz edzőt, hogy mi történt ?

- Felfelé nem bírtuk, lefelé meg nem mertük...

• Her Laca
    Ej skacok. Ma melankolikus hangulatom van, rippelgetek,feltöltök ,egy regényt olvasok,fórumozok közben ,és epres túrót eszegetem.
    Van egy említésre méltó idézetem amit nemrég olvastam.
    " A halál igazi jutalma az,hogy ne kell többé meghalni" Roppant figyelemre méltó gondolat.
  • Frenky
    Hi!Most is repültem, és volt egy Magyar pléjer is :-)

Azért írtam, hogy akinek van kedve repülni, ossza meg, hogy hol szokott...
  • Her Laca
    Mindamellett Tom minap linkelt híreket a régi IL2 ről is ,(vagy Sanyó?) tehát naprakész a totyik ,hogy úgy mondjam.
  • Her Laca
    De nem ez volt a kérdés.:) Csak nem értettem ,evvel hogyan segítesz a srácnak:))))
    Mi bajod a fórummal amúgy? Tök jó szerintem.Az ,hogy a régit kevesen használják a Clod ot többen egyértelművé teszi,hogy arról pl több szó esik,de ez asszem nem baj:)
  • Szepy2884
    véleményemet írtam le hogy Én miért nem. Te is leírtad annó hogy te miért nem. Majd leírja az is hogy miért igen. Errõl szól(t) ez a fórum megannyi más mellett is. Bár lassan az il2 emlegetése is off topicba sorolható.
  • Her Laca
    És ez mennyiben segíti a kollegát,hogy társakra leljen az Il2 repülések alatt?
    Csak kérdezem Szepy tesó:)
  • Szepy2884
    Én. Valamikor egy éve megkívántam, hogy repüljek egy kicsit, de csatlakozáskor kiírta, hogy hiányzik valamelyik mod vagy patch vagy mindkettõ :))) szóval azóta is element a kedvem az egésztõl... meg úgy általában a szimulátorosditól.
  • Frenky
    Jó reggelit! Az IL-2 Sturmovik 1946_al szokott valaki Online repkedni? Mikor, melyik szerveren? Mennék én is golyófogónak :-) Szép napot.
  • artivizsla #61486

• artivizsla #61485
    Tényleg jól néz ki, várható a megjelenése valamelyik mod alatt ?
  • artivizsla #61484
    Nemrég megadták az elérhetőséget, ahol megvásárolhatók lesznek az elmarad példányok. Ma fogok érdeklődni utána.
  • Her Laca
    Szepy:)
    Sosem a francia katonával volt a baj ,inkább a vezezéssel..A technika sem volt rosszabb nekik se régen se most.
    Kiváncsi vagyok Maliban most mikor kell kihúzni őket a szarból. bár ahogy olvasom megint nincsennek a toppon.
  • Szepy2884
  • zmok
    Tudod miről lehet megismerni a francia katonát?!.....

...., hogy le van barnulva a hónalja....

• Szepy2884
    OFF

Tud valamit az a rizses masina

• Her Laca
    Hazaértem gondoltam gyűjtök anyagot a következő filmemhez amit már jobban meg szeretnék csinálni. Ezen felül is van még két szép akció de ezek nagyon jóóóóók voltak. És mindezt egyszuszra:)

***** Damage Caused *****

Plane: HurricaneMkI
    ---- Inflicted:
    Engine damage
    Engine water cooling damage
    Electrical battery damaged
    Engine damage
    Engine damage
    Electrical generator damaged
    Machine gun line damaged
    Controls generic damage
    Flaps failure
    Flaps failure
    Cockpit damage
    Engine damage
    Engine damage
    Rudder disabled
    Plane: HurricaneMkI_100oct
    ---- Inflicted:
    Machine gun failure
    Machine gun failure
    Machine gun failure
    Machine gun failure
    Machine gun belt broken
    Machine gun belt broken
    Machine gun belt broken
    Machine gun belt broken
    Machine gun line damaged
    Ailerons disabled
    Flaps failure
    Plane: SpitfireMkIIa
    ---- Inflicted:
    Machine gun failure
    Machine gun failure
    Machine gun belt broken
    Machine gun belt broken
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Flaps failure
    ---- Inflicted:
    Fuel tank tiny leak
    Machine gun line damaged
    ---- Inflicted:
    Machine gun failure
    Machine gun belt broken
    ---- Inflicted:
    Machine gun failure
    Pneumatics compressor failure
    Engine damage
    Plane: HurricaneMkI
    ---- Parts cut off:
    Left Stabilizer
    Left elevator
    Left elevator
    ---- Parts cut off:
    Right flap
    Right wing
    Right wing
    Right wing
    Right aileron
    Right aileron
    Right wing
    Right wing
    Right wing
    Right elevator
    Right elevator
    ---- Parts cut off:
    Left elevator

**** Stationaries Damaged *****

**** Stationaries Destroyed *****

**** Buildings Destroyed *****

***** Your plane has these damages: *****

***** Your plane is missing these parts: *****
    Slat
    Left aileron
    Left aileron
    Left wing
  • Lysandus
    Mindegy már nekem, csak nehogy két szék között a padra huppanjunk...
  • Her Laca
  • Her Laca
    Folytatni kellene a CLOD ot:)
  • Lysandus
    Belegondolva: qrva jól néz ki, de bele kellene rakni a CEM-et, komolyabb sérülésmodellt, repülési modellt (beleértve a gépek 7000 méter feletti viselkedését). Van erre valakinek energiája?
  • Willenbrock
    Ezek benne lesznek majd valamelyik patch-ben,modban?
  • Lysandus
    Huba!!!

Ha CEM-et is beletennék...
  • Willenbrock
    Elhanyagolták a légierejük fejlesztését a 30-as évek második felében,még mindig nyitott egyfedelűeken repültek,mikor a németek rég Bf 109-en.Az Ms 406 és a D 520 gyártása lassan indult be,olyan szinten,hogy amerikából kellett Curtiss Hawk 75-öket és P-40-eseket rendelniük.A P-40-eseket végül a RAF kapta meg helyettük.
  • VO101Tom
    Durva. Il-2 1946 Kuban és Kursk map újratextúrázva, városok újraépítve:

• Kurfürst
    Azért ez annyira nem igaz. A világháború alatt érthetően nem csináltak új fejlesztéseket, de pl. a francia, 30-as évek beli Hispano - Suiza repülőgépmotorokon alapultak a főbb szovjet repülőgépmotorok, a szovjet harckocsikon is igen erősen érezhető a francia hatás (öntött szerkezetek, alváz kialkítás). Az angol-amerikaiak széles körűen használtak a Hispano gépágyúkat, a németek is valószínűleg francia hatásra vették át a motorgépágyú elrendezést, pl. a 109esen. A nagyobb hajóik pedig egészen kiválóak voltak.
  • VO101Tom
    Kicsit off :)
    Videót beszúrni úgy kell, hogy a youtube oldalon a video alatt klikkelsz a megosztásra, az kiad egy ilyen szöveget, amit kimásolsz:
    http://youtu.be/Y5rGyP6SSYM

Majd klikk e Video beszúrása gombra, abba az ablakba beilleszted, és OK-ra nyomva ez ilyen kódot ad ki:

Csak így működik.

Ha csak simán beilleszted ide, és utána klikkelsz a video beszúrása gombra, vagy csak manuálisan írod be a flash tegek közé, akkor NEM jó kódot kapsz:

• Gundark 1 1
    Megjelent. De minek :) Nem a francia technika bántása a célom, de a II vh alatt mondjuk politikailag korrekten, nem tudtak beleszólni semmibe. Ugyanakkor a megjelenésből kimaradnak olyan emblematikus gépek mint a 163as messzer, vagy a tomcat.
  • Lysandus
    Kisfiú kérdezi az apját:

- Apa! Öltözhetek idén sírnak a farsangon?
    - Tavaly lány voltál, nem???
    - De igen, mért?
    - Fiam! Bolond, aki sír egy lány után!
  • Willenbrock
    MS 406 az,legalább olyan jelentős gép volt mint a D 520-as...
  • Szepy2884
    hát ez buzi!!!

Akkor ha így se, akkor feladom Negy egy DB motor, de ha nincs ló, megteszi a szamár is
  • Szepy2884
    úgy látom szívat a fórum motor.... akkor még1x

• Szepy2884
  • artivizsla #61462
    Az utolsó Ég Urai füzet megjelent a múlt héten ? ( D 520 )