91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Savas szerint a HSFX-el repül majdnem midnen szerver, szal fel kell tenned az il2-őt a 4.11.1 patchig, majd a három HSFX fájlt egymás után. Azután már aztomatikusan frissít a hsfx, és kész. Pár napja tettem fel én is, működik.
Ahogy itt írva vagyon:
-
Épp tegnap mentem fel kicsit ilkettőzni, Grij szerveren (mod nélkül), volt kis dogfight, fent volt Zui is. Élveztem, ahogy kiderült nagyon el sem szoktam tőle :P (sikerült végre beállítani a joyt rendesen), csak sajnos váltott a szeró '45 -ös gépekre, azzal meg a dogfight annyira nem kedvenc (mármint G-6/AS meszával La7, Tempest meg Jakok ellen ugye). -
Nem rajtam múlik:) Én felveszem azt is ha együtt operálunk:)
-
Mehetnénk géppárban, vagy rajban, kötelékezéssel, satöbbivel. Az is hasznos lehetne. :) -
Kollegák. Asszem evvel én be is fejezem azt a képi környezet szennyezést amit eddig elkövettem a tecsöveden,de ha esetleg valakinek közületek van tehetsége ,és kedve videót készíteni annak szívesen elküldök trackeket .
Nekem úgy látom nincs nagy tehetségem ehhez:) Én csak lelőni tudom a vereseket max.
-
Egy ilyen élőben fantasztikusan néz ki !!! 
-
artivizsla #61495 Most, hogy meg Armstrong nyomott egy comming out-ot, van egy bringás történetem a Tour de France-ról :
Elvitték valamikor az orosz olimpiai bringa csapatot a tourra a profik közé, hogy lássák, hogy mi-, merre-, hány méter, de nagyon lemaradtak a végére.
Kérdezték az orosz edzőt, hogy mi történt ?
- Felfelé nem bírtuk, lefelé meg nem mertük...
-
Ej skacok. Ma melankolikus hangulatom van, rippelgetek,feltöltök ,egy regényt olvasok,fórumozok közben ,és epres túrót eszegetem.
Van egy említésre méltó idézetem amit nemrég olvastam.
" A halál igazi jutalma az,hogy ne kell többé meghalni" Roppant figyelemre méltó gondolat. -
Frenky #61493 Hi!Most is repültem, és volt egy Magyar pléjer is :-)
Azért írtam, hogy akinek van kedve repülni, ossza meg, hogy hol szokott... -
Mindamellett Tom minap linkelt híreket a régi IL2 ről is ,(vagy Sanyó?) tehát naprakész a totyik ,hogy úgy mondjam. -
De nem ez volt a kérdés.:) Csak nem értettem ,evvel hogyan segítesz a srácnak:))))
Mi bajod a fórummal amúgy? Tök jó szerintem.Az ,hogy a régit kevesen használják a Clod ot többen egyértelművé teszi,hogy arról pl több szó esik,de ez asszem nem baj:) -
Szepy2884 #61490 véleményemet írtam le hogy Én miért nem. Te is leírtad annó hogy te miért nem. Majd leírja az is hogy miért igen. Errõl szól(t) ez a fórum megannyi más mellett is. Bár lassan az il2 emlegetése is off topicba sorolható. -
És ez mennyiben segíti a kollegát,hogy társakra leljen az Il2 repülések alatt? 

Csak kérdezem Szepy tesó:) -
Szepy2884 #61488 Én. Valamikor egy éve megkívántam, hogy repüljek egy kicsit, de csatlakozáskor kiírta, hogy hiányzik valamelyik mod vagy patch vagy mindkettõ :))) szóval azóta is element a kedvem az egésztõl... meg úgy általában a szimulátorosditól. -
Frenky #61487 Jó reggelit! Az IL-2 Sturmovik 1946_al szokott valaki Online repkedni? Mikor, melyik szerveren? Mennék én is golyófogónak :-) Szép napot. -
artivizsla #61486
-
artivizsla #61485
Tényleg jól néz ki, várható a megjelenése valamelyik mod alatt ?
-
artivizsla #61484 Nemrég megadták az elérhetőséget, ahol megvásárolhatók lesznek az elmarad példányok. Ma fogok érdeklődni utána. -
Szepy:)
Sosem a francia katonával volt a baj ,inkább a vezezéssel..A technika sem volt rosszabb nekik se régen se most.
Kiváncsi vagyok Maliban most mikor kell kihúzni őket a szarból. bár ahogy olvasom megint nincsennek a toppon. -
Szepy2884 #61482 -
zmok #61481 Tudod miről lehet megismerni a francia katonát?!.....
...., hogy le van barnulva a hónalja....
-
Szepy2884 #61480 OFF
Tud valamit az a rizses masina
-
Hazaértem gondoltam gyűjtök anyagot a következő filmemhez amit már jobban meg szeretnék csinálni. Ezen felül is van még két szép akció de ezek nagyon jóóóóók voltak. És mindezt egyszuszra:)
***** Damage Caused *****
Plane: HurricaneMkI
---- Inflicted:
Engine damage
Engine water cooling damage
Electrical battery damaged
Engine damage
Engine damage
Electrical generator damaged
Machine gun line damaged
Controls generic damage
Flaps failure
Flaps failure
Cockpit damage
Engine damage
Engine damage
Rudder disabled
Plane: HurricaneMkI_100oct
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Ailerons disabled
Flaps failure
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
---- Inflicted:
Fuel tank tiny leak
Machine gun line damaged
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun belt broken
---- Inflicted:
Machine gun failure
Pneumatics compressor failure
Engine damage
Plane: HurricaneMkI
---- Parts cut off:
Left Stabilizer
Left elevator
Left elevator
---- Parts cut off:
Right flap
Right wing
Right wing
Right wing
Right aileron
Right aileron
Right wing
Right wing
Right wing
Right elevator
Right elevator
---- Parts cut off:
Left elevator
**** Stationaries Damaged *****
**** Stationaries Destroyed *****
**** Buildings Destroyed *****
***** Your plane has these damages: *****
***** Your plane is missing these parts: *****
Slat
Left aileron
Left aileron
Left wing
-
Lysandus #61478 Mindegy már nekem, csak nehogy két szék között a padra huppanjunk... -
-
Folytatni kellene a CLOD ot:) -
Lysandus #61475 Belegondolva: qrva jól néz ki, de bele kellene rakni a CEM-et, komolyabb sérülésmodellt, repülési modellt (beleértve a gépek 7000 méter feletti viselkedését). Van erre valakinek energiája? -
Ezek benne lesznek majd valamelyik patch-ben,modban?
-
Lysandus #61473 Huba!!! 
Ha CEM-et is beletennék... -
Elhanyagolták a légierejük fejlesztését a 30-as évek második felében,még mindig nyitott egyfedelűeken repültek,mikor a németek rég Bf 109-en.Az Ms 406 és a D 520 gyártása lassan indult be,olyan szinten,hogy amerikából kellett Curtiss Hawk 75-öket és P-40-eseket rendelniük.A P-40-eseket végül a RAF kapta meg helyettük. -
Durva. Il-2 1946 Kuban és Kursk map újratextúrázva, városok újraépítve:
-
Kurfürst #61470 Azért ez annyira nem igaz. A világháború alatt érthetően nem csináltak új fejlesztéseket, de pl. a francia, 30-as évek beli Hispano - Suiza repülőgépmotorokon alapultak a főbb szovjet repülőgépmotorok, a szovjet harckocsikon is igen erősen érezhető a francia hatás (öntött szerkezetek, alváz kialkítás). Az angol-amerikaiak széles körűen használtak a Hispano gépágyúkat, a németek is valószínűleg francia hatásra vették át a motorgépágyú elrendezést, pl. a 109esen. A nagyobb hajóik pedig egészen kiválóak voltak. -
Kicsit off :)
Videót beszúrni úgy kell, hogy a youtube oldalon a video alatt klikkelsz a megosztásra, az kiad egy ilyen szöveget, amit kimásolsz:
http://youtu.be/Y5rGyP6SSYM
Majd klikk e Video beszúrása gombra, abba az ablakba beilleszted, és OK-ra nyomva ez ilyen kódot ad ki:
Csak így működik.
Ha csak simán beilleszted ide, és utána klikkelsz a video beszúrása gombra, vagy csak manuálisan írod be a flash tegek közé, akkor NEM jó kódot kapsz:
-
Megjelent. De minek :) Nem a francia technika bántása a célom, de a II vh alatt mondjuk politikailag korrekten, nem tudtak beleszólni semmibe. Ugyanakkor a megjelenésből kimaradnak olyan emblematikus gépek mint a 163as messzer, vagy a tomcat. -
Lysandus #61467 Kisfiú kérdezi az apját:
- Apa! Öltözhetek idén sírnak a farsangon?
- Tavaly lány voltál, nem???
- De igen, mért?
- Fiam! Bolond, aki sír egy lány után! -
MS 406 az,legalább olyan jelentős gép volt mint a D 520-as... -
Szepy2884 #61465 hát ez buzi!!! 
Akkor ha így se, akkor feladom Negy egy DB motor, de ha nincs ló, megteszi a szamár is -
Szepy2884 #61464 úgy látom szívat a fórum motor.... akkor még1x
-
Szepy2884 #61463 -
artivizsla #61462 Az utolsó Ég Urai füzet megjelent a múlt héten ? ( D 520 )