91397

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Feró Flex
    Fantasztikus!Köszömöm nektek:O)))
  • Papa01 #61548
    Nagyon szép lett, gratulálok! :)
  • Sanyo
    Még nem 100%-os, de itt van a közel végleges és már nyilvánosan is böngészhető megújult Pumaszállás.
  • VO101 tvr
    Más. Ju88-ról fegyverzetkezelési leírás vagy youtube film létezik?
    Nem egyszerű a technika :-) Már elindult a technika, de vannak még sötét foltok: Üzemanyagtartályok kezelése, üa. szivattyúzás, robotpilóta és leszállítórendszer stb :-)
  • VO101 tvr
    Köszönöm!
    Engem 2 Spit II kergetett, a sebességből ezért nem akartam csak úgy eldobni :-)
  • Her Laca
    Tegnap is vagy 5 -6 spittel harcoltam a háborúban ,párat meg is lövöldöztem ,de sokan voltak és így menekültem lefele ,az egyik utánam jött de pár s manőver után már előttem is volt ,csak aztán belém rántotta a gépet. Még szerencse,hogy ki tudtam ugrani mert az egyik szárnyam leesett. Mondjuk ő meg vígan tovasuhant:)
  • Her Laca
    Ha már nagyon mögötted vannak akkor s-ezni ,de úgy próbálni,hogy ne negyon kopjon a sebességed. Ha próbál követni (nem fog tudni) hamar eléd csúszik és akkor el lehet kapni. Vagy levinni nullára ,közben s manőverek és akkor rászúrni a plusz kakaót ,onnan már nem emel utánad. Ezeket tapasztalom úgy kb. De a legjobb még mindig ha te vagy felül és lövöd ahol éred:)
  • VO101Tom
    Fontos az is, hogy a meszán a golyó középre legyen lépve, a prop pitchet érdemes manuálban 2200-2300 rpm-re állítani (automatika néha túlpörgeti 2400-2500-ra), és a hűtőt csukni 3/4 alá. Csak akkor figyelni kell nagyon a hőfokot, ne forrjon föl (110 fölött már joga van szétmenni, de feltűnő, hogy jelentősen esik a teljesítmény közvetlen azelőtt, hogy szétmenne.

Ha 100 oktános Spit vagy Hurri van a nyomodban, az alacsonyan nagyon jelentős boostot tud kapcsolni, kb 6-8 percig használható anélkül, hogy a motor károsodna. Ha ennyi idő alatt nem ér utol, akkor van esélyed lelépni.
  • Her Laca
    Magasság függő. Tenger szinten lehagynak,no meg a pilcsi se mindegy ahogy észlelem.Én spirálba kapom a messzát azt nem nagyon tudják követni,olyankor elkopnak,de ha csak simán el szeretnék emelkedni akkor van esély,hogy nem megy.Rászúrják a plusz enerdzsííít,oszt utánam jönnek.Észnél kell lenni nagyon.
  • VO101 tvr
    Srácok. Tegnap ATAG-on szintben próbáltam meg 2 nagy íven forduló Spit közül a hátsó után belopakodni 1-2000m körül. (mert nagyon nem látom a kontaktokat rendesen) A lényeg, hogy utolsó pillanatban csak észrevett, leborított. Jó, akkor eltolom. Éppen lőtávolságon kívül kimentünk a világból, vagy 150 liter üzemanyagot elkergetőztünk ... meglőni, sprézni nem tudtak, én kiemelkedni nem tudtam, mert akkor ugye bejöttek lőhelyzetbe. Van esély ilyenkor egyáltalán, hogy 6-700m-rel mögöttünk loholó két Spit II-őt lerázzuk? Vagy csak én vagyok a f.sz?
  • Solt
    Ez szemétség volt így kora reggel... :D
  • artivizsla #61538
    Azért milyen lett volna anno a szakközépben, ha mondjuk ő lett volna a matektanárod és egy rossz felelés után behívott volna a szertárba egy kis "testi" fenyítésre, mit amilyenekről szinte nap mint hallani az USA-ban, csak ezt ma már úgy hívják, hogy megrontás, de biztos nem zavart volta téged sem.
  • macleody
    Ilyen szemekkel, nem csodálom. Booooooobs
  • sakkay
    Rá kell jöjjek, több értelemben is szeretem...
  • artivizsla #61535
    Akkor tessék :

• sakkay
    Na ebbe majdnem biztos voltam.
  • sakkay
    Ok.
  • Her Laca
    Részemről én ki hagynám:)
    A múltkor sem hagyott bennem mély nyomokat mi több azóta sem éreztem ellenállhatatlan vágyat , hogy elindítsam :) Maradok én már csak ennél.
  • artivizsla #61531
    Egy kis olvasnivaló, PDF-ben.
  • artivizsla #61530
  • artivizsla #61529
    Kávé mellé.

1.
    2.

Hartmann :

Kozsedub :

• VO101Tom
    Persze, lehet róla szó, de nekem csak a hétvége jó, pontosabban a péntek este, mert szo-vas SOWC van.
  • sakkay
    Ja lassan kész lesz a sound bug.(ROF)
    Jöttök majd egy össznépi repülésre páran? Esetleg rendes kötelékben valamelyik, nagy full real szerón..
  • sakkay
    Ez nagyon jó lett.
    Meg a dudát is imádom!
  • Her Laca
  • bucsher
    stílusosan 2046 ;)
  • Hecker007
    Ez mikor és hol lesz elérhető?
    Emiatt szívesen visszaraknám az 1946-ot.
  • Szepy2884
    Disz íz dö fjúcsör!

Határozottan a kell kategória
  • Nesu
    Project Icarus

SimPit Technologies

• 77pxdumbo
    HI!

Laca ez ZSENIÁLIS
  • artivizsla #61519
    Igen, lesz folytatás, sőt vszeg a "Bombázok" sorozat is meg fog jelenni az idén.

Bombázók

Első lépésben úgy tervezték, hogy a hiányzó 13 számot egyben hozzák be, de ez nem sikerült, mert több helyről kell összevadászni a maradékokat, de rajta vannak az ügyön.

Itt lehet érdeklődi február elején/közepén az első példányok iránt.
    Vidékre vállalják a postázást is.

Tel : 30/575-0709
    email : [email protected]

Elég email-t dobni és akkor üzennek, ha van már valami ez ügyben.

• Her Laca
  • Johann Wind
    Egy szép Nose Art, de inkább a német vonatkozású képek iatt érdemes megnézni a képeket: http://www.flickr.com/photos/ww2images/6897679055/in/photostream/
  • Johann Wind
    A legfelső képen, az Walter Horten a JG 26-ból. Az alsó két kép is ismerős, de azokat nem tudom hova tenni.:)
    Pár jó kép: http://www.flickr.com/photos/ww2images/6897699681/in/photostream/
  • majonur
    Legalabb lesz jatszotars a Mustangnak :)
  • RatBaG #61514
    tehát továbbra is lesz az újságosoknál, csak random időközönként?
  • Richthofen
    DCS World moduls in development
    ...
    FW-190
    ...
  • artivizsla #61512
    Utánajártam az Ég Urai c. újság folytatásának. Valóban meg lesz oldva az elmaradt példányok beszerzése, de már külföldi forrásokból, viszont lesz hozzá magyar kísérő szöveg és nem wikipédiás forrásokból.

A megjelenés nem a két hetes eredeti megjelenéshez fog igazodni, hanem a beszerzés lehetőségeihez. A beszerzés lengyel, cseh, szlovák forrásokból lesz biztosítva.

Bár nem vigasz, de a harckocsis sorozat első fele is így járt állítólag, nem volt megfelelően felmérve a magyarországi igény, ill. a Kínában legyártott modelleket előbb a Lengyeleknél, Cseheknél, Szlovákoknál terítették és a maradék került hozzánk, evvel is jelezve súlyunkat a Közép-Kelet Európában. Ha a végén kevés modell maradt, ahhoz inkább nem fordíttattak magyar újságot, mert az dobta meg jobban az árat, a kevés példány nem hozta volna be fordítás/kiadás az árát.

• Hecker007
    Próbáld meg azt hogy DirectX-et netistalból telepíted, akkor felrak mindent ami neked nincs fent, Visaul C keretrendszerből is le kell tölteni mindet 2008-tól felfele, plusz .net is ajánlott hozzá. Ha ezek fent vannak és ezután se megy akkor passzolok.
  • VO101Tom
    Bata patcheket föl sem szabad tenni, a Steames a legutolsó változat.
    XP-re sokan panaszkodnak, van akinél jó, van akinél nem, de nem tudni, hogy pontosan miért nem megy XP-n.

Az XP-s problémák mögött sokan a DirectX 9-et sejtik, esetleg azt nézd meg, hogy ha a DirectX-et újratelepíted a CloD könyvtárából, az segít-e (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\redist mappából)