91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Viszont nincs gondod arra az időre. Se rezsi,se kaja,ruha költség ,gondoskodnak az emberről .:)
  • artivizsla #61580
    És akkor ki használná utána az internetet ? :)
  • Kurfürst
    Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése - 2 évig terjedő pihenési és filozofálási lehetőség alapesetben. ;)
  • artivizsla #61578
    Akkor marad mindenkinek az egyéni kreativitás. :)
  • VO101Tom
    Ha a kiadványok kereskedelmi forgalomban vannak (voltak), és ő a terjesztésért nem kér pénzt, akkor az kalóz oldal. Mégha nincs is kiírva nagy betűkkel :) A szerzői jog elévülésének az ideje 70 év, csak ezután válik szabadon terjeszthetővé az anyag.

Rögtön az első linken szereplő kiadvány:
    http://www.amazon.de/190-Flugzeug-J%C3%A4ger-Bomber-Schlachtflugzeug/dp/3790902454
  • artivizsla #61576
    Még innen is lehet válogatni.

Azért kérdeztem, mert többek között innen is lehet ingyenesen letölteni, de a kiadványok mégis csak van áruk is, viszont nem egy kalóz oldalról kínálják.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
  • Her Laca
    Mindamellett ha van kedved a bombázósdihoz akkor csak annyit kell tenned szerintem ,mint annó KP . Ő megkerülte a földet ,közben eszegetett ,iszogatott ,kiolvasott egy két regényt,és váratlan irányokból jó nagy magasságban ment a cél fölé.
    Ritkán lőtték le. Na meg csííííter volt mert a hátsó lövésszel mindenkit PK ra tett. Ez szerintem járható,csak időigényes egy elfoglaltság:)
  • VO101Tom
    Szorri, én a swocról beszéltem, most látom te meg az atagról :)
    Atagon sokkal szervezetlenebb az angol védelem, ott be lehet osonni alacsonyan is, csak ne a Dover-Folkestone részen. Ott nagyon sok a vörös.
  • VO101Tom
    Ha tényleg ingyenes tartalomról van szó, és a forrást megjelöljük, akkor nem hiszem, hogy gond lenne belőle, de mégis azt mondom, hogy egy rövid ismertetővel együtt az eredeti oldalra mutató link szerencsésebb. Az helyet sem foglal a mi szerverünkön.

Tudsz adni egy-két linket, melyik kiadványra gondolsz?

• artivizsla #61572
    Fókás kiadványokból vagy 20-at leszedtem már. Az ingyenesen letölthető tartalmak mehetnek a Pumaszállásra, mert akkor átadom őket szívesen, vagy a jogi dolgok megakadályozzák ?
  • Her Laca
    Csak akkor ha védelem nélkül mennek.
    Én szeretem kísérgetni a bombereket ,ha egyedül akkor kicsit neccesebb,de volt már rá példa ,hogy hazaért mindegyik ,pedig támadták őket rendesen.Van ,hogy össze verődik pár messza és ott nincs is veszteség.
    Mostanában az angolok is rászoktak a kísérésre ,akkor már nem olyan vidám ám a dolog ,van ,hogy 5-6 gép is jön a bombázóikkal.Ott max egy rácsapás és már húzni is kell a belét az embernek.
  • VO101Tom
    A szervzett sowc küldetéseken csak olyan bombázó vihető, amik egyébként is lennének a térképen. /B mesza szerintem nem.
  • VO101 tvr
    Jaja de vélhetően nagy magasságban is lelőnek, alacsonyan talán nehezebben szúrnak ki.
    A spawn-oló 2x3 gépes Ai Wellington köteléket is olyan 3-4 perc alatt eltakarítják a hiénák
    Gondoltam egy próbát megérhet. Vagy akkor már inkább a 109-re akasszon az ember egy bombát?
  • VO101Tom
    Ahogy írta Sanyo, az új pumaszállás élesítve lett, pár cikk még nem aktív, de az oldal alapvetően kész. Sokkal egyszerűbb ebben a formában a cikkeket, írásokat feltenni, galériát létrehozni, ami a régi oldalon már kicsit nehézkesen ment.

Ha akár hírek, akár új írások, cikkek kerülnek ki az oldalra, azt a főoldalon a híreknél majd külön jelezzük is, így talán jobban követhető, hogy az oldalon mi bővül, mi változik.

Az új weblapon nagyrészt a régi weblap menürendszere, tartalma, cikkei vannak átmásolva, de néhány új cikk már felkerült. Az elméleti anyagok rész eléggé át lett dolgozva, de folyamatosan bővülni is fog (il-2 helyett a clodhoz készült cikkekkel pl.).

Vannak új menüpontok is, amiket a régi pumaszállás vagy nem tartalmazott, vagy eléggé el volt hanyagolva, ilyen pl a képgaléria, vagy a youtube videogyűjtemény, ezeket is ezután töltjük majd fel.

Nézegessétek, használjátok, ha valahol hibát találtok, azt írjátok meg plíz.
  • VO101Tom
    Mindkettővel szívás, de ha már választani kellene, akkor a 110-es jobb, lévén sokkal gyorsabb. De az angolokat nem lehet lehagyni úgy sem, vadászvédelem nélkül lelőnek.

A bombázó bevetés egyébként engedélyezett, ha ahhoz van kedved, Ju 88-asba is ülhetnél. Csak meg kell kérni őket, hogy legyen választható.

Tegnap este kár, hoyg nem jöttél TS-re (sowc), az esti repülés után bementünk a public szerverre stukázni (4-5-ös kötelékben), szétbombáztuk az összes célt, meg is nyertük a mapot :) Tök jó volt.
  • Her Laca
    Tök mindegy ,így is -úgyis lelőnek nullán:))Ergo amelyik szimpatikusabb:))
  • VO101 tvr
    Még egy ATAG-os kérdés.
    Mivel nagyon nem látom földháttérben a kontaktokat, elgondolkoztam, hogy meg kellene próbálni bombával kedveskedni a pirosaknak. Olyan 0 méteren behaladós bevetésre gondoltam. A kérdés, hogy a Me110 vagy a Ju88 lenne a jobb választás?
  • VO101Tom
    Ez nagyon jó oldal, köszi a linket!
  • Sanyo
    Ctrl+Shift+R és újra betölti, ha még nem tette volna. :)
  • Sanyo
    Battle of Stalingrad - január 11-i kérdések, sajnos csak most tudtam befejezni, a most pénteki pedig készül.
  • Szepy2884
    ez inkább nedves álom, mint realitás
  • Sanyo
    Az alap sablon ugyanaz, csak a Pumaszállásé grafikailag át van alakítva.
  • Sanyo
    Fórum
  • artivizsla #61558
    Csak én látok formai hasonlóságot a pcpilot-tal, vagy ez nem a véletlen műve ?
  • Her Laca
    Innen nem megy.
    Máshonnan be tudok.
  • artivizsla #61556
    PL.innen letöltheted az 1. részt.

Innen a 2.-at.
    Innen a 3.-at.

• Sanyo
    Az elején volt egy pár perces műszaki hiba, most elvileg jó.
  • Solt
    Nagyon igényes, köszönjük a munkátokat! :)
  • Her Laca
    Fórum nem műkszik?
  • sakkay
    oh bocs, nem ide akartam.
  • sakkay
    20.00-h után leszek, ha esetleg lesz ma valaki.
  • Sanyo
    Köszönjük, a látvány Tom érdeme, az enyém meg ami működteti. :) Valamivel 2 évvel ezelőtt kezdtük el, több 1000 óra meló idáig. Írok róla egy hírt is, de most az apróbb hibákat kalapálom. :)
  • Feró Flex
    Fantasztikus!Köszömöm nektek:O)))
  • Papa01 #61548
    Nagyon szép lett, gratulálok! :)
  • Sanyo
    Még nem 100%-os, de itt van a közel végleges és már nyilvánosan is böngészhető megújult Pumaszállás.
  • VO101 tvr
    Más. Ju88-ról fegyverzetkezelési leírás vagy youtube film létezik?
    Nem egyszerű a technika :-) Már elindult a technika, de vannak még sötét foltok: Üzemanyagtartályok kezelése, üa. szivattyúzás, robotpilóta és leszállítórendszer stb :-)
  • VO101 tvr
    Köszönöm!
    Engem 2 Spit II kergetett, a sebességből ezért nem akartam csak úgy eldobni :-)
  • Her Laca
    Tegnap is vagy 5 -6 spittel harcoltam a háborúban ,párat meg is lövöldöztem ,de sokan voltak és így menekültem lefele ,az egyik utánam jött de pár s manőver után már előttem is volt ,csak aztán belém rántotta a gépet. Még szerencse,hogy ki tudtam ugrani mert az egyik szárnyam leesett. Mondjuk ő meg vígan tovasuhant:)
  • Her Laca
    Ha már nagyon mögötted vannak akkor s-ezni ,de úgy próbálni,hogy ne negyon kopjon a sebességed. Ha próbál követni (nem fog tudni) hamar eléd csúszik és akkor el lehet kapni. Vagy levinni nullára ,közben s manőverek és akkor rászúrni a plusz kakaót ,onnan már nem emel utánad. Ezeket tapasztalom úgy kb. De a legjobb még mindig ha te vagy felül és lövöd ahol éred:)
  • VO101Tom
    Fontos az is, hogy a meszán a golyó középre legyen lépve, a prop pitchet érdemes manuálban 2200-2300 rpm-re állítani (automatika néha túlpörgeti 2400-2500-ra), és a hűtőt csukni 3/4 alá. Csak akkor figyelni kell nagyon a hőfokot, ne forrjon föl (110 fölött már joga van szétmenni, de feltűnő, hogy jelentősen esik a teljesítmény közvetlen azelőtt, hogy szétmenne.

Ha 100 oktános Spit vagy Hurri van a nyomodban, az alacsonyan nagyon jelentős boostot tud kapcsolni, kb 6-8 percig használható anélkül, hogy a motor károsodna. Ha ennyi idő alatt nem ér utol, akkor van esélyed lelépni.