91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Tudom te azt szeretnéd,hogy úgy fusson,mint ahogy a víz folyik a csapból,fotorealisztikus kinézettel:) De ahhoz még ez a mutatott cucc se lenne elég asszem:) Én elvagyok ezzel így ahogy van,remélem jobbá teszik ,mi több biztos vagyok benne,de abban is,hogy a gépigényt nem fogják felsrófolni. Ügyesek ezek az ATAGOS arcok:) -
Solt #61700 Majd möglássuk... :) -
Mért lenne? 580 is elég volt neki, mi több a hekkelt radeon is szépen vitte bár az határeset volt ezt szögezzük le.
Nekem nem nagyon volt akkor se bajom a futással ,ezt vissza is keresheted.
Voltak bajok szép számmal ,de én nagyon nem panaszkodtam már az 580 al sem,ez meg azért egy pöttyet combosabb :)) -
VO101 tvr #61698 Én a magam részéről azóta játszom a CloD-al, mióta épeszű hardveren élvezetesen futtatható. Többek között az is volt üzleti sikertelenségének az oka, hogy ilyen 150-200e ft-os VGA kellett hozzá a többi top kategóriájú proci, memória mellé.
Remélem az ATAG-os fiúk nem vetik el a sulykot, mert akkor tehetem vissza a dobozába a joy-t
-
Solt #61697 Hát, ha visszateszik az induláskori kinézetet, akkor kevés lesz a 680-d... erre próbáltam célozni! ;) -
Menj mán 200 ezer fölötti árral :) Már a felső kategória is megfizethetetlen ,lássuk be épeszű ember nem ad ki 100-140 000 + forintokat vga-ért (Igen én is hülye vagyok Solt mester mielőtt megjegyeznéd) ,de 200 fölött az már egyenesen klinikai eset ,vagy nem hétköznapii ember aki havi keresetből él. -
Mesterem:) Te keversz engem valakivel:XD Ha a 680 on full grafikával Full HD -n röccenetlen a dolog akkor én addig nem veszek másik VGA-t amíg ez elég neki. Ha ezzel én 10 évig elrepszimezek ,akkor 10 évig marad a gépemben:)
SLI sem érdekelt sosem ,no meg mint mondottam ennyi pénzt én nem adok egyetlen hardverért sem. Nekem sose volt célom ,hogy évente új hardvereim legyenek ,ezt a gépet csak és kizárólag a Clod miatt építettem,amúgy nekem egy oco laptop is bőven elég lenne. Szóval a legnagyobb sajnálatomra én nem tudok partner lenni ebben az IT hardver kavalkád mizériában, majd akkor ha akad a CLOD:) De az fix 60 on megy asszem nagy duzzogva elleszek vele:) -
"Tom Hanks and Steven Spielberg are developing a third World War II miniseries for HBO, this time focusing on the air war."
WOW -
Solt #61693 Igen... :) Ezt egy GPU-val tudja, nincs nyűg a rossz SLI skálázódás, és az egyéb két GPU-s nyűgökkel... :)) -
Solt #61692 Hajrá... legalább a 777 sem lazsálhatna... :) -
A GeForce GTX 690 teljesítményének 85%-át hozza, a GeForce GTX 690 ajánlott végfelhasználói árának 90%-áért. Ez nem hangzik az évszázad üzletének. Vagy lemaradtam valamiről?
-
Na ja. Engem az zavar a legjobban a jelenlegi effektekben, hogy a láng pl olyan halvány, kis áttetsző izé. Azért a benzin égése egész más. A fémek sem fémesen csillognak, eleve a nap csillogása hiányzik, túl papír hatásúak nekem ezek a gépek még.
A Team Fusion az atagon megy, de azt jó tudni, hogy nem csak atagosok vannak benne, ott van pl IvanK is, aki a legtöbb FM doksit szerezte angol levéltárakból a clodhoz, meg pár orosz volt programozó. 71st-sek belső tesztelők pl...
Szal az 1C szerintem fogja még vakarni a fejét, hogy vajon jó ötlet volt-e így és ilyen módon abbahagyni a clodot... -
Solt #61689 És akkor az új vga is esedékes lesz amit linkeltem! :D -
Én megnéztem ,de csak kivilágosítja. Ha majd az ATAGosok megcsinálják azt amit írtál a pumafórumra ,azaz ,hogy visszaadják a megjelenéskori látványt ,na az lesz az igazi. -
A SweetFX-et nem az atagosok csinálták, Rofhoz sokkal régebb óta van. Szimulátoroktól független forrásból van, egyszerűen a videojátékokhoz.
A clod alatt elméletileg nem lehet használni, mert a rendszerfájlokhoz nyúl hozzá, és azt nem szabad ugye. Gyakorlatban viszont a kutya nem figyeli már ezt, ezért a steam VAC sem foglalkozik vele. Csak nehogy valakinek eszébe jusson, hogy mégis, mert akkor szívás lesz :) -
A clodban nem tudok róla, hogy lenne hagyományos értelemben vett autópilóta. Olyan van, hogy például a különböző Patin berendezések vannak lemodellezve, ami irányt/magasságot tud tartani, de azokat kezelni kell, nem elég csak egy gombot megnyomni. Csak azokban a gépekben van, amikben eredetileg is volt (Bf 110, Ju 88, He 111), de ezekben is eltérő, hogy mit hogy kell kezelni. 110-esben csak irányt tart, a magasságit külön kell trimmelni, a Ju 88-asban két üzemmódja is van, a He 111 meg bombát is old ha jól van beállítva. -
sakkay #61685 Lehet, hogy nem fix a joy-od, bemozdul és akkor automatikusan oldja a automatát
. Talán.
-
Ha esetleg nem jártál az FSX oldalon ,,,,
-
artivizsla #61683 Valaki keresett nemrég Ju-88-as leírásokat.
Itt találhat olyat is, de még sok más érdekességet akad. csak át kell böngészni a listát.
-
No meg mi ára lesz ennek? 200.000+? Annyi pénzt már nem adnék egy VGA ért sem ,legyen az akármilyen szörnyeteg:) -
Minek ez nekem? Ennél jobban a Clod nem fog jobban futni evvel sem ,mással meg nem játszom ,így felőlem aztán jöhetnek a jobbnál jobb VGA-k ,nem nagyon érdekelnek. :) De amúgy biztos jó lesz ,szokásos NV csúcs VGA:) -
Solt #61680 Laca spórolj... ez jól hangzik! :)) -
A képek spoilerbe mentek volna...bocsánat :) -
Láttátok már a SweetFX-et CloD-hoz?
Az ATAG-os srácok csinálták. Forrás
A letöltött zip-et ki kell csomagolni a CloD főmappájába(a launcher-rel egy mappába). Utána ha elindítod a játékot, repülés közben a Scroll-lock billentyűvel tudod ki/be kapcsolni a SweetFX-et. Azt írták, lehet online és offline is használni.
Ha törölni szeretnéd, csak a SweetFX fájljait kell kitörölnöd a CloD mappájából.
Pár In-game screenshot:
[/spoiler]
[/spoiler] -
Hali, nem reklám miatt, de ha valakinek kell olcsón egy joy akkor eladok egyet: Ezt
Ha itt írsz privit, 1000 olcsóbban viheted! :) -
Én már nézegettem,de nekem 200 feletti a ping és alig van rajta egy két ember.Inkább senki. Mindenki az ATAG -on van .Így nem olyan bonyolult a választás:)
No meg van statja? Bár ez a fentiek tükrében lényegtelen is. -
Hajdinak #61675 Hali!
Beszereztem végre a CloD-ot, és lenne egy kisebb problémám vele. Nem tudom bekapcsolni az automata pilótát (még easy-n sem). Ha megnyomom az "A" betűt bejön, hogy autopilot on, de aztán azonnal OFF lesz.
Mit ronthatok el?:( -
Farber írta ma Steamen, hogy a SOWC public szerveren kevés a német, kérdezte, hogy tudunk-e (mármint a magyarok) repkedni hét közben? Ez a hétvégi SOWC küldetésektől teljesen független dolog. -
Az uccsó kép ,hát azon besírtam:)
[IMG][/IMG]
-
Ez KIRÁLY:) -
Solt #61671 Urak! Ipon-on 63000.-Ft a szuper szerda keretein belül a Gigabyte GTX660TI WF2!!
Aki vga-t akar venni ebben a kategóriában, az most spórolhat majdnem egy húszast... hajrá! ;) -
Solt #61670 Ismerem sajnos, de attól még zseniális! :DD -
Ezt nem rég hallottam :)
"nem aggódom az adósságom miatt ,elég nagy tud magára vigyázni." -
Solt #61668 Ja-ja, kiváló meglátás!! Édesség meg ugye mindig kell... :))
Előbb letudom az adósságaim, aztán nekem is néznem kell valami mellékest... -
Jaja:) Gondoltam nyugger éveimre bebiztosítom magam:)Biztosabb mint a nyugdíj pénztár:)) Ha jól megy akkor nézek másikat is. Fiam barátnőjét elhelyezem benne ,úgy sincs nagyon munkája (mint sok fiatalnak ugye) így kényelmes is lesz számomra:)
-
Solt #61666 Hmmm... jobb választás volt! :) Ha jól csinálod, abból azért csurran-cseppen... :) Gratulálok!! -
Képzeld akartam venni egy új ,na jó újabb autót.
Gondoltabb veszek egy nagyobbat ,hogy menőbb :XD legyek,már meg is néztem ki is próbáltam,tetszett is erre vettem egy iskolai büfét. :) -
Solt #61664 Attól tartok Lacám, engem egyelőre nem a rece megléte, vagy a nemléte fog korlátozni a vitézkedésben! :D Van mit tanulnom... :)) -
Mindamellett én inkább a játékban lévő AA-t használom ,4x esre van téve és kész. A videókon látod milyen. FXAA szerintem jobban elmossa a dolgokat,és az alant leírtak miatt ezt az előnyt nem akarom megadni az angolszász kollegáknak:) -
Amúgy meg majd ha 2020 környékén el is kezded használni a programot rendeltetés szerűen,értsd ,hogy nem fps méregetéseket végzel London felett (ahova amúgy se megy épeszű germán pilót)vagy nem nagyítóval keresel recéket ,akkor rájössz arra hogy az egésznek semmi értelme nem volt ,lévén ha kikapcsolsz minden recétlenítést akkor igencsak jobban észreveszed a kontaktokat,és ugye ez online nem egy hátrány ám:) Ergó pánikszerűen el is fogod felejteni ezt az egészet ,vagy mint opció ,sűrűn gyakorlod a felszállási procedúrát:)