91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Ismétlem... nekem kb 55000.-Forintba van a logitech shopból! :D Amiről te beszélsz, az 90000.-Ft... miről beszélünk? :D

• Her Laca
    Aztat hol?
  • Her Laca
    "Ennyi pénzért ilyen cuccot nem kapsz... ez az ami a száraz tény! "

Warthog 70 ezerért van új garis(élelmesnek kell lenni)
    Pedál 20
    Ugyan annyi talán kicsit több mit ez a szutyok. Miről beszélünk?
    El akartam adni ezt de nem merem ,nekem ne hozzák vissza ,hogy nem jó.
  • VO101Tom
    Nekem is szar a gázkar. Szerencsére a profilerben szoftveresen is beállítható, hogy ne keljen koppig előretolni meg koppig hátrahúzni, ezért még nem kellett szétszedni. De előbb utóbb arra is sor kerül :/
  • Solt
    Laca, az, hogy én nem játszom a CloD-l, és nem repkedek onlány, az nem jelenti azt, hogy nem használom a G940-t! :) Ott a RoF, a DCS, sőt még az FC1-l is szoktam reppenni... ;)

200-nál sokkal több órám van benne, és ilyen jellegű nyűgöm nincs vele! :) Ami szar, az a gázkar R1 R2 tengelye... ez viszont ismert hiba, ami miatt szó nélkül cserélik...

Majd amikor már nem cserélik, akkor szétszedem, és megcsinálom rendesen! :) Addig meg a hysteresis állítása megoldja az ugrálást! :)

Ennyi pénzért ilyen cuccot nem kapsz... ez az ami a száraz tény!

#61763: Én ennél sokkal olcsóbban vettem, csak élelmesnek kell lenni! :)
  • Her Laca
    Itten vannak az árak!
  • Her Laca
    Na mennyé mán:) Ezen semmi nagyítás nincs ezek szikár tények.
    Az ,hogy te havonta előveszed 5 percre ,megnézed London felett az Fps-t,majd megvizsgálod nagyítóval a recéket ,közben a bothoz hozzá sem nyúlsz ,na az nem használat. Nyomjál le vele 200 órát aztán majd meglátod,milyen az amikor ott az ellen, lőnéd de nem csinál semmit,máskor meg lő az csak nem hagyja abba elhasználva az értékes lőszer a világűr felfedezésére,vagy a gombok nem reagálnak. Na ha majd ezért jóóóól lelőnek sokszor akkor majd megkérdezem tőled mi is a helyzet ,de addig már ne haragudj amit mondasz róla az annyira nem hat meg:)
  • Her Laca
    ok majd havonta cseréltetem,mert mind szar.Poginak cserélték ,az új is szar.Ne védd már a védhetetlent bakker. Aki használja és nem csak dísznek tartja annak majd mindenkinek szar.Neked hány óra van benne?24 -48? Mert nekem több mint sok:) Le sem merem írni. Ennyi. Nincs ezen mit ragozni. És ha én most akarok venni egyet a loooginál akkor az nem 55 lesz te azt másért kaptad ennyiért. Logi sosem tudott ,és most se tud joyt csinálni,ez ilyen egyszerű. És boltban igenis 80-90 ezer az ára ,e mellé még jön ,hogy szar is akkor milyen ár értékről beszélünk?:))
  • bucsher
    pont ma vettem logi távirányítót :D
  • Solt
    "Mindenki nagyon jól tudja, hogy Laca szereti a -khmm- drámai hatást, és csak végletekben gondolkozik."

• Solt
    Van nyűgje, van széria hibája, de szó nélkül cserélik. Ha bajod van vele, telefonálsz, kapod az újat...

Az enyém 55 körül volt a logitech shopjából... FFB-s Hotas pedállal... azért ez elég jó ár/érték arány! :)
  • Her Laca
    Még ugyan az. Pogi megmondta a tutit ,ez alapján szétszedtem és megcsináltam,de még van így is egy kis kehe. Egy szarkupac. Ennyit tudok mondani. Lehet megint darabokra szedem és átnézem. Rövidek a vezetékek és feszűlnek ha a gázkart maxra tolod,mert ennyi pénzért nehogy már 1cm el hosszabb zsinórokat tegyenek bele a looooginál. Micsoda veszteség lenne az már bakker. Darabonként 10 centi 1mm es rézkábel ..
  • sakkay
    Neked is volt Laca nem? Most mid van?
  • Her Laca
    Poginak már a második is szarakodik!!!
  • Her Laca
    Majd ha rendesen (mármint sokat)használod nem fogod szeretni:)Egy ipari hulladék .
    Atagon jó sok embernek van ,minap vagy 20 an beírták ,hogy nyűgjük van vele. Ment az érdeklődés meg a hibaközlés,hogy kinek miket produkál,szem nem maradt szárazon.
    Végül is 80-90 ezerért mért is legyen jó?
  • Solt
    Azt is tedd hozzá, hogy csak a CloD-nál volt ennyi nyűgöm! :) Gondolom ez a véletlen műve... :D

A Logitech-ért meg kár... a G940-t is szeretem, a G25 is kurva jó, ráadásul van egy csomó hasznos kis kütyüjük játékosoknak... :(
  • Solt
    Én hiszek neked... úgy legyen! :)
  • Her Laca
    El sem kellett volna kezdeniük. Bár kormányban jók ez vitathatatlan.
  • Nohab
    Fáradt voltam, nem akartam ezért komolyabb szerverre menni.

Amúgy valamilyen szinten van igazság a mondandódban. Spit mögött haladok 110-essel. Jön szembe egy Mesza és engem lő telibe, de ez neki nem volt elég és belém húzta.

Ha rájuk csapsz, akkor el nem rántják előled a gépet. Ha beülsz mögéjük, akkor meg kiegyenesítik. Nincs túl sok kihívás.
  • Her Laca
    Húúúúú bakker! Vagy világtalanok ellen hadakoztatok?
  • mijki
    Tegnap Hubával a két kis 110-essel Ravenhost-on vadásztunk a Spit II-kre és Hurrikra. A csata szépsége az volt, hogy az Ai spitek nagyobb fenyegetést jelentettek ránk, mint humán társaik.
  • Her Laca
    Nincs valami alkalmazás ami megmutatja,hogy a Steam alatt hány szerver van éppen a CLOD ban ,mennyi játékossal? Csak ,hogy ne kelljen elindítani magát a játékot.
  • Her Laca
    Az is minek?:)))) Csak a nyűglődést hallgattuk,hogy ez miért nem ,az miért igen,meg NV lefizet stb:)))))))
    De ez NV és ezek tartják az árukat mint tudjuk.Eze nem leszolcsóbb ne félj. De amúgy sem köllene ha ingyen osztogatnák. Minek ha jó avval is ami van? Jobb nem lesz ,én meg mint már mondottam nem játszom semmi mással,úgy hogy pont nem érdekel mit tud egy hardver az isten tudja micsoda játékban:)
  • VO101Tom
    Amit "száraz tényeknek" mondasz, az csak egy nagyon leegyszerűsített párhuzam olyan dolgok között, amik tényleg egy időben történtek, de korántsem olyan szoros ok-okozati összefüggéssel, mint ahogy írod. Mintha csak az változott volna amit a képernyőn látsz, és azok visszaállítása olyan teljesítményesést hoznak, amiért Laca 680-asa sem lesz már elég (mert innen indultunk ugye). Ez nem igaz. A játék optimalizálása több mint másfél évig tartott, és rengeteg olyan dolgot is érintett, aminek nincs köze a grafikai részhez (memóriakezelés, processzorkezelés, betöltés, hang, satöbbi). Szóval tök felesleges ezen parázni, ezekkel a gépekkel észre sem veszitek, ha változik valami. Biztos lesznek olyan új elemek, skálázhatóság, amik a teljesítményt ronthatják (főleg amíg optimalizálatlanok), de az teljesen más téma.
  • Kurfürst
    A talajjal tényleg kezdhetnének valamit mert iszonyat gány hogy gurulok ki a földön és közben váltogat tőlem 5 méterre hótthomály textúráról élesre... konkrétan zavaró mert nem lehet látni nagyon hol vannak a gurulóutak stb.
  • Solt
    Én sem adnék érte annyit! :) Viszont volt 6990-m, újonnan az is 200K körül volt, fél év múlva meg már volt 120-130-ért is... :)
  • Solt
    Félreértjük egymást! :) Értem az érveidet, és nem is arra gondoltam, hogy a bugokat hozzák vissza! :) Viszont a száraz tények azok, hogy az optimalizálással párhuzamosan randább lett! Ha a kiadáskori állapot (mármint kinézetre maxon) visszahozása nem ró nagyobb terhet a vga-ra, annak én fogok örülni a legjobban, de amíg nem látom, addig nem nagyon hiszek ebben... :) De szívből kívánom, hogy legyen így! :)

Az a baj, hogy nincsenek meg már az akkori képeim... :S
  • Her Laca
    Nem mindegy mi van alattad?:) Tenger ,föld ,felhő? A kill a lényeg :XD
    De amúgy ez csak az embereken múlik,hogy érdekessé tegyék ezeket a szervereket,akár ATAG,vagy ez amit mondasz,ha összeáll pár arc és aszongyák,hogy lebombázzuk valamelyik célpontot és azt közlik mondjuk az ellenséggel is ,akkor lehet jó kis vircsaftot rendezni. Eleve a bomberek vonzzák a sok ponthajhász egyént ,van sok olyan aki mást nem is csinál csak buszokat lövöldöz. Mondjuk ATAG-on is fel ,feltűnnek komplett századok időnként ,akik együtt repülnek .
  • VO101Tom
    Igen. És gondolom ezen akarna változtatni Farber. Mert a küldik egyébként jók és érdekesek (ki sem kell lépni, ha vége, tölti az újat), nem csak az a 3-4 db ami atagon pörög több mint egy éve...
    Én mondtam nekik, hogy a térkép jobb alsó 100x100 km-es területén is lehetne valami szárazföldi háború. Ezeket hiányolom a clodból, a Calais-Dover részt már nagyon unom.
  • Her Laca
    Akkor marad azoknak akik amúgy is mennek erre a hétvégi dologra ezek szerint. 10 -11 után meg már késő van ,legalábbis számomra.
  • VO101Tom
    A hétvégi sowc küldetések után szoktak sokan "maradni" a public küldetésekre. Meg gondolom péntek este is lesznek páran. Múlt héten 5 stukával és 2 109-es védővadásszal dobáltuk szét ami lehetett, akkor azt beszéltük most hétvégén Ju 88-assal kellene menni :)
    Ahogy Tvr is mondja, ez inkább akkor jobb, ha vannak földi célok is és a csapat egy része megy alacsonytámadni.
  • VO101 tvr
    Én is felnéztem tegnap, akkor volt ott olyan 10 ember. Widu és társai. Gyorsan beültem egy 110-esbe és szétnéztem tengerszinten. Nem túl magasan (~2e) jött szemben egy emberes 12-15 gépes angol bombázókötelék. Aztán találtam hajókat is, egyet megküldtem 2 250 kilóssal. Az angol partoknál és a hajóknál is volt szép nagykaliberes légvédelem. Egy saját vadász rám is talált. Aztán hazaballagtam.
    Megjegyzem bombázni menni jobb is így, ha nem hemzsegnek tízesével a vadászok egy 30*30-as szektorban.
    A stat ugyanolyan mint a rendes SOWC küldetéseké.
  • Her Laca
    Tegnap este megnéztem megint azt a szervert amit mondtál ,de nem hogy német oldalon nem volt senki ,hanem egyáltalán senki .
    Ez este 9 kor volt. Nem egy nagy siker ahogy nézem. Szerintem megmarad nekik a hétvégi 2 küldetés ,az ATAG az beszippant minden játékost ezen kívül kb.
  • Her Laca
    De gonosz:) 3X volt! amúgy.
    De most nem is drámáztam :)Pont úgy gondoltam ahogy te leírtad :XD

Solt!!

Ha bejönne ahogy mondod,nem lenne baj ,mert van még power tarcsiban:)
    Azért nem kell venni 230 ezerért egy nyomtatott áramkört ,némi homokkal megspékelve:)
  • VO101Tom
    Arról volt szó, hogy néhány effektet visszatesznek, néhánynak a hatását erősebbé teszik, hangolják a színeket. Ennyi. Mindenki nagyon jól tudja, hogy Laca szereti a -khmm- drámai hatást, és csak végletekben gondolkozik. Hányszor uninstallálta demáraztánvégleg a játékot? Én nem tudom követni, de nem kétszer, az is biztos

A clodon az új engine hozott új beállításokat (hiszen mindent alapról kezdtek), amiket akkor jónak gondoltak (lehet épp más referencia képhez próbálták belőni a környezeti hatást), ami vagy jó lett vagy nem. Többször változott már ide-oda, emlékszem, egyszer volt, hogy az egész játék világoskék lett. Még a kabinbelsőn is látszódott a "pára". De az sosem segített ha alapra vetted a video beállításokat, mert sosem ezzel volt a fő gond. Viszont SENKI nem mondott olyat, hogy visszakerül a régi video engine, hogy visszakerülnek a régi erdők vagy fa modellek, hogy visszakerül a régi hang, visszakerül a régi processzor kihasználtság, hogy visszakerül a memory leak hiba, hogy visszakerül a talaj és az épületek LOD-ja (bár a talajt már pedzegetik, hogy mégis kéne skálázhatóvá tenni azt is), hogy visszakerül a régi CEM és FM, és még kismilló nem is mondott dolog amit az elmúlt másfél évben azért javítottak ki, hogy jobban fusson a játék.

A világ legnagyobb idiótája lenne, aki most heteket/hónapokat dolgozna azon, hogy visszajussunk oda, ahol 2011 elején voltunk. Hogy jut eszetekbe ilyen, nem is értem.

Ja, és mielőtt elfelejteném, ami videót feltettek az atagosok (http://vimeo.com/57880735#) ahogy 9000-en 50vs50 gép kergette egymást, azon már ezek a javítások nagy része rajta van, tükröződnek a kabin műszerfal üvegei, kicsit másabbak a színek (a fakó helyett mélybarna az angol gépek festése pl), erősebb az árnyék a kabinban (ennek köze lehet a napszakhoz is, de elvileg ezek már javított beállítások), és minden gép kondenzcsíkja látszik (jelenleg csak a sajátot látod a clodban). Simán fut? Simán fut. Köze sincs a mostanihoz? Dehogynincs. Ha nem mondják talán észre sem veszitek. Kell parázni? Nem kell.
  • Solt
    Na de most komolyan... te is megjegyezted, hogy közel sem úgy néz ki mint eleinte, és akkor még a 777 sehol nem volt... :) Ha tényleg az van amit Tom mond, akkor miért rontottak rajta? :) Ha ilyen egyszerű a dolog, hogy csak "tologatják" a beállítást, akkor nem értem miért tették randábbá... :)

A jobb futás randább látvánnyal járt... ha visszaállítják a szépségét, akkor nagyobb lesz a gép igény is... szerintem! :)

Na megyek családozni... szevasztok! :)
  • Her Laca
    Direkt!!! a 777 keze van a dologban,ezz már nappnál is világosabb. Aknamunkát végeztek a gazok!
  • Solt
    Ha ez így működik, akkor miért rontottak rajta a fejlesztés során? :)
  • VO101Tom
    Jajj...

A clod nem a kiadáskori video engine-t kapja vissza, nemtom miért gondolja mindenki azonnal ezt, amikor arról van szó, hogy úgy fog kinézni, mint akkor. Visszakap csillogást, erősebb, szaturáltabb szineket, pár apróságot. Ami most is benne van, csak tologatni kell a beállításokat.

Ha az lcd tv-n leveszed a színeket, attól nem változik vissza junosztá. Csak hogy mindenki értse :)
  • Solt
    Úgy legyen mesterem... :)