91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nézd ! Fegyverük az van raklapszámra:) Majd egymást lövöldözik .Mi baj lehet.:)
  • sakkay
    Ja én is szoktam nézni...egy részéhez(a témán belül) eléggé értek. És azt látom pénz dögivel',(meg nagy hang) tudás semmi. De komolyan. Egy két embert láttam a sorozatban akinek lenne esélye ha nagy a baj.
  • Her Laca
    Nem annyira anyátlanok azok:) Nemrég láttam egy műsort ,az egész család szakosodott valamire,ki harcos lett ,ki gyűjtögető mitököm ,minden hétvégén készülnek a bajra. Bakkerr nincs jobb dolguk,rá is érnek ,pénzük is van rá,még mindig jobb mintha a kocsmában vedelnének:)Fel van halmozva 2-3 évre kaja ,vetőmag ,lőszer stb.
    Nálunk meg azt nem tudja a pólgár ,mit ad a jövő hónapban a gyerekének enni. Igaz Etiópoknál meg a köv napra ugyan ez a helyzet.
  • majonur
    The Walking Dead re gondolsz?:) nemsokara folytatodik a 3. evad, varjuk nagyon :)
  • sakkay
    Ja ja..ilyesmikre gondoltam. A zombik kutya fa*a ahhoz képest.
  • majonur
    Pl. a tatarjaras? :) utana epult par bunker, de nem a fold ala.
  • sakkay
    Lehet valaki ,már akkor levonulna, ami nekünk még fel se nagyon tűnik. Gondolok itt arányos benzin,és élelmiszer árakra....na odaát kitörne ám a pánik!
    Amúgy van benne valami, bár kis hazánk történelmében is volt nem is egy olyan időszak ami ma már bőven bunkeres" lenne.
  • Solt
    De most őszintén, ki akarna olyan világban élni, ahol ilyen bunkerekben kell lakni, és rettegni kell minden embertől? Asszem akkor már inkább a halál...
  • sakkay
    Érdemes megnézni kik fognak bent lakni,(az alsó képeken) aztán egyből érthető mire gondolok.
  • sakkay
    Hülye amcsik, ezt tudom mondani..a valagukat nem tudják kitörölni olyan lusták,és dagadtak, ha nagyon nagy zűr lenne pusztán ez, nem mentené meg őket. Gondolok itt arra, a túlélés mentális, és fizikai állapot(+tudás) kérdése. Na ha ez megvan akkor nagy királyság. De ha csak a bunker van meg...hát.
  • majonur
    Gondolj bele, hogy nalunk meg csak kb. 10-15 eve megy estenkent a mediaban a panikkeltes, naluk meg majd 60 eve. A hideghaboru elmult, az oroszok helyett, most ha epp nincs vilagvege, akkor az arabokat demonizaljak.
  • Her Laca
    Ezt próbálnánk eladni itthon:))

Ezek vagy tudnak valamit ,vagy jó a reklámja ennek az iparágnak ,mert szinte nemzeti sport ilyeneket építeni náluk:)
  • Her Laca
    Különben az a jó amit megszoksz. Ott van Mr X az ezt a ráhajolósat favorizálja ,mégpedig elég hatékonyan:) Mondjuk neki nincs TR az látszik a videókból.Tőled függ neked mi a kényelmes és jó.
  • VO101Tom
    Írta, hogy kevesen voltak a szerveren, és mindig vele futott össze :)
  • majonur
    szerintem nem, csak Pogi a peldakepe :)
  • majonur
    Oke, koszi. ez ilyen il-2 sturmovik beidegzodes nalam, akkoriba nem volt Tir nekem, es akkor raszoktam a a "rahajolas a revire" nezetre, de ne nem full zoomba mar akkor se.
  • Her Laca
    Különben lehet ,hogy a gyerek pikkel Pogira:)Nagyon el van foglalva vele:XD
  • Her Laca
    Sose használtam. Nem természetes,így nekem nem kell.Tom jól mondja amúgy ,úgy használd.
  • majonur
    a zoomot nem hasznalom, altalaban a legtavolabbi nezetet valasztom celzaskor is, csak a Lean to gunsight viewrol szerettem volna tudni a velemenyeteket.
  • VO101Tom
    NE váltogasd se a nézetet, se a zoomot lövéshez. Dogfight közben megszoksz egy távolságot, egy méretet, mozgást (ellefélé), a legrosszabb amit tehetsz, hogy pont a lövésnél váltasz egy tök idegen nézetre, zoomra. 2-300 méterről is tök jól láthatók a gépek a legszélesebb nézetben is, odateszed a revit ahova kell, aztán lősz. Olyan pontosság, amihez a totál zoom kell, olyan pontosan a géppuska sem lő. Fölösleges.

A zoom jó a felderítéshez, és azonosításhoz. Lövéshez nem.
  • VO101Tom
    Ja, azt már írtam neki a másik videónál.
    De kezdi visszafogni a gyerek, már kicsit megszeppent (kapott most rendesen savat, nem csak tőlem persze) :)
  • Her Laca
    "Az lenne a kerdesem, hogy ki mikepp szokott celozni?"

Én asszem elég jól:)
  • majonur
    Az lenne a kerdesem, hogy ki mikepp szokott celozni?
    En pl. alapbol a sima nezetet hasznalom repules kozben, annak is a legtavolabbi allasat, igy latom kb. az osszes muszert, a Tir -rel csak kicsiket kell mozdulni,es ilyenkor lehet jol nezelodni oldalra,hatra, stb.
    Viszont celzaskor a "lean to gunsight" (shift F1 a joyra rakva) view-t szoktam hasznalni, de ilyenkor konnyu elvesziteni a celpontot ha mar kozel van es hirtelen iranyt valt, ez a nezet nem igazan engedi a nezelodest, vagyis vissza kell kapcsolnom normalra (shift+F1).
    Most azzal kiserletezek hogy normal nezetbe celzok, a Tir-el kicsit elorehajolva, eleg szokatlan egyelore, de szerintem igy jobb lesz, mint a Lean to gunsight.
  • Her Laca
    Monitorguru. Közel van hozzád az Ázsiában. Korrektek.
  • Her Laca
    Mond már meg neki ,hogy mi lenne ha megtanulna repülni és lőni rendesen. Én üzenem:)
  • VO101Tom
    Köszi, de ipnról sok rosszat olvastam. Én csak olyan boltban vásárolok online is, aminél személyesen vehetem át (ilyen értékben legalábbis).
  • VO101Tom
    Itt a harmadik. Volt kis lag, meg ollózás.
    Pogi the Legend :)

Yet one more video of the amazing 109 in action
  • VO101Tom
    Van még.
    Itt Pogi egy ollózást úszott meg élve, aztán lőtte meg a Spitet (itt az volt a gyerek nyűgje, hogy hogyan tudott utánafordulni, "180 fokot 2 másodperc alatt"). Hát úgy bakker, hoyg ő elfordult tőle. Apám, és ezek osztják az észt

Another video how awesome the 109 is

Ez a gyerek jó úton halad, hogy komplett idiótát csináljon magából :)
  • Lysandus
    Na így már megértem!
  • Lysandus
    Tom!

Esett az ára az LG-nek:

2343P-BN
  • Solt
    Kicsit kacifántos lett! :D Szóval a monitor magassága + szélessége centiméterben = optimális távolság a monitortól centiméterben! :)
  • Lysandus
    ?!

Ettől már keresztbe áll a szemem!
  • Her Laca
  • majonur
    Pogi tananyag lett :)
    Egyszer-ketszer sikerult mar megfognom ilyet, de inkabb veletlenul mint tudatosan, ilyenkor jol jon, hogy nagyon erzekenyre van allitva az axes settings.
  • VO101Tom
    Pogi, téma nyílt rólad az atag fórumon :) Egyik dogszerveren egy alacsony rácsapásnál megfogtál a lepördülést, ez az idióta meg fórumra ment vele, hogy micsoda manővereket csinál az a 109-es

109 pulls off remarkable flick recovery

Szép volt egyébként ;)
  • Her Laca
    Olyan nincs szerintem. Vagy TV vagy monitor. Vagy ha van az qrva drága.
  • Solt
    A szem szempontjából a magasság és a szélesség összegének a távolságáról kéne nézni a monitort... :)
  • PhantomAss
    aki otthon van a monitorok terén, mit ajánlanátok most 3d-re, ami tv-nek és játékra is jó lenne?
    (passzív, kapcsolható 3d -re gondolok, 32 col környékén)
  • Lysandus
    :-DDD
  • bucsher
    :) én csak a 3d kellemetlen hatásaira gondoltam!