91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    "Engem a hangulat, az érzés, jobban érdekel mint az eredményesség! :) Annyi időm nincs, hogy eredményesre gyúrjam magam! :)"

Végül is:) Céltárgynak is kell lenni a légtérben :XD Hangulatosan lehet nyomkodni a ctrl -E billentyű kombinációt.
  • Her Laca
    Kipróbáltam . Mind1 is mert én már megszoktam az enyémet ,gondolom mindenki így van a sajátjával. Tomé nekem nagyon könnyűnek tűnik,de biztos jó.
  • VO101Tom
    Engem az zavart, hogy ez a fos felkeményítette az FFB-t nagy sebességen, de közben a játék sem engedi a teljes kitérést, így én kétszeresen szívok. Legyen annyi az FFB, hogy érezzem a gépet, de ne fájduljon bele a csuklóm, ha egy estét végigrepülök...
  • Solt
    Engem a hangulat, az érzés, jobban érdekel mint az eredményesség! :) Annyi időm nincs, hogy eredményesre gyúrjam magam! :)

Egyébként meg Tom beállítása egyáltalán nem lepkefing, próbáld ki, szerintem nagyon jó. ( legalábbis a legutolsó firmware-l ) Nála erősebb a centering spring, így összességében nem gyengébbek az effektek mint nálad...

Kipróbáltam kikapcsolt FFB-vel, és nagyon hiányzott... nem tudnék visszaszokni! Nagy bajban leszek, ha egyszer beszarik ezen az FFB... :S
  • Her Laca
    Jó az FFB csak majd ha elkezdesz online vitézkedni ,rájössz ,hogy vagy hangulatos,vagy eredményes ,avagy pont megtalálod a középutat.
    Ha jó erősre hagyod , sose fogsz győzni,birkozni kell vele és ez értékes idő.
    Tom se véletlenül gyengítette le ilyen lepkefingra .Én szeretem ha ráz de az enyém se annyira hú de erős,pont annyira,hogy érezzem miket reagál a gép. Ergo mondjuk ha nincs se zavarna túlságosan.
  • Solt
    Sokat használom, és nem bánnám, ha nem lenne szarabb! :D De, ha mégis, akkor megtákolod, és akkor megduplázódik az értéke! :)) Én a kis nyűgjei ellenére is imádom... az FFB nagyon hangulatossá teszi, ez kárpótol mindenért! :)
  • Solt
    Jogos!!! Biztos az kavar be! :DD
  • Her Laca
    Az azért van ,mert már kezd fáradni egynémely vezeték a gázkarban és ilyenkor össze vissza csinál marhaságokat akár a joy is. Szar az ,ha ellövöd az összes nagykalát ,pedig nem is szándékoztál:)Én most egy hosszú rugóba vezettem a vezetékeket ott ahol hajlanak ,így remélve nem fognak többet megtörni.
    Majd szabadalmaztatom az eljárást:)
  • Her Laca
    Lesz az még szarabb is ,csak használd sokat :))) Majd jöhetsz hozzám ,jó pénzért megtajkolom:XD És még remekebb ÁR!!! érték arányú cucc lesz belőle:)
  • bucsher
    ez nagyon gyanús! nem ati kártyád van véletlenül? :)
  • Willenbrock
    Micsoda gyöngyszemre bukkantam :D

• Solt
    Dehogy okolom! :D Kétszer ragadt be nekem gomb (nem fizikailag, hanem elengedtem és lőtt tovább), és mind a kétszer clod alatt... halál komoly! :)) Írtam is, hogy "lehet, hogy véletlen"! :)
  • VO101Tom
    Nem kattan ki a gomb a kisujjnál, ha megnyomom. Érezhetően bent marad. Fogóval kihúztam, akkor jó. A másik, a hüvelyk ujjnál ami van, az meg tök nulla, még windows alatt sem kapcsolja a teamspeak-et. Ne okold már mindenért a clodot bakker, ez már tényleg paranoia :)
  • Solt
    Nekem is beragadt párszor a joyon gomb, de ha hiszed, ha nem, csak a clod alatt! :) Lehet, hogy csak véletlen, de azért teszteld más játék alatt is... vagy nézz rá a driverében.
  • Nohab
    Ez megvan? :) Egyébként rohadtul, de igaza van.

• VO101Tom
    Én ezért tettem minden gombot a klaviatúrára is, amit a gázkaron használok. De nekem is az lesz a megoldás, hogy szétszedem és átkábelezem, egyre több minden szaródik be rajta.
    Sőt, nem csak a gázkar, legutóbb a boton a kisujjnál lévő kapcsoló ragadt be, meg a hüvelyk újnál a TS adógombom nem működik.

Qrvaanyujukat egyébként, én is ezt mondom
  • Amery
    Ok. Ha mégis meggondolnád magad, szólj.
    A pedálra egyébként nem is lenne szükségem, azt már építettem :)
    Tudom, a botba van bekötve, de az is megoldható...
  • VO101Tom
    Mostanában ilyen:

• VO101Tom
    Ez nagyon régi kép, csak ezt túrtam hirtelen, hogy milyen az ingame stat (látod látod, a sokat hiányolt "kiadáskori grafika" :) ).

G940 pedálját használom egyébként.
  • Her Laca
    Tom!

Mi ez a flóra és fauna? Ez mitől ilyen?
  • Her Laca
    Felbosszantottam magam ezen a retken ,szétkaptam atomokra a gázkart,,kicseréltem a vezetékeket ,most úgy tűnik jó minden ,minden állásban reagál minden gomb ,tekerentyű akármi.
    Solt szerint kis meló.:) A lófaxt kicsi.

Tom! Neked milyen pedálod van?
  • artivizsla #62400
    Sturmovik lelet.
  • VO101Tom
    van egy "net stat" amit játékon belül is előhozhatsz, ott írja ki hogy ki melyik oldalon, milyen névvel, milyen géppel repül (lajstromot sajnos nem), kinek mennyi pontja van (megosztva is kaphatsz légi győzelmet, ezért van a tört szám), hányszor halt meg és mekkora a ping.

Pl így:

Il-2-vel ellentétben ez a játékbeli stat megmarad akkor is ha kilépsz, csak a szerver újraindítása nullázza (ATAG-on ez minden küldetés végén megtörténik, átlag kb 2 óránként) a weblap viszont összesített, hetekre, hónapokra visszamenőleg mutatja.
  • feca1229
    Megnéztem Tom!
    Hát van még hova fejlődnöm.
    Még csak annyit, hogy jááték végén mikor kilépek akkor ad egy összesítést, hogy milyen sérüléseket okoztam a vörös vadászgépeken, de nincs odaírva, hogy lezuhant vagy megsemmisült csak egy kár lista, ha nem látom, hogy lezuhant akkor csak az ATAG oldalána a stat-ban tudom megnézni az eredményeimet? remélem érthető voltam.
  • Feró Flex
    X52Pro!
  • artivizsla #62396
    Az új modok elég odabaxósak lettek, már-már a bőség zavara esete áll fent. A gépek, skínek, irányítás, hangok, látványok, térképek, repülhető területek, küldetések tekintetében nagyon sokat adtak az utóbbi időben a játékhoz ( főleg a DBW ).
  • Willenbrock
    Nem rossz,majd egyszer kipróbálom.
  • Willenbrock
    Nem könnyű leállni a kiegészítőkkel,ha elkezdi az ember.Jól néz ki az 1916 mod is,csak...varrógépek:) Egyébként néha én is azokhoz kapok kedvet.
  • Her Laca
    Nem adom el.Más ne szenvedjen vele.Porrá töröm az egészet .A pedál meg amúgy is kell,jövő héten veszek waracskosat ahhoz ugye nincs.És a pedál a joyba megy bele az meg a gépbe. Majd ha veszek pedált akkor talán.
    Amúgy működik most is csak megrepedt a széle a nyavalyásnak ,legalább a műanyag erős.
    Gondolt egyet és nem reagált ,az utóbbi időben már vagy 3x csinálta és pont meg is haltam miatta. Rohaggyonmeg.
  • Amery
    Laca
    Engem így is érdekelne, kitalálunk vmi árat ami mindkettőnknek jó.
    Te sem ragadsz bele, én meg építhetem a cockpitem :)
    Csak a bot legyen tökéletes(mármint a tengelyek, a gombok már nem is fontosak)
  • PhantomAss
    rendben
  • Her Laca
    Mert egy szar ,fos, szemét ,gagyi ,értékelhetetlen, kínai hulladék:)
    És ,hogy hogyan? Megfogtam ,felemeltem és egy szépen kivitelezett mozdulattal kb másfél méterről jó erősen a földhöz baxtam.
    Ha nem esne a hó akkor még fel is hoznék egy jó kis bontó kalapácsot ,ha jobb idő lesz ezt még pótlom.
  • lala42
    Biztos lelőttem :-) Persze véletlenül
  • lala42
    Foglalnám a cuccost. Ment privi mindkét lapra.
  • VO101Tom
    És azt meg hogy? Miért?
  • VO101Tom
    ATAG stat oldal:

(fent van a sárga mezőben, hogy filter pilot, oda kezd begépelni a neved, akkor nem kell végigtúrni az összes oldalt)
  • Her Laca
    Én meg most zúztam szét a logitech remek gázkarát:)) Úgy baxtam a földhöz ahogy köll:) Így már sose lesz eladó:)))) Pedig micsoda remek ár -érték arányú egy cucc:XD
  • sakkay
    Bátran ajánlom mindenkinek, nekem is ilyen van, nagyon jó!
  • PhantomAss
    van egy eladó Saitek pedálom ha érdekel vkit:
    pedál
  • feca1229
    Üdv!
    A mai röppenésem eredménye, csak nem igazán tudom kibogozni, hogy akkor ezek a gépek lezuhantak vagy csak megsérültek. Nem mentem utánuk mert sokan voltak körülöttem, így csak lecsaptam és arrébb húztam, nem álltam le forgólódni ahhogy tanácsoltátok. Nekem úgy tünt egészen partiban voltam velük. biztos, hogy őkis kocapilóták voltak mint én.
    A CLODban van valamiféle statisztika a repülések után?
    Damage Caused *****

Plane: SpitfireMkIIa
    ---- Inflicted:
    Engine water cooling damage
    Machine gun failure
    Machine gun failure
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Flaps failure
    Engine oil cooling/lubrication damage