91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Imádom a törit mint sokszor írtam már. Néha direkt elfogult könyveket is merek olvasni, mert már bízom abban, hogy megvan a tudásom hozzá.
    Így vagyok most is az 1975(sokadik kiadás) Magyarország felszabadítása-cíművel is(és párhuzamosan a Titus Livius tört könyvével is, bár az korrektebb mint sok mai). A csapatmozgások történések hihetetlenül pontosak, persze a kísérő szöveg khm..egy csöppet elfogult. De a lényeg, 1945 legelején a körülzárt BP simán működött egy reptér, az (elméletileg) abszolút oroszok által légi fölény mellett is. Na most ennyit erről. Az oroszok, a legutolsó pillanatig 10* túlerőben sem tudták megszerezni az abszolút légi fölényt.
  • Her Laca
    Na ja. De azért az USA mérnöki és ipari potenciálját sem lehet összehasonlítani . Ők szerintem nélküle is megoldották volna,bár az oroszok is csak kicsit később. De ha már kéznél voltak ,racionálisan jól jött ez mindenkinek.
  • Lysandus
    Nem kell! Elismerem! Az "egyet" csak mint határozatlan névelőt használtam általánosságban, nem számnévként!
  • Her Laca
    Az köztudott. Pontosabban asszem 5 darabot kaptak. Majd utána olvasok de egynél több volt az tuti.
  • Lysandus
    Nemcsak náluk! :-) Werner von Braun azon kevesek közé tartozik, akik megvalósították az álmukat: embert küldött a Holdra!
  • Lysandus
    Nem az volt az érdekes a filmből, hogy a meg nem támadási szerződés után az oroszok kaptak egy Emilt, amit a Kutató Intézetükben részletesen megvizsgálhattak.
  • Her Laca
    A németeknek mindig jobb gépeik voltak. Csak sokkal kevesebb.Mire ők La5 FN ,Jak 3 akat kezdtek csinálni,a svábok már a sugaras korszakban voltak.
    Persze az oroszok sem hülyék ez tény, ott is voltak és vannak is nagy koponyák mint mindenhol de az iparuk ,szakember gárdájuk nem egy lapon említendő a németekével. Hiába voltak mondjuk jó ötleteik ha nem tudták megvalósítani.
    Ugye köztudott ,hogy az orosz jet korszakot no meg a rakéta bizniszt , a német mérnökök indították be náluk.
  • Willenbrock
    Ránézésre egész komolynak tűnik a korabeli szovjet repülőgépfejlesztési infrastuktúra,modern szélcsatorna,komoly mérnöki intézetek meg minden.Mégis kicsit rosszabb gépeik voltak eleinte mint a németeknek.
  • Her Laca
  • majonur
    Nekem is ATI kartyam van, es mostanaban neha meghulyult a Tir5, orult rangatozasba kezdett,de csak nagy ritkan. Azutan rajottem, hogy miota kikapcsolgatom a klikkelheto kabint (F10), hogy ne irkafirkalja ki a muszerek neveit ahogy a fejemmel egyutt mozog egermutato is, de ha kikapcsolod a klik. kabint akkor viszont az eger megmozditasaval bele lehet zavarni a Tir nezelodesbe.
    A lenyeg az, hogy valszeg a X52pro gazkaron levo huvelykkujjas kis egerpocok onallositja magat neha (legalabbis nalam).
  • Her Laca
    Nekem ez tetszik:) Még a TR nélis ilyen van kiírva. :XD
    Tuti NV a ludas ez nem kétséges.

Lefordítva

"Megjegyzés: Ha problémák merülnek használata ATI videokártyák, először próbálja meg frissíteni a TrackIR 5.2.2 vagy magasabb. Ha ez nem oldja meg a problémát, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz."

Eredeti:)
    Note: If problems are encountered when using ATI video cards, first try updating to TrackIR 5.2.2 or higher. If that does not resolve the issue, please contact our support team.

• majonur
    jaja, eszembe jutott utana, hogy te kiprobaltad a Tir-ed Nvidian is, talan a Lacaen.
  • Solt
    Nekem hardveres gond volt a TIR4-l... :) Már megjött az 5-s, és szerencsére minden rendben van, de azért köszönöm! :)
  • majonur
    A Nvidia virsliszeru vegtagjai messzire elernek , barmilyen retegjatekba es reteghardverbe is belepiszkalnak, hogy meggyalazzak az Amd-t. :)
  • VO101Tom
    Nebazz, már a TrackIR-t is lefizette az nvidia?
  • majonur
    Hello! Van uj TIR driver itt

allitolag javitja az esetles Ati kartyakon elofordulo hibakat.
    Nem neked volt valami gond a TIR 5-el?
  • Solt
    Ez lesz mesterem... :)
  • Her Laca
    Csak eltalálod már azt a szerencsétlen AI-t:)
    Ne variáld túl,ha akarod csinálunk egy hostot én bepattanok hurkányba aztán ha elbaxod lelőlek (meg amúgy is) de közben sorolom a hibákat és a lehetséges jó megoldásokat. Ebből fogsz tanulni .
    Persze magadtól is menne ez csak hosszú idő.
  • Solt
    Célzásra jó, de egyébként igazatok van... :)
  • Lysandus

***** Damage Caused *****

Plane: WellingtonMkIc
    ---- Inflicted:
    Fuel tank tiny leak
    Wheel brakes failure
    Wheel brakes damage
    Fuel tank tiny leak
    Engine damage
    Ailerons disabled
    Plane: SpitfireMkI
    ---- Inflicted:
    Machine gun failure
    Machine gun line damaged
    Ailerons disabled
    Propeller broken
    Machine gun failure
    Machine gun failure
    Machine gun failure
    Machine gun belt broken
    Machine gun belt broken
    Machine gun belt broken
    Machine gun belt broken
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Flaps failure
    Flaps failure
    Flaps failure
    Under carriage damage
    Under carriage damage
    Plane: SpitfireMkIIa
    ---- Inflicted:
    Engine damage
    Engine damage
    Plane: SpitfireMkIIa
    ---- Inflicted:
    Machine gun belt broken
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Machine gun line damaged
    Plane: SpitfireMkI
    ---- Parts cut off:
    Right flap
    Right wing
    Right wing
    Right wing
    Right aileron
    Right wing
    Right wing

**** Stationaries Damaged *****

**** Stationaries Destroyed *****

**** Buildings Destroyed *****

***** Your plane has these damages: *****
    Machine gun line damaged

***** Your plane is missing these parts: *****
  • VO101Tom
    Vasárnap este 20:00-kor indul az új AWC online war (Air War Campaign). Akit érdekel, részletek a puma fórumon.
    (clod természetesen)
  • Lysandus
    De Mester!

Nem igazán van olyan alap, amire jó az AI!

Azok az alapok, amik az AI-k ellen rögzülnek, éppen hogy nem kellene, hogy rögzüljenek, mert NEM JÓK!!! Teljesen más alapokra van szükség humán ellen, mint AI ellen. Az AI teljesen félrevisz, még alapszinten is!!! Nincs olyan alap, ami humán és AI ellen is jó, és majd max. haladó szinten ágaznak el a dolgok, a humán ellen jobbra, az AI ellen balra...
  • Solt
    Csak az alapokat gyakorlom ai-val, aztán majd áttérek LacAI-ra... :)
  • VO101Tom
    Én szoktam fotózgatni ha szétszedem. Minden lépésnél egy kép, főleg a kábelek színkiosztását meg a csatlakozókat, hogy mi hova. A mechanikát még csak-csak kitalálja az ember enélkül is :)
  • VO101Tom
    Hagyd a francba az AI-kat. Az AI csak arra jó, hogy egyáltalán megszokd mit kell látni a reviben. Semmi, de komolyan mondom, semmi másra nem jó. Lőni sem tud, nem is ötletes, és ha mögékerülsz csak szintben tolja egyenesen.

Valódi pilóták ellen online kell repülni, lehetőleg 1v1-ben, akkor -ha jófej :) - azonnal el is mondja, hogy hol és mivel qrtad el. Ha lelőnek 10-ből 10x, szarni rá, mi is úgy kezdtük. De AI-tól nem lehet tanulni semmit.
  • Solt
    Ha majd egyszer sor kerül rá, akkor majd szétszedésnél dokumentálok, hogy az összerakásnál ne legyen gond! :) A biztos kéz és a forrasztó páka nálam is hiány cikk! :D
  • Her Laca
    Kis fejű csillagcsavarhúzó,plusz tökömtudja milyen torz is kell hozzá.Készletben találsz. Amúgy nem bonyolult ,széthúzol mindent ,szétkapod apróra ,csak tudd a sorrendet az összerakásnál:)No meg ne töröld le a gyári zsírt vagy mit amik a forgáspontoknál van. Ja még kell jó szem,,biztos kéz ,forrasztó páka, előbbi kettővel már híján vagyok, de van az a kütyüm amit múltkor vettem az a nagyítós na az ezeket pótolja.:)
  • Solt
    Köszönöm! :DD
  • Her Laca
    Ja az U alakú furat az menetes ha nem lenne egyértelmű,és ami átmegy rajta az egy csavar aminek az egyik végén van az a tekerő ami látszik alul.
  • Her Laca
    Hogyne:) Majd még dokumentálom is fényképeket készítgetek (amikor amúgy is zabos vagyok,plusz a szomszéd Béla dörömből az ajtón,hogy csinált forralt bort és micsoda remek időtöltés ha azt mínusz 5 fokban nyakig érő hóban állva elfogyasszuk egy kis traccspartival vegyítve. ) ,szóval még dokumentáljak is mi? Na meg majd megkönnyítsem nektek az életet ,a lehetséges buktatókra felhívva a figyelmet? Te mondtad,hogy kis melóval meg lehet azt csinálni,hát nosza:))))
    És ,hogy mi az a pöcök? Szétszeded meglátod:) Egy U alakú fémlap pöcke az vezeti nehogy elforogjon amikor tekergeted ,hogy erősebb legyen vagy sem az ellenállása. De lásd kivel van dolgod ehol egy műszaki rajz:)))
    [IMG][/IMG]
  • Solt
    ;)

Jut eszembe... nem csináltál képeket a szétszerelésről, javításról? No meg, ha már szétszedted... a gázkar alján van az a tekerő, amivel a nehézséget lehet állítani... mellette van egy kis fém pöcök... az mi a szösz?
  • Her Laca
    Naugye:) Ez eszembe se jutott ,de így van:)
  • Solt
    Okés... mindig elfelejtem, hogy te már öreg vagy! :DDDD
  • Her Laca
    Mesterem:) Szerinted azon a 1000+ órában amit eltöltöttem evvel nem zongoráztam már végig az összes joy beállítást pipával ,pipa nélkül :))
    Minden nagyarc nélkül merem állítani,hogy újat nekem nem nagyon mond senki evvel kapcsolatban:)
    Nekem az enyém a jó ,kísérletezgettem én mindennel már ,én már nem változtatok. Akkor megint újra kéne ráérezni mindenre ahhoz meg se kedvem ,se idegem.
  • Solt
    Csak próbáld ki amit leírtam... legyen minden csúszka 60%-n, és ne legyen pipa...
  • Her Laca
    Dehogy veszem. Az tartja középen ,a fene akarja markolni egész reppenés alatt,hogy egyenesen menjen.
    Nekem is a legfrissebb van ,nem tudtam visszatenni a régit.
  • Solt
  • Her Laca
    Kicsit tesztelgettem a dolgot,most egyszer sem lőtt hosszú sorozatot ,vagyis nem "ragadt" be a tűzgomb.
    Egyértelműen a vezetékek szakadása a hibák oka.Most nagyon kezes az egész minden ott és akkor működik amikor én akarom.
    Asszem a garanciális cserék nem oldják meg a gondot ,akinek problémás annak neki kell veselkednie és meg kell csinálnia. Kell jó vékony ámde rugalmas vezeték,,zsugorcső több méretben,és mint mondtam egy kb 1cm belső átmérőjű kb 7-10 centis rugó.
  • Solt
    Nálam alig van különbség kettőtök beállítása közt! :) Sőt, Tom beállítása sokszor "keményebb"... :) Ez gondolom a firmware különbség miatt van.

Ezért gyakorlok még AI ellen... egyelőre engem a 100 oktános SpitII is eléggé megizzaszt! :))

• Solt
    Akkor vedd ki a pipát a centering spring elől, attól keményedik fel ennyire...

Nekem minden 60%-n van, és nincs pipa... így szerintem nagyon hangulatos.