91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Mert az ANY videó konverterrel ezt a formátumot sikerült valahogy( ne kérdezd hogy) beállítanom,és mivel én alapvetően hülye vagyok ezeknek a progiknak a használatához és örülök ha valami sikerül ,így nem forszíroztam tovább a dolgot:)))
    Érted?:)))) I'M
  • Solt

Egyébként miért nem 1080p-ben rakod fel?
  • Her Laca
  • artivizsla #62577
    Kávé mellé.

Ráadás 1.

Ráadás 2.

• Szepy2884
  • Lacusch69
    Pár napja összefutottam egy börtönőr cimbivel, és löktem is neki az aláírásodat kicsit átalakítva: Gut, Besser, smasszer...
  • Szepy2884
  • Nohab
    Kiskala: foszforos (ha igényeled, akkor nyomjelzők is), nagykala: m-geschoss.
  • feca1229
    Üdv!
    Ti a Clodban szoktátok a Messernek a gépuska javadalmazását változtatni, vagy ahogy beállították úgy jó. Azért kérdezem mert én a két géppuskának megháromszoroztam a Spitzgeschoss mit Kern, hart lőszert és nekem úgy tűnik, hogy könnyebben verem szét az Angol gépeket. Vagy lehet, hogy csak a placebóhatás érvényesült?
  • Her Laca
  • Lacusch69
    Könyv Möldersről
  • Lysandus
    Thor Orbital Weapon System
  • Her Laca
    Most videót gyártok,legalább három részt csinálok ebből,mert nem akarom ,hogy nagyon hosszú legyen. Volt henye ,hunya rendesen. De ! HORRIDO!
  • Glo
    Ezek után jól döntöttetek :D
  • Her Laca
    Így ittunk!
  • Her Laca
    JA! Bélám a jelölt BAL menetes gyári vonószemet szigorúan jobbra akarta betekerni ,kicsit káromkodott majd a neje kis mergájának a vonószemét bele erőltette kis kalapálással és erőszakkal. Nézem ,mondom te ez bal menetes. JA! Na újra metszettük a menetet:) Mondtam is a végén ,vagy iszunk ,vagy szerelünk a kettő egyszerre nem megy:)
  • Her Laca
    Hú bakker ,Béla szomszéd suv ja megrokkant ,elkezdtük szerelni (mondjuk fingunk nincs az egészhez) a végén megittunk 1 lityi töményet a jármű meg úgy maradt ,majd hétfőn megoldják a szakik. Ergo nem vagyok szomjas.
    Jut eszembe.
    Az itt lévő kollegák miért nem csinálnak mozit a reppenéseikről? Jó lenne másokat is látni ,mit és hogyan csinálnak,tanulni mindenkitől lehet.
  • Solt
  • Glo
    Legyen lövedék, Te "grammar n..i" :)
  • Solt
    Golyó? Ez billiárdtermi mondás? :D
  • Glo
    Olyan is van, hogy "A golyó nem válogat.."
  • V43 1105
    Valaki lenne szíves adni letöltő linket a Signal magazinokhoz? Meghálálnám egy virtuális sörrel vagy egyéb szabadon választott üdítővel, itallal
  • DonZorro
    Nem láttam a letöltési linket ott? Létezik már???
  • sakkay
    Van egy hasonló mondás egy másik szakmában,
    -a fegyver nem szereti ha letegezik...
  • Her Laca
    No reppentem egyet ,fel is vettem nemsokára megcsinálom zanzásítva.
    Előre csak annyit,hogy Qrva jó voltam:)))
  • sakkay
    Az utat.
  • mijki
    Tiger_33 eszméletlenül komoly hangmódot csinál, le a kalappal.

Forrás
    A videó linkbe ha nem menne a beszúrás
  • VO101 tvr
    Erre mondják, hogy a repülő nem tiszteli sem a kort, sem a beosztást, sem a rangot...
  • Her Laca
    Na Ő perfekt!
  • Her Laca
    Egyszer azt mondták nekem,hogy több száz óra szárnyalás vagy több száz ugrás semmit sem jelent. Csak egyszer hibázzál.
    A rutin sokszor megöli az alázatot a tiszteletet ,ami pedig elengedhetetlen ezen nem hétköznapi műfajok gyakorlásához.Lett légyen az fent vagy lent. Szerintem.
  • VO101 tvr
    Ha jól emlékszem évekkel ezelőtt a Jakkal Tiszagyendánál is hasonló szituációban esett le 2 prominens magyar vadászpilóta.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Viszont a felelősségét ,hogy nem kapcsolta be a karbi fűtést nem lehet semmisnek tekinteni,szerintem ugrott a jogsija.
    Az USA ban ezeket a gépeket még nagymamik is vezetik,nem gondolnám,hogy valami nagyon karaj csóka volt ,igaz a profik is hibáznak olykor olykor.
  • artivizsla #62547
    A cikkben azt írták, hogy az elektromos vezetékek miatt nem mert az útra szállni.

"...A pilóta többször szállt le korábban szántóföldekre, de olyan nagy hóban, mint ezúttal, még nem. Előszür egy úton szerette volna letenni a gépet, de a sok magasfeszültségű vezeték miatt ezt nem kockáztatta meg, arról pedig szó sem lehetett, hogy a közelben futó autópályárn landoljon.

A gép orra a földet éréskor a hóba fúródott, majd a földnek ütközött, a törzs átfordult, így a gép fejjel lefelé állt meg. A balesetben senki nem sérült meg..."

• Her Laca
    Ha te kerülnél hasonló szituba,akkor mit választanál? Egy sík (vagy annak tűnő) néptelen területet,vagy egy autó utat ,ahol ha gyér is de van forgalom,kockáztatva evvel nem csak a gépben ülők ,hanem az esetleges közlekedők biztonságát.
    Véleményem szerint jól csinálta,és többedszerre megnézve azt veszem ki,hogy a hó vastagsága nem is volt nagy,de a talaj egyenetlenségét kitöltötte néhány helyen,ez látszik is amikor lép egyet és elmerül,előtte meg bokáig állt csak benne. Ezt honnan tudhatta volna?
    A leszállás kivitelezésével lehetne vitatkozni ,de hát ő volt ott ,okoskodni meg nem akarnék:)
  • Solt
    Inkább a hó mint az út... ha elnézed, és előkerül valahonnan valami jármű, akkor álló motorral necces a helyzet... :) Szerintem...
  • sakkay
    Mintha lenne egy széles út a a településnél. Gondolom a forgalom sem túl nagy ilyenkor, legalábbis nem látszik. de gondolom ezt ő is látta, és biztos volt oka , hogy mégsem oda szállt le.
  • Her Laca
    Gondolod,hogy mielőtt letette , mélységelemzést kellett volna végeznie a hóban? Kidobja az utast ,és ha az derékig elmerül akkor továbbáll?
    Vagy mire gondolsz? Persze lehet ám,hogy arra fele szelektíven esett a hó és van olyan terület ahol csak 10 centis,és azt valami talajradarral ki is mérhette volna.
    Esetleg csapkodnak a karjaikkal,fülükkel,hátha tovább fent marad a madár ,legalábbis addig amíg egy minden szempontból megfelelő leszálló helyet nem találnak. Ja ez lehet .
  • Solt
    Avass be... mert azon kívül, hogy fent marad, én más lehetőséget a környéken nem látok, persze ez semmit nem jelent! :)