91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Az SSAO az annyit csinál, hogy a 3d objektum közeli felületeinél sötétíti a felületeket. Ezen a képen látod pl a házon. Növény mögött, lépcső mögött, pl. Szokták "kosz" mapnak (dirtmap) nevezni, mert oylan érzést kelt, mintha a szűk helyeken megragadt koszt látnád.
Ami nagy előnye, hogy -ahogy a képen is látszik- a 3d objektumok 3d érzékelése lesz sokkal jobb ettől.
A repülőgép szimulátorban viszont tök fölösleges szerintem, csak erőforrást zabál, és nem is keveset.
-
VO101 tvr #63420 Ezt az országot a jószerencse védi csak meg. Debrecen, Szeged, Pécs olyan közel vannak a határhoz, hogy fél órán belül elvesznek... De 44-ben kiderült, hogy kb egy nap alatt el lehetett foglalni ezt az országot. A NATO reagálás napok, hetek kérdése...
Reálisan megvédeni kettő dolog tudja:
1. Az izraeli hadsereg szintjén lévő fegyveres erő.
2. A fenti hadsereg elrettentő ereje :-)
-
feca1229 #63419 Üdv!
A clodban van a video beállításoknál az epilepszia szürő alatt van SSAO beállítás az mit csinál, nem kapcsoltam be és mintha kevésbbé döcögne a játék, igaz most kevesen vannak fent! -
Nézegettem én is most a többi ajánlott cuccot. A modellező kaidványok, meg az általános történelmi összefoglalók annyira nem érdekelnek, a gépkönvyek, műszaki leírások sokkal inkább. Fóka eredeti gépkönyvből van van 600MB, bár ez a H pl pont nincs (A-5, A-6 van főleg).
Ezeknél azt érdemes figyelni, hogy a gépkönyv, "Handbuch" elnevezés mellett a Teil 01.. a fontos, az jelzi, hogy a fegyverzetről, a szétszerelésről, vagy épp melyik műszaki dologról van benne azó:
Flugzeug Handbuch:
Teil 0 - Allgemeine Angaben - Általános információk
Teil 1 - Rumpfwerk - Törzs
Teil 2 - Fahrwerk - Futómű
Teil 3 - Leitwerk (mit Landehilfen) - Irányító felületek (leszállást segítő eszközök)
Teil 4 - Steuerwerk - Irányítószervek
Teil 5 - Tragwerk - Szárny
Teil 6 - Triebwerkanlage - Hajtómű
Teil 7 - Betriebsstoff-Zusatzanlage - Üzemanyag rendszer
Teil 7A - Triebwerbeiden und –versorgungsanlage - Üzemanyag kezelés és ellátó rendszer
Teil 8A - Schusswaffenanlage - Lőegyverek
Teil 8B - Abwurfwaffenanlage - Bombák
Teil 8C - Sonderwaffenanlage - Speciális fegyverek
Teil 8D - Sondereinbauten - Specialitások
Teil 8G - Rüstsätze - Átalakító csomagok
Teil 9A - Allgemeine Ausrüstung - Általános felszerelés
Teil 9B - Elektrische Bordnetz - Elektromos bekötések
Teil 9C - Druckölanlage - Olaj rendszer
Teil 9D - Bordfunkanlage - Fedélzeti Rádió
Teil 9E - Gerät und Sonderwerkzeug - Felszerelés és specioális berendezések
Teil 9F - Tropenausrüstung - Trópusi felszerelés
Teil 9H - Lichtbildanlage - Fotózási berendezések
Teil 10 - Beförderung und Bruchbergung - Szállítás és roncsmentés
Teil 11 - Reparaturanweisung - Szerelési utasítás
Teil 12A - Schusswaffenanlage - Lőfegyverek
Teil 12B - Abwurfwaffenanlage - Bombák
Teil 12C - Hydraulische Anlage (Druckölanlage) - Hidraulika (olaj) rendszerek
Teil 12D - Sondereinbauten - Speciális építés
Teil 12E - Lichtbildanlage - Fotózási felszerelés
Teil 12F - Nebelanlage - Párásodás
Teil 12G - Rüstsätze - Átalakító csomagok -
artivizsla #63417 Van kb. 2000 oldal, oldalanként 10 kiadvány, amit át kell nézni, ha találok még valamit, szólok.
Most pl ezt vizsgálgatom. -
Megnéztem, kiderült már megvan ez, csak nekem egyben a 3 rész. Jó kis füzet, általános dolgokról ír a repülőgép vezetőknek. Ha ilyesmit találsz, arra mindig vevő vagyok :) -
Köszi, meg is nézem. -
Zoli105 #63414 Értem ,akkor most már világos minden ! köszönöm a segítséget ! :) -
"Egyetlen exe, ami tartalmazza az összes frissítést, amihez szükséged van az online repüléshez (kiadás dátuma: 2012.06.02.)".
Nem tudok róla, hogy ezután jött volna hozzá frissítés, tehát a sokkal korábban kiadott rc1-2-3-4 verziók erre NEM kellenek. -
artivizsla #63412 Tom ! Ajánlom figyelmedbe !
A "depositfiles.com" oldalon bíbelődjél, onnan egyszerű. -
Zoli105 #63411 szóval feltettem a ULTRA patch 4.11.1 akkor ere mehet az UPRc1 meg a többi ? -
Az a linke ami ultrapackról van ott, azt a 4.07-re kell tenni.
De akik többet il2-znek manapság, azok szerint a HSFX-et érdemes feltenni, a legtöbb online szerver azzal megy. -
Zoli105 #63409 Elnézést kérek közben megoldottam , de azért fura hogy a rendes telepítő nem akart elindulni :/
amúgy az ultrapackhoz meddig lehet patchelni ? :O
elolvastam az oldalt : http://www.pumaszallas.hu/letoltesek/il-2-1946/gyik/270-il-2-aktualis-verzio-ultrapack-mod-es-hyperlobby-install.html
de nem világos annyira , szóval 4.11.1re is lehet már ultrapackot rakni ? :O vagy én értelmezem rosszul ? -
Zoli105 #63408 Sziasztok :)
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek !
Meg van eredetiben az Il2 sturmovik 1946 de az új gépre egyszerűen képtelen vagyok feltelepíteni ! :/ DvDt beteszem kiválasztom hogy telepítés majd feljön egy ablak hogy nyelvválasztás (3 közül választhatok angol német francia ) angolt kiválasztom és nem történik semmi ! :(
Ez mitől van ? tudja valaki a megoldást ? mert jó lenne már repülni vele ! :) -
Komoly névtelen feljelentés volt. Géppel írták :) -
Nem ezt mormolom:) Nem akarnak egy petáknál sem többet belefeccölni mint ami nagyon muszáj. Majd a NATO megvéd. Ha meg nem hát rábaxtunk,mint mindig
a történelem folyamán. Nekem erről a Tanu jut eszembe.
Amikor leég a háza,és nagy dérrel dúrral kivonulnak a tűzoltók szakszerűen oltani a porig égett házat. Pelikán megjegyzi,hogy mintha elkéstek volna erre Virág elvti odahívja a tűzoltó parancsnokot,és megkérdezi ,hogy nem érzi e úgy ,hogy kicsit későn jöttek oltani. Mire az ,hogy nem ! Mert fő az éberség ! Előbb ki kellet vizsgálni ,hogy tényleg ég e a ház. Ez a nagy Magyar valóság!
Aztán új házat építenek. Virág elvtársnak mondja Pelikán. Se ajtó se ablak? Így megy ez nálunk:)
-
artivizsla #63405 No, itt is lehet nézelődni érdekes kiadványok után.
-
artivizsla #63404 Itt a tegnapi folytatása.
-
lala42 #63403 Az a baj, hogy felhigult a társaság. Vannak, akik csak úgy jutnak ponthoz, hogy a repterek fölött cikáznak és az álló gépeket baszogtatják. Korábban is megesett, de ritkán. és akkor is kezdő vérpistikék, akik hamar leszoktak róla. De már annyi az ismeretlen név, hogy aj-aj. -
lala42 #63402 Ciprus? -
zmok #63401 Szaniszló Ferencről jutott eszembe - Chrudinák Alajos... 
Kölyökként fogalmam sem volt a politikáról, de tátott szájjal néztem a Panorámát.
Ahogy meghallottam a főcím zenét, spuriztam a tv-elé. A szőnyegen gubbasztva néztem végig,... imádtam!!!!
-
Jelenleg nincs realitása,de az EU felbomlásának van,ha egyelőre nem is sok.Igaz ettől a NATO még nem biztos,hogy felbomlana.De ha az is,akkor esetleg elszabadulhatnának az indulatok. -
VO101 tvr #63399 A lengyelek is NATO és EU tagok... Ha náluk van realitása, nálunk is lehet. -
Jelenleg az UNIO tagjai vagyunk!!!!! Románok is! Szlovákok is!!
Szerinted van ennek realitása?
De az tény,hogy egy nemzetnek sem lehetne így letolt gatyával várni ,hátha valaki seggbe akasztja. Ebben én is egyetértek:)
A lengyelek tanultak a történelemből. Nem is bíznak senkiben,és nem bízzák a véletlenre a nemzetük sorsát pl.
-
Azért bizonyos körök erősen pályáznak így is pl a termőföldekre,meg úgy általában minden telekre,az ingatlanpiacra is lennének jelentkezők.A zalai olajmezők stb,mind olyasmi amiknek lenne gazdája.A szlovákoknak meg ott az idióta mondvacsinált nagymorva elméletük,miszerint az egész Balaton-felvidék őket illetné,mert ők a honfoglalásunk előtt is itt voltak stb.Könnyelműség lenne a fenyegetést semmibe venni.Jelenleg csak az EU és a Nato tartja szerintem is vissza őket.Romániával és Szerbiával simán felosztanának minket. -
Ja ja. Asszem én is pihentetem addig amíg kiforrja magát.
Az van ,hogy mindenki evvel játszik:) hiába is állítanám vissza max ai kat lövöldözhetnék:) -
feca1229 #63395 Akkor várok még pár napot azzal, hogy újra rakjam az új patchet hátha megoldják ezt a laggolás problémát, elég zavaró az után hogy már elég símán ment a játék. -
Már írtam tegnap asszem,hogy olybá tűnik nekem ,mintha gyorsultak volna a gépek mozgásai ,lehet mégse beképzeltem. Valszeg ennek a patch nak van köze hozzá. Lévén elég sokat repkedtem a játékkal ,így azért van összehasonlítási alapom,igaz ha csak 50 en vannak akkor ez nem annyira zavaró,vagy drasztikus.
Most is volt ,hogy lőném erre elugrik a spit mint akit picsán rúgtak.
Meg még láttam érdekes jeleneteket :) -
feca1229 #63393 Akkor lehet, hogy semmi gáz nincs ajátékommal csak egyszerűen sokan vagyunk? Azért furcsa mert mint írtam, ha nem ATAGon vagyok ha nem csak quick m. repkedek akkor is laggol igaz kicsit kevésbé. -
Na 100 főnél nálam játszhatatlan az atag. Laggolnak a gépek néha olyan érzésem van mintha gyorsított felvétellel menne a harc.
Ezzel valamit csinálni kéne mert így élvezhetetlen. -
feca1229 #63391 Ha nem multiban vagyok hanem quick missionban akkor nagyon laggol4 Hogyan lehet vissza állítani a legutóbbi hivatalos patchet? -
lala42 #63390 Annyira azért nem XD leszedhetőek, csak ésszel. -
VDomino #63389 Hm,az érdekes,mert nekem 13.1-el is csinálja. -
Apropó. ma rákérdeztem Robóra meg Valec ra ,hogy szerintük milyen lett a spit IIa. Aszonták csíííter:) -
lala42 #63387 Megoldotta az új driver. A régi az 12.6-os béta volt. Azóta nem cseréltem. -
VDomino #63386 A Land Detail-t rakd max-ra,a Land Shading-et meg low-ra,az elvileg megoldja a problémát. -
Ja hogy válaszoljak is. Szerintem a kutyát se érdekeljük,kinek kell 10 millió elégedetlenkedő,hőbörgő atyafi a nyakába?:) -
lala42 #63384 77-en vagyunk bent. Lehet jönni. -
VO101 tvr #63383 A trianoni Magyarország védelmi lehetőségei is szép téma lenne. Csak mert többször is említettétek már, hogy "védelmi" hadseregre van szükségünk.
A határaink földrajzi adottságainak és a relatív kis távolságoknak köszönhetően ezt az országot bőven átlagon felüli technikai felszereltséggel és nagyon komoly harcoló létszámmal rendelkező seregnek lenne egyáltalán esélye megvédeni. -
Én aztat nem tudhatom.Majd Solt mester megfejti ő kideríti az ilyesmiket .
Biztos van ,vagy lesz valami elmélete erről:XD