91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Van róla bugtracker, ott össze van szedve a dolog:
(és ezért is került be a játékba, 15 darab miatt nem lett volna benne). Itt azt írja, hogy a kb. 420 hajtóműből kb 112 került a különböző Emilekbe. F-be, Do-17-be, He-111-be néhány, a nagy része (300 fölött) a 110-esekbe.
De hogy mi a pontos forrás, azt Kurfürst tudja :) -
Solt mester!!!
Múltkor tamáskodtál ,DE! már megint (mint mindig ,szerényen jelezném) nekem volt igazam,pont úgy mint besenyő Pista bácsi nak:) -
n Bf 109s
Bf 109E-1 : 16 pcs, Bf 109E-3 : 1 pc, Bf 109E-4 : 54 pcs, Bf 109E-6 : 1 pc, Bf 109E-7 : 34 pcs, Bf 109E-8 : 2pcs. Bf 109F-1 : 5 pcs.
Total 112 Bf 109E with DB 601N present in service, plus 5 Bf 109F.
in Bf 110s
Bf 110C-1 : 4 pcs, Bf 110C-4 : 40 pcs, Bf 110C-5 : 12, Bf 110C-7 : 14 pcs, Bf 110D-0 : 18 pcs, Bf 110D-2 : 20 pcs, Bf 110D-3 : 8 pcs, BF 110E-1 : 176 pcs, Bf 110E-2 : 14 pcs.
Total : 306 engines, ie. 153 Bf 110s with DB 601N present in service. -
Aszongya ebből ki lehetne silabizálni valamit.
Vállalkozó kedvűek hajrá. -
Ez is -
Ez itt Kurfurst oldala asszem. -
Elméletileg a DB 601N motorral szerelt változatok ugye az N esek.
Na most talán ki lehetne kalkulálni,hogy mennyi ilyen motort gyártottak és ebből mennyi került a csapatokhoz ,lévén azért ezeket cserélték bőszen így talán egy megközelítő számot lehetne kapni. De nem ezeket tették a 110 esekbe is?. -
Nem írták el, de az a 15 csak azok a gépek, amik /N ként jöttek ki a gyárkapun. Nincs benne azok a darabszám, amiket utólag módosítottak az /N sztenderd szerint. Ez a baj az E-1, E-3 típusokkal is. Papíron az Angliai csatában rengeteg repült belőlük, de a legtöbb akkor már E-4 sztenderd szerinti felszereléssel. Ezekről viszont nincs -legalábbis nekem nincs- megbízható számadat, hogy tényleg mennyi az annyi. -
Jó reggelt! Tegnap végre volt időm feltenni a MOD-ot, gyorsan ki is próbáltam. Óriási a változás, elsőre tetszik nagyon.
Próbáltam rákeresni erre az N verzióra, és a Wikipedia szerint csak 15 darabot gyártottak belőle. Ez igaz lenne, vagy elírták? -
Fürtös #63452 Hogy én ezt mióta keresem:D
-
Feró Flex #63451 Kötelező darab:O) -
Lacusch69 #63450 Én akkor voltam katona, amikor vetítették a sorozatot. Mit mondjak, köszönőviszonyban sincs az akkori valósággal... -
Reflyt nyomsz:) -
lala42 #63448 Gywerekek!
A MOD-ban nem működik az RR. Van valami trükk? -
Lysandus #63447 Off:
Egyébként mit szóltak a 777-esek a modhoz? Lehet róla valamit tudni? Kíváncsi lettem volna az arcukra, amikor elkezdték tesztelni. Gondolom hamar lefagyott az arcukról a fölényes mosoly az "amatőrök" munkája láttán. :-)
Vagy lehet, hogy nem is tesztelték? Vagy csak titokban, otthon, álnéven? Az ATAG TF fórumán az a pletyka terjed, hogy törölték a CloD 1C fórumán a TF-es mod topikját. :-))) -
artivizsla #63446 Skin letöltés.
Vegyes letöltések.
-
artivizsla #63445 Szívesen. A számlaszámom : 4568....:D -
Zoli105 #63444 :O azt micsoda oldal :) köszönöm szépen :D
amúgy propaganda vagy sem rohadt jó sorozat :D (bár a mostani katonaság khm = 0 , aputól szoktam hallani mivel ő is katona most és hát szarban van az egész :( ) -
artivizsla #63443 Mivel a Svájc szomszédos országait már megszállták és ők pedig nem zárkóztak el a gép és műszeriparuk rendelkezésre bocsátásától, már nem volt szükséges a megszállás, mert minek is ? Német kérésre éjszaka is be kellett sötétíteni a "független" Svájcban, hogy az angol bombázók ne használhassák a kivilágított országot éjjel tájékozódási pontként. -
artivizsla #63442 Itt nézz körül.
A lehetőségeid :
IL2 Sturmovik 4.07 gyári játék, ez az alapja mindennek :
IL2 Sturmovik 4.11.1 utolsó hivatalos patch
HSFX 6.0.17 Mod
UP3RC4 Mod
DBW 1.71 Mod
DBW 1916 DBW 1.71 mod része I. vh.szim.
Tiger '33 hang és effekt mod az előző háromhoz
Ezen kívül rengeteg küldetés, skin tölthető még le a játékokhoz és ezekkel már tényleg nagyon pofás kis szimmé fejlődött az eredeti játék.
A játékok egyszerre is fent lehetnek, egyenként játszhatsz velük. A gépek és a repülhető területek számában van a fő különbség, de az irányításba, effektekben, játék nyelvében is eltérnek kissé.
-
VO101 tvr #63441 Svájciak sem lehettek megbízhatóbbak... Viszont ez az ország földrajzilag-közlekedésileg középen van... Gyakorlatilag a Magas-Tátra és az Adria közötti sávban K-Ny-i irányban csak rajtunk keresztül vezet az út.
-
artivizsla #63440 Minket azért kellett megszállni, mert politikailag megbízhatatlanok voltunk, a Reich védelme érdekében pedig szükség volt az országra még egy darabig. -
artivizsla #63439 Nem kell parázni, ez csak egy propaganda filmsorozat. A valóság ennél jóval szarabb volt. :D -
VO101 tvr #63438 Bennünket meg ezért szálltak meg a németek ... minket gyorsabb elfoglalni mint megkerülni :-D -
Zoli105 #63437 no akkor még egyszer :D (valamit elszúrtam :/ )
-
Zoli105 #63436 Elnézést az Uraktól hogy ha beleugatok de ezt tegnap láttam a Tvben :)
Itt azért van szép kis hadgyakorlat :)
Más kérdés :
Amúgy az Ultrapack 3 (alapot) hol találtam Pumaszálláson is nézem de a link nem elérhető :( és neten is csak az RC3at találom :( az alap Up meg az Rc 1,2 nincs sehol :/ de lehet én vagyok vak :( -
Ezt nem hinném,hogy érdekek miatt szüntették volna meg.
Egyszerűen sok pénzbe került. És amiről már két napja beszélünk ,a főnökök,úgy gondolják,hogy nem lehet bajunk és majd megvédenek minket.
Persze ha netán baj lenne ,akkor fél óra múlva egy sem lenne az országban ezt ugye azért nagy biztonsággal kijelenthetjük.
Ezt a népet emberemlékezet óta csak idióták irányítják a hadsereget meg de pláne. Vagyis ott minden vezető félti a seggét ,és nem mer ellentmondani a nála feljebbvalónak ,osztán elég ha csak egy a fő hülye mond valamit ott vita nincs,végigmegy a láncolaton.
Ezek akik a cikkekben is nyilatkoznak ,volt őrnagyok mifenék ,megnéztem volna ,hogy mikor nyitották ki a szájukat pl helikopter ügyben szolgálati idejük alatt. -
artivizsla #63434 Erről beszélek én is, hogy kinek az érdeke volt a kiképzés megszüntetése ?
Cui Prodest ? -
Majd a pusztát ideiglenesen meghagyjuk nekik:)
Van azért itt is tagolt terület ,no meg a városok. -
artivizsla #63432 A németek ezért is nem szállták meg a II. háborúban. Túl sokáig tartott volna felszámolni az ellenállást és jelentős erőt is kötött volna le, viszont a műszergyártás importjával nem volt gond, így csak körbekerítették őket, de amúgy szabadok voltak, mint a cirkuszi oroszlánok. -
Minap beszélgettem a fiam barátaival. 23-26 éves srácok.
Olyan tévhitek vannak a fejükben ,hogy ha ne adja az isten de belekeverednének egy fegyveres összecsapásba ,szerintem kb 5 perc lenne maximum a várható élettartamuk.
Aszondja nekem az egyik ,hogy ha lőnek rá ő beáll egy fa mögé pl.
Ok mondom,akkor a fával együtt lőnek át.De azt hogy? A játékokban az jó fedezék. Eszem megállt. Persze nem várható el tőlük a tudás ,de ha ez a valóság akkor ne beszéljünk már honvédelemről könyörgöm. -
artivizsla #63430 Mondjuk Vogel azt mondta, hogy a NATO védelmi szervezet, bár ennek szerintem némiképp ellentmond a szövetségen kívüli tevékenység, azt már nehéz védelemnek nevezni, ahhoz meg azért kellenek a nagy vasak is.
A nyugat is rosált a 20-30000 VSZ-es tanktól, ha azok megindulnak, a nagy számok miatt időbe telik megállítani őket, így végszükség esetben atomzárat hoztak létre, hogy hatékonyan védhessék Nyugat-Európát. -
VO101 tvr #63429 Svájcban vagy hasonló hegyvidékes földrajzi adottságú országokban még csak működhet is a területvédelem tartalékos kiképzett honvédséggel... De itthon az Alföldön? -
De szerinted van ennél jobb megoldás? Mármint nekünk.
Kell ilyeneket venni jó sokat
[IMG][/IMG]
aztán baxhatják a páncélosaikat,városi harcban amúgy is szart sem érnek.
-
artivizsla #63427 Tom, a lap alján nézzél körül, nem csak a Fókáról vannak kézikönyvek. -
feca1229 #63426 Akkor jòl làttam, hogy mintha kevesebb lag lenne benne ha kikapcsolom. Most, hogy kevesen vannak fent nem döcög annyit, azt olvastam vannak még pàran akiknek ujra előjött ez a probléma. Hâtha kitalàlnak erre is valamit. -
artivizsla #63425 Most, ha összeesküvéseket akarnék gyártani és az általad leírtakból indulnék ki, akkor arra következtetésre juthatnék, hogy a kiképzést talán azért kellett megszüntetni, hogy erre ne legyen képes a lakosság, de én ilyet nem akarok gondolni, mert még a nyugdíjig van pár évem, amit le kellene nyomni.:D -
Ez így van. Bár egy szomszédos kis ország hadserege azért nem menne át olyan hamar ,hiszen senki sem olyan hülye,hogy a teljes haderejét beveti egy konfliktusba.
Na most kár Izraelt ,vagy annak a hadseregét példának felhozni,lévén te is tudod én is ,meg mindenki ,miért van olyan fejlett technikájuk .
Nekünk még csak megközelíteni sincs esélyünk,lévén CSÓRÓK vagyunk.
És ez nem is fog változni .
Ellenben egy területvédelem mint sok más országban ahol a lakosoknak konkrét feladataik vannak egy esetleges incidens esetén még működhetne is,vagy a gerilla harc. Azt senki sem szereti ugye,még az Usákok sem.
Persze ehhez teljesen más hozzáállás szükségeltetne,és az sincs ingyé,de jóval kevesebb költséggel lehetne védelmi lehetőséget abszolválni. A mai korszerű gyalogsági tankelhárító eszközökhöz ,kézifegyverekhez nem kell olyan komoly infrastruktúra,csak megfelelő képzés és elhivatottság kéne a polgároktól.Szerintem. -
artivizsla #63423 Van jó pár ebből nekem is, mindjárt átnézem őket. -
artivizsla #63422 Nem a terület elfoglalásával van a gond, hanem a megtartásával és ez még az USA-nak sem nagyon megy. Irak, Vietnam, Afganisztán...
Az izraeli elnök megmondta, hogy nem úgy kell azt csinálni, mint az amik, hanem van erre egy sokkal egyszerűbb megoldás és még költséghatékonyabb is : pénzügyi gyarmatosítás. Na, a valutahitelesek ebből kaptak ízelítőt az elmúlt pár évben.