91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ahogy elolvastam a rész leírásokat, német pilótákról egy rész sem fog szólni. -
Sziasztok!
Erről hallottatok már? -
A suliban a géppuskákhoz és az AMD-khez egy darab tisztítóvessző sem volt, kilőttük az összeset :D -
Bocs, utolsó :)
Szóval csak annyi, hogy aki nem próbálta az nem is tudja, hogy mekkora qrva nagyot lehet aludni és pihenni!!! ha az ember kint a mezőn lefekszik és alszik egyet.... A szakaszommal akkorákat aludtunk.... bakker :) És pihentetőbb volt, mint a lakásban 10 óra. Aki teheti és még nem próbálta, az pótolja. Ki kell menni a mezőre, lehetőleg minden szartól távol! Mobilt, rádiót otthon hagyni! QRVA JÓÓÓÓ!!! :) -
Maradjunk annyiban hogy az 99% ban tőlem függ.
Szerényen jelzem hogy minden akkori gyalogsági fegyverre kaptam némi nemű okítást :) És nem csak VSz tipusaira.
A PKM el imádtunk gyufásdobozokra lőni, valóban rohadt pontos.
Én pl az akkori M16 tól nem voltam elájulva , bár pontos volt az tény. -
Jajám!
Volt egy olyan szerkezetünk, hogy -robbanó hangjelző -. Ez két hengerből volt összerakva. Valamilyen magnéziumos vagy milyen lőpor volt benne mert villant is, igaz nem túl nagyon. Na. 10 centis gyújtózsinórja volt, ezzel lehetett indítani.
Két dologra használtuk (azon kívül amire ki volt találva)
1) Az ágyúból gyíkhús konzervet lőttünk ki vele
2) Szombathelyen NATO háznak hívott (helységharcot lehetett gyakorolni) épület tetején volt egy "vak" kémény. Olyan volt, mint egy kémény, de nem volt végig üreges, csak egy 10 centi mély üreg volt. Ebbe robbanó hangjelző bele, rohambili rá. Durr.... A bili vagy 20 méter magasra felrepült :) Volt, hogy be is horpadt amikor leesett :D -
sakkay #63575 Na ezek az élmények hiányoznak a maiaknak..lenne egy kis viszonyítási alap a sok szarhoz képest ami a tv-ből ömlik, a valóság helyett. -
Nekem is hasonló volt a véleményem. 18 évesen még gyerekek!
Vót' ám soxxor forgolódás, hogy -törzsőrmester ettárs jelentem akadály- De igazából a kézigránát dobástol fostak nagyon!
Rengeteg fel nem robban gránát volt. Mi meg az előírással nem törödve összeszedtük őket és játszottunk :)
Volt, hogy 3 darabot összecsavartunk (gyárilag össze lehet többet csavarni) és úgy dobtuk el.
Az összeszedés szabályzatellenes volt, de aki ért hozzá, azt tudja, hogy a dobás pillanatában már meg lehet mondani, hogy robbani fog vagy nem.
Ugyanis ha jól dobja el a manus, akkor LÁTNI és HALLANI lehet ahogyan a gyutacs beindul. -
sakkay #63573 Mindig meglepődök, hogy a sorállomány nem lőtte magát halomra..kész csoda. Gyerekek kezébe az a sok fegyver..
bár sok előnye is volt.
-
Jaja. PUSZ-7 betétcső :) -
A ruszki fegyvereknek egyébként az egyszerűségük az egyik legnagyobb előnyük. Habár ennek az egyszerűségnek köszönhetően egyszer egyik bakám átlőtte a saját combját a PKM-el... Qrva nagy mákja volt, hogy csak lágyszövetet érintett a lövedék, mert olyan közelről (~10cm) darabokra tört volna a combcsontja. -
sakkay #63570 
Kevesen tudják, hogy egy azaz 1. darab lőszert azzal is ki lehet lőni..meg azt , hogy rohadt pontos. -
sakkay #63569 Hm. A lőszer persze nagyon fontos, csak azért írtam, mert sok minden megváltozott. Az meg , hogy hova lő az ember, több dologtól függ. Az meg , hogy hová talál, még több.
-
Nem rossz stukker a Dragunov, ez tény. Én kérlek az RPG-7-ért rajongok :) Évekig lőgyakorlat-vezető voltam a seregben :)
Na meg a PKM-el is egészen szoros barátságot kötöttem :) -
Lőszer függő . De tény hogy a mai mellények már nagyon jók. Bár én nem testre lőnek. -
sakkay #63566 Nagyon erős fegyver az ak az tény. De... 50m-ről szvd-vel rálőttek egy 4-es mellény kerámia lapjára...megfogta. Szóval nem minden evidencia a témában. -
Nekem a mai napig az SZVD a kedvencem. Az ötvözi azon tulajdonságokat ami köll ha az embernek harcolnia kell. Na nem szobákban:)
De a sima AK az is hatékony egy jószág akárki akármit mond is.
Vannak korszerűbb,szebb ,jobb cuccok,de ezek az orosz ketyerék klasszikusok :) -
Erről van szó! -
Idióta :) Én mindig aszondom,hogy egy jó kis kalasnyikov még a békebeli az ami a tuti:) Az ellen vehet a paraszt magára rétegelve is ilyeneket.Egy jó kis acélmagvasnál nincs is jobb,ha az eltalál onnan már nem mászkál sehova az illető. -
Lysandus #63562 FPSRussia FPS-re gyűjt:
Very Bad Day
-
sakkay #63561 Napiszarról...Itt
azoknak akik sokat fps-eznek, és a hatodik találatnál még vígan rohannak(na tudom nem ez a közösség itt a fő célpont
). Érdemes nézni milyen, de leginkább mekkora a fegyver.
-
artivizsla #63560 Szívesen. Lehet, hogy csak XP alatt fog menni, de majd kideríted. -
artivizsla #63559 Lopakodó évforduló. -
Nincs új a nap alatt:) De mindig megnézi az ember:) -
Meg is jött a cucc! Köszönöm szépen!
-
Lysandus #63556 Ez zseniális! :-)))))))))))))
Qrva jól megcsinálták!!! -
artivizsla #63555 Vagy ezek ?
-
artivizsla #63554 Ez volt már ?
-
artivizsla #63553 Majd ha egyszer tényleg független lesz a sajtó és valódi tényfeltáró újságírók is születnek, lehet, hogy át kell írni az egész emberiség történetét az elejétől a végéig. Kezdésnek az sem lenne rossz, ha lenne politikai akarat az elmúlt pár évtized rendbetételére, aztán mehetnénk visszább az időben. -
-
Ezt láttátok már? Több mint elgondolkodtató azért bár tartózkodnék bármiféle megállapítástól. -
Solt #63550 Mond az mindent ami eszébe jut... még csak észrevenni sem érdemes. -
Szergejes videó kommentjei közt egy elmebeteg elkezdett hazaárulózni és komcsizni. -
Hehe
-
artivizsla #63547 Újabb repülős lelet, egy ami célzókészülék.
-
artivizsla #63546 Valaki keresett nemrég az IL2-ben anyahajós pályát.
A HSFX alatt alapból van nekem bent a Quick mission / Load menüpont alatt jó pár Midway-es pálya. 16 vs. 16 gép + 3 anyahajó + 2-3 kísérő.
-
sakkay #63545 Meghekkeltek' Laca 
!
Szerintem amíg nem figyeltél!
Amúgy tök érdekes, mondjuk úgy néz ki ebben Tomnak van igaza. Csak érzelemmentesen , hidegen.
A tesztelés olyan mint a bosszú ezek szerint.
-
Nos kipróbáltuk Tommal ezt a szárny elhagyást.
Ugye minap akármit csináltam a spit szárnya oda volt ragasztva. Ma 1 perc alatt 3 szor letéptem. Bf et meg karc nélkül kivettem ,igaz máskor meg annak is szakadt.Tommal próbálgattuk mindenféle helyzetbe ,azt tapasztaltuk,hogy trimmhez nem szabad nyúlni semmi esetre sem,úgy 450 körül is leesett a spit szárnya.
Szóval szakad ez mind ,valszeg a botkezelésben ,vagy a joy beállításokban keresendő ,hogy kinek mennyire. Vagy találomra hullik:)
mindenesetre kár ezzel tovább foglalkozni úgy látom. -
Ez király!:)
[IMG][/IMG]
-
artivizsla #63542 Fogy a flotta.