91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • L Viper #63741
    Nem tudom akkor mi lehet. Nekem sima freemail-es regem van ott, bár még 2009 május elején regisztráltam.
  • Her Laca
    Egy ilyenbe akartam bepaszírozni:)

[IMG][/IMG]
  • artivizsla #63739
    Újabb repülős lelet a nyuszitól.

• Nohab
  • Nohab
    Azé, azé! Úgy is lógsz még egy liter pálinkával.

Egy kis off:
  • lala42
    Próbáld ha eddig nem igy lenne, .com végződésü e-mail címet megadni. Némelyik nem fogadja el a .hu címet. Nem tudom miért.
  • Indi69
    üdv. én már mindent csináltam semmi nem segitett, az e-mail cim nem jó neki a facebook sem, a faxom tele. szednék le wov-hoz de nem megy
  • L Viper #63734
    Nem tudom milyen e-mailt adtál meg, de van, amikor a spam mappába rakja azt a levelet, amin a visszaigazoló linket adja meg az oldal. Ha 24 óráig nem igazolsz vissza, tárgytalannak tekintik a regisztrációs kérelmedet.
  • Her Laca
    Ja:)
  • macleody
    Így? :)
  • Indi69
    üdv urak, a combatace oldalra hogyan lehet regisztrálni? nem nagyon sikerül ide köszönöm
  • Her Laca
    Nem volt azon a reptéren:) Csak ilyen tégla épület. Még be is fért úgy nagyjából,aztán kicsit hozzáért az orra és bummmmm:)
  • Johann Wind
    Házbaaaa? Miért nem inkább hangárba próbáltál?:):):)

http://www.hir24.hu/miafhu/2013/04/01/rendor-kapta-el-a-husveti-nyuszit/#aktualisdoboz
  • Her Laca
    Avval is figyeljen az a gyerek!:)
  • Her Laca
    Na:) Reppentem egyet. Nem is mondom mennyit lőttem,leszálltam és gondoltam beállok egy házba a géppel. Be is ügyeskedtem oszt a végén felrobbantam:)))
    Ennyit a hülyeségemről,megvan a halál:)))Hogy rohadna meg:)
  • lala42
    Mondd a fiamnak, hogy ne menjen stukával és nem lesz ennyi halál :-)
  • Her Laca
    Ja jó:) Elbujt:) Na akkor neki is.
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]
  • Zpogi
    Köszöő szépe éééssss Hubabácsiról se tessék megfeledkezni.
  • Her Laca
    Baxxa meg!!! Saviról megfeledkeztem! Neki is [IMG][/IMG]
  • Her Laca
    Mondjuk most megnéztem Lala mester statját,ÉS!!!! biza az a 13 halálozás nem nyerte el a tetszésem! No mindegy ,én nem vonok ,kérek vissza kitüntetést :XD Innentől kérném a fokozott figyelmet !
  • Her Laca
    Pogiék megérdemlik [IMG][/IMG] ezt itt,de csak azért vagyok szőrös szívű ,mert nem vigyáztak a drága birodalmi technikára és a maguk életére .Erre kérném a jövőben jobban odafigyelni.
    Pogi,Hetti, Safi! Bakker nem olcsó dolog egy temetés!!!:)
    Amúgy

Lala meg [IMG][/IMG] ezt kapja.
    Gratulálok:)Így kell ezt csinálni! Példaként állítunk az ifjúság elé,és hozz még több dicsőséget a nemzetnek ,a haderőnek stb ,stb blab blab bla.:XD

• lala42
    Hiába a Magyarok. Ott voltam Kobold néven.
  • artivizsla #63718
    Ismét egy repülős lelet.

• sakkay
    Elég keményen nyomtad Pogi! Ez még így egy komolyabb borozás után is feltűnt.
  • Zpogi
    A mai magyar termés ATAG-ról :)

• LeonSilver
    Mé nem lehet ezt valami EMBERI nyelven??? Há' németül csak az UFO-k beszélnek :) A qrva életből kifolyólag.... :)

Laca, ez a "Halott ember ritkán táncol." nálam csontig hatolt... EZ volt régen is?
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Her Laca
    Ezen besírtam:)
  • Her Laca
  • Her Laca
    Bakker ! Ez mi ez?:) Valahogy az ezelőtti félrement.

• Her Laca
    Ma találkoztam vagy 3 Simonnal.:)

• Her Laca
    Ez mi ez?:))))

• Her Laca
  • Her Laca
  • sakkay
    Ja, de nem úgy értettem, hogy törjön úgy bármi a clodban mint a rofban! Egyszerűen csak eszembe jutott, milyen jó hogy hozzányúlnak ehhez is a srácok. Aztán azon kezdtem agyalni, hogy vajon hogy lehetne megtudni, mi a reális törési effekt' a gépeknél. Ennyi.
  • Her Laca
    "Én gyakran gondolkodtam azon, hogy az egyik legjelentősebb különbség a harc technikai oldaláról nézve a clod és a rof között, hogy a zuhanás mennyire gondtalan a clodban, és mennyire veszélyes a rofban.."

Én csak erre próbáltam reflektálni:)
  • VO101 tvr
    A hajók sérülésmodelljét akár át is lehetne venni, ha a SH-ben jobban ki van dolgozva. Ami azért valószínű. Nem kell újra feltalálni a melegvizet :-)