91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Nem tudom akkor mi lehet. Nekem sima freemail-es regem van ott, bár még 2009 május elején regisztráltam. -
Egy ilyenbe akartam bepaszírozni:)
[IMG][/IMG]
-
artivizsla #63739 Újabb repülős lelet a nyuszitól.
-
-
Azé, azé! Úgy is lógsz még egy liter pálinkával. 
Egy kis off:
-
lala42 #63736 Próbáld ha eddig nem igy lenne, .com végződésü e-mail címet megadni. Némelyik nem fogadja el a .hu címet. Nem tudom miért. -
Indi69 #63735 üdv. én már mindent csináltam semmi nem segitett, az e-mail cim nem jó neki a facebook sem, a faxom tele. szednék le wov-hoz de nem megy -
Nem tudom milyen e-mailt adtál meg, de van, amikor a spam mappába rakja azt a levelet, amin a visszaigazoló linket adja meg az oldal. Ha 24 óráig nem igazolsz vissza, tárgytalannak tekintik a regisztrációs kérelmedet. -
Ja:)
-
Így? :) -
Indi69 #63731 üdv urak, a combatace oldalra hogyan lehet regisztrálni? nem nagyon sikerül ide köszönöm -
Nem volt azon a reptéren:) Csak ilyen tégla épület. Még be is fért úgy nagyjából,aztán kicsit hozzáért az orra és bummmmm:) -
Johann Wind #63729 Házbaaaa? Miért nem inkább hangárba próbáltál?:):):)
http://www.hir24.hu/miafhu/2013/04/01/rendor-kapta-el-a-husveti-nyuszit/#aktualisdoboz -
Avval is figyeljen az a gyerek!:) -
Na:) Reppentem egyet. Nem is mondom mennyit lőttem,leszálltam és gondoltam beállok egy házba a géppel. Be is ügyeskedtem oszt a végén felrobbantam:)))
Ennyit a hülyeségemről,megvan a halál:)))Hogy rohadna meg:) -
lala42 #63726 Mondd a fiamnak, hogy ne menjen stukával és nem lesz ennyi halál :-) -
Ja jó:) Elbujt:) Na akkor neki is. -
[IMG] [/IMG]
-
Köszöő szépe
éééssss Hubabácsiról se tessék megfeledkezni.
-
Baxxa meg!!! Saviról megfeledkeztem! Neki is [IMG] [/IMG]
-
Mondjuk most megnéztem Lala mester statját,ÉS!!!! biza az a 13 halálozás nem nyerte el a tetszésem! No mindegy ,én nem vonok ,kérek vissza kitüntetést :XD Innentől kérném a fokozott figyelmet ! -
Pogiék megérdemlik [IMG] [/IMG] ezt itt,de csak azért vagyok szőrös szívű ,mert nem vigyáztak a drága birodalmi technikára és a maguk életére .Erre kérném a jövőben jobban odafigyelni.
Pogi,Hetti, Safi! Bakker nem olcsó dolog egy temetés!!!:)
Amúgy

Lala meg [IMG][/IMG] ezt kapja.
Gratulálok:)Így kell ezt csinálni! Példaként állítunk az ifjúság elé,és hozz még több dicsőséget a nemzetnek ,a haderőnek stb ,stb blab blab bla.:XD
-
lala42 #63719 Hiába a Magyarok. Ott voltam Kobold néven. -
artivizsla #63718 Ismét egy repülős lelet.
-
sakkay #63717 Elég keményen nyomtad Pogi! Ez még így egy komolyabb borozás után is feltűnt.
-
A mai magyar termés ATAG-ról :)
-
Mé nem lehet ezt valami EMBERI nyelven??? Há' németül csak az UFO-k beszélnek :) A qrva életből kifolyólag.... :)
Laca, ez a "Halott ember ritkán táncol." nálam csontig hatolt... EZ volt régen is? -
-
-
-
Ezen besírtam:)
-
-
Bakker ! Ez mi ez?:) Valahogy az ezelőtti félrement.
-
Ma találkoztam vagy 3 Simonnal.:)
-
Ez mi ez?:))))
-
-
-
sakkay #63704 Ja, de nem úgy értettem, hogy törjön úgy bármi a clodban mint a rofban!
Egyszerűen csak eszembe jutott, milyen jó hogy hozzányúlnak ehhez is a srácok. Aztán azon kezdtem agyalni, hogy vajon hogy lehetne megtudni, mi a reális törési effekt' a gépeknél. Ennyi.
-
"Én gyakran gondolkodtam azon, hogy az egyik legjelentősebb különbség a harc technikai oldaláról nézve a clod és a rof között, hogy a zuhanás mennyire gondtalan a clodban, és mennyire veszélyes a rofban.."
Én csak erre próbáltam reflektálni:) -
VO101 tvr #63702 A hajók sérülésmodelljét akár át is lehetne venni, ha a SH-ben jobban ki van dolgozva. Ami azért valószínű. Nem kell újra feltalálni a melegvizet :-)