91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ez itt átszámolva 40 ropi,ha kell a csiptető is hozzá. -
VO101 tvr #63780 A TrackIR 5 + Vector Expansion + Basecap magába foglalja a TrackClip PRO-t is vajon?
-
artivizsla #63779 Elküldve. -
sakkay #63778 (Tényleg ott a clod, nemtom' miért nem láttam.) Mit nem tudsz be állítani, a kamerát vagy magában a finom hangolásban kell a segítség?
Ja , elvesztettem az összes key és joy beállításomat, úgy látszik rossz file-t mentettem el..
-
sakkay #63777 Ez esetben mi a gond? -
Lysandus #63776 Itt:
Link -
Clod-hoz kéri :) -
sakkay #63774 Rofba tudnék, még a clodban is, de amikor il2-em, még nem volt ilyen...szóval nem...
viszont így talán valaki válaszol neked.
-
Glo #63773 Azokról mind lemaradtam :)
Ha megvannak még akkor el tudnád küldeni privben? -
artivizsla #63772 Úgy néz ki, hogy most talán átment a Gmail-re. -
artivizsla #63771 Raktam már fel olyan elérhetőségeket is bőven.Azt már mind elolvastad ? :)
-
Glo #63770 Már majdnem megijedtem, hogy ingyenes.. :) -
artivizsla #63769 Egy kis olvasni való.
-
Freetrack segítség nem lesz? 
-
VO101 tvr #63767 Hol árulnak 53e-ért TIR5-öst? -
VO101 tvr #63766 Az sem biztos, hogy benne lesz, hogy Bader-t saját kötelékéből lőtte le a kollégája. -
Lacusch69 #63765 Más is hasonlóképpen gondolja:
link -
Nem . Nekem is 4 pro van. Elvileg ,meg gyakorlatilag is jobb az ötös,finomabb a mozgás nagyobb az FPS asszem. De nekem ez addig marad amíg meg nem kotlik ,mert a Clod hoz tökéletes ez is. -
Én is itt voltam :D kb 4.-5. sor közepe, a legnagyobb pogóban :D sajnos szuvenír nem lett, de örök élmény volt! -
Lysandus #63762 De a tied az ötös, nem? Egyáltalán, mekkora a különbség a négyes és az ötös között? -
Itt egy kis videó magyar honból, itt voltunk Mesterekmesterével, még Sabatonos pengetőt is szereztem. :)
-
Annyiért bolond lenne. Clippel együtt?Vagyis én sem adnám 30 alatt az enyémet, inkább így fogalmazok. Ha valaki sokallja ,vegyen újat 52 ért:))
De 40 az valóban sok érte ez tény. -
Letöltöttem én is. Ha nem boldogultok szóljatok és felrakom a Mediafire-re.
Adok egy direkt linket hozzá. -
freike #63758 Csináltam 1 gmail cí[email protected] értem miért nem fogadja a freemail.Előre is köszönöm. -
Lysandus #63757 Szerintem is kb. annyit. De 25-ért biztos elviszik. -
irányár. 30 at ér viszont. -
Lysandus #63755 Láttam már, legalább egy fél éve folyamatosan hirdeti. Szerintem ennyit nem ér. Egy új TR5 53k. -
Ha valaki TR4 prot venne -
Il-2 clod-ba freetrack beállításához tud valaki segíteni??? Mit hogy kell? -
Solt #63752 Én nem bírtam végignézni... -
Okostelefonnal vezérelhető a szitakötő drón
-

-
artivizsla #63749 Repülős relikvia.
-
artivizsla #63748 Kétszer elküldtem az email-t a megadott címre, de mindkétszer visszadobta a szerver. ( Gmail)Van másik címed ? -
No tegnap megtekintettem ezt az AZ ÉGI HÁBORÚ HŐSEI it.
Nagyon látványos meg minden és nem is nagyon akarnék én véleményezni,de mán megint a gonosz messzer pilóta aki az ernyőn lógó hőst le akarja lőni de persze ezt egy spit megakadályozza. Értem én ,hogy a szövik a saját szemszögükből néznek dolgokat ,sőt meg is értem,de mért kell ezt. Még azt is elfogadom,hogy a veteránjaik azt mondják,hogy nem ismertek nála jobb pilcsit (mármint a kanadai krapeknál) de,hogy a másik oldalon csak gonosz ,rossz,idióta emberek ültek a gépbe az már uncsi egy kicsit. Kíváncsi vagyok,hogy a köv résznél megemlítik e amikor Bader-t levakarják az égről , utána átmegy táborlakóba ,és ,hogy mit tett érte a Mester. -
artivizsla #63746 Ment az email.
-
freike #63745 Nem fogadja el az e-mail címet,így belépni sem tudok.Vagy én vagyok a béna.Valaki elküldené a 3-way norway-t e-mailban?( [email protected]) Nagyon kezdő vagyok. -
artivizsla #63744 Este egy kis ideig sz@rakodott, de aztán működött az oldal. -
Nálam jó. -
freike #63742 Hogy lehet belépni a Mission4today-ra?Nem enged belépni.