91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • DonZorro
    Jah azt tudom hogy lesz Fóka. Biztam benne, hogy valaki megcsinálta ezt itt... :(
  • VO101Tom
    Ez csak egy AI, hogy a P-51-el lehessen lőni is valamit. D9 fóka készül külön játékként, de arról még képek sincsenek, csak a bejelentés, hogy készül.
  • DonZorro
    Kabin milyen? Fizika???
  • Feró Flex
    DCS:Bf-109E.akit érdekel.
  • freike
    Megkaptam,köszönöm.Tudnál még a telepítésben segíteni?
  • zmok
    Ügyes!!!
  • L Viper #63815
    Majd egyszer lecserélem egy TIR5-re, addig jó :)
  • Her Laca
    Tökéletes:))

Én is csak azért tajkolgatom egyre másra,mert így is hülyének néznek az ismerősök,hát még úgy,hogy látszana a házi barkács jellege:)
    Na meg szeressek bütykölgetni vele.

Különben azért mondtam,hogy nem mindegy milyen az a infra led. Amit én használok az 90 fokban is ugyanolyan .
  • VO101Tom
    Érdekes ötlet :)
  • L Viper #63812
    Ami erősen sugároz az infra tartományban is, azok bezavarhatják az infra kamerát, ha a látószögébe esik.
    Én pont ezt használtam ki, mármint, azt, hogy egy "alulfeszelt" sima izzó az Infra tartományban "virít" frankón, és minden oldalról jól látható az izzószál. (A Ledes cuccom oldalra fordulva kissé gyengébben látszik)Én ezzel tolom: otthoni szemetekből készült, csak a 3 foglalat és a 3 db. izzó volt pár forint :)
    Akármerre forgolódok egyforma a fényereje. Nagyon bevált nálam, már jó ideje használom és már nem tudnék nélküle szimezni.
  • Her Laca
    Igazad van. Kipróbáltam a teló lámpájával (mondjuk az nagyon erős ) és az bezavarja,pontosabban látja rendesen mint fényforrás. De csak ha szemből világítok rá.
  • Solt
    :D
  • Her Laca
    Na jó de te alapból problemás vagy:))) A tied az nem ér:)
  • VO101Tom
    Nekem az állólámpa nem pont mögöttem volt, hanem kicsit oldalt, amit én már nem takartam ki a kamera előtt. Fel lett kapcsolva, ami nekem fel sem tűnt, csak a trackIR kezdett ugrálni. Kitaszkoltam, és akkor láttam a szoftverben, hogy kis piros foltok vannak a zöld pötyök mellett. Lámpa lekapcs, és atomstabil lett újra.
  • Solt
    Nálam is ez van... simán bezavarja egy fali lámpa...
  • Her Laca
    Érdekes amit mondasz ,mert nálam a szoba lámpa,és egy éjjeli is pont rávilágít,és nem zavarja be.Lehet a szög is számít ahogy ráesik a fény.
  • Her Laca
    Itt van mik a méretek,én ez alapján csinálom.
    Van még egy kb 1 centis eltolás ha függőlegesen nézzük.
    Nem bonyolúlt. Kellenek infra ledek (mondjuk az se mindegy milyenek) kell egy 10ohm-os ellenállás,usb kábel. Na meg a test,az a necces inkább,mer állítani is kéne mint az eredetit.

[IMG][/IMG]
  • repvez
    Na igen ha külön szürőt használsz akkor lehet,de én egy sima webkamot használtam modositások nélkül szürő nélkül, mert nincs külön csak játékra haználatos kamerám, és a beszélgetésekhez nem árt ha van kép is :)
  • VO101Tom
    Nekem aktív ledes track clip pro-m van, de ez sem szereti, ha lámpa mögöttem föl van kapcsolva (állólámpa aminek közvetlenül az égőjét látja a trackIR), és nyári napokon az üvegfelületről visszavert napfény is bezavarja (néha ugrált a kép). A programban a három zöld led mellett pirossal szokta kijelezni, ha lát valami zavaró infra fényforrást.
  • Her Laca
    A lényeg a kamera. Ha csak az infra fényt engedi át a szűrő akkor arra reflektorral is világíthat az ember.
    A TR ugye csak infrát használ,még akkor is amikor a sityakra rakható szarvacskákkal használjuk,lévén a kamerába is IR ledek vannak és azokat tükrözi vissza a visszaverő felület.
    Sima webkamerát is csináltam csak úgy próba képen,aminek dupla szűrőt eszkábáltam és azt sem zavarja a fény.
  • sakkay
    free tr-nél tényleg lehet ilyen gond, főleg ha a nap rásüt a mögötted lévő falra, és a kamera azokat is lehetséges fényforrásnak veszi. Tehát nem a szembe fény a gáz, hanem ha erős fény van mögötted és mivel a napfény melegít is...szóval bezavarhat keményen. Ha a kamera, nintendo az kevésbé érzékeny , de az sem szereti azért a túl erős napot...vagy a meleg karácsonyfa égőt..tapasztalat..
  • repvez
    Ilyesmire gondoltam,hogy a napnak erösebb a fénye mint a ledé. Persze én csak ezt gondoltam sajnos még nem használtam pár percnél tovább ilyet. Mert mindig megrekedt tesztfázisban az IR clip kivitelezése vagy a kamera nem tudott folyamatos képet biztositani.
  • Her Laca
    "Az IR led sem szereti a napfényt vagy más olyan helyzetet ahol más IR forrás is bejátszhat a kamerába."

Mire gondolsz? Én nem tapasztaltam semmi negatívat még akkor se ha a nap szembe tűzi.A lámpák fénye sem zavarja. Más infra meg honnan? ,max ha valaki a TV távirányítóval mögülem szórakozna.
    Az Infra az egy elég biztos dolog szerintem.
  • repvez
    Közben ránéztem a FTNoIR progira és kiadták az uj verziót ami sokkal kevesebb erőforrást eszik igy már folyamatos a kép .
    És már támogatja a giroszkópok használatát is .
    FTNOIR
  • repvez
    Miért más nem gyárthat olyan eszközt ami fejmozgást követ? Csak azért mert hasonlit az övükére? Egyébként ha mint egér mozgás szerepét venné át akkor nem szolhatnának semmit.

Az IR led sem szereti a napfényt vagy más olyan helyzetet ahol más IR forrás is bejátszhat a kamerába.

Az emlitett oldalon már felvették a kapcsolatot a céggel és a facetrackNoir softver készitőjével, hogy hogy lehetne megvalósitani a dolgot.
  • Her Laca
    Infránál nincs gond a fényérzékenységgel.
  • Her Laca
    Magát a cuccot könnyű lenne megcsinálni,eszközök vannak bőven ,csak egy bibi van.
    A szoftveres körítés. A TR használatát is beleteszik ugye a játékkészítők már eleve,na most nem tudom ki az aki házi barkácsban meg tudna csinálni egy olyan szoftvert ami mindenhez jó. A frretrack is sérti valamelyest a TR dolgait ha jól tudom.
  • Her Laca
    Nem tudom:) Én két variációt látok. Vagy az USA eljátssza azt amit Huszeinnel,oszt nemsokára lenyomják őket (ezt nem látom reálisnak azért)
    vagy ezek tényleg megmakkantak oszt hőbörögnek itt (lehet valóban az az ok amit mondasz) ,de ez játék a tűzzel. Nem szokás atommal játszadozni azért.
    Belegondolok,hogy ha Izraelt fenyegetné meg valaki így ,ott pár napon belül nem lenne mit kilőni .
  • repvez
    Hamár Trackir. Viperpits oldalon most erről megy a diskurálás, hogy hogyan lehetne játékhoz aplikálni egy ilyen hardwert.mozgásérzékelő
    Ebayen olcóért lehet venni ilyen cuccokat,az más kérdés , hogy hogyan komunikál a géppel és a játékkal.ebay

Ha sikerülne akkor nem kéne a fényérzékenységre vigyázni és a ledekre meg kamerákat beállitani.
  • Lysandus
    Nyugi, ez csak kéregetés. Csak meglehetősen erőszakos formában.
  • Her Laca
    Ne legyen igazam ,de lesz itt bazdmeg . Remélem nem jutnak el arra a pontra ami visszafordíthatatlan .
  • Her Laca
    Jelen pillanatban itt tart a fejlesztésem.
    Színre fújt szivaccsal bélelt csíptető, Minden irányban állítható .
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • VO101 tvr
    Lehet hozatok, 170 dollárért elfogadható. Ebből 20 dollár a csiptető.
    Egy barátom éppen jusztonban a nasanak dolgozik és havonta hazajár a családhoz :-)
  • Her Laca
    Nekem van kint barátom, ha kellene hozatnék magamnak ,nyaranta úgyis jön haza. Mondjuk 40 pénzért nem is rossz. No felveszem a kapcsolatot vele.
  • Lysandus
    Bár lehet, hogy az a vector expansion?
  • Lysandus
    Nem tudom. De ha nem, akkor Laca jutányos áron megcsinálja neked. Bár nem akarok a nevében beszélni! :-)
  • Her Laca
    Én legyártottam. Már eljutottam arra a fokra,hogy kb ugyanúgy is néz ki:)
    Meglátnák lehet beperelnének:))) Van itthon vagy 4 darab ,állandóan fejlesztgetem ha eszembe jut valami megoldás:) De ugyan az ,végül is a ledek elhelyezkedése a lényeg, ,meg,hogy lehessen állítani .
  • artivizsla #63784
    EU-n kívüli országból jövő csomagra, valamennyi euró felett + vám. Valaki írta korábban, hogy nála ez a tétel +17.000 ft-ba fájt még a végén.
  • VO101 tvr
    Gondolom kell a chip tető is hozzá ugye? Ti is úgy használjátok, vagy a házi gyártású megfelelőjével.
  • Her Laca
    Plusz egy 10 es talán a posta vagy mi.