91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Romeo One
    Mi messze voltunk, Szolnok reptér. De azért amikor előkerültek az UB-blokkok, meg a piroson 3 folyamatosan készültségben álló gépet kellett kiszolgálnunk, furcsán bizsergett az ember gyomra...
  • zmok
    Mi is ott voltunk. (Kiskőrösi RT-század.)
    "Meleg volt a pite"...
  • feca1229
    Nem igazán így néz ki! Átrakosgatom akkor őket.
    Köszönöm.
  • freike
    Melyik mod-pt rakjam fel?Lehetőleg amit könnyebb felrakni.
  • artivizsla #63937
    Most szedem neked ezt, holnap küldöm :

"Biggin Hill Wing - Channel campaign for 611 Sqn"

Addig is itt nézegetheted :

http://www.mission4today.com/index.php?name=Downloads3&file=details&id=78

Tedd fel valamelyik mod-pt, mert a legtöbbhez feltétel, meg a javítások miatt élvezhetőbb is.

• freike
    Küld valaki hasonló küldetést a 4.11.1-re,mint a 3-way norway.E-mail cím [email protected].
  • artivizsla #63935
    A JSGME-d így néz ki?

A conf.ini-ben két sort írjál át a [Render_OpenGL] -résznél:

TexCompress=2
    TexFlags.TexCompressARBExt=1

• artivizsla #63934
    Nekem volt kollégám, aki ott volt. Ő az asszonya révén a horvát oldalon harcolt, míg a faterja a szerb oldalon, köztük meg csupán a senki földje.

Egy másik kollégám a szerb oldalon volt, 12 év után mehetett haza, amikor amnesztiát hirdettek, de előtte elbúcsúzott tőlünk, mert nem volt biztos, hogy vissza is jöhet majd.
  • Lacusch69
    Én '91 februárban szereltem le Szegedről, nem érintett a dolog.
    Azaz mégis, mert másfél év múlva már bent figyeltem tartalékosként Hmvhelyen, később tudtam meg egy tiszttől, hogy mentünk volna Bácskába megszálló erőnek...
    Érdekes módon van pár barátom, aki akkor a határ másik oldalán volt (vajdasági magyarok).
    Többen részt vettek a horvátok elleni akciókban "szerb" sorkatonaként, hát érdekes dolgokat meséltek...
    Pl. a levágott fejekről annyit, hogy azokat a milíciák egy kisebb része illetve a bosnyákokat támogató közel-keleti muzulmán önkéntesek követték el.
    Vagy másik eset: paintballos ex-csapattársam szintén harcolt, ő mesélte, hogy elfoglaltak egy tanyát horvát területen.
    A tisztek egy része ki akarta végeztetni a két ott lakó öreg magyart, mert majd biztos jelt adnak a horvátoknak, hogy itt vannak a szerbek.
    Aztán a józanabbak ráböktek a térképre: ez az egyetlen stratégiai pont a térségben, a horvát tisztek ugyanazt az akadémiát végezték, mint mi; semmivel sem hülyébbek nálunk. Tudják az öregek nélkül is, hogy itt vagyunk...
    Azt is mondta, hogy T72-eseket kísértek városi harcban gyalogosként. Náluk jobban csak a harckocsizók féltek a bádogteknőben...
    Egy másik srác (korábban Szegeden volt vendéglő-társtulajdonos) mesélte, hogy a Dunán keltek át. A partraszálló jármű szerb kormányosa olyan részeg volt, hogy a móló rossz végénél tette őket ki, párhuzamosan a parttal futottak rajta pár száz métert. Közben a horvátok géppuskázták őket. Nem sokan élték túl...
    Egy másik barátom azt mondta, hogy a horvátoktól vették a gránátokat (100DM/db), és amikor nagyfejűek jöttek, párat visszadobáltak, meg lövöldöztek egy kicsit (persze előtte szóltak, hogy odaát minden menjen fedezékbe).
    Tették azért, mert nyugalmas frontszakasz volt, és az ellenőrzések idején mutatni kellett valamit, nehogy keményebb helyre vezényeljék őket...
  • Her Laca
    Én nem mondok semmit inkább erről,legyen elég annyi,hogy van amit sose fog megtudni senki.Az biztos,hogy ez is magyaros módon lett lerendezve,a haza hálájával kb a seggét törölheti ki aki ott volt. uff.
  • Romeo One
    És ezt a képernyőt hogy hozod elő kampány KÖZBEN???
    A prog nem ad lehetőséget menet közben változtatni, csak fájlban átírni, vagy valami más trükkel változtatni.
  • Feró Flex
    Na ez kemény írás,pár történetet meséltek nekem is arról az időszakról akik ott voltak akkor.
  • sakkay
    off ha valaki esetleg ki akarná próbálni a rofot, 19.30-tól leszek..
    on...juj, ez durva volt én is érzem..
  • feca1229
    Szia Artivizsla! Neked, hogy van annyi mapod? Nekem összesen vagy 8 db. van pedig nekem a DBW 1.71 van felrakva az IL2 46-hoz. Nekem hiányzik az FMB gombom is ami neked ott van a mapok alatt. Nálám ennyi pálya Full mission builderben van csak!
  • VO101 tvr
    Ha már korábban szóba jött korábban a kézifegyverek kapcsán:

20-eve-haborus-veszely-harckeszultseg-a-magyar-jugoszlav-hataron/
  • artivizsla #63926
    Ennyi pálya van a mod-ban :

• Her Laca
    Mért mi a baj az Emillel ?
  • artivizsla #63924
    IL2 + DBW 1.17 mod + Highres_textures.
  • artivizsla #63923
  • Nesu
    igen ,vagy mi ez ?
  • artivizsla #63921
    Nekem ???
  • Romeo One
    Üdv Urak!
    1946, Finn kampány. A full reáltól annyival kevesebb, hogy meghagytam a head-icont, meg a térképen lévő ikonokat. 23 menet után hosszabb kihagyás IL2 fronton. Tegnap este újból elővettem, tök könnyen ment. Mikor egy küldiben 24 SB2-t rámoltam le az égről, akkor azért már gyanús lett a dolog. A "Difficulty" visszaellenőrzésekor minden kikapcsolva volt. De ez kampány közben nem változtatható! Hogy mehetett el? Hogy lehet visszaállítani?
  • Nesu
    ez mivel kompos ?
  • artivizsla #63918
    Egy kis kedvcsináló a DBW mod-hoz, amin a javított textúra fut.

• Nesu
    azért látszik ,hogy a motorokra leadott legtöbb lövés ,a légcsavar tollakat találja el így nemcsoda ,hogy nincs nagyobb eredménye
  • Nesu
    hát ha azt vesszük ,hogy egy Emil tüzel ,akkor akár mi is lehet
  • artivizsla #63915
    Azok még anyagból voltak, nem úgy, mint az ami gépek :

• Her Laca
    Nahát! Most vagy a német nem tud lőni,vagy bebizonyosodott ,hogy a veres gépek igenis bírták a találatokat:)

• Her Laca
    Szerintem őket nem fogják piszkálni. A köv hely szerintem a közel keleten lesz . Ez az Irán sem "fér " a bőrébe ugye:) És ott azért van is miért arcoskodni ezt ne feledjük.
  • artivizsla #63912
    Gondolom, hogy mivel az USA most vonulgat ki mindenhonnan, kell egy kis idő neki, mire gatyába rázza újból a sereget, meg a lakosság is vevő lesz egy újabb "felszabadító" háborúra a világ másik oldalán így talán nem véletlen, hogy Észak-Korea most kezd keménykedni, mert kicsi az esélye, hogy egy nagy parasztlengőbe fusson bele.
  • Her Laca
    Aki ilyet tesz ,vagy csak mint ebben az esetben is próbálkozik ,le kell vágni a faxát. Ha több a kisebbségi elkövető ezen bűnesetekben , akkor legalább a demográfiai bombát is lehet kezelni.
    Mondjuk én a tolvajoknak is vágnám le a kezét ,biztos ami ziher. Vannak még ötleteim.
  • Her Laca
    Esélytelen a dolog,jól mondod. Pontosan amiatt,hogy egy esetleges nyugati előre nyomulás a " megszállt ,felszabadított kinek ,hogy " területeken nem feltétlen okozna örömmámort. És a technikai fölény szart sem ér ,ez bebizonyosodott többször is már. Afgánoknál sem ment semmire senki ,csúcsfegyverek ide oda. Onnan is húzza el a belét aki csak tudja.
  • artivizsla #63909
    Más. Az újabb pécsi támadásról szóló cikk után olvastam egy jó kommentet és milyen igaza is van az írójának :

"...Mikor szólal meg a TASZ, az Amnesty, a Helsinki Bizottság, Horváth Aladár vagy a többi liberális jogvédő? Nem csak akkor kell kiabálni, ha a „kisebbséget” éri támadás!..."
  • artivizsla #63908
    Problémás lenne Dél-Koreának, ha megtörténne az újraegyesítés, mert annyira át vannak fejben dolgozva az emberek, hogy azt nehéz nekünk elképzelni. A '80-as évek végén volt két északi osztálytársam egy fél évig, nem volt egyszerű dolguk már az akkori viszonyokat sem megérteni nálunk az egyik el is kezdett inni rendesen, biztos ami biztos alapon.

Nehéz elképzelni, hogy földi harcokra kerülne sor. 1,2 millió csak a fegyverben levő katonaság száma, de a lakosságot pillanatok alatt felfegyvereznék és azért ott ki van képezve mindenki rendesen, még fejben is. Ha agyon bombázzák őket, akkor az a nyugatra, meg Dél-Koreára vetne rossz fényt, ha meg földi harcra kerülne sor, akkor igen magas lenne a halottak száma és ez nyugaton sokáig nem viselhető el a lakosság zúgolódása nélkül.
  • feca1229
    Biztos vagyok benne, hogy kb. 1,5 másodperc alatt végig menne rajtam mint fos a libán! Én nem is vitatom, hogy kemény harcosok, egész életében ezt csinálta, kellően motivált is mert biztos, hogy agymosáson is átesnek.
  • Her Laca
    Olyan szitu nincs is ,hogy körbevesz az ellen? :) Csak egy irányból jöhetnek?:)))
    Ne essen tévedésbe senki,ezek a srácok jól képzett harcosok,motiváltak és veszélyesek.
  • feca1229
    Néha olyan érzésem volt mikor egymás mellett álltak a fegyverrel és minden cső más irányba nézett mintha Charlie angyalait néztem volna! :-)
    Gondolom azért biztos, hogy nagyon jól képzett közelharcosok.
  • Her Laca
    Ügyesek. Azt nem gondolom,hogy ezek az átlag bakák,de ami tény az tény ,hogy ügyesek. 1vs1 ben közelről nem lenne jó összefutni velük:)
    Mindenesetre lelkesítő lehet a népüknek,hogy ilyen srácok védik a nemzetet.
  • Willenbrock
    HT topikból egy kis aktuálpolitikai adalék:A mérges kiskakasok :D

• artivizsla #63902
    Kávé mellé.