91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #63981 Így viszont ár érték arányban megveri az i5-öt...kérdés elég-e amíg nem használja ki a 8' magot?!
-
Solt #63980 Szimulátorokhoz ne vegyél AMD cpu-t... -
Most ezt mé nekem? Én nem akarok procit venni:) Jó még a kis öreg 2500K-m egy darabig azzal a 4.5 ghz el:) -
Hát ha proci én aszondom Intel ..
-
Solt #63977 Olvasd el... :)
Vegyél egy i7 2600K-t. Ez 4 fizikai mag, de, ha majd lesz olyan játék, ami rendesen kihasználja a többszálas programozás okozta előnyöket, akkor bekapcsolod a HT-t, és máris 8 szálon dolgozik a cpu... :)
Vagy marad amit Tom linkelt! :D -
sakkay #63976 Na igen , csak az i7 rohadt drága, az i5-nél meg alaplapot is kellene cserélnem..míg a fx8320-nál nem, és kb 8 ezerrel olcsóbb mint az i5...+alaplap. -
Nézd az árdiagramot, mekkorát esett márciusban. Már már akciós ár :) -
i5 2500k
i7 2600k
i5 3570k
i7 3770k
-
sakkay #63973 Ettől eltekintve elhiszem, hogy jobban járok, csak a régi példák miatt félek nehogy 1-2 év múlva megbánjam. -
Mondtam mit vegyél. Iwi I5 öt. Vagy I7 et,de a HT nem ost nem szoroz jelenleg,bár a jövőben lehet lesz haszna. -
sakkay #63971 Igen igen, ezért írtam a régi példát, ugyan ezt mondták a 2, majd a 4 magosra is. -
És olvasom még ingyenesen ki is szállítják! Korrekt.:) -
sakkay #63969 Így egyszerűbb.
-
Az 4 fizikai mag. Olvasgass utána:) -
Szerintem a 8 mag játékra (szimulátorra) fölösleges. Egyszerűen nem úgy vannak megírva ezek a programok (és amennyire a fejlesztéseket előre látni, a jövőben sem lesznek), hogy ezt kihasználják. 4-5 évnél távolabb meg gondolom te sem tervezel az új procival. Egy 4-5 GHz közé húzott 4 magossal sokkal jobban jársz. -
Mé mi a baj a Tom által linkelt Intel 8 magvasával? 
Az a majdnem másfél milla aprópénz:) -
sakkay #63965 Hm. 8 magon mennek a cselekmények'
vagy nem? Hogy érted , hogy nem 8 magos, a 8 magos?
-
Solt #63964 Elérhető áron nincs 8 magos cpu... az AMD sem csinál, az FX8xxx széria sem konkrét 8 mag. -
Solyom2 #63963 Köszi!
Még 2 kérdés:
Ezek közül melyik kategória lenne az amit keresek, mert van itt több fajta campaign?
A telepítés hogy működik? Elég bemásolni valahová és kész? -
CFS2-höz új Mustang kiegészítő van-ez azért már nem rossz,és hozzá telepíthető a 452FG kampány:
-
freike #63961 Köszi.Ezt is lehet úgy telepíteni a total commanderen mint a másikat amit küldtél? -
sakkay #63960 Amúgy
.
-
sakkay #63959 Nagy tanulság volt nekem amikor annak idején, a kétmagos(de a négynél is ugyanez volt) procira váltottam-minek úgysem használja ki évekig meg bla bla..aztán egyszer csak hirtelen minden progi elkezdte használni a magokat, és szép csendben mindenki váltott is..na ezért. -
Feró Flex #63958 Ez kell neked! -
Solyom2 #63957 Helló!
Nem tudjátok, hogy le lehet-e tölteni az 1946-hoz singleplayer dinamikus kampányokat valahonnan, esetleg a Quick mission builderhez mapokat? -
Ezeket a dolgokat manapság sem nagyon reklámozzák.Nem hittem volna,hogy ilyen komoly helyzet volt akkor,remélem a törikönyvekbe bekerül mert ott a helye. -
És melyik programnál használnád ki a 8 magot? (egyébként itt a 8 magos Intel proci, ez miért nem jó?
)
-
Feró Flex #63954 Arti.
Hogy a retekben lehet életre bírní ezt a Tiger hangot DBW-é alá mert nekem nem sikerül?!Már gellert kaptam... -
Feró Flex #63953 Hát ez nagy duma volt... -
sakkay #63952 Az intel nem akar 8 magos procikat kidobni? Nem hallottatok ilyenről?
Lehet , hogy cserélek procit, de nem nagyon van kedvem 3 éves technológiájú 4 magos procit venni..éppen ezért egyenlőre amd 8320,olcsóbb is..viszont nem olyan meggyőző..hm a fene.. -
artivizsla #63951 Ment a csomag. -
artivizsla #63950 Ami könnyebb ? Olyan mod nincs. :)
Én a DBW 1.17 + Tiger33 + Highres textures kombót javasolnám a lent bemutatott JSGME beállítással. -
Hát akkor nőtt be kicsit nekem is a fejem lágya. Érdekes időszak volt számomra is. -
zmok #63948 Na jó, nem faggatlak tovább...
Kérek engedélyt meghunyászkodni!!!
-
Nem beszélünk erről:)
Többet láttam mint valaha is akartam,és azóta megvan a véleményem a saját fajtámról. Nem éppen hízelgő.
No meg kaptam emléket is (maradandót) . Ha akarnám se felejthetném.
Hál istennek csak látványos ,szép nagy:) -
Na olyan sok díszfaszt én se láttam akkoriban.
Maradjunk annyiban,hogy századost is csak ritkán. Persze a HÖR nél mások voltak a rendfokozat-beosztás dolgok. Ott egy őrnagy már kerületet irányított,vagy hadműveleti tiszt volt.
Mind 1 alkoholista szarfaszú volt mind. -
zmok #63945 "de annyit még elárulok,hogy többször voltam külföldön akkor ,útlevél nélkül"
Ne legyél már ennyire titokzatos...
Mélységi felderítő voltál?
-
zmok #63944 Ahol mi voltunk, ott magas rangú tisztet soha nem láttam...
A lokátorok áram fejlesztőiben tartottam a lelket+légvédelmi gépágyús voltam+őrséget adtam.Kevesen voltunk, alig tudtuk kiadni a szolgálatokat, de így legalább nem volt időm "agyalni", és nem unatkoztam...
@L_Viper
Amikor benne voltam, nagyon utáltam, DE most már úgy gondolom, hogy életem egyik meghatározó korszaka volt. (Formálódott az emberke.)
-
Akkor kaptam az uccsó "fenyítésem" amikor egy hét kintlét után visszamentünk a bázisra,és éppen jött egy magas rangú delegáció ,annyi csillaggal
mint a tejút ,oszt az egyik nagytudású kérdőre vont mért nem vagyok megborotválkozva meg amúgy is mi ez a szakadt ápolatlan gönc rajtam. Nem éppen finoman megkérdeztem tőle,hogy vaj ez a legnagyobb gondja ,amúgy meg tehet egy szívességet. Mondjuk ez HM es volt ,de csinált botrányt olyat :) A kerület parancsnok nem győzte tompítani a helyzetet ,személyesen ment az őrnagy normális ruhákért nekünk. Már ha azt a göncöt normális rucinak lehet nevezni, de nekünk még jobbak is voltak mint a HM es srácoknak pl .Annyi előnyünk volt ,hogy mi ugye állandóan kint baxtuk a rezet előtte is ,télen, nyáron,így már megszoktuk az időjárást,meg tudtunk okos praktikákat,no meg nagyon ismertük a terepet.
No nem lovalom bele magam jobban:) de annyit még elárulok,hogy többször voltam külföldön akkor ,útlevél nélkül. A horvátokkal jó volt a viszony.
Egy tanulság az tuti volt. A baka az baka,fogyóeszközként tekintenek rá, nincs is becsülete.Mondjuk sose volt. Más országokban legalább a látszatra adnak de itt még arra se.
L_Viper.
De még milyenek!
-
Pont akkor voltam én is katona. Szeged - Pécs vonaláig toltam kisebb-nagyobb megszakításokkal a déli határnál. Hallottuk a tüzérséget, meg láttuk odaát a füstöket. Mocskos dolgok mentek odaát :/