91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem tesztelek:))) Azt tudom,hogy a Clodot viszi fullba,a Rof ot meg egyenesen repíti:) Bár aszongyák a 660TI van ahol jobb de én ebben kételkedem. Ez azért nem egy herélt cucc.
  • sakkay
    Laca i5 vagy i7 van neked.
  • sakkay
    Na ja. Amúgy tényleg érdekes lenne.
  • Solt
    No, ha megegyeztek, akkor kapásból tesztelhettek is... dobd be a gépedbe, hogy nálad mit produkál, aztán, ha sakkay megveszi, ő is mérhet egyet az övén... kíváncsi lennék mekkora a különbség! :)
  • L Viper #64017
    Akkor sem reklámozták, sőt nyugtatták a népet, hogy nincs mozgósítás, stb. Közben meg rendesen felvonulás, készültség volt a határ mentén.
  • Solt
    Ott már nem történt semmi plusz! :D No meg ez ugye átlag fps játékokra nem érvényes... PH-n csinált valaki egy tesztet, hogy a csúcskártyák mellett a népszerű játékok olyan 4.4GHz adják ki az utolsó szuszt magukból...

Jelenleg szerintem annak aki játszik, egy használt, de még garanciális i5k az abszolút jó vétel...
  • sakkay
    Most nézem milyen..
  • sakkay
    Hm..valóban?
  • Her Laca
    Van egy GTX 580 am. Megálmodom mennyiért adjam?:) Még garis is. A bálna.
    Itten porosodik a dobozában,amolyan biztonsági tartalék.
  • Her Laca
    Na mondom én ,hogy köll a kraft:) A végtelenbe és tovább! 5 GHz és nincs problem:)
  • sakkay
    45-ért...ez az ami csábító.
  • Her Laca
    Ja:) Ha maga garasoskodik ,akkor akarhatok én jót:)
    Persze 8 magos proci meg kéne mi?:)
  • Solt
    A csúcs kártyákhoz már kell az erősebb CPU is... hiába veszi meg a 7950/70-t, GTX580-t, 670/680-t, az a CPU kevés neki, főleg 3500MHz-n...

Nekem ugye i7k van, és a 7970 még 4.5GHz-ről 4.8-GHz-re történő húzás esetén is produkál még plusz FPS-t... :)
  • sakkay
    90 akkor sem adok pc alkatrészért, ha...meglenne rá a pénzem.
  • Her Laca
    Itten is van.
  • Her Laca
    Na de komolyan. Ezek kb az ez előtti csúcskártyák teljesítményét hozzák. KB 580 . Mondjuk én a 660 ra sem alapoznék. Ha már ennyi pénzt kiad ,vegyen egy ratyiont 7950 et,vagy 70 et. Láttam aprón 70 eset már 80-90 ropiért is.
  • sakkay
  • Her Laca
    Gyáva népnek nincs hazája! tartja a mondás. Egyszer élünk,no meg így mulat egy magyar úr,max elfüstől:))
  • Solt
    Nem dőlök be! :D
  • Solt
    Igen, ha már mindenképpen választani kell. :) DE, ha esetleg nem tapasztalsz akkora javulást, mint amekkora indokolt lenne, akkor gondolkozz el egy CPU-n is. :)
  • Her Laca
    "7850/70"
    Ezekkel a vicckártyákkal mit akartál?
  • sakkay
    Próbálgattam húzni(de feszültséget nem merek öcsém tuningolja a procit is), de nem nagyon láttam különbséget.
  • Her Laca
    Szerintem az 560 át majdnem 1 gigáig meg lehetne rántani egy kis plusz fesszel ,csak egy kicsit adni kell a ventiknek is plusz speed et.
  • sakkay
    3500 pörög! Szóval így akkor vga?
  • Solt
    Akkor egy kis tuning úgy 3600-3800-ig, plusz egy új VGA. GTX660, vagy 7850/70
  • Her Laca
    Mög kell húúúúúzni mindkettőt! Az anyjuk úr istenit,had izzadjanak.
    A GTX et biztos meglehet rángatni egy kb 70-100 mhz el pluszban.javascript:document.newmessage.submit();
  • sakkay
    Full hd, és 3000 pörög.
  • Solt
    Milyen MHZ-n dolgozik az a CPU és milyen felbontáson játszol?
  • artivizsla #63993
    Igen. Van egy .txt fájl benne, abban le van írva, hogy mit hova kell másolni.
  • sakkay
    Hát annak idején azért vettem így..na de mégis.
  • Solt
    Teszteltem én ezt eleget, hogy jöjjek vele! :)
  • Feró Flex
    Itt szemezgess.

Leszeded amit akarsz és a kampánymappába berakod és ennyi.
  • Her Laca
    Ne gyere már evvel a kihajtja vagy nem hajtja ki dologgal te is:)
  • Solt
    Mindkettőt, vagy egyiket sem! :D Ez így egy jó páros... ha erősebb VGA-t veszel, ahhoz kevés lesz a CPU, ehhez a VGA-hoz viszont felesleges erősebb CPU-t venni! :D Ördögi kör... :)
  • Her Laca
    Ne hallgass ezekre. FX prockó ,és radeon kell neked. Te is megnyugszol,mert oco,meg foglalat álló meg minden,és olyan hajde nagy különbség nincs is. Csak sznobok kardoskodnak intel mellett. (mint én) De ez csak megszokás.
  • sakkay
    Na ezért írok ide, így egyből több oldal megviláglik!
  • sakkay
    Má' múltkor is, de most is.
    Szerintetek mi a gyengébb a gépembe, melyiket cseréljem elöször?
    Gtx 560
    x4 phenom 945
  • VO101Tom
    És mit bánnál meg? Processzort nem úgy kell vásárolni, hogy talán 3 év múlva jó lesz valamire, hanem hogy most -és a belátható időn belül- mire használod. A 8 magos proci olyan mint a 32 GB ram a gépekbe - van program ami ezt igényli, de azokat munkára használják, nem szórakozásra vagy játékra. Játékgépbe az ilyen csak parasztvakítás :)
  • Her Laca
    Mi veri meg a mit?
    DE vegyél FX et :) Az a biztos . Én pártollak benne:)
  • sakkay
    Ja ja mondják.