91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nem találom vészesnek. Lehet felbontás,és beállítás függő is,egy gyengébb kártyán lehet jobban előjön.
    No de ez jó alap a fikázáshoz tegyük hozzá.:)
  • Her Laca
    Vagy azt te húztad oda?
    Mert amúgy nem látok nagyon semmit igaz most laptopról vagyok.
  • Solt
    LÖKÖTT!!! :D Azt én rajzoltam oda, hogy lehessen látni közte a "problémát"! :DDD
  • Her Laca
    Az a két kék baszom csík?????? Ajajajjjjjjjjj.Mindjárt át se veszem.
  • Solt
    Nálam így néz ki normal nézetben... ha ráközelítünk, akkor jobban látszik, de közel sem olyan zavaró mint a kék csíkok voltak. Továbbra is tartom, hogy ez nem driver hiba, de ne legyen igazam! :) Ha mégis az, akkor megoldjuk(ják)! :)

• Her Laca
    ATAG fórumon aszt olvastam,hogy driver gond. Valamelyik régebbit mintha mondták volna,hogy azzal jó.Mondjuk jellemzően AMD driverproblem,hol ehhez jó az egyik,hol amazhoz a másik:)
  • Her Laca
    Amúgy most van egy olyan érzésem,hogy jó lesz. Nem tudom miért ,eddig ahányszor ratyiont tettem a gépembe kb 2 óra után sírtam,de éreztem is előtte ,hogy nem kéne. Most nincs ez az érzés.
  • VDomino
    Az biztos.PH-n mehet majd a címlapra a teszt.:)
    (Az a baj,hogy nem nagyon kell keresgélni azokat a csíkokat)
  • Her Laca
    Most mé mondod?:))) Látod ,hogy nekem van mindkét csúcskártyám:)))
    Ki a pártatlan ha nem én:XD Én elmondhatom majd,hogy nem a levegőbe beszélek:)))
  • V43 1105
    Pártatlan, persze persze
  • Her Laca
    Solt aszongya nem vészes. Meg hogy keresni kell a csíkokat:) Bár ő elfogúlt. Na de majd én! Mert én ugye pártatlan volnék:)))
  • V43 1105
    :)))
  • Her Laca
    Nem:) Ocon szereztem annyit megért nekem,most majd jóóóóóóól összehasonlítom a 680 al és majd tudok köpködni:) Vagy megtetszik.
    Ha nem jó nekem annyiért amiért vettem asszem 5 perc alatt eladom.
  • VDomino
    Az se gyenge cucc.:)
    Én is meguntam a fehér csíkokat,ezért lecseréltem a 7870-et egy 660-ra,most már nem úgy néz ki a Csatorna,mint egy fedettpályás uszoda.
    Sok sikert a Radeon-hoz.:)
  • V43 1105
    Nem lett volna egyszerűbb összefutnunk, hogy bedobd a gépbe az enyém ?
  • Her Laca
    Az 580 at:) Van itt VGA annyi mint a szemét:) Ráadásul mindjárt hozzák a 7970 est is. Azt is kipróbálom,milyen az asus megoldásával. Ragaszkodom a bálnákhoz. Ha bejön akkor eladom a 680 asat,ha nem akkor ezt a radeont.Jól elszórakozgatok egy kicsit velük.
  • sakkay
    Az 580-ast.
  • VDomino
    Csak nem eladtad a 680-as nagyvadat?
  • sakkay
    Ráadásul még mindig egész ügyes..pedig már nem mai gyerek..baszogatjuk is rendesen.
  • sakkay
    Ok köszi. Már lassan érkezik.
  • Her Laca
    No mesterek csomag átadva kollégának ( valóban nem kötözködnék vele):) használd egészséggel.Jut eszembe 2 x 8 tűs tápcsati kell hozzá ha nincs a tápodon vegyél átalakítot mert Kol neki a kraft.
  • Zpogi
    Meg kellett volna kérdezned: "Jó a párod! Fiuba nem vót?"
  • PhantomAss
    "a vádlija mint egy sirályé"
    a válla meg mint a vizisiklóé-e?
    ezek a mai fiatalok...
  • L Viper #64158
    Belinkelem, hogy kell helyesen telepíteni:

Patcheled az alap IL-2 1946-ot 4.10.1 -ig (eddig és ne tovább!)
    Rá az UP3.0
    Utána RC4 peccs (ha a cumulative van meg, az tartalmazza az előző UP3 javokat is)
    Majd a DBW_1.71_SuperInstall.
    Selectorral aktiválod, alap 512 Rammal.

Ha még tovább akarod az 1916-os részt is javítani, azt meg lentebb leírtam, hogy mi kell, mi a menete...
  • L Viper #64157
    Úgy kell, ahogy Tom mondja. Az exés kibontja az összest. Adhatsz neki bármilyen mappát külön, de mehet a játékra is. Előtte azért kész<ts egy biztonsági mentést az IL-2 1946 mappádról.
  • VO101Tom
    Hello.
    Elvileg elindítod az exe-t, és az megcsinálja a kicsomagolást. Ezt próbáltad? Ha igen, és nem jó, akkor a letöltött fájlokkal van baj.
  • bettly
    Szep jo reggelt kivanok,nos,most kene a nagy segitseg a DBW-hez letoltottem mind a 19 reszt az egyes part-on kivul a tobbi be van csomagolva,nem boldogulok az installal,ki akartam csomagolni a 2-es reszt kulon,de latom hogy sorra veszi a tobbi reszt is,ez mar magas nekem,ugy latom ez az egyeduli hely ahol segitseget kaphatok,koszonom uraim
  • horthy
    Van-e olyan addon amiben felségjelek vannak Argentin , Indonéz háboru utáni olasz , stb ? Uj helyszinek térkép ??
  • Siraly72
    vlamelyik nap láttam facebookon
  • sakkay
    Gratula..ideális család. Lányt én is nagyon akarok, mondjuk úgy néz ki, nem ugyanabból a genetikai állományból lesz mint a fiam..
  • Szepy2884
    Srácok! Flórabácsiról nem tudtok valamit? Lassan egy hónapja írtam neki de még mindig nem válaszolt. Remélem jól van!
  • zmok
    Gratulálok a Családodhoz, egy szép szál legény, és egy csinos hölgy!
  • zmok
    Az én "pici" keresztlányom is tetováltatott...
    Ő is valami angol nyelvű idézetet szeretett volna magára varratni...
    Megkérdeztem tőle, hogy ezt jól átgondolta-e?! (Élete végéig viselni fogja.)
    A végén kiegyeztünk egy ici-pici szívben, amit a kisujjára tetováltak.
    (Nekem is van tetkóm, egy RT-s állomány jelző.)
  • Her Laca
    Illik rá. Nagy küzdő az ziher,nem lehet fenyíteni,néha a bátyjával összeugrik,na ott van erezd el a hajad. Mint egy tasmán ördög olyan.
    Aszongya ha a tesónak lehet neki is ,semmi közöm hozzá. És csak állok bambán ,közben azon töprengek,hogy ha agyoncsapom ,max kapok 10 évet ,de még 60 se leszek ha szabadulok és lesz békés öregkor.
    Na itt vannak.
    [IMG][/IMG]
  • sakkay
    Azt mondják legszebb öröm a káröröm ,mert nincsen benne irigység.
    Nekem fiam van...de most , hogy belegondolok az ügy szempontjából irreleváns..amúgy jó a szöveg
  • Her Laca
    Valami olyasmit angolul,hogy harcolj bátran vagy mit. Megölöm!
  • sakkay
    H huuu bakker! Vesztésre állsz azt hiszem.. (persze így is úgyis az a vége)Akaratos lehet a kicsi lányod. Mit tetováltatott amúgy?
  • Her Laca
    LÁNYRÓL nem akarok hallani!!!! Tegnap este ránéztem a kiscsajra és látom be van kötve a keze.Kérdem mi ez? Hát a jó büdös kis tetves némber TETOVÁLTATOTT!!! egy szöveget magára mind a 16 évével. NEM voltam ideges! Anyja meg tudta azaz megtudta nálam hamarabb mert egy hetes a dolog de nem merte megmondani. Nem habzott a szám! Ez a kis akarnok úgy szarik arra amit mondok. Beadom zárdába az a biztos.
  • zmok
    A keresztlányom a hétvégén elment bulizni...(Úgy szeretem, mintha a sajátom lenne, ezért egy picit féltem.)
    Azt mondja: semmi gond, mert jön érte egy srác, és ő majd vigyáz rá.
    Kezdtem megnyugodni...
    Éééés megjött a "lovag"...
    Olyan combja volt, mint a felkarom, a vádlija mint egy sirályé...
    Mindezt tetézve egy iszonyatosan szűk csőnadrággal, kb. 53kg volt vasággyal együtt.
    Akkor nyugodtam meg, amikor hajnali 4 órakor felhívott, hogy fuvarozzam haza.
  • zmok