91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    No első próba. Csak ránéztem a Clod ra. Az FX mód miatt kúrva sötét a kabin. Ja fehér csík van legalábbis láttam már:) de most gyorsan kitörlöm ezt az FX et és megnézem úgy.
  • macleody
    Ha jól látom a lapja nem támogatja az FX 6300-at, nincs a listában. Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy nem menne benne. De az FX 8xxx-asokat valószínűleg nem vinné a magas TDP miatt.
  • sakkay
    Ja lehet, mert nem mostanában vette ha jól tudom. Viszont nem merek használt dolgot venni, csak attól akit ismerek..legalább itt és régebbtől.
  • VDomino
    Aszem' ilyen van neki.
  • V43 1105
    Csak tipp : Phenom II X6 ?
  • sakkay
    Ez is az. Mi van neked Tom?
  • Her Laca
    De én sík hülye vagyok az AMD procikhoz ,így fingom sincs melyik a jó.
  • sakkay
    Miért nem tesztelnek normális programokat is..legalább egyet a stílusból.
  • Her Laca
    Akkor vegyél olyat amilyen Tom nak van. Az valami 6 magos és nincs vele baja.
  • VDomino
    Elég oda a 8320 is,csak az órajel alacsonyabb,viszont 8k-val olcsóbb.
  • Solt
    Lessük, de ezek közül ugye egyik sem szimulátor, így lutri, hogy szimulátor alatt mit fogsz tapasztalni! Ha már AMD, akkor FX8350, ez alá ne add!
  • sakkay
    Gigabyt 880gm-d2h
  • sakkay
    Laca az 2X annyi mint így! Teljesítményre full hd meg ugyanaz! Miért csináljak ilyet?
  • macleody
    Milyen alaplapod van?
  • Her Laca
    Bakker:) Vegyél egy jó kis inteles lapot 20-25 ért és egy I3 at.
  • sakkay
    Vélemény? De komolyan.
  • sakkay
    Figyuzzátok!
  • sakkay
    Srácok gyakorlatilag csak stratégiával, és szimulátorral játszom. És full hd-ben. Viszont most nézem , ha csak a full hd beállítást és a max grafikát veszem, az fx6300 (30000ft) a legjobb..szerintetek?
  • sakkay
    A baj az , hogy akkor kellene venni alaplapot is...míg elvileg a mostani bírja a z fx-et.
  • VDomino
    Ha Fx-et veszel,akkor húzásnál megjön rendesen az étvágya,akkor meg már hűtő is kell,mert a gyári egy kalap sz@r+az 580 is kajál rendesen,szóval lehet,hogy a táp is cserére szorul.
    Én inkább vennék egy használt,garis i5 2500K-t,mint FX-et,árban nagyjából egál.Mondjuk tuning mellett oda is kellesz egy külön cooler.
  • artivizsla #64201
    Bakker, ha "ilyen" családi háttérrel is jó az Atag statod, akkor mi lenne, ha a lányodat eleve apácák nevelték volna?
  • Solt
    Milyen szinkronizálást? :)

A JÁTÉK fül alatt lévő beállításokat csak abban az esetben kell piszkálni, ha valamivel gáz van! A tripla pufferelés például alapból OpenGL-re vonatkozik, ergo a CloD alatt semmit nem fog csinálni. Maga a driver már tartalmazza azt a profilt (beállítást) amire a játéknak szüksége van, ezért ettől eltérni csak akkor kell, ha valami nem jó...

Az AF nem hiszem, hogy egy DX11-s játékon bármit is változtatni fog, de azért nézd meg... :) Én mindenképpen azt javaslom, hogy egyelőre ne piszkálj semmit, csak a +20%-t tedd rá, hogy maxon menjen az a VGA!
  • Her Laca
    Második észrevétel. A monitor színei élénkebbek. Ez tuti.
    Még nem játszottam .
  • Her Laca
    Mi az ,hogy semmit?Anizot azt 16 ra tettem.Trippla bufferelést be re. Mag a szinkronizálást is be. Ez alap nem?
  • Solt
    Akkor rosszul emlékeztem... ebben az esetben tehetsz egy próbát vele, legalább lesz nekünk is tapasztalatunk! :D
  • sakkay
    Állat, tényleg egy óriás! cSAK MOST BEINDULT A VEZÉRHANGYA A PROCIRA IS..PEDIG PILLANATNYILAG KURVÁRA NEM KÉNE..ARRÓL NEM BESZÉLVE , HOGY NEM TUDOM KOMOLYABB PROCINÁL, NEM-E KELL TÁPOT IS CSERÉLNI. oPP BENYOMTAM a caps lockot.
  • Solt
    A JÁTÉK fül alatt semmit, minden legyen alapértelmezett! A TELJESÍTMÉNY fülnél pedig a Teljesítményvezérlő legyen +20%! Ja és a legutolsó béta drivert tedd fel...

13.3 B3
  • Her Laca
    Első tapasztalat!
    Melegebb mint a gtx. Az alapon 28 fokos volt ,ez már ,hogy csak netezek 36.
  • sakkay
    Nem vagyok vaskalapos, elhiszem. De én full hd játszom.
  • Her Laca
    Örülök:)
    Ugye rendben volt a hardver? Én nagyon vigyázok a dolgaimra,szerintem olyan mintha új lenne:)

Amúgy segítség kell. Catalistban mi a retket állítsak be ami fontos.
    Kb ennyi.
  • Solt
    Nézd ezt át...

Jól látható, hogy az FX8350 a BF3 kivételével, az összes CPU igényesebb játékban, azon a felbontáson amin Te játszol (1680x1050) jóval kevesebb minimum FPS-t produkál mint az Intelek... Sajnos szimulátoros tesztek nincsenek, de a szimulátorokhoz általában jobban kell a CPU erő, mint a többi játékhoz.

Ezek tükrében én egy GTX580 mellé nem javaslom, hogy AMD CPU-t vegyél szimulátorozáshoz! AMD CPU annak való, aki középkategóriás VGA-t tesz mellé, és/vagy FULL HD felbontáson játszik, és nem szimulátorozik!

Nézz körül az ATAG, és a ROF fórumon, hogy másoknak esetleg mik a tapasztalataik, bár kétlem, hogy ettől nagyon eltérő véleményük lenne. Ha mégis úgy döntesz, hogy AMD-t veszel, akkor mindenképpen nézz hozzá valami bitang hűtést is, és húzd meg jó alaposan, mert az okosok azt mondják, hogy az FX-nek magas órajelen jön meg az ereje.
  • VDomino
    Simán,főleg egy Vishera.
  • sakkay
    Igen tudom..az alaplap miatt egyenlőre úgy néz ki fx8xxx lesz. Tényleg, a mai procik(a jobbak) már teljesen kihajtják ugye?
  • VDomino
    Kellene alá legalább egy i5 Sandy,vagy egy jó Fx,ha maradsz AMD oldalon.
  • sakkay
    Na megvolt a teszt. Alig bírtam betenni a kártyát, át kellett rendeznem a gép belsejét, így is millimétereken múlt.. A clodban nagyon komolyan nyomott, a rofban nem annyira, a tesztprogikban is nagyon látszott a pontokon..viszont egyértelműen kicsi a proci hozzá. Azért ott ahol eddig leesett 17fps-re a clod , most vígan 30 fölött van..na az nem mindegy.
  • Solt
    Oké! Lesz egy kis időm, akkor megcsinálom.
  • Her Laca
    Semmi extra. Menj be ATAG ra és repkedj alacsonyan meg magasan le nézve ,meg fel,város fölött ,felhőket nézve ,ilyesmik. nem is kell harcolni .Csak arra vagyok kíváncsi,hogy mekkorákat ugrál az fps így ,ezzel majd megtekintem én is . Pusztán a proci beli különbséget akarnám nézni már ha van. Nekem 4.5 ön megy asszem. Nem 4.4 en jut eszembe.
    A 680 az ha nagyon beesik akkor 50. Vagyis amikor nézegettem ennél lejjebb nem ment soha. No majd most azt is jól kivesézem.
  • Solt
    Biztos, hogy nincs különbség, de majd mond meg, hogy szeretnéd a mérést, és megcsinálom. :)
  • Her Laca
    Arra kérlek ,csinálj nekem egy fps mérést tól tolig.
    csak arra vagyok kíváncsi,hogy a te I7 ed befolyásol e valamit az I5 höz képest majd. A 680 hoz tudom nézni az nem gond.
  • Solt
    Igen, a készítők tehetségének a kétségbevonásához mindenképpen jó alap! :D