91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #64301
Azért sokat számít a nálamnál jobban tájékozottabbak véleménye.
De eddig erre hajlok..és pénzem még erre sincsen. Bár most adtam el az asus gtx560-at 30000-ért. A proci majdnem ennyi..
-
Solt #64300 Én is! :D
De a link jól jön... megpróbáljuk hátulról mellbe, hátha. -
Itt az AMD re is feltette már valaki.
Írj te is ,én hülye vagyok az angelushoz. -
Solt #64298 Ez megint csak egy kijelentés, így nem jutunk előbbre... :S Na elkezdem zaklatni Abu-t, hátha tud valami okosat... -
Még nem . Azt nem találtam ahol szó volt róla ezért feltettem a kérdést. -
Solt #64296 Arra semmi, hogy melyik driverrel nem volt ilyen csík? -
Vagy itt a link -
Ezt írták ATAGON.
CloD's AMD users need to band together and report this to AMD.
Flightsimmers are a small group to begin with so we have to get a lot of us reporting the issue for them to make any effort to give it a look.
Please, report this to AMD using their handy bug reporter here: http://forums.amd.com/game/messagevi...&enterthread=y
There is a thread about this issue at the AMD forums as well and it could use some more voices in it:
http://forums.amd.com/game/messagevi...&enterthread=y -
Solt #64293 Nem tudom mi a konkrét ok, de nekem ugye IPON a mérvadó, és ott egy áron van a 7970GHz, és a GTX680 legalábbis a Gigabyte. -
Mi olcsósodott? Nv levitte az árakat? -
Solt #64291 Vedd meg, úgyis ezt akarod hallani! :D -
Nem tudok okosat mondani róluk ,hülyeséget meg nem akarok:)
Majd akiknek van megmondják a tutit.
Én aszondom CPU Intel - VGA NV az a biztos:)) De én vaskalapos vagyok.
-
Solt #64289 Akkor egyetértünk! :D Annyiban pontosítanám, hogy akinek a CloD a fő kedvenc, annak nem szabad AMD VGA-t vennie... ezt mondom már egy ideje! :))
A többi szimulátorban szerencsére nincs gond, de ide tényleg NV kell... most meg főleg, mivel egy árban vannak megint! :) -
sakkay #64288 Most jön ki két közép kategóriás fx(4 és 6 magos), és az oc változatok.
Az azért megvárom, hátha billen az ár.
-
sakkay #64287
-
Ne fogd vissza magad:) -
sakkay #64285 Hajlok erre , egyre jobban. -
Várjál. Én sem azt mondom,hogy rossz a kártya. Clodhoz egy fos.
Nincs ezen mit magyaráznom. Kipróbálta Battlefielddel is azt gyönyörűen futtatta,vagy a Mohaval. Metró is tökéletes.
De itt semmirekellő. Aki szimezik nem szabad ilyet vennie szerintem,mert több a bosszúság vele mint amennyivel olcsóbb. -
Solt #64283 Nyilván a kártya a szar, és nem a programozó balfasz! :D Az általam ismert játékok közül nincs még egy olyan, amelyik ilyen különbségeket tenne a két gyártó kártyái közt! :) Teljesítmény eltérés van, ez természetes is, de ezek az X akták... :)
Tudom és meg is értem, hogy téged kizárólag az érdekel, hogy itt mi a végeredmény, de lásd be, ez alapján releváns véleményt nem lehet alkotni! :) -
Vibrál ez fujhádéban is:) -
Mit miért? Ez egy szar! Egy csomó nyűgje van amit szép lassacskán felfedezek,és van mihez hasonlítanom! Nem baj ,jövő héten el is adom ezt, az a biztos:)) -
VDomino #64280 Én mondtam neked.:)Ez a vibrálás nekem is előjött ha nem natív FHD-ben ment a játék,qrvára zavart.
Jók ezek a kártyák,de ide NVidia kell,slussz-passz. -
sakkay #64279 Na jó..ez nekem latin. Valamit azért felfogok, de az ilyet mindig az öcsém csinálta, de most nincs az országban. Ez a dolog amit írsz ez az, amikor belépünk a biosba, aztán szórakozunk a szorzókkal, meg a feszültséggel? Mert én ahhoz nem értek.
-
Solt #64278 Tény, hogy a CloD-ban jobb az NV, ebben egyetértünk! Abban nem értünk egyet, hogy miért! :D -
Azt jelenti, hogy alap órajel 3.5, turbo core 4.1. A júzer ezt úgy csinálja, hogy APM kikapcs, turbo core kikapcs, megrángatja a cuccot 4.2-re oszt hadd szóljon :) -
Summázom:) Clodban ez egy szar. Csúcsszar:) Olyan a csatorna mint egy olimpiai medence a pályaválasztókkal. Egyre jobban zavar!Az épületeket vissza kell venni ,mert megeszik.
Az effekteknél is van különbség az nv javára. A víz felülete vibrál de csak ha nagyon távolba nézek,ez a gtx nél ismeretlen. Ja meg néha az épületek is.
Amúgy tök jó lenne DE ez van. Én megpróbáltam:)))) -
sakkay #64275 Srácok itt-AMD FX-6300 3,5/4,1GHz AM3+ Black Edition dobozos Processzor, CPU / mi az , hogy 3.5-4.1 ??? Mármint tudom , hogy lehet húzni biztonsággal, de miért írják így le? Vagy alapvetően képes 4.1 menni tunning nélkül? Nem értem. -
Solt #64274 A panaszok java része HDMI driver, több monitoros megjelenítés, csökkent 1,5 fpst a teljesítmény, és ehhez hasonló problémákból áll. :) Van sok jogos panasz, de a többsége a dolgoknak még mindig júzer error... driver sweeper és társai használata, buherált rendszer, instabil tuning, és ehhez hasonlóak. :)
De tény, hogy az AMD kártyák mellé több türelem, és alkalmakként mélyebb számítógépes ismeretek szükségesek, ha az ember variálgat... :) Becsúszik egy-egy macera, de, ha csak a WHQL drivereket rakja fel valaki normálisan, akkor azért közel sem olyan macerás az élet, mint ahogy ez beállítódott! :)) -
sakkay #64273 Találtam egy jó tesztetitt,csak nem értek hozzá. Az a jó, hogy pont a mostani procimat hasonlítja össze az fx 6300-al. lehet tudni, hogy a szimulátorok a processzor számítás és képesség mely részeit használják? Mert akkor esetleg levonhatnék némi következtetés, hogy megérné-e nekem. -
Ugye neked ahogy írtad a rendes meg visszavette az órajelet:) Menjenek már:) anyjukba. GTX az csak akkor veszi vissza ha kell:) -
Akkor most olvashatsz:)Amúgy más panaszt már olvastál róla?
Különben mind1,de ahogy olvasgatok fórumokat azért van gondjuk az egyszeri juzereknek itt ott. Ezek az AMD nél sose tudtak rendes drivert írni. -
Solt #64270 Gondolom, hogy nem kitalálod, csak meglep, mert ilyen panaszt nem olvastam még rá... :) -
Solt #64269 A morfológiai szűrés az egy élsimítás típus... annak tuti semmi köze nincs a csíkhoz. A textúra szűrés értelem szerűen a textúrákra vonatkozik... teljesítményre állítva például elmossa őket. A felületformátum optimalizálást egyszer véletlenül elállítottam, oszt az egyik játékban egy csíkot toltam magam előtt pár méterrel... egy hétig tartott mire rájöttem mi a gond! :D
-
Dehogy vagyok én ráfeszülve. Mondtad tegyek betat. Tettem. Erre kiírja ,hogy hiba történt. Sebaj. Le az összes AMD ,induljunk tiszta lappal. Újra beta. Ugyanaz. Harmadszor is. Vissza a rendes. Azzal jó. Ráment több mint fél órám. Nem vagyok én már lelkes annyira ,hogy ilyenekkel szórakozzam. -
Na inkább okoskodjunk.Mi ez a textura szűrésnél a mintázat szűrésének minősége? Van kiváló,normál ,teljesítmény.
Na és mit csinál a morfologiai szűrés? -
Solt #64266 :DD
Fix, hogy bevonzod ezeket a szarságokat... annyira rá vagy erre feszülve, hogy, az is elromlik nálad ami egyébként jó! :D
-
Mit? A beta szart akartam.Drivert. Most visszatettem a hivatalosat. Az hibátlanul fölment.
NV driverrel soha ismétlem soha nem volt ilyen nyűgöm. Feltettem és elfelejtettem.
No majd lenyugszom,de többet betat soha.
-
sakkay #64264 :)
Mindenesetre proci kell már látom, hogy nem fogom kibírni.
Beraktam az shogunba 14000 emberes csatát még úgy is ritkán esett le 20 alá, de ez egy stratégia szóval nagyon kemény..ja és gyenge procival. -
Solt #64263 :DDD
Na most, ha azt mondom, nálam ilyen nincs, és nem is volt, akkor ez rajtad úgysem segít! :D Egyébként meg mit telepítesz? -
Figyu,az a kártya egy nagyon jó cucc. Igazság szerint nem is kellett volna cserélnem a 680 ra mert evvel is jó a clod,meg azok is amikkel néha játszom. Ráadásul az valamiben erősebb is a 680 nál. Az még rendes NV kártya volt:XD Ezt komolyan is gondolom!
Ha kézbe fogod látszik is abban még van anyag:)))
Nem úgy mint ezekben a himihumi 680 meg 7970 ekben,:)))