91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Nekem most romlott is mert tegnap egy halomszor ki be léptem mert teszteltem ezt a retket:))
  • Her Laca
    Annak sok oka van. Egyrészt nem minden bevetésen tudsz gépet lőni,van amikor beülsz inditod a gépet és vége a szerónak. Vagy ki kell lépned stb ,már felemelkedtél és akkor van vége a küldinek..
    Ha azt nézed ,hogy pl air raitonál ,azoknak van nagyobb arányuk akik csak pár bevetést mentek,ott könnyű összehozni egy nagyobb arányt.
    20-50-70-100 fölött meg bármi megtörténhet akár le is lőhetnek azért.
    Én asszem jó vagyok van 5 halálom,abból 3 x én balfaxkodtam el,hangárba,telefonáltam,meg bele laggoltam egy bomberbe. 2x PK ra lőttek.
    De még mindig jó vagyok :)
  • sakkay
    Azt had kérdezzem meg, miért ilyen"nem jók"a k\d arányok! Tudom, hogy haza is kell érni(amúgy elég a saját területik stat szempontjából ugye?),de még a jók is inkább a 1.5 és a 2.0 környékén vannak. 2.0 fölött pedig gyakorlatilag 3-an vannak...ekkora irtások mennek néha fel és leszállásoknál? Vagy mi az oka?
  • sakkay
    Köszi.
  • artivizsla #64337
    Kávé mellé, bár nem repülős téma, de azért érdekes lehet.

Ráadás mellé.

• Her Laca
    http://theairtacticalassaultgroup.com/stats.php
    vagyis itt
  • sakkay
    Hol tudom megnézni , hogy mit csináltam atag-on? Hol a stat?
  • Her Laca
    Volt olyan is:)
  • sakkay
    Azért fontos(régi perverzióm) mert mindig vadászok olyan programokra amik hosszú hosszú ideig megfogják a tesztjük egy bizonyos pontján a kor legjobb gépeit is...ilyen volta az il2 bombázós rész.., hogy örültem amikor egyszer több volt mint 25!
  • sakkay
    Na erre voltam kíváncsi. Gondolom ez akkor van amikor végig bombázzák a repteret. Amikor rácsap a hurira maradt 30 körül nem emlékszel?
  • Her Laca
    Azt tudom:)
    Na megnéztem 12fps volt a legalacsonyabb egy pillanatra egy robbanásnál. Álltalában 50 és 60 de néha 30-28 is .
  • sakkay
    Repülés közben.
  • sakkay
    És akkor fent kiírja a minimumot , a maxot, és az átlagot.
  • sakkay
    A panelba beírod , hogy fps START SHOW- nagyon fontos a kisbetű nagybetű!
  • Her Laca
    Ez hol van? Én sose indítottam ilyesmiket el.
  • sakkay
    A programon belüli fps mérőt használd kérlek!
  • sakkay
    Nézd meg légyszi' 5 perc, tényleg érdekel a pontos szám.
  • Her Laca
    Nem kell oda semmi fps mérő. Gtx 680 el sose megy 50 alá,580 al bement 30 ra kb a minimum, evvel a radeonnal meg hektikus sajna.Ha egy normális 4 giga környéki procit aláteszel,akkor 30-60 fps ed lesz a nagy átlag az 50 körüli,de magasan 60.
  • sakkay
    Laca és Solt! Ha ráértek megtennétek nekem , hogy a clod black death track-ét elindítjátok(fps mérővel') és megnéznétek mi a legalacsonyabb szám?( a robbanásnál a reptéren, meg amikor a me110 rárepül a sérült hurira) Szétteszteltem az agyam, és még (jó) proci nélkül is jól fut, viszont tudom , hogy itt a kettőtök gépe a none plus ultra. Köszi.
    Ja és csak őszintén.
  • GálTomi
    Az új fiókhoz nem tudom hozzárendelni a termékkulcsom. Remélem hogy kicserélnék a fiókom email címét az újra. Így már tudnék emlékeztetőt kérni és talán tudnám újra feltelepíteni az új számítógépemre a programot.
  • bucsher
    és ha csinálnál egy új fiókot? nem egyszerűbb? amúgy szerintem nem reménytelen.
  • GálTomi
    Itt az eredeti DVD. Abban bízom hogy ha megadom a termékkulcsot és a steames fiókom hozzá tartozó de azóta megszűnt email címét talán komolyan veszik a problémám. Vagy ez naivitás?
  • bucsher
    se a usernév se a jelszó nincs meg és az emailcím sem stimmel? akkor mire számitasz, ezt hogy lehet megoldani?
  • bucsher
    engem ez a fantom kikötő jobban zavar
  • sakkay
    Passz.
  • Her Laca
    Neked is ratyion van?:) És csíkos?:) O bakker.
  • GálTomi
    Sziasztok!

Szerettem volna újra birkózni egy kicsit ezzel a Clodal de bizony a steames felhasználó nevemre nem emlékszem a kapcsolat tartó e-mail címem meg már nem működik így emlékeztetőt sem tudtam kérni. Pontosabban kérni tudtam de megnézni nem tudom. Eléggé patthelyzet. Regisztráltam a steampoweredre és megpróbáltam segítséget kérni. Ugyan cseréljék már ki a fiókhoz tartozó már nem működő e-mail címet arra amit megadtam és használok is. Hogy lesz-e értelme azt nem tudom szerintetek?
  • lala42
    De lehet, hogy csak a Messerből nézve ilyen :-))
  • lala42
    A képen nem az a csík van, ami minket zavar, azaz a távoli fehér, mintha a térkép megszakadna. Ez, amit linkelt, olyan mintha kikötő lenne.
  • repvez
    Csak annyi , hogy ö sem tud rá megoldást és a felsorolt driverekkel is mindig megvolt neki ez a hiba, és a folyópartoknál is előfordul .
  • Her Laca
    Jött valami válasz.

Laca,

No known solution, I always have this issue (HD7970) with Catalyst 12.1 - 13.1 - 13.3 Beta.

Expect see this kind of corruption too, in beach/river banks:

http://img545.imageshack.us/img545/328/faixasv.jpg

Sokol1

fordítsa mán le valaki.:) Nagyjából értem ám.
  • bettly
    Nen en balfaszkodtam el ,hiba volt a letoltesnel,eloszor,most masodszor ujr a letoltottem onnan amit aszem antivizsla tett fel e forumon es most minden hibatlanul megy tenyleg klassz az egesz,egyedul a skinpackokat nem tudtam leszedni,mert a link a Miszion4Today,es itt 3 email cim utan is nem kaptam meg semmi vallaszt,a regisztralasnal pedig valami csak kel tennem mert szeretnek misziokat es campanyokat is e oldalrol leszedni
  • sakkay
    Hogyan kell kipucolni a gyorsítótárat?(clear cache)
  • sakkay
    Megvan..doc...
  • sakkay
    A joystick és a grafikai beállításokat tartalmazó ini fájlokat, a steamon belül találom? Vagy a C:\users-ben valahol?
  • Willenbrock
    Mi lehet ez,hogy mikor a fórumot nézem elakad a mozilla és ilyen üzenet jön: Az oldalon parancsfájl dolgozik futtatja vagy bezárja?
    Parancsfájl: http://www.sg.hu/js/shCore.js?ver=201205101:1
  • Her Laca
    Jelentsük.
  • sakkay
    Ezt a hónapot mindenképpen kivárom...megnézem az árakat, jön a nyár!
  • Solt
    Én azt javaslom, hogy lesd a fórumokat, és vadássz le valakit, akinek van ezzel a CPU-val szimulátoros, erős VGA-s tapasztalata! Megnézheted PH-n is a CPU topikjában... hátha szimezik valaki.
  • Her Laca
    Rajtaaaaaaa! Előre ! Vedd meg:)