91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #64381
    XFire és HyperLobbi, de a játékban is beírhatod közvetlenül a szerver IP címét és akkor nem kell külön progi hozzá.
  • artivizsla #64380
    Magyar srác is van a csapatban.
  • sakkay
    Na azt nemtom'.
  • Mikoyan
    Sima sturmovik
  • sakkay
    Melyiknél?
  • Mikoyan
    Milyen progival lehet multyzni? Xfire?
  • Mikoyan
    Én Saját CD-m ről tettem fel csak màr nem mai gyerek így sajna a crack is hibás
  • sakkay
    Nem vagyok romantikus isten látja lelkem, de ez nagyon állat..és legalább annyira okos a szitut tekintve. Ja itt.
  • sakkay
    Nem mondom , hogy nem csináltam ilyet soha, de az általam nagyon tisztelt játékokat általában megveszem. Vedd meg érdemes..most már a Clodot is.
  • Mikoyan
    Tudsz 1et kuldeni sakkay?
  • sakkay
    Nem jó a crack.
  • Her Laca
    Azt tudom:) Szerintem kicsit töprengsz :)) hamar rájössz:)) Nem vitték túlzásba.Nekem 3. ra sikerült "feltörnöm":)
  • lala42
    A szobajelszót nem tudom ( ill. nem hallottam tegnap :-) ) oda csak be szoktak pogiék húzni.
  • lala42
    ment priviben
  • Her Laca
    Valaki küldje már el a TS jelszavát meg ilyesmiket priviben. Letöröltem azt is:)
  • Mikoyan
    Hali. Feltelepítettem a sturmovikot de mikor indítanám elsötétül a kèp és jön az ablak hogy a mûködése leállt.hogy tudnám orvosolni a problémát??
  • Her Laca
    Ha pseudora teszem akkor csinálja.. Tegnap nem tett ilyet..
  • Her Laca
    Asszem megoldottam:) De bakker ehhez több türelem kell mint a lányomhoz:)
  • Her Laca
    Na Solt:) AMD kártyához nem tudás,hanem sok idő meg türelem kell:)
    Újratettem a rendszert,frissítettem a wint maxra. Driver fel. Játék elindít. Nincs függőleges szinkronizálás!! Akármit csinálok! Mozgatom a fejem esik szét a kép!! EZ VICC KATEGÓRIA!!!
    És nem nincs semmi ami bezavarjon,!!!!! Ez szar!
  • feca1229
    Clod repülő adatok
    Úgy látszik raktak fel hozzá még pár adatot, egészen hasznos infók vannak rajta a gépek üzemeltetéséről.
    Ha valaki még nem ismerné.
  • Voronyezs
    köszi, újraindítást igényelt...de ilyet akk se csinált, gondolom a lassan 7 éves dvd se az igazi már :D:D
  • artivizsla #64360
    Vszeg nem jó helyre csomagoltad ki. Nézd meg újból, de inkább a mod-ok felé kanyarodjál, élvezhetőbb játékot fogsz kapni.

Help.
  • Voronyezs
    frissítés: magától megjavult...
  • Voronyezs
    Sziasztok srácok, komoly problémával találtam szembe magam... Felraktam újra az 1946-ot, ugye az alap verzió a 4.07.

leszedtem a IL2 4.11.1 ultra pack-ot(mert abba ott a 4.08m,09,stb) de amikor belépnék játszani, már a töltésnél látom h nem változott semmi, emrt u.úgy a 4.07-et tölti be, amiről aztán egy quick mission buliderben meg is tok győződni, hiszen se új pálya, se új gép, csak a régiek... ráadásul leszedtem Jiver's Total Sound Modját is, ahhoz meg JSGME kéne, azt meg az istennek se találok... tudtok segíteni?? :)
  • sakkay
    Punch , mortar, spring.
    Ezen effektek közül melyik az, amikor a joyt nehéz mozgatni, vagy ellentart?
  • sakkay
  • sakkay
    Segítek inkább ne szenvedj tovább. Ez egy olyan oldal, ahol nincsen warez.
    Ennyi.
  • Papa01 #64354
    Ne kínlódj a törésekkel, vedd meg inkább, csak egy ezres.
  • Mikoyan
    cracket Il-2 1946 hoz légyszi!
  • feca1229
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Her Laca
    Na a winfos naprakész:)
    Most felment a béta driver.
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]
  • Mikoyan
    Hali! Tudnátok linkelni egy JÓ cracket? köszi
  • Her Laca
    Csak tudni akarom valójában mennyire is jó.
    Időm van most rá, végül is a winre is ráfért 3 év után egy újratelepítés:)
  • sakkay
    Valamiért pontszámnak..alig hasonlít.
    Viszont úgy látom tetszik neked ez a kártya, hogy ennyit nyüstölöd.
  • Her Laca
    Na mond:)

Mellesleg most telepítek wint,hátha megoldódik ez a VGA dolog:)
    Csak nem hagy nyugodni.
  • sakkay
    Ne tudd meg minek néztem el a sortiest.
  • Her Laca
    ott van az.
    [IMG][/IMG]

71 felszállás, 129 kill, 1.82 az arány ,23 szór nem tudtam leszállni (ez az amit mondtam,hogy sok oka lehet) és 5 szőr haltam meg.
  • sakkay
    Ja nézve a igazi k\d arányodat máris fasza így. Így kb4.5-5.0 arányod van..na az . Mondjuk ha már így számolják, még fontos lenne az is hány felszállás volt. Az egyértelműsítené a statot, meg átláthatóvá tenné. A ROF-ba 1 évig szünetelt, most indítják a napokban újra, és lesznek változások is benne. Én is elég stat mániás vagyok.
  • sakkay
    Ja, azt hittem , hogy az kill ratio, de ezek szerin a felszállásokhoz méri, nem pedig csak az általad lelőtt gépek, és hogy te hányszor haltál meg?!