91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    :DDD Csak egy próba... ha szőrén megy a csere, akkor teszek egy próbát... :) Az a komoly, hogy meg is rohamoztak... :D
  • VDomino
    Mi történt bajtársam?Ha ezt Laca megtudja,nem lesz megállásod előtte.(PH)
  • Solt
    Nekem is szaggat a moddal, de csak az épületek felett... mod nélkül viszont nincs ilyen.

Az MS nem engedi már, hogy a VGA gyártók driverből felülbírálják a beállításokat, így teljesen a programozókon múlik, hogy milyen VSYNC van a játékban. Itt meg valami nem stimmel, mert vsync ellenére is mér ilyen 65-67 fps-t, amit ugye nem szabadna neki... No meg ezt a Pseudo, és Full beállítás közti különbséget sem igazán értem...
  • Her Laca
    Nekem működtek a dolgok , aztán volt ,hogy nem ,de megint .
    Csináltam olyat is,hogy a játékban kivettem a pipát a szinkronizálástól,majd driverban engedélyeztem ,ja a játékban azt az ati féle szarságot kellett beállítani,és nem esett szét a kép ,viszont 100+ fps volt mindenhol. Ellenben szaggatott:)
    X akta ez a ratyion :)
  • Solt
    Lacám! Én ránéztem ezekre amit írtál, de a morfológiai szűrés kivételével egyik sem működik! :S 16X anizotróp szűrésből semmit nem látok, ugyanolyan mint előtte. Az SSAA-ból (supersampling) dettó... ez gyakorlatilag a legjobb élsimítási mód, ha működne akkor egy recének nem lenne szabad lennie, az fps-t meg zabálnia kéne...

A mintázat szűrésnél sem vettem észre különbséget. :S Ezzel a moddal mintha önmagában is halványabb lenne a fehér csík.
  • Solt
    Hmmm... no majd ránézek! :)
  • Her Laca
    Dehogy is. Még mindig küzdök evvel a kártyával.Kb rájöttem a microlaggot hogyan szüntessem meg. A 16 x os anizó mellett a mintázat szűrés minőségét teljesítményre kellett tenni. De én mit kurkásztam ,mire erre rátaláltam.
    A csíkokat tompítottam a vonal élsimításnál a szűrő edge detect ,a módszer supersampling ,így haloványabb.
  • Willenbrock
    Ezeket én is olvastam,ami meglepő volt,hogy a FW-190D-ről nem sok jót írnak benne,más könyvek pedig a legjobb német benzinmotorosnak tartják általában.
  • Solt
    Akkor jó... már azt hittem feszült vagy! :)
  • Her Laca
    A fehér csík ,hogy rohadna meg a ratyionon van,míg a Lod problem mindenhol.
    A baj az ,hogy az utóbbit ki fogják javítani,míg a csík valszeg ott marad.
    Amúgy semmi :)
  • Solt
    Téged a fehér csíkok zavarnak, engem meg a LOD, így nem, nem mindegy! :) Egyébként csalánra hugyoztál, vagy mi bajod? :D
  • Her Laca
    Na most nem mindegy 6-8 ezren,hogy az a retek város ,hogy és mikor jelenik meg teljes egészében? Nem építészeti szimulátor ez. Persze jobb lenne ha tökéletes lenne ,de ez legyen a legkisebb gondunk és én nyugodtan alszom asszem.
  • Solt
    Erre gondolok! :)

Játszom én, csak nem online... :)
  • Her Laca
    Mi bajod a Lod al?
    Amúgy csinálják asszem,de még nincs semmi kiadva.
    Úgysem játszol vele:)))) Nem ráérnek
  • Solt
    Urak!

A Team Fusion féle modhoz a LOD javítás már elérhető, vagy az még csak a jövő zenéje?
  • artivizsla #64606
    Sikerült megszerezni az I. részt is.

• Willenbrock
    Már látom,a spit vs 109 hsfx szerveren lesz érdemesebb repülni,mert a classikon 1 pilóta van jelenleg.
  • Romeo One
    Változó. A legtöbb helyen 4.11-et, vagy HSFX6-ot kérnek.
  • Willenbrock
    Ha hyperlobbin akarok il-2 vel repülni,milyen patch ajánlott most az ottani szerverekhez? Ultrapatch 4.11.1 vagy Dark Blue World?
  • Willenbrock
    Az A2A accusim gépekben komplett motorindítás és kezelés van,még az oxigénrendszer is le van modellezve,ha nem használod nagy magasságban elájul a pilóta stb.
  • sakkay
    Igen én is így tudtam, meg most is utána néztem, de ez nem sokat változott. A műszerek működését, és a grafikát még mindig 1000 könnyebb megcsinálni, mint egy clod-ot, vagy Rofot..de szép az biztos. Csak nekem az nagyon kevés.
    Amúgy aláírom a polgáriaknak szinte tökéletes..amíg nem akarnak perverzkedni.
  • VO101Tom
    Hát ezt igazat megvallva talán Nesu tudná részletezni, de az én emlékeimben a Flight Simulator törésmodellje kimerült abban, hogy megállt a kép és kiírta, hogy crashed. Ha a winglet beleért egy épületbe akkor is, ha leborításnál széthajtottad, akkor is. A repmodell is elég csapnivaló (747-essel le tudsz szállni egy picsányi füves reptérre is akár), az átesések, kis sebességű, nagy állásszögű repülések sem élethűek, amiben viszont nagyon jó az a grafika és az avionika, fedélzeti rendszerek. Rádiónavigáció gyakorlására, reptéri forgalom, légiirányítás szimulálása, különböző polgári repülési eljárások gyakorlása. Vannak külön vásárolható bazinagy kiegek, amiben egy-egy gépet kb az utolsó csavarig lemodelleznek, azok is nagyon jó kiegészítők. Meg persze az online közösség, akik a polgári légi közlekedést szimulálják a légi irányítástól kezdve az állandó járatokat vállaló kereskedelmi pilótákig. Ezzel együtt engem sosem kötött le igazán (Ez a REX HD elgondolkodtató azért :) ), ez az utolsó FS Flight pl meg sincs (pedig ingyenes az alap program).
  • Willenbrock
    A sérülésmodell nem olyan részletes mert nem harci szimulátor,de a rendszerek jól le vannak modellezve.Az A2A gépek jól meg vannak csinálva pl:
  • sakkay
    Ez tényleg gyönyörű!
    Bár gondolom, itt nem lyukad ki a kerék, vagy nem darálod le a másik gép farát a motorral.
  • VO101Tom
    Meg is venném azonnal :)

Ezek is qrvajók:

• Willenbrock
    Megcsinálhatná a mikrofos a Combat Flight Simulator 4-et ilyen minőségben :D
  • VO101Tom
    Hát, a clod szép szép, de múltkor láttam ezt az FSX kiegészítőt, a REX HD-t (real environment extreme HD), és hát lehidaltam tőle... Sajnos ettől még a clod is nagyon messze van :(

• sakkay
    Nem lehetett kihagyni.
    Szabin vagyok, mind a kettővel játszom.
    Egyszer ezért fáj a szívem, egyszer azért...A ROF azért kezd kiöregedni(kinézetre)..de ha csak a fele fizikai törésmodell benne lesz valamikor a clod-ban(vagy a bos-ban), már elégedett leszek.
    Tény a Clod szebb, bár egy két dolog a Rofban is gyönyörű. Ami nagyon nem tetszik a Rofban az a frontvonal-főleg az árokrendszer-és a fák...de legalább vannak fizikailag! Ha a kettőt összerakom, ott a világ legjobb repszime!
  • Her Laca
    Én már megszoktam ,engem nem zavar. Jelzem a Rofban nem érdekel mi van:)))
  • sakkay
    Fasza. Amúgy múltkor egy reptér mellett figyeltem a gépeket(mármint a valóságban), nagyon tiszta időben és ez az effekt' tényleg létezik, de csak akkor amikor a gép szögben fordul, viszonylag messze van és máshogy esik rá a fény, akkor tényleg szinte eltűnt... szembe jövetelkor viszont rengeteg mindennek kéne összejátszani , hogy megtörténjen. Szóval csinálhatnának vele valamit...jelezném a ROF-ban nincsen ilyen.
  • Her Laca
    Ez alap sajna. Van egy átmeneti pozíció ami ilyen. Itt érezned kell:))
  • sakkay
    Amúgy minden highon van vagy magasabban, de megnézem az élsimítást. A gondom az, hogy ha gépek közelebb érkeznek van egy távolság amikor sokkal rosszabbul látszódnak mint előtte, jóval távolabb.
  • sakkay
    Jól van bakker nem néztem fel, csak írtam!
  • VO101Tom
    Objektum részletesség (object detail, vagy model detail vagy valami hasonló. Grafikai beállításoknál baloldalt felül) az legyen a maximumon. Nekem mediumra állítva csinálja azt, hogy a gépek egyszerűen eltűnnek másfél és egy kilóméter között.
    A meshshowlod=0-át nem érdemes átírni 1-re, mert -bár az is megjavítja ezt a hibát- nagyon leszedi az fps-t, főleg online.

ui. Ez magvan?
    - SZIA, SZIA, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK?
    - Nyomd meg a CapsLock-ot!!
    - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
  • Her Laca
    Mit nem látsz? A legutolsó patch óta remekül lehet látni a gépeket.
    Én az anizot 16X osra tettem annó az élsimit 2 vagy 4 szeresre és úgy jó volt.
    A config iniben valamit át lehet írni meslod vagy mit de hülyeséget nem akarok írni.Mereszd a szemed :)
  • sakkay
    lÉGYSZI' VALAKI! a GÉPEK JOBB LÁTHATÓSÁGA ÉRDEKÉBEN(HOGY NE TŰNJENEK EL' HA KÖZEL ÉRNEK) MIT IS KELL ÁTÍRNI? jA, ÉS ÉRDEMES AZ ATAGNÁL IS?
    Nem direkt lett így írva, de már át nem írom.
  • Solt
    Kicsi OFF
  • lala42
    Problémaesemény neve: AppHangB1

Ezzel leáll a launcher.exe. Tud valaki valami tutti megoldást? Nem ß a driver.
  • Her Laca
    Nem alap. Ez a jó.
  • Nohab
    Tipikus iho. Csesznek informálni az embereket a közelgő eseményekről. 3 ember írását vagyok hajlandó ott elolvasni. A többi igénytelen, összecsapott munka, s nem egyszer lopott képekkel.