91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Szerintetek(már volt de most aktuális)Giga 880 Gm d2h alaplap phenom 2 x4 945 2800(3500-ra húzva) + jobb hűtővel-mennyiért adjam, ha nem akarok paraszt lenni.
  • Her Laca
    Ez mellékes. Csak gondoltam,hogy ilyen amatőr filmet nem láttatok sűrűn. Jók a reptéri felvételek.Érdekes ,hogy nők is voltak a környezetükben.
  • Willenbrock
    Amellett,hogy lenácizták,legalább a nevét írták volna le rendesen.
  • Her Laca
    Na bakker megfejtettem!!! Mitől volt a microszaggatás!
    Ez hihetetlen. Tegnap néztem a TR-t,hogy mé csak 30 fps meg ahogy mozgattam a fejem ,le le esett 15 re is. Most ,hogy fent van az új driver ,stabil 60 fps a tr . Ennek semmi köze a Clod hoz ,ez egyértelműen az AMD driver készítőinek a profizmusát mutatja. Bexarok. Gondolom amit én szaggatásnak véltem az ennek volt betudható.
  • Her Laca
    Nézzétek meg.
  • Her Laca
    Új WHQL driver csodát tett a cloddal. Megszűnt a microlagg,megszüntek a parton mólóként benyúló földnyelv szerű grafikai bugok. Fehér szaggatott csík maradt:) Legalábbis nálam ezt váltotta ki a telepítése.
  • Lysandus
    Nem rossz összefoglaló! De a Packard/Merlin motoros Mustangokon nem volt turbó. És szerintem porlasztósak voltak, nem befecskendezősek.
  • Willenbrock
    A P-51 Mustang
  • Her Laca
    Tr nél ezt írták ki az 5.2 höz:))) Eszem megáll.

"Megjegyzés: Ha problémák merülnek fel, amikor az ATI videokártyák, először próbálja meg frissíteni a TrackIR 5.2.2 vagy magasabb. Ha ez nem oldja meg a problémát, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal."
  • Her Laca
    A TR 4 pro az nem 60 fps el manipulál? Nekem mintha 30 at ína ki . Most ez hogy?
  • Her Laca
    Ratyion:) Legyen elég ennyi:)
    Apropó. Próbálgatok atagon ,erre megcsap egy spit. Folyik a víz,ideges lettem,utána eredek ,szétszereltem 3 darabba a retkest. Egy szárny és a törzs kettőbe:) Emberem nem volt túl lelkes:) a salut után:)
  • Solt
    Jaja, a microakadás 99%-ban vsync gond, csak ugye, ha az ember kikapcsolja, akkor törik a kép... itt viszont nem, amit nem értek! :)
  • Her Laca
    Persze ,hogy nem.De pont az a jó,hogy 100fps el megy amúgy ab meg fixálja és nincs röcögés:)
    Ezt múltkor Savas mondta ,hogy nála nincs bekapcsolva oszt hitetlenkedtem,és kipróbáltam.
  • Solt
    Nálam nem... a kép valóban nem törik meg, de, ha kikapcsolod az AB-ben az fps fixálást, akkor nem marad 60-n az fps, vagyis nem működik a vsync! :)

Hogy a kikapcsolt vsync ellenére miért nem törik meg a kép, azt viszont nem értem! :)))
  • Her Laca
    Díjazza vagy nem ez működik. :) Tudományosan már én nem is akarok közelíteni ehhez a kártyához mert felesleges:)
  • Solt
    Hiszek én neked, de elvileg akkor sem működhet! :D

"CCC alól semmire sem lehet vertikális szinkront rakni, mert a WDDM felület ezt nem engedi meg, mivel a DirectX API részévé vált a vsync, így a fejlesztő rendelkezik a teljes kontrollal. Ez persze megkerülhető, de nem díjazza a Microsoft a nem szabványos megoldásokat a WHQL aláírásnál."
  • Her Laca
    pseudó ! Vagy valami ilyesmi:)
  • Her Laca
    Mondom,hogy működik. Ezt a faxomtudja mit Atinak megfelelőt kell állítani a játékban és működik. És az élsimítás is.Ne idegeljé mán ,ennyit csak konyítok ehhez a foshoz:)
    Játékban nincs Vsync bekapcsolva és nem törik a kép.
  • Solt
    Driverből nem tudod erőltetni a vsync-t, nézz csak rá, hogy működik-e...
  • Her Laca
    A játékban kikapcsoltam a vsyncet a driverban erőltetem plusz ugye stabilizáltam 60 ra így mindig 60 . Valami a játék vsync és a radeon párosítással nem klappol ,de így jónak tűnik.
  • Solt
  • Her Laca
    Műkszik. Na később megtekintem ATAGON milyen lesz.
  • Solt
    Tömören

Ha esetleg elakadsz akkor szólj, ahogy időm engedi próbálok segíteni. Az a lényeg, hogy először próbáld ki mondjuk 30-ra limitálva, hogy lásd működik-e.
  • Her Laca
    Azt hol állítod?
  • Solt
    Pont ezt teszteltem, csak MSI AB-vel! :)) Működik... ha a vsync mellé belövöm a fix 60 FPS-t, akkor megszűnik az akadás. Sok játéknál beválik ez... tipikus vsync gond sajnos. :S
  • Feró Flex
    A micro stutter ellen!

Nálam ez beválik szerintem,úgy veszem észre már "csak" a rádiózásnál akad meg!:O)
  • Her Laca
    Mert mindig csak az okoskodás,osztán csak Laca bátyátoknak lesz igaza megint:) Pont mint neki:)
  • Solt
    :D
  • Her Laca
    Mert ratyi:)
  • Solt
    Mert több hőt termel, így magasabb fordulaton jár a venti alapból is... Ugyanaz a hűtő van mindkettőn, csak ugye a BIOS-ban más a venti vezérlés. :)
  • Her Laca
    Refet ne ! Hangos. Mármint a többihez képest. Bár neked radeon után végül is mind1:) Azok porszívók. Itt van ugye két DCII es kari egy 680 meg a radeon. A ratyi hangosabb!! Ne kérdezd miért de hallható a különbség.
  • Solt
    Neeeeem... referencia kártya volt, de nem is ez a gond. Valami német shop-ba szólt a garancia, ilyet meg nem játszok! :) A márkája nem igazán érdekel, a lényeg a garancia... úgyis csak a GTX780-ig lenne meg! :DD
  • Her Laca
    DC II?
  • Solt
    Pedig élből ketten is lecsaptak, csak nem feleltek meg az elvárásnak... fos asus nem kell! :DDD
  • Her Laca
    Nincs az az elmebeteg:)) Vagyis én biztos nem adnám oda érte:)
  • Solt
    Ha találok valakit aki olyan flúgos mint én, akkor kipróbálom! :D Mondtam már régebben is, hogy csak azért nem vettem GTX680-t, mert jóval drágább volt a 7970-nél... viszont egy szőr menti csere esetén tennék egy próbát, hogy rámutathassak minden gyengéjére, hibájára! :D
  • Her Laca
    Hangember vagy! Szar az a GTX majd meglásd ,sokkal jobb a ratyion:)))
    Nem kell neked NV,mert a végén nem tudsz majd hőbörögni ,hogy ez szar meg az szar:))
  • Her Laca
    Csak nem cserélsz GTX re?????
  • Solt
    Köszi! :)
  • VDomino
    Mindenki váltana a Titan-ra:))Sok sikert.