91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Ambarak! Van valami 3.01 patch!!!!! Be akarok lépni atagra oszt ezt írja!
    Valaki sürgősen nézzen utána! Már aki ért is hozzá:)
  • Her Laca
    Pont tegnap egy robogós arc ,valami futár ,úgy gondolta,hogy elsőbbséget nem adva befordul elém a kereszteződésbe. Hajszálon múlt ,hogy nem kaptam el szerencsétlent. Centik voltak csak a hátsó kerekétől. Mondjuk ha kocc lett volna ,akkor még meg is rugdalom fektében , az ziher.
  • Fürtös
    Felcsillant egy reménysugár a DCS háza táján:

"There has been quite the clamoring for some more images of the new AI-only Fw-190-D9 aircraft that will be free as part of the upcoming ver. 1.2.4. For now this is AI-only, but work is already on-going making it human flyable at the same level as our P-51D.

We understand why the inclusion of P-51D into DCS raised a lot of eyebrows, but in the coming months and years, we intend to gradually flesh the WW2 combat environment out with units and maps. In fact, we have a partner with quite a lot of experience in this area! However, this is a big undertaking, so as much as some folks may wish, we cannot do it all at once as a single package. Rather, we will gradually add new components as they are ready from Eagle and our partners."

Megértjük,hogy a p51 DCS be kerülése elég sok embernél szemöldögemelgetéssel járt,de a következő hónapokban és években ki szeretnénk dolgozni egy ww2 környezetet is egységekkel ,térképekkel együtt.
    Tény ,hogy van egy partnerünk aki rengeteg tapasztalattal rendelkezik ezen a téren!
    Ugyanakkor ez egy óriási vállalkozás,ezért bármennyire is szeretnénk nem tudjuk ezt egy külön single pack-ként kiadni.
    Fokozatosan fognak érkezni az uj tartalmak,ahogyan azok elkészülnek az Eagle -nél és a partnerünknél.

Csak csendben ide beirnám: 1C? Mert ha igen akkor itten valami nagy dolog készül, az uj IL2-őt pont az elavult üzleti koncepció miatt bukták be (gyk: elfogyott a pénz) pedig rengeteg lehetőség van az engineben és nagyon jól néz ki.
    De ez csak az én véleményem.

AZ eredeti:
    Eagle Dynamics forum
  • zmok
    A csendnek hangos a vége...
  • Solt
  • zmok
    Szerintem Te is simám keresztül "hugyozol" egy hóembert...

Most kérek "elnézést" a vulgáris hozzászólás miatt!
  • zmok
    Dehogy!!!
  • Solt
    Őőő... na ehhez én már öreg vagyok! :D
  • zmok
    http://www.youtube.com/watch?v=cOd3zuaiGoM&feature=player_embedded
  • zmok
  • acidrain
    Minden autóst, és motorost leültetnék IL2-zni egy-két évre a jogsi megszerzése előtt. Akkor biztosan megtanulnák, hogy sűrűbben ellenőrizzék a 3-6-9 órájukat közlekedés közben.:)
  • zmok
    Gyakran benézek az 1C fórumba, de ott sincs semmi konkrét.
    Én is nagyon várom!
  • Lacusch69
    Én is hülyét tudok kapni a sok köcsögtől.
    Ilyenkor örülök, hogy már nem motorozok...
  • acidrain
    Off:

Lacusch, most olvastam a Makkosházon történt motoros gázolás kommentjeit.
    Egyik-másik autós hozzászólásától a hajam égnek áll, pedig sincs is hajam.

On:
  • freike
    Valaki tud valami infót a 4.12 patch-ról ?
  • macleody
    Ne linkelj már ilyeneket, mert elborul az agyam. Nem akarok agyvérzésben megdögleni.
  • artivizsla #64685
    Repülős alkatrész ?

• artivizsla #64684
    Én meg ezen hidaltam le tegnap.
  • Lacusch69
    Német oldalakt nézegetve: az öreg előbb egy SS-Flaknál teljesített szolgálatot, majd '43-ban részt vett Harkov visszafoglalásában az I. "Totenkopf" SS páncélgránátos ezred tagjaként. (Nem semmi lehetett...)
  • Her Laca
    És gondolj bele ,hogy ennél jobb az Intel:))) Bár ahova neked kell ez is tökéletes.
  • sakkay
    Hát gyerekek 20-25% javulás úgy , hogy alapon megy. Elég kemény. Fekete halál track, 40 fps átlag. Az azért kemény...és nincsen húzva ami amúgy az egész érelmét adja az unlockolt fx 6300-nak. Apró örömök az életben..
  • Willenbrock
    Charles Bronson terrorbombázó :D
  • sakkay
    különben megvan a 6300 fx. Most nézem mit lehet vele kezdeni, egyenlőre húzás nélkül.
  • sakkay
    De benyaltam srácok. Alaplapot cseréltem, és nem!!!jutott eszembe, hogy a winnek ez nem fog tetszeni, és nem!!!csináltam mentést..
  • Johann Wind
    Pfff. De szánalmas egy cikk..... Náciként......Hűha+pffff+ha-ha-ha.......
    Vajon arra mikor jönnek rá, hogy XVI. Benedek pedig a Hitlerjugendben szolgált?.....
    Clark Gable, Jimmy Stewart és Charles Bronson vmint Walter Matthau pedig "terror bombázó" volt!:):):)
    Vki írja már meg ezt is nekik.;)
  • Lacusch69
    Hogy mik vannak...
  • artivizsla #64675
    Leletek.
  • sakkay
    Ja.
    Ja.
  • Her Laca
    Ajaj ajaj ajaj. Ez nem jó.Ennyit tudok mondani.
  • sakkay
    Hát ez az, aminek látszik. A három szobás lakást átengedem a kis családomnak, én meg elmegyek albérletbe..egyenlőre. Ha 10 évig szar valami, az már nem nagyon fog változni.
  • Her Laca
    Mi az ,hogy költözöl?
  • sakkay
    Ja hát az enyém nagyon zsúfolt, meg sarok, meg függöny szigeteli.
    De amúgy tényleg jó a hőfok, de a venti azért dolgozik is itt rendesen. Na mindegy, úgy néz ki költözöm el itthonról, ha mást nem is, de legalább azt ki tudom majd próbálni milyen ha nem sarokban van a gép.
  • Her Laca
    Megvan. Alapon 28-30 volt a max az olyan 64 körüli. De nekem egy állat nagy házban volt.
  • Her Laca
    Mennyit szeretnél?:))) 64 fokért sokan hálásak lennének:) Nem ritka a 80-990 fokos VGA sem ebben a szegmensben. És asszem max 30% vagy 40 amin pörögnek a ventik ,hangjuk nem sok van. Kb akkörül volt nálam is. 70 fokos soha nem volt.
  • sakkay
    Már nemtom pontosan, de egy vagy két lépcsővel nagyobb phenom eredeti hűtője. Igazából húzva, + prime és nyár amikor eléri így az 55-6 fokot, ja sarokban. Szóval fasza. Nem tudom nálad Laca hány fokos volt a 580 clod alatt, de az én gépem olyan szar helyen van, hogy volt már 64 fokos is, pedig igen állat ez a hűtő rajta. Alapból amúgy így is csak 33 fokos, ha csak úgy netezgetek..
  • Solt
    Ezért odaadom a 2600K-t... :))
  • Her Laca
    Valami ilyet szerintem. Ez jónak tűnik:)

• Solt
    Ha van még rájuk legalább másfél év garancia, akkor alaplap ilyen 10-11 ezer, a processzor pedig 15-16 ezer körül.

A jobb hűtő meg mit takar? :)
  • sakkay
  • Her Laca
    Ingyé:)) És akkor viszont úriember vagy:) nem földműves. XD