91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ambarak! Van valami 3.01 patch!!!!! Be akarok lépni atagra oszt ezt írja!
Valaki sürgősen nézzen utána! Már aki ért is hozzá:) -
Pont tegnap egy robogós arc ,valami futár ,úgy gondolta,hogy elsőbbséget nem adva befordul elém a kereszteződésbe. Hajszálon múlt ,hogy nem kaptam el szerencsétlent. Centik voltak csak a hátsó kerekétől. Mondjuk ha kocc lett volna ,akkor még meg is rugdalom fektében , az ziher. -
Fürtös #64699 Felcsillant egy reménysugár a DCS háza táján:
"There has been quite the clamoring for some more images of the new AI-only Fw-190-D9 aircraft that will be free as part of the upcoming ver. 1.2.4. For now this is AI-only, but work is already on-going making it human flyable at the same level as our P-51D.
We understand why the inclusion of P-51D into DCS raised a lot of eyebrows, but in the coming months and years, we intend to gradually flesh the WW2 combat environment out with units and maps. In fact, we have a partner with quite a lot of experience in this area! However, this is a big undertaking, so as much as some folks may wish, we cannot do it all at once as a single package. Rather, we will gradually add new components as they are ready from Eagle and our partners."
Megértjük,hogy a p51 DCS be kerülése elég sok embernél szemöldögemelgetéssel járt,de a következő hónapokban és években ki szeretnénk dolgozni egy ww2 környezetet is egységekkel ,térképekkel együtt.
Tény ,hogy van egy partnerünk aki rengeteg tapasztalattal rendelkezik ezen a téren!
Ugyanakkor ez egy óriási vállalkozás,ezért bármennyire is szeretnénk nem tudjuk ezt egy külön single pack-ként kiadni.
Fokozatosan fognak érkezni az uj tartalmak,ahogyan azok elkészülnek az Eagle -nél és a partnerünknél.
Csak csendben ide beirnám: 1C? Mert ha igen akkor itten valami nagy dolog készül, az uj IL2-őt pont az elavult üzleti koncepció miatt bukták be (gyk: elfogyott a pénz) pedig rengeteg lehetőség van az engineben és nagyon jól néz ki.
De ez csak az én véleményem.
AZ eredeti:
Eagle Dynamics forum
-
zmok #64698 A csendnek hangos a vége... -
Solt #64697 
-
zmok #64696 Szerintem Te is simám keresztül "hugyozol" egy hóembert... 
Most kérek "elnézést" a vulgáris hozzászólás miatt!
-
zmok #64695 Dehogy!!!
-
Solt #64694 Őőő... na ehhez én már öreg vagyok! :D -
zmok #64693 http://www.youtube.com/watch?v=cOd3zuaiGoM&feature=player_embedded -
zmok #64692
-
Minden autóst, és motorost leültetnék IL2-zni egy-két évre a jogsi megszerzése előtt. Akkor biztosan megtanulnák, hogy sűrűbben ellenőrizzék a 3-6-9 órájukat közlekedés közben.:) -
zmok #64690 Gyakran benézek az 1C fórumba, de ott sincs semmi konkrét.
Én is nagyon várom!
-
Lacusch69 #64689 Én is hülyét tudok kapni a sok köcsögtől.
Ilyenkor örülök, hogy már nem motorozok... -
Off:
Lacusch, most olvastam a Makkosházon történt motoros gázolás kommentjeit.
Egyik-másik autós hozzászólásától a hajam égnek áll, pedig sincs is hajam.
On: -
freike #64687 Valaki tud valami infót a 4.12 patch-ról ? -
Ne linkelj már ilyeneket, mert elborul az agyam. Nem akarok agyvérzésben megdögleni. -
artivizsla #64685 Repülős alkatrész ?
-
artivizsla #64684 Én meg ezen hidaltam le tegnap. -
Lacusch69 #64683 Német oldalakt nézegetve: az öreg előbb egy SS-Flaknál teljesített szolgálatot, majd '43-ban részt vett Harkov visszafoglalásában az I. "Totenkopf" SS páncélgránátos ezred tagjaként. (Nem semmi lehetett...) -
És gondolj bele ,hogy ennél jobb az Intel:))) Bár ahova neked kell ez is tökéletes. -
sakkay #64681 Hát gyerekek 20-25% javulás úgy , hogy alapon megy. Elég kemény. Fekete halál track, 40 fps átlag. Az azért kemény...és nincsen húzva ami amúgy az egész érelmét adja az unlockolt fx 6300-nak. Apró örömök az életben..
-
Charles Bronson terrorbombázó :D -
sakkay #64679 különben megvan a 6300 fx. Most nézem mit lehet vele kezdeni, egyenlőre húzás nélkül. -
sakkay #64678 De benyaltam srácok. Alaplapot cseréltem, és nem!!!jutott eszembe, hogy a winnek ez nem fog tetszeni, és nem!!!csináltam mentést..
-
Johann Wind #64677 Pfff. De szánalmas egy cikk..... Náciként......Hűha+pffff+ha-ha-ha.......
Vajon arra mikor jönnek rá, hogy XVI. Benedek pedig a Hitlerjugendben szolgált?.....
Clark Gable, Jimmy Stewart és Charles Bronson vmint Walter Matthau pedig "terror bombázó" volt!:):):)
Vki írja már meg ezt is nekik.;) -
Lacusch69 #64676 Hogy mik vannak... -
artivizsla #64675 Leletek. -
sakkay #64674 Ja.
Ja. -
Ajaj ajaj ajaj. Ez nem jó.Ennyit tudok mondani.
-
sakkay #64672 Hát ez az, aminek látszik. A három szobás lakást átengedem a kis családomnak, én meg elmegyek albérletbe..egyenlőre. Ha 10 évig szar valami, az már nem nagyon fog változni. -
Mi az ,hogy költözöl? -
sakkay #64670 Ja hát az enyém nagyon zsúfolt, meg sarok, meg függöny szigeteli. 
De amúgy tényleg jó a hőfok, de a venti azért dolgozik is itt rendesen. Na mindegy, úgy néz ki költözöm el itthonról, ha mást nem is, de legalább azt ki tudom majd próbálni milyen ha nem sarokban van a gép. -
Megvan. Alapon 28-30 volt a max az olyan 64 körüli. De nekem egy állat nagy házban volt. -
Mennyit szeretnél?:))) 64 fokért sokan hálásak lennének:) Nem ritka a 80-990 fokos VGA sem ebben a szegmensben. És asszem max 30% vagy 40 amin pörögnek a ventik ,hangjuk nem sok van. Kb akkörül volt nálam is. 70 fokos soha nem volt. -
sakkay #64667
Már nemtom pontosan, de egy vagy két lépcsővel nagyobb phenom eredeti hűtője. Igazából húzva, + prime és nyár amikor eléri így az 55-6 fokot, ja sarokban. Szóval fasza. Nem tudom nálad Laca hány fokos volt a 580 clod alatt, de az én gépem olyan szar helyen van, hogy volt már 64 fokos is, pedig igen állat ez a hűtő rajta. Alapból amúgy így is csak 33 fokos, ha csak úgy netezgetek..
-
Solt #64666 Ezért odaadom a 2600K-t... :)) -
Valami ilyet szerintem. Ez jónak tűnik:)
-
Solt #64664 Ha van még rájuk legalább másfél év garancia, akkor alaplap ilyen 10-11 ezer, a processzor pedig 15-16 ezer körül.
A jobb hűtő meg mit takar? :) -
sakkay #64663
-
Ingyé:)) És akkor viszont úriember vagy:) nem földműves. XD