91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Na itten van némi zenével:) Nekem így jobban bejön:XD

• Lysandus

Kezdesz ráérezni a vágásra! (Ha mondhatok ilyet...)

Mondjuk a Wellingtonok "szúrósabbak" szoktak lenni, könnyen kilyukasztják a hűtőt. A Blenheimeknek kíséret nélkül viszont tényleg annyi esélyük van, mint utolsó fagylaltnak a gyerekzsúron...
  • Her Laca
    Asszonyt eladom veszek ilyet hármat:) Ez az ami köll nekem:)
  • Her Laca
    Csináltam egy E1 es felvételt is. Zenét nem tettem alá mert így jobban hallható ahogy a PP vel játszom. Nagyon oda kell figyelni most már,hogy nehogy megöljük a mocit.
    Remélem jó lesz:)
  • Her Laca
    Savinak különösen ajánlom:))
    Mellesleg ennyi egy ai bomber kötelék.
    Nem volt humán :(

• VO101Tom
    Megnéztem. Megakad, de nem másodpercekre. Reccen a kép, igaz, az többször is. Hogy mi a megoldás? Passz. Repülj online, ahol kevesebb Ai van körülötted. jobb ötletem nincs.
  • Her Laca
    Leesétek csak meg

Fantasztikus képek.
  • artivizsla #64774
    Repülős adatok.

• sakkay
    Így vagy úgy de hamarosan több időm lesz erre is, most szabin vagyok.Addig is minden próbálok összelőni. Meg tesztelgetni..azt mondjuk mindig szeretek.
  • Her Laca
    Na de most te tracket nézegetsz vagy harcolsz?:)
    Ez nem mozi szimulátor he!:)
    Hagyd a picsába már, ez lehet ,hogy a felvételnél egy akadás volt ki tudja milyen géppel készítették,gyere az ATAG ra vitézkedni. Hülye AI-k helyett ,hülye angolokat kell lőni az a biztos:) Atagon is van,hogy aprót akad néha ,de az nem a te géped baja,hanem a szerveré. Az AVC szerón is van néha egy egy nagyobb akadás ,de az akkor ha sokan lépnek be hirtelen,vagy a skint letölti,de nagyon ritka ,ergo nem zavaró.
  • sakkay
    Multiban gyakorlatilag még én sem vettem észre, de ha ráértek nézzetek már rá. Ott lehet leginkább elkapni, (ha valaki még nem indított volna tracket)-
    Clod menü játékon belül:extras\track\select\the black death...azon kívül nem kell állítani semmit. Amikor a me 110 ledobják a bombákat és elindul egy óriás rádióforgalmazás halmaz, óriás laggolás' van..máshol is néha, de ott nagyon. Most azért is nagyon feltűnő mert igen jól fut amúgy.
  • Her Laca
    Én sem tapasztaltam ilyet.Mondjuk single misszió kat se játszottam soha max lövészetet gyakorlok a tenger felett.
  • sakkay
    Töltsed be a fekete halál nevű tracket és amikor ledobják a bombákat
    a rádiózásnál tuti megérted..
  • VO101Tom
    Aha. Passz. Nekem ilyen gondom sosem volt, nem is értettem, hogy mire gondolsz.
  • sakkay
    Mikor valami nagyobb rádióforgalmazás kezdődik a gyors missziókban.
  • VO101Tom
    mi tölt be mit?
  • sakkay
    Most , hogy tök jól megy a CLOD, elkezdett idegesíteni a rádió betöltéses szaggatás..arra nincsen valami megoldás? Eleve miért is van ez?
    Meg néha (tényleg nagyon ritkán)vagy 1-1.5 sec-re megáll minden. Mintha óriás lag lenne..de nem multiban.
  • VO101Tom
    :))
    Ma kérdeztem épp Farbert, hogy mi baja ennek a hülyegyereknek, annyit mondott, hogy egy hisztis pöcs, nem érdemes foglalkozni vele. Ők is összevesztek vele egyébként.
  • Her Laca
    Tom! Osprey vagy ki ki fog bukni. Nem bírt lefordulni hurkánnyal oszt még pk ra is lőttem. Meg kigyújtottam.Ember kész van.
  • VO101Tom
    Ez is jó oldal, köszi. Alapvetően engem minden háborús téma érdekel, a haditengerészet is.
  • VO101Tom
    Ja ja, én is gondoltam, hogy beleolvasok, aztán csak nem hagytam abba :)
  • artivizsla #64760
    Érdekel ez is ?
  • Her Laca
  • sakkay
    Sikerült. 3900 mhz, alap hűtővel, alig kellett feszelni, és p95 alatt fél óra után is stabil. Amíg nem lesz jobb hűtőm ez marad. Király.
  • Her Laca
    Na itten van ez jobb asszem

• VO101 tvr
    Én is azt olvasom egész délután, de még nem értem a végére :-D
  • VO101Tom
    Ez nagyon jó írás volt, köszi a linket.
  • Her Laca
    Ez így elég kaki:(

• Her Laca
    Az új Movie maker elvileg egyből megcsinálja a tecsöved videót ,na kíváncsi leszek milyen lesz. Elkezdtem gyűjtögetni az anyagokat.Mindjárt egy kis ízelítő.
  • artivizsla #64752
    Ezek a szavak zene a füleimnek!
  • Lacusch69
    Háttéranyag a filmhez.
  • Her Laca
    Megvan:)Movie maker
  • Her Laca
    Ja és az Any videó konverterben miket kell beállítani,hogy full HD legyen majd ,meg jó is?
  • Her Laca
    Mi a winfosos videó vágó neve?
  • sakkay
    Eben én is utálom a kompromisszumokat! Ha szimulátor(márpedig az), ne! legyen balance. Az legyen ami volt, azért szimulátor. Ennyi.
    Balance majd lesz a pilóta tudása..vagy nem.
  • Solt
    Ja-ja, vágom, csak ez a kettő nekem akkor is ellentmondás! :) Az előbbi "kifakadás" nem a te mondandódnak szólt, hanem a "keep balanced" elvnek... :)
  • VO101 tvr
    Márpedig nem vitás, hogy az Il-2-nek 10 éven keresztül ez volt az egyik legfontosabb vezérfonala.
    A belinkelt Compare-beli és a visszaemlékezésbeli repülési paraméterek szöges ellentétei egymásnak.
  • Solt
    Szimulátorban ezt a "keep balanced" gondolkodás módot kenjék a hajukra! A "keep balanced"-re ott vannak az arcade játékok...
  • sakkay
    Ha ez friss film, propagandának sem utolsó, már ami a régi dicsőséget, meg a Japán hadsereget illeti.
  • VO101 tvr
    Örökzöld téma
    A 190-es túlfeszíti a játék kereteit. Annyival jobb volt, hogy nem kerülhet be úgy "szimulátorba". Keep balanced.