91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fraps al veszem.
Külön vinyóra ,és akkor nem dadog. No meg ugye 30fps el vesz de lévén az AB vel beállítottam fix 60 fps-t és azt csinálom,hogy amikor felszállok elindítom a fraps et majd kikapcsolom ,és megint. Harmadszorra 60 fps el vesz. Nem tudom miért de nem is érdekel,az a lényeg hogy jó,nem lassul be közben. -
Lysandus #64820 Jók ezek a videók Laca! 
Lassan szólhatsz az 1C-nek, vagy a 777-nek, mert kevesen tettek nálad többet a játék népszerűsítéséért!
Egy kérdés: nekem az a bajom, hogyha a tracket veszek, akkor szinte biztos, hogy kilép a progi timeout-tal. Nem tudja valaki, hogy miért lehet ez? -
No sakkay mester. Most gyüttem egy kis harcról,lett egy olyan felvétel amit hiányoltál. Majdnem meglepett a spit a ganééééé,de éles érzékszerveimnek köszönhetően,no meg hogy béna volt ki lett védekezve osztán megfürdetve. Az első másodpercek lemaradtak sajna,mert nem a felvétel gomb megnyomása volt az elsődleges teendőm:))) Mindjárt kész.
Ezt a herr major részletet asszem beteszem minden kisfilm mögé ez nagyon tetszik:)) -
Kurfürst #64818 Jajj. Jobbulást Laca! :/ -
A retek méricskéljen:) Arra ott vannak a mérnök emberek. Mindenki menjen angelust lőni. Az a biztos én aszondom. -
Lysandus #64816 Jobbulást kívánok én is! -
A futómű vésznyitó a meszán csak egy acélkábel végére erősített kar (műszerfalon a futómű nyitó alatt van, rá is van írva, hogy "Fahrwerk notzug"), ami kihúz két kampót a futómű tövénél ahol egyébként felső helyzetben rögzítve van. De ez a vésznyitó csak akkor működik, ha nincs kerék hidraulika nyomás, különben az fent tartja (amíg jár a motor, vagy nem kapsz találatot, annak nem szabad csökkennie). Leszállásnál, ha sérült a géped, és nincs meg a két zöld lámpa besiklásnál, akkor érdemes rányitni.
A gép hangja változhat, ha valamilyen oknál fogva rányitsz repülés közben, és a futó elkezd nyílni. De teljesítménytöbbletet kizárt, hogy adjon.
És egy jó tanács, nem mintha nagyon akarnék rugózni a témán, de ezt az "érzésre" vizsgálgatást felesleges erőltetni. Nem egyszer bebizonyosodott, hogy az érzésre mondott tutibiztos dologból jött a nagy felhördülés, aztán teljesen más eredményt kapunk, amikor mérni kezdi az ember. Még ha valaki hivatásos berepülőpilóta, akkor sem érzésre vizsgálja a gépet, és -minden tisztelet mellett- itt egy berepülőpilótát sem ismerek, szóval inkább próbáljátok mérni.
Sakkay, azt mondod , hogy mintha változna a motorhang és teljesítmény is mikor rányomsz. Ok. Első kérdés, mire nyomsz rá? A WEP-re, vagy a vésznyitóra? Második kérdés, milyen sebességről mire változott (szigorúan szintben repülve, konstans sebességnél), mikor nézted? Vagy csak érzésre ment ez is? -
Ez elég szarul hangzik, jobbulást kívánok én is. -
Feró Flex #64813 Laca ez király lett!!!
-
Johann Wind #64812 Jobbulást! -
Ha jól tudom ez a Luftvaffe induló. -
artivizsla #64810 Evvel a zenével olyan lett, mint egy korabeli színes filmhíradó részlet.:) -
sakkay #64809 Tök jó lett.
-
Az első rácsapás az parádés volt:)
-
sakkay #64807 Igen, de megváltozik a motor hangja amint rányomok...ez miért van? Meg mintha a teljesítmény is változna. -
VO101 tvr #64806 engage undercarriage emergency system = futómű vészkiengedő rendszer, ha sérült a normál (elektromos vagy hidraulikus) rendszer
Throtle war emergency power = vészteljesítmény, károsodás nélkül rövid ideig használható, általában megemelt feltöltőnyomásból származó többletteljesítmény -
sakkay #64805
-
sakkay #64804 Ok.Tehát a pontos kérdés: Mi a különbség a engage undercarriage emergency system és a Throtle war emergency power között?! -
Az a baj,hogy én csak használom,de nem értek az egészhez:) Mint Csodabogár a Kelly hőseiben ugyi:) -
Ja! Van valami amit ha kapcsolunk akkor az E1-E4 re ugye adja a plusz lóerőt de most meg nem mondom éppen mi is az . Majd megtekintem,de most mozit kreálok. -
sakkay #64801 Hi hi, akkora baj azért nincsen, csak mindig azt hittem ez is + teljesítményt ad..de ez nem az..akkor mi? -
A motorral függ össze :)Nem mindegy:)))) Megszerelni úgyse tudod ,ugorj ki vagy tedd le gyorsan:) -
sakkay #64799 Srácok mi pontosan a :engage undercarriage emergency system? Mit okoz'? -
artivizsla #64798 Jobbulást, szabadban nem voltál, kullancs nem okozhatta ? -
Jobbulást! -
Szepy2884 #64796 1:25-től az mi ha nem chute kill!!! 
-
Most pedig megtekintem ismét sokadszorra:)
Inspirál:)
-
Lacusch69 #64794 Köszi srácok!
Sajnos fogalmam sincs, miből lett. Talán egy pár nappal korábbi arc-/homloküreg gyulladásból...
Előbb a nyelvem bal oldala zsibbadt el (néztem, hogy milyen kolbászt is eszek én? a chilis babomban a jolokiához szoktam, de az sem zsibbaszt ennyire...), pár napra rá az ajkaim bal oldala, most a bal járomcsontom.
Eléggé pókerarcom van...
Pislogni nem, vagy alig tudok a bal szememmel, de erőltetve össze tudom csukni (röhej...)
Holnapra van beutalóm a neurológiára. Csak ismerőssel ne találkozzak... (biztos azt hiszik, dilis vagyok... motoros koromban ez dicséretnek számított, de már családapu vagyok...)
Szóval holnap kiderül. Asszonynak mondtam, ha elhagy miatta, attól még fizetős "barátnőim" biztosan lesznek...
-
Sabaton!!!!!:) -
Jobbulást, gyógyulj meg mielőbb! -
Köfi! :)
A Sabaton miatt, vagy mert nem tudok célozni? :)
Tegnap este ACG-n vitézkedtünk Hettivel, és Dumboval, egészen jól ment ahhoz képest, hogy jelentős létszámfölényben voltak a veresek.
-
Ez is jó. Atag fórumon találtam.
-
Mielőbbi jobbulást kívánok! -
Szóljatok ha unjátok.
Megörökítek minden akciót ma :)
-
Ezt tudta mmeg róla.
A perifériás típusú arcidegbénulás oka a VII. agyideg valamilyen okból létrejött működészavara. Az arcidegbénulás leggyakoribb típusa az ismeretlen eredetű (idiopátiás), más néven Bell-féle bénulás (parézis). Ez a fajta elváltozás legtöbbször teljesen egészséges emberen, minden előzetes fájdalom, egyéb tünet nélkül hirtelen alakul ki. A hátterében azonban meghűlést, illetve a vírusos-eredetet (herpesz szimplex) valószínűsítenek. Az arcidegbénulás gyakran idegsérüléssel járó baleset után jön létre, de kialakulhat egy idegeket megbetegítő vírusfertőzés (mumpsz, övsömör) után is. A kullancscsípés utáni ideggyulladások (Lyme-kór) is okozhatnak arcidegbénulását. A betegség hátterében állhat ritkábban valamilyen egyéb gyulladás (pl. középfülgyulladás, fültőmirigy-gyulladás), anyagcserezavar (pl. cukorbetegség, pajzsmirigy-alulműködés, porfíria), immun-mechanizmusú betegség (pl. szklerózis multiplex, Guillan-Barré-szindróma). Érelváltozás, daganat okozta idegkárosodás is előfordulhat a perifériás elváltozás hátterében. A központi idegrendszeri eredetű ún. centrális típusú bénulás okai között stroke, gyulladás, daganat szintén szerepelhet. -
Fatert nem a mama idegeli? Jó csak poénnak szántam:) Nekem is szokott rángani az orcám,de csak akkor ha női egyedek baxogatnak. -
Glo #64785 Jobbulást!
De azért remélem valami olyan kaland után jött ami még így is megérte az árát :D -
jobbulást! De ha lehet ilyent mondani Te jobban jártál mint apám,neki pont az ellenkezője van az arcizmai rángatóznak és a dokik sem tudják mitől.Tüneti kezelésre 3 havonta botox inyekció már 6 éve :( -
Ne bassz. Jobbulást! Erre nem lehet mit mondani. Honnan jött a nyavalya? Csak úgy magától,vagy ragályos? -
Lacusch69 #64782 Bakker, ilyet ne szedjetek össze, amit én: Bell-féle arcidegbénulás.
A bal pofám félig lebénult, elzsibbadt.
Pislogni sem tudok a bal szememmel.
Ha szerencsém van, 2-3 hónap alatt elmúlik...