91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Én angyalföldi proli vagyok, tehát a véleményem nem túl releváns ebben az ügyben, de azt akkor sem értem, hogy miért kell cserepestől elásni...
  • sakkay
    Megyek már lassan ne aggódj..mondjuk aggódni senkinek nem kell még azt hiszem jó ideig.
  • Her Laca
    Mindamellett van itt valaki aki ért a növényekhez?
    Mert vettem 6 tő paradicsomot ,meg 6 cserepet (jó nagyot) virágföldet ,oszt elültettem a őket a cserepeket meg beástam a kertbe. Kikaróztam stb. Lévén én városi aszfalt szökevény vagyok fingom nincs ,hogy ez jó e. Van valakinek tanácsa? Ja adtam nekik tápoldatot is mert azt mondták hetente egyszer az nem árt.
  • Her Laca
    Akkörül. De lássalak mán ATAGON! addig minden csak szócséplés:) Teher alatt nő a pálma,én aszondom,ott megtanulod a saját bőrödön mi mennyi,oszt ha ügyes vagy kivívod a többiek elismerését. Mert elismernek ! ez tény.
    Eleve a magyaroktól félnek az angolok,ott van pl Kobold mester,vagy Pogiék Hettivel Safival,Tom stb .Ja Dumbo. Savi. A retek sorolgatja őket úgyis kihagyok valakit ,szóval ott tudsz szert tenni a tudásra.
    Ottan van Dumbo akit már ezer +1 éve ismerek (személyesen is) na ő pl elég hervatag volt régebben még az Il2 alatt de mostanra kinőtte magát. Mondhatom tényező lett:) Jön csinálja,és lövi az enemit:)Ez itt a lényeg.
  • artivizsla #64857
    Egy kis Sturmböcker" akció :

• artivizsla #64856
    Ebből sohasem elég :

• artivizsla #64855
    A jó öreg Fóka :

• artivizsla #64854

• artivizsla #64853
    Most találtam a HSFX-hez egy kiegészítőt, ami után a repülhető gépek listájában elég érdekes változások vannak :

• sakkay
    Tom, jól emlékszem azt írtad valamikor , hogy a legoptimálisabb fordulatszám a 2200? Vagy?!
  • sakkay
    Hoppá! Hát ezt rátette!
  • artivizsla #64850
    A második legjobb mod, bár két dologban megelőzi a DBW-öt. Van benne zoom gomb és belső nézetben is látszik, amikor nyitod a kabintetőt.

• artivizsla #64849
    Ez aztán a STOL. :)
  • Solyom2
    Mi a véleményetek a HSFX modról? Megéri kipróbálni?
  • mijki
    Egy nem hétköznapi kép:
  • sakkay
    Mármint ha ki volt nyitva, és túl nagy volt a sebesség nem? Mert én nem arra gondoltam(pont ha nem jön ki). Amúgy pl. az tök jól meg van csinálva, hogy leszállsz, kioldod a futó rögzítés, és egy idő után a gép saját súlyától összecsuklik a futó!
  • Szepy2884
    és tudja? mert az il2-ben még a futó is kiszakadt ha túl nagy volt a terhelés.
  • Zpogi
    Basszus!!

• sakkay
    Olvastam valahol, hogy miután nem jött ki a futó enyhe zuhanás utáni hirtelen felhúzásnál estette' ki a pilóta..lehet én emlékszem rosszul(de nem). Ezt akartam kipróbálni tudja e a szim.
  • Zpogi
    Még annyit hozzáfűznék a dologhoz, hogy háromszáz felett nem igen jön ki a futó...
  • Lysandus
    Hát ja... És az is látszik, hogy az utolsó pillanatig küzdöttek. Amikor balra leborulna a gép, azt még megfogják, de utána már menthetetlenül átesik a jobb szárny, és túl kevés a magasság a földig... Szegények, S!
  • sakkay
    Hol van a preferences(remélem így írják) a clodban?
  • sakkay
    Huh baszki ez szíven ütött..nagyon csúnya.
  • Her Laca
    Ja olvastam. Nézni is rossz volt ahogy leadta az orrát.
  • Richthofen
    Csúnya átesés :(
    Állítólag a rakomány elcsúszkált.
  • Her Laca
    Dehogy is. virágbóti :) Torrent oszt kész.
  • sakkay
    Végül is tökmindegy , hogy ki miatt, de ha bug is, még én is azt mondom bárcsak ez lett volna(vagy lenne) a legnagyobb hiba. Úgyis a az atagos srácok csinálják már, ha megvannak a főbb dolgokkal lehet nekik szólni.
    Persze én dobtam fel a kérdést, de abszolút nem dominált benne semmi rosszindulat. Csak nem értettem.
  • VO101Tom
    Valery Kornilov sokkal előbb dolgozott az 1C-nek, mielőtt a 777 hivatalosan/nem hivatalosan is besegített volna. Ő írta a át a hangokat nulláról még 2011-től kezdve. Hogy 2011 márciusi kiadáskor is benne voltak-e ezek a bugok, nemtom, ha igen, akkor nem ő csinálta, hanem csak átkopizta a rosszat az új engine-be. Akkor már fel is teheti a kezét, hogy neménvoltam? Vagy hogy?
  • sakkay
    Nem.
  • VO101 tvr
    Az eredeti kiadásban még jók voltak a hangok?
  • VO101Tom
    Akkor kell kiesnie, ha elmegy a hidraulika nyomás. Ellenkező esetben csak a futó kieresztő kartól függ, hogy nyílik vagy sem. Hogy a motor leállása után miért tarja meg a nyomást, azt nemtom.

Hogy a hangra mit játszik le, az kb lényegtelen, a géppuska pl három lövést játszik le akkor is, ha csak egy lövedék hagyja el a csövet (20-as)... Az a hang egyébként akkor jó, ha nyílik is a futó, akkor lehet ilyesmi hangja. Az, hogy miért a kar használata aktiválja egyedül, nem a kar használat + futó nyitás, arról a kedves ROF-os kollégát kéne megkérdezni, aki csinálta a hangokat.
  • Lysandus
    Gondolom a fraps az meg fizetős...
  • Her Laca
    Konkrétan E4 N volt:) Én azzal biza nem foglalkoztam:) De amúgy igen E1 nél fontos. Mondjuk ott a gázkarral is érdemes játszani,,nem kell mindig a PP-t babrálni. A lényeg ,hogy a megfelelő tartományok között tartsa az ember a masinát.
  • sakkay
    Amúgy tényleg fasza. Úgy látom sok múlik azért a prop.állításon is.
  • sakkay

Még jó, hogy vannak bizonyítékok a kezedben, mert még a végén rád fognák ,hogy csalsz.
  • Her Laca
    Azé az a napba lövés érzésből parádés volt:) Hú de jó vagyok:)
  • sakkay
    Na megnéztem. Igen ez az amiről te is beszélsz, a hang az olyan mintha pumpálna valami, valamit. Kb 10 másodpercig..ez biztos mert lekapcsoltam a motort és egyértelmű. Szóval nem csak manuális pöcök kiakasztó'(legalábbis akkor nem értem mi az a hang, amikor nem mozog amúgy semmi..a kerék' sem). Beállítottam a futómű kioldót neutrálra, kihúztam ezt, kikapcsoltam a motort de akárhogyan rángattam a gépet nem akart kiesni' a futómű...vagy nem ekkor kéne neki?
  • sakkay
    Na kíváncsi vagyok..tényleg akartam egy ilyet:)
  • Her Laca
    Ha megnézed Sakkay láthatod nem húzom utána úgy ,hogy elkopjon a sebességem,míg ő hibázott és ezt tette. Én csak kaffogtam alatta amíg el nem jött az időm.

• VO101Tom
    Track felvétel bugos, nálunk sem működik.