91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #64941
    Az biza, ez is alap.

Ez saját szerzeménye. A szántóföldön vette el egy ragadozó madártól.

• artivizsla #64940
    Nejemnek ez a "hobby"-ja, őt ez kapcsolja ki. Egyébként ahogy telnek az évek, egyre jobban szeretek itthon lenni.

Időben nem nagy olyan nagy dolog, mint amilyennek elsőre kinéz.

- 1 délelőtt felrotálom tavasszal + gereblyézés.
    - 1 nap alatt ketten elvetünk mindent.
    - 1 délelőtt ősszel újból felrotálom.
    - ami érik - nem egyszerre - leszedjük.
    - 2-3-szor átkapálva.

Ezt oszd el áprilistól - novemberig.

• Her Laca
    Vizsla?
    Ahogy nézem az:)
  • artivizsla #64938
    Én nem megyek mindig ki/be engedni. Ill. csak beengedni, mert ki akkor megy, amikor kedve - hormonjai - akarják. Be meg betalál. Ahogy mondtad Te is, a hasa úgyis hazahozza.
  • Szepy2884
    No no! Ezekkel a kertekkel aztán vigyázni kell! Aktív életet élő embernek ez nem való. Az ismerőseim akik kert fanatikusak nincs is életük csak a kert. Folyton van benne valamit csinálni sosem elég jó nekik de másra nincs is idejük. Persze ha valaki élvezi az jó dolog, de én magamból indultam ki :)))
  • artivizsla #64936
    A tó :

• Her Laca
    Bakker a kapun az kutyaajtó vagy mi? Bexarok:)))Az a kis ovális lik!
  • Her Laca
    És a kapu mellet egy minden rendes Magyar kertes házhoz alapfelszereltségként rendszeresített piros zománcozott lábas!!!! Ez alap :)
  • artivizsla #64933
    A nád takarja, de ott van. Olyan 100 ha területű.
  • artivizsla #64932
    Ez volt a "táskás" rendszer. Ők úgy csináltak, mintha megfizetnének az embereket, akik meg a különbözetet hazavitték és otthon a családtagok, meg ismerősök csereberélték, kinek mije volt, a rendszert meg nem kérdőjelezte meg senki.
  • Her Laca
    Hová tűnt a tó? Előbb még vót.
    Pont írni akartam,hogy minek a kút amikor ott van pér méterre egy komplett víztározó.
  • artivizsla #64930
    Most nézem, hogy a régebbi képeken nem is látszanak a kinti fák.

• Her Laca
    Ej a azok a régii szép idők:))Amikor még az egyszeri muzsik is hozzá tudott jutni ehhez ahhoz:) Hajdanán komplett konténernyi csempét "privatizáltunk" és természetesen a főnökség tudtával. Meg minden mást. Faterék telke is úgy épült amit anyám tudott szerezni a Növényolajból.:)
  • artivizsla #64928
    Az egy 10 m széles "senki" földje, gyereknek van kiadva a fűnyírás. Van egy önjáró benzinesem, 1 óra alatt letolja. A gyümölcsfákat már én ültettem, hogy ne legyen olyan üres.
  • artivizsla #64927
    Az oszlopot én csináltam 4"-os horganyzott csőből. Vasból bármit elkészítek, az nekem nem jelent gondot.
  • Her Laca
    Neked még a kerítés túloldala is gondozott:)
    Na ezért megyek én le a Horváth tengerpartra lakni,ott max kő van ,nem kell ennyit bajlódni a dolgokkal:))
  • artivizsla #64925
    A kandellábert privatizáltam, egy 500 w-os lámpa van benne. Beteríti az egész udvart, ha szükség van rá. ( Most mit csináljak, ha anno ilyen volt a cégnél. ma már vannak ledesek is, de akkor még nem vót! )
  • Her Laca
    Na jó de honnan a ménkűből van neked az a lámpaoszlop?
    Gondolom a település focipályájának nincs ilyen világítása bakker:)))
    Ezt nem lehet csak úgy felkapni:)))
  • artivizsla #64923
    Csak első ránézésre veszélyes. Ha segítek, akkor kapok pontokat érte, amit esténként "beválthatok"...Balra neg a szomszédasszony szokott napozni a 100 cm-es mellbőségével. Azon az oldalon nem is nő ki a gaz, az egyszer biztos.:)
  • artivizsla #64922
    A hinta alatt az ásott kút ( anyóst szoktam fölé ültetni, de még nem jött be...Hátul középen meg egy fúrt kutam is van. Az ásott kútról megy a hidrofor is,de nem az Obis fajta, hanem egy 2 lépcsős és 400 l horganyzott tartállyal. ( wc, mosógép, locsolás, medence...)
    Itt a megfejtés :

• VO101 tvr
    Azért ezzel van munka ám. Nem biztos hogy egy emberes :-)
  • Her Laca
    Jesszusmáriaszentjózsef! Itten mit össze nem kell kapálni,gyomlálni,hajlongani.
    Minden elismerésem. Én erre alkalmatlan vagyok:)
    Marad a cserép:))))
  • Szepy2884
    az nem kandeláber! Kerti olvasó lámpa
  • Solt
    Kiütöttél valakit, aki most valószínűleg nem boldog... főleg, ha hosszú percekig körmölte a mondandóját! :D
  • Szepy2884
    ezt most miért küldte el 2x ?
  • Szepy2884
    na erről csak annyit, hogy zenét leginkább telefonon hallgatok meg a kocsiban meg most már ezzel. Lévén nem vagyon cd-s bolt, nem maradt más, mint a netes beszerzés innen, meg onnan. Annak meg a minősége ilyen, meg olyan. Szóval ha szar az mp3-as muzsika minősége, akkor azon semmi nem segít laikus véleményem szerint csak elviselhetőbbé teszi :) De mondom, én sem értek hozzá csak ezt tapasztaltam.
  • artivizsla #64915
    Aztán meg majd így fog később kinézni :

• Her Laca
    Figyusz a lámpaoszlopon az a zöldre festett felni az csak nem alocsoló tömlő tárolására szolgál? Imádom ezeket az egyszerű ámde nagyszerű megoldásokat!
    Eleve honnan van neked kandeláber?:)
  • Her Laca
    Szepy tesó:)) Én sík hülye vagyok a zenehallgatáshoz a hifihez is mint annyi mindenhez ,de lévén a fiam hangmérnök vagy valami hasonló oszt bevezetett a rejtelmekbe. Nekem minden jó volt addig:) Most már nagy vonalakban tudom ,hogy miről beszélnek a hozzá értők amikor minőségről van szó.
    Ezekkel az 5.1 esekkel az a baj,hogy nehezek pl,bár filmre játékra teljesen jók. Nekem is roccat Kave van a gépnél. De zenéhez soha nem használom:)
    Kocsiba meg a gyári hifi. Az úgy szar ahogy van ,de én meg arra nem vagyok hajlandó költeni. Ac villám dc hangosan torzan tökmnindegy ott:))
  • Her Laca
    Kb akkora a cserép mint egy diszpis vödör, bár olyanom van sok,de azért inkább vettem szép barna cserepet (bár elástam így mindegy is lett volna) :XD hogy szép legyen:)))) Szerintem egy növénynek 20 liter föld kb az csak elég nem?
  • Szepy2884
    nem lomboztál le. Láttam én is senhisert meg bose-t 40-től 100-ig de annyit nem vagyok hajlandó kiadni egy "sima" fülésért márpedig nekem mikrfonos kellett olyanból meg ezt találtam a legjobbnak.

A kocsimban amúgy gyárilag bose hifi van szóval van fogalmam a minőségről
  • Her Laca
    Na várjunk:) Nem kicsi cserépről van szó! A palánta elvész benne:)
    Ha locsolom így csak azt a földet kell amiben van nem pedig az egész hóbelebancot,gondoltam én:) A föld már ha lehet annak nevezni nálunk ,némi sóderrel kevert építési törmelék a tetejére 5 centi termőföldnek nevezett homokszínű valami hordva amiben a fű is kihívásokkal küszködve próbált megélni nem sok sikerrel:) mind1 majd kiderül:)
  • Her Laca
    Zenére senhiser HD 580 am van. Na az a magömlés:) Ezek az 5.1 es fülesek nem rosszak de azért messze vannak a minőségtől:) Sorry ha lelomboztalak:))
  • Solt
  • artivizsla #64907
    A mi kertünk most így néz ki. Kb 100 négyszögöl, de a négytagú családot ellátja :

• VO101 tvr
    Sok éven keresztül használtam, míg szét nem ment :-) Most egy Roccat Kave van.
  • mijki
    Nekem is ilyenem van. :)
  • Szepy2884
    Srácok elnézést, de nem bírom magamban tartani!

Hadd dicsekedjek el és ha esetleg valaki füles vásárláson töri a kobakját talán még segíthetek is rajta a döntésben.

Szóval arról van szó, hogy vettem egy 5.1-es Speedlink headsetet. Hát az valami eszméletlen mire képes ez a kacat! Én mondom komplett magömlés vele a zene hallgatás meg a játék

Egyszer már vettem egy speedlink fülest és megfogadtam hogy soha többet, mert izzadt benne a fülem és hangja is pocsék volt ráadásúl be is kakált, de igaz az "csak" 4-5 ezer volt annó. De eeeeez

Ha valakinek módja van rá próbálja ki ha nem is ezt de valami 5.1-est. Egyetlen usb csatlakozón jön át a döbbenet :DDD

• Nohab
    Nyomjuk a konyhakertet, meg bort és pálinkát is gyártunk.

Ez a cserepes megoldás nem gyenge :D Sok hely kell a gyökereknek, szóval nagy eséllyel nem lesz jó a jelenlegi megoldás. A laza talajt szereti, hogy könnyen terjedjen. Sok vizet és sok napot is igényel. Szóval, ha nincsen kutad, akkor egész rossz választás volt. Elissza, amit megspórolsz vele. (Csatorna díjat is fizeted, holott itt nem is használod.) Milyen talaj van nálatok? Milyen színe van?

Kérdezzem meg még a Vatert is, vagy már elvettem a kedved?
  • Indi69
    jól van, nem vagyok hülye:) a hajógyárin voltam ép hogy láttam azért néztem corsairt p47nek