91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Na most mi ez a hitetlenkedés?:) Higgyé nekem:) -
sakkay #64980 Közben megvan. -
GálTomi #64979 Sziasztok!
Van köztetek olyan aki megtudná mondani, hogy milyen típusú hajtóműbe való a BERU F240A38-as jelű négypólusú gyújtógyertya? Körülbelül húszon egynéhány éve kaptam ajándékba azzal a címszóval hogy régi német repülőgépmotor gyújtógyertya.gyertya BERU F240A38 -
sakkay #64978 Hogy is lehet eltüntetni a megnyitott ablakot? -
"Két körig lazán ott vagyok a spit mögött úgy ,hogy le is lövöm és a speed em is nagyobb marad." 
-
sakkay #64976 Ja, látom megtaláltál, bocs elvoltam. -
Belinkelte egy gyerek ezt a videót oda de nem értem ez hogy jön ide.
Itt egyértelműen a BF pilcsi a balfax.Két körig lazán ott vagyok a spit mögött úgy ,hogy le is lövöm és a speed em is nagyobb marad.
-
Lysandus #64974 Akkor lehet, hogy igazad van. Én ha head-on-be keveredek velük, akkor inkább lövök rájuk. A Spit fegyverzete elég "szétszórt", ahhoz, hogy a motort találja pont az összetartási pontban kell lennem. 190-esnél a két kiskala ellenben pont jó helyen van. Meg ha még a 20-assal elkapom a szárnyát, akkor neki az jobban fáj, mint ha ő talál el a géppuskájával. Én úgy találtam nem is nagyon erőltetik a szembetámadást, inkább kitérnek. -
Mondom nagyban függ attól,hogy milyenek a körülmények.
Olyat még nem tapasztaltam ,hogy elmegyünk egymás mellett és megfordul (tehát még mellettem ellentétes irányba tartott) majd utolér .
Track vagy felvétel kéne ezekről is és akkor érdemben meg lehet tárgyalni,de mint Tom is mondta érzésekre hagyatkozni nem a legjobb.
-
Hát nem is tudom, én is többször tapasztaltam már,hogy elmentünk egymás mellett a spitivel szintben - nem magasabbról csapott rám - és amíg én egyenesen kiemeltem addig ő 180ÿ-ot fordult és utánam emelt. Hozzáteszem nem repültem lassan és sztem 500 körül nincs az a sebesség többlet amivel ezt megtehetné... -
Lysandus #64971 A szárnyleszakadásos dolgot akkor is jó volt felvetni, mert legalább megtudtuk, hogy mitől van. Egyértelműen kiderült az oka. Én azóta nem használok trimmet (addig is csak kényelmi okokból használtam), és nem is szakadt le a szárnyam... -
Na meg az sem mindegy mikor kezdi meg a fordulást. Itt azért számítanak a másodpercek ,de még a tizedek is.
Majd mondom Widunak,hogy hallgasson jó kis ütős rockot harc közben oszt jó lesz a ritmus:)))
Lysandus
Nem fontosabb mint bárki más. Lévén nem szokott hülyeségeket mondani így persze ,hogy odafigyelnek rá.
Mondjuk szerintem sincs most igaza,ahogy nekem sem volt a szárnyszakadásnál.Pedig hogy megvoltam győződve:)))) -
Na ez sem egyértelmű ahogy kihámoztam a lényeget.
Én is csinálok sokszor olyat,hogy ha szembe repülünk akkor alányomom sebesség többletet érek el,és ha ő továbbmegy netán emelkedik közben én meg alulról ráfordulok akkor utol tudom érni. Mert nem mindegy ,hogy vertikálisan vagy horizontálisan fordul a a spit éppen. -
Lysandus #64968 Szerintem ebben most nincs igaza... De mivel "fontos ember" ezért foglalkozni kell a dologgal, nem lehet csak úgy lesöpörni. :-) Kíváncsi vagyok, mi sül ki a dologból! :-) -
Apa kezdődik!
Widu-nál is elpattant a cérna :) -
Mi a neved a Steamen?
-
Neked is EZT tudom mondani:) -
Lysandus #64964 Á!!! Nekem sose volt ilyen!!!! :-DDDDD
Nekem már repülő volt a jelem az oviban is! :-)))))))
-
sakkay #64963 De lehet 3* is lelőttek. A Rof után(amiben nem vagyok szar) nagyon fura volt áldozatot játszani
, de gondolom fordított esetben nektek is ilyen volt.
-
Én eddig ezt használtam:
De most találtam ilyet is:
-
sakkay #64961 Nahát tegnap felmentem atagra. Egyszer kétszer voltam már fent de régebben, le is lőttem 1-2 gépet.Viszon úgy látom nagyot fejlődött ez a téma. Gyakorlatilag alig vannak magányos gépek, mire valakit becserkésztem tuti, hogy 6 órában volt valaki. Nem vagyok én hozzászokva , hogy halomra lőnek
...úgyhogy vagy 23.30-ig nyomtam(egyre dühösebben ami amúgy is hasznos'), amúgy is olyan fáradt voltam mint egy állat, alig láttam(ma reggel inkább nem is mondom milyen kemény napom volt)..az eredmény:2* lelőttek 2* épp , hogy túléltem. 2 találat ellenen, de nem hiszem , hogy komoly.
Na most határoztam el, hogy többet fogok repülni
.
-
Háttérnek való
-
-
Szépek!
Bátyáméknál is magyar vizslák vannak, (egy kan egy szuka).A kan 8 éves, de nagyon oda kell rá figyelni, mert kiszökik, és napok múlva jön csak haza. A szuka nyugodtabb.
-
Erre. -
És melyikre írta?
Nincs időm "átporszívózni" az összes videódat. -
Olyan nincs. Ez nem indok a szememben. Az ember a gyerekét sem teszi be zaciba ha gondja van. Ha én megyek jön ő is és kész. Lehet ,hogy néha nehézséget jelent ,de az nem indok. Szerintem.
-
Lysandus #64954 Lehet, hogy olyan helyre költöznek, ahol már nem tudják tartani... -
Nézegettem a vizslákat és ez a találat beugrott.
Itten van.
Én ezt sose fogom megérteni. Milyen ember az ilyen?
A kutyám az a családom része,nem adom oda senkinek. Nem lehet olyan helyzet basszus. -
Johann Wind #64952 Mi a baja az SGnek a képfeltöltés.hu-val? Még linket sem enged beszúrni..... -
Lysandus #64951 Ez a 30 másodperc szállóige volt akkoriban. Bár egy német ász (talán éppen Hartmann?) erre azt mondta, hogy az a 30 másodperc is túl sok! :-) -
Snappernak küldtem ezt:)
Már ,hogy tanuljon.
-
artivizsla #64949 Nem, nem. Ezek csak netes képek. Most fűzöm a párom, hogy legyen még egy, de nem egyszerű feladat. -
Látom (az utolsó kép) ,hogy nálatok is belakják a lakást az ebek:)))
Enyém is teljes jogúan (szerinte) használja a bútorzatot:)) -
Tenyészted?
Bakker ezt a lányom meg ne lássa mert mehetek hozzád:)
Mondjuk sokat nem kéne győzködnie:)) -
artivizsla #64946 Akkor csak pár kép ráadásnak :
-

Imádom én is. Semmi sallang,letisztult gyönyörű forma,értelem ,érzelem felsőfokon,kutyától többet elvárni nem is lehet.Állítólag egyre népszerűbb a világban is. Ahogy nézem Ő egy nagyon komoly egyéniség.:)Ha nem lakásban tartanák ebet akkor nekem is lenne. Így csak foxi van. Drótszőrű ,nincs szőrhullás:)
-
Ezt írta ATAG Snapper az egyik videómra:)
"EXCELLENT video and great editing!
Full disclosure: I was Spit pilot #2 at 2:14 in the video. Classic blunder on my part. I had missed rendezvous'ing with the AI Blenheims over St Mary's Bay and was peering towards the French Point (Wissant) trying vainly to spit them when Herr Laca struck from behind. My Spittie was grievously damaged, and my cockpit was deep red. I didn't end up in the drink, but I made a terrible wheels up landing at Lympne finishing up with my nose down in the mud. I paid the price for not checking my six.
Good shooting, Laca! S!"
-
MNekünk kb. egy méterig (inkább kevesebb) nőnek fel. Ha nagyon leáll a növekedésben, akkor max. jövőre módszert, vagy növényt cserélsz. -
artivizsla #64942 1 évesen került hozzánk, most 10 éves.