91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #65141 Igazából a videó első 3(sec) pillanatától lehet látni a gépet végig. -
sakkay #65140 Felraktam egy videót de mivel szar a minőség pont a lényeg nem látszik. Itt. -
Solyom2 #65139 Szoktad őket gyűjteni? -
artivizsla #65138
-
artivizsla #65137 Indul az Amercomnál az új sorozat. -
artivizsla #65136 Laca ! Úgy látszik, ez a hajó elment, de legalább nem vertek laposra minket ! :) -
sakkay #65135 Értem én , hogy gőzmozdony...de mi hajtja?!
Mennyivel egyszerűbb lenne ha normálisan megcsinálnák mint igazából. De mindenesetre amióta elkezdtem az általad javasolt módszert tényleg nem olyan zavaró, de azért idegesít. Mindenesetre tetszik a Clod, egyre jobban.
-
Elmondom a megoldást.
1. Észleled a repülő objektumot.
2. Betáplálod a hardverbe az adatokat (irány,sebesség ,magasság ,stb)
3. A szoftver és hardver a kis fejedben erősen számol,pontosan meghatározza a következő másodpercekben hol fog előfordulni.
4. Te ezek alapján pontosan fogod tudni hol is van,még ha el is tűnik arra a kis időre ami egyértelműen valami romulán technológiára utal ,mint ezt valaki már megjegyezte annó.
Ennyi a titka.
Olyan ez mint a lövészet mozgó célra:)) -
sakkay #65133
Nem is az elvesztés már a gond(kezd alakulni) hanem ha pl ránagyítok egy egyértelműen látható célra, hogy látom-e már a típusát,-eltűnik! Legalábbis abban a bizonyos közelségben..vagy legalábbis olyan, mint a predator álca
. Akartam is egy videópárost csinálni a rof és a clod között, mert nem is értem ezt a fajta kicsi, de nagyon idegesítő hibát. Remélem az atagos srácok lod javítása ami az épületekre vonatkozik ezen is segít..hátha.
-
Valóban van egy ugrás a LOD-ban, ott kicsit változik a láthatóság, de szerintem nem vészes. Sokkal fontosabb, hogy folyamatosan szemmel tartsd az ellenfelet, és próbáld stabilan tartani a nézetet ha trackIR-t használsz. Zoomot is csak akkor válts, ha nagyon muszáj. A földháttér előtt könnyű elveszteni a gépeket ha akár csak egy pillanatra is máshova nézel. De ha már tudod hogy nagyjából hogy manővereznek, hol kell(ene) lenniük, akkor sokkal jobb lesz. Nem a láthatóság lesz jobb, te veszted el őket kevésbé :) -
sakkay #65131 Nem. Tényleg nem.
Az a baj itt nagyon fontos a távolsági"látás, és tök idegesítő, hogy 500 méterről nehezebb látni egy gépet, mint 2 km-ről.
-
Nincs. De ha kipróbálod, azonnal látod mit csinál. A legelső LOD-ot (legkevesebb poly szám) kapcsolja be a közeli nézeteknél is. Kabinban lesz pl egy nagyon elnagyolt bot, ami nem is mozog. Nem kell ez neked sehova. -
Mi van velem? -
Én közel 100-ról hallottam, de ebben benne vannak a 3d modellezőktől kezdve a programozókig, történelmi adatok kutatását végzőkig mindenki. A ~10 körüli az a rendszerprogramozókra igaz (video engine, hang engine, stb). Ők nagyon kevesen voltak, pontos számot nem tudok. -
sakkay #65127 Ez-MeshFirstLod-mit jelent, a configban? A láthatósághoz köze van? -
artivizsla #65126 Szerintem kezd elölről. Valamit félretelepítettél vszeg. -
artivizsla #65125 Roncsok. -
Solyom2 #65124 Tudnátok segíteni?
Felraktam a HSFX modot, de mikor aktiválom JSGME-ben és elindítom a játékot, semmi sem történik. A feladatkezelőben látom, hogy elindul az il2fb.exe, de aztán egyszercsak eltűnik és leáll az egész. -
-
Lacusch69 #65122 A wiki szerint úgy tudták, hogy a szövik ugyanott tartanak.
Viszont azt is tudták, hogy amikor Bariban csináltak egy mini-Pearl Harbourt, ott csak mustárgáz szabadult el.
Amikor Berlinben kopogtattak a ruszkik, simán megtehették volna, hogy megpróbálják. Vagy bejön, vagy nem.
Mintha olyat is mondott volna Adolf, ha a német nép nem tud győzni, akkor pusztulnia kell. Simán belefért volna a gonosz Adolfról alkotott képbe egy vegyifegyver-alkalmazás. -
Lysandus #65121 Ezzel a tányérsapkával úgy néznek ki az angol pilóták, mint a postás. :-))) -
TOM! Kb hány fő dolgozhatott szerinted a CLOD on annó az 1C nél. Solt aszongya szerinte olyan 10 fő :) szerintem azért ennél jóval több. Én olyan 50 főre tippelnék hirtelen. -
artivizsla #65119 Hitler személyesen élt át azt hiszem vegyi támadást az I. vh.-ban, talán ez is megfontolásra késztette ez ügyben.
Ha működött volna, gondolom a partraszállás ideális terep lett volna az alkalmazására. -
Osztán a németek honnan tudhatták tutira,hogy a szöviknek nincs hasonló?
Ők elgázosítják Londont ,erre az amik teleszórják Berlint. Ebben nem lehettek biztosak. -
Lacusch69 #65117 Sehol sem voltak a szövetségesek harci gázai a németekéhez képest.
Hitler már '44-ben mondta Hartmannak, hogy elvesztették a háborút.
Mégsem tették tabunt vagy szarint a V1 vagy V2--esekbe Anglia ellen. -
Eleve minden szart bevetettek amit sikerült kifejleszteniük,még ha csak kis darabszámban is, a V2 essel is lőtték a francia részt,nem csak Londont.
Ha lett volna bevetik,erre a nyakam tenném.
Elgondolom,amint Adolf azon töpreng,hogy most akkor mi is lesz a sok ártatlan áldozattal,áááá akkor inkább ne csináljuk. A kollegái meg bólogatnak. Ja ja fhürerem ,persze mit is szólna az utókor ,meg egyáltalán .
Az usa is lebaxta a sárgákra minden szemrebbenés nélkül,rögtön 2 őt is.
Ha lett még volna több is szerintem azt is odavágják. -
Az más. Arról volt tapasztalat az I. VH ból. Azt vissza is kapták vólna csőstül.
Ne mond már nekem ,hogy szerinted merő emberiességből hanyagolták volna az atomot.
Azért nem vasárnapi gyülekezetbe járók egyesületéről beszélünk vaze:) -
Lysandus #65114 jaja! -
Lysandus #65113 Hát igen, a kérdés valóban az, hogy ha volt miért nem vetették be?
Mert a források két kísérletről beszélnek.
Mondjuk Churchill többször hajszálnyira volt attól, hogy gázzal támadja a német nagyvárosokat...
Eredetileg meg a vitához linkeltem, azt azért kijelenthetjük, hogy ha nincsenek stratégiai bombázások, akkor valószínűleg nekik is lett volna. Ráadásul hordozórakétával. Mert a bombázások a rakétafejlesztéseket is hátráltatták rendesen. -
Lacusch69 #65112 Vegyifegyverrel sem szórták meg őket, akkor sem, amikor már minden mindegy volt. -
A majdnem kész és a kész között nézetem szerint qrva nagy a különbség.
Mindamellett ha lett volna a kezükben használható atom ,semmi kétségem sincs afelől ,hogy emberbaráti szeretetüket félretéve, csak használták volna. Úgy megszórták volna a szövetségeseket ,hogy pl Franciahonan a mai napig max a csótányok éldegélnének. De keleten is. -
Lysandus #65110 Vagy egy másik rövid cikk (talán még Tomnak sem túl hosszú)
:
Német atom -
Lysandus #65109 Valamilyük volt a németeknek is. Nem láttátok a berlini olasz követ visszaemlékezéseit? Leadtak vele egy interjút a Historin vagy egy éve - fél éve. Látott valami kísérletet, ahol volt nagy bumm, meg gombafelhő meg minden.
De előkerült néhány más dolog is:
Hitler bombája -
zmok #65108 Ob's stürmt oder schneit, ob die Sonne uns lacht,...
-
Lysandus #65107 Ja, az M18 Hellcattel a mozgékonyságát kihasználva szétlövi hátulról a Tigriseket az ardenneki csatában. Állítólag ez volt az M18-asok nagy haditette. A gond az, hogy az ardenneki csatában nem voltak Tigrisek... Inkább a Párducokat vitték, mert azok mozgékonyabbak voltak. -
Feró Flex #65106 Őőő,halálfejes... -
Feró Flex #65105 A film elején a gonosz németek halálfelyes tankjaikkal szarrá-fossá lövik az amcsikat de hősűnk összeszedi magát és visszavág majd halált megvető bátorsággal győzedelmeskedik...
-
Ez alap. Gondold meg ,jönne ellene ,mi több az egysége ellen az elején egy Witman az ő kis macskájával oszt vége is lenne a történetnek.:)
Meddig tartana a film? 10 perc?:)) -
Feró Flex #65103 Majd jó szarrá szedi a menekülő Párducokat meg Tigriseket Pritt bá' -
502 Bad Gateway