91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
-
Solyom2 #65220 Köszi szépen, megoldódott. -
a conf.ini-ben szerkeszteni kell a következő sorokat:
[Render_OpenGL] résznél:
TexCompress=2
TexFlags.TexCompressARBExt=1
Ez a két beállítás így nézzen ki!
A TexCompress=2 beállítás ráadásul növeli az FPS értékét is! :) -
Solyom2 #65218 Tudnátok segíteni, felraktam a DBW-t és letöltöttem hozzá néhány kampányt, de sajnos gond van. Két kampány is ugyanazt a térképet használja, nevezetesen ez lenne az:http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,24674.0.html
De a küldetés betöltésekor 90%-nál ezt a hibát kapom:
Mission loading failed:Mesh3do/humans/Paratroopers/Russa/mono.sim not created
Nagyon megköszönném a segítséget mert már átkozottul idegesít. -
sakkay #65217 Srácok valaki tudna pár szót mondani a me 109-3\b bombázásával kapcsolatban? Beállítások, időzítés, használat stb.. -
VO101 tvr #65216 korábban vki linkelt be leírást a német lőszerekről, de nem találom. segítséget kérek :-) -
VO101 tvr #65215 Lásd a Ferrari marketingje -
-
Ezek a marketingesek nem ismerik azt a mondást,hogy a kevesebb néha több? Majdnem elaludtam a reklámon,egy reklámnak rövidnek de ütősnek kell lennie szerintem.Amúgy a griffon motoros spit tetszik,de buboréktetővel sokkal szebb.
-
Szepy2884 #65212 ja, amúgy meg ami a Schaffhausen-t illeti. Mindig is fogalom volt az órák között. Ott a helye méltán a legnagyobb márkák között, tagadhatatlan köze van a repüléshez is, de ezt a márkát ne mossuk már össze a 2. vh-s shitekkel könyörgöm kedves marketinges majmok! Sokkal több köze van a Messerekhez mert a Luftwaffe beszállítója volt. Persze ott sem az "átlagos" pilóta csuklóján volt hanem inkább az ászokén és a magasabb rangú tisztek órája volt. -
Szepy2884 #65211 Nem mondod hogy ez a szar neked tetszik?!
Életemben nem láttam még ennyire nyálas, csöpögős, vontatott, unalmas reklámot. Pedig imádom a repülőket is meg az órákat is de ezt borzalom volt végig nézni...
Alapból hányni tudok a svájci óra ipar de főleg a luxus kategória marketingjétől tisztelet a kivételnek. Hatásvadász parasztvakító maszlag az egész. A múltjukból élnek de igazán nívós műszaki tartalmat csak nagyon kevesen mutatnak fel. -
-
megvan. -
Skacok. Van az az órareklám amikor két spit kergetőzik a junka pilcsi (nő) harisnyájáért. Nem találom a tecsöveden. -
OFF:
"Hol voltál?" :)
Egyből eszembe jutott öreg Jock...
"-Nyomok olyan sallert b@z'meg, véged lesz mint a Twin Peaks-nek b@z'meg" :XD
ON: -
sakkay #65206 Az lehet, de amíg én nagy nehezen lelőttem 1-et, addig te 4-et..
na legalább van ami + inspirációt ad.
-
köszke. -
Privát üzenetet küldtem. -
Azt bezzeg nem vettem amikor defenzíven vízre kényszerítetted azt a spitit:) Pedig az gyönyörű volt . Na majd máskor:) -
sakkay #65202 Még repülés közben is feltűnt, hogy megváltozott a szövegszerkezet
..utána jöttem rá, hogy film lesz belőle!
-
ŐŐŐŐŐ nem publikus :) Tom majd mondja. De fontos:)))) -
artivizsla #65200 Jó volt a szöveg is közben. :) -
VO101 tvr #65199 Ez mi ez?
-
artivizsla #65198 DB motor alkatrésze. -
Hol kell regelni? Bakker ma van 10 .e.
-
Nagyon jó kis video! Olyan könnyedén szeditek az ellent, egyszerűen élmény nézni.
-
Direkt semmi zene. -
Tegnap Sakkay al repkedtünk.
-
Lacusch69 #65193 Az a baj, hogy nem tudod értékelni a másságot...
Ennél már csak az a nagyobb baj, hogy én sem tudom értékelni...
-
Hatás-ellenhatás :)
-
Egy percig bírtam...homokvihar. Jó'van na! Buzik. -
van itt valaki, aki ért valamelyest a kőzetekhez? Feltételezésünk szerint egy vasmeteorit darabkát találtunk a kertünkben, és szeretnénk biztosra menni. -
77pxdumbo #65189 OK meg is van, köszi szépen. -
artivizsla #65188 Múzeumi Fókák listája. :
Egy A8-as.
Egy F8-as.
Egy D13-as. -
TS-en vagyok most is, de ha nem találsz fent, a többiek elmondják, hoyg hol kell.
Safi, te regisztráltál 25-ére? 10-e a leadási határidő! -
feca1229 #65186
)))) -
Lysandus #65185 Olyan Freddy Mercury-sat? Te leszel a Queen! :-))))) -
77pxdumbo #65184 Üdv!
Tom, ha tudsz este gyere már fel TS-re. Szeretnék a 25.-ével kapcsolatban pár szót váltani Veled. Mondtad, hogy küldesz valami kitöltendő iratot... -
feca1229 #65183 én meg lehet, hogy bajuszt növesztek! DDD -
artivizsla #65182 Én melegüzemben dolgozom, melegüzemi pótlékot kapok, meleg teát és forró csokit iszunk az automatából, reggelire meleg szendvicset eszünk, egymáshoz meleg barátság fűzi a kollégákat, meg holnap úgy is péntek lesz már, de azért ez a videó sok volt nekem is...:)