91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Szia sakkay!
    Te tegnap este egy nagyobb messer köteléket kisértél? Mert én is azokhoz csatlakoztam be. oldalról és felülről kisértem őket, hátha találok pár tommy-t.
  • Feró Flex
    Érdemes végig nézni.

• sakkay
    Remélem eljut addig a clod is...vagy esetleg a BOS vagy mi. Igazából már az nagy élmény volt amikor tegnap egy 9-vagy 12 köteléket kísértem, meg még talán egy messza és ránk támadtak a spitek. A gond csak az óriás laggolás volt, remélem megoldják.
  • artivizsla #65338
    Csináld evvel akkor :

1. IL2 4.11.1
    2. HSFX 6.0-át bemásolni a főmappába
    3. HSFX 6.01 Patch 1 telepítés a főmappába
    4. HSFX History Mod Patch 6.0.11 - 6.0.17 ( ez helyettesíti az Auto Updater-t )

1. A 4.11.1-re tegyétek az első patch-et !
    2. A patch-eket letöltés után egy üres mappába tömörítsétek ki és utána
    másoljátok be az IL2 főmappájába. Nekem is csak így sikerült, ha
    egyből a főmappába csomagoltam, nem működött a mod.
    3. A JSGME-ben a HSFX Hystory mod-ot aktiválni kell.
  • Lacusch69
    Ifjonti emberkék FIGYELMÉBE!
  • Lacusch69
    Ugyan már... ha tudnád, mik mentek régebben a dogszervereken (pl. Grij, BGserver, stb...) amikor 25-en is voltunk egy reptéren, és közben öten-hatan vulcsoltak ránk... na az volt a káosz!
  • sakkay
  • Her Laca
    Lófaxt:) Motor indít ,gázkar orrkúpig ,szem becsuk ,imádkozás:)
  • sakkay
    Ja ja...csak más ne gondolja ugyanezt keresztbe rézsút..
  • Her Laca
    Irány az egyenes:) Ez a mottó:)
  • sakkay
    Ja , csak tudod egyesek körülnézés nélkül indítás után csak ész nélkül elindulnak, nem egyszer éppen , hogy nem vertek telibe. Szóval mostanában jó alaposan körbenézek, aztán próbálok szabályos lenni. Többé kevésbé. Legalább jogosan k*rva anyázhatok, így , hogy már tudom a kreszt.
  • sakkay
    Köszönöm.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Micsoda gyerekség ez:)

Nézd meg a Mestert,hol foglalkozott az ilyesmikkel:)
  • Her Laca
    SAVI :))) Vedd meg:)))
  • Her Laca
    Urak.
    87 ezerért csak most a DC II 7970 top ot adom .
  • horthy
    4.11m verzio-hoz probálta öcsém hozzárakni . De nem jött össze nem ismeri fel a HSFX6 addon repülőgépeket . Azt mondta öcsém hogy amit leirtál kiprobálta de semmi fel patch-elte de nem akarja még a frankot ! Microsoft Visual C++ van a gépünkön . Még agyalunk hogy mi az amit nem jól csinálunk !
  • lala42
    Köszi. Ez az.
  • Zpogi
  • lala42
    Volt itt valamikor egy skicc, rajz, kép, valami ilyesmi, a Messer fegyverzet összetartásáról. Hor.-is, vert.-is beállításokról. Na azt nem tudja valaki linkelni? Megköszönném.
    Megvolt, csak ezen az irodai gépen és már eltünt LOL.
  • lala42
    Nem igazán fontos az irány. ( kivéve egyes reptereket) Amerre áll a gép orra arra beszúrod a gázt, oszt jónapot.
    Egyébként a két irányu pálya, ami keresztezi egymást, azt mindig az uralkodó szélirányok alapján szabták meg. A T betü az valóban a leszálló jel. Az előtt leszállni, azt jelenti, hogy vízbe estél. ( Anno ekkor koppant az oktató keze a fejünkön :-) ) Mert kezdő kozomban megesett,hogy rövidre jöttünk be.
    Ha jól emlékszem, Calais-tól É.-ra van az egyik, ahol érdemes a kifutóra gurulni, mert keresztben a mező szűk. Meg Visant-nál ( ha jól írom) ott is. ( tegnap 1 halálom emiatt volt.)
  • Zpogi
  • sakkay

Ha esetleg(Tom, ) tudná valaki a választ megköszönném. A reptér felszállási rendje szerint-ha van széles és keresztbe keskeny pálya melyik a fel és melyik a leszálló? Továbbá vannak a pálya mellett ilyen' egyik oldalon sárga, másik oldalon deszka:) lapok. Az a felszálló irány, ahol a sárgát látom? Vagy a másik. A "t" jel a leszállási irány azt tudom..remélem.
  • acidrain
    Van úgy, hogy az ember érzi előre, nem lesz jó vége. Én is éreztem, mikor a jobbos emelkedő spirálból hátranézve nagy sebességgel közeledett a Spit. Így csúszott be az az egy PK .:)

Egyébként megcincáltuk a vörösök bajszát rendesen :)

• sakkay
    Pfüüü..az még rosszabb.
  • feca1229
    nekem is lagol, kettőt én is elkaptam, aztàn földközelben hirtelen megàllt és csak egy robbanàs lett belölem. :-(
  • sakkay
    Nektek is szarul fut most az atag? Ok , hogy 70 x-en vannak, de folyamatos a lag, meg le is vágott. Persze, pont akkor szaggat mint az állat, amikor lövöm a spitet, aki el van foglalva a bombázókkal.
    De kettőt így is elkaptam, de vagy késik a stat, vagy nem kaptam el őket eléggé..
  • lala42
    pizsi osztás volt :-)
  • 77pxdumbo
    Ja!
    És az én 6 killem még hiányzik is róla. Csak nekem hamar (00.45:) köpött a maci...
  • sublancher
    Üdv! El tudnátok küldeni nekem a 101/9 vagy a 101/7 TS elérhetőségét? Hálás köszönet!

[email protected]

sub
  • lala42
    [IMG][/IMG]
    Tegnap reppentek a magyarok. Nélam 1 bomber, a többi spit. A bomber humán, a többieket nem követtem le. Szóval retteghetnek a vörösök :-)
  • artivizsla #65310
    Üdv a ZIL-esek táborában!

Telepítés menete :

1. IL2 4.11.1
    2. HSFX 6.0-át telepíteni a főmappába
    3. HSFX 6.01 Patch 1 telepítés a főmappába
    4. HSFX History Mod Patch 6.0.11 - 6.0.17 ( ez helyettesíti az Auto
    Updater-t )

vagy :

1. HSFX 6.0
    2. HSFX 6.01 patch1
    3. HSFX auto updater (Auto Updater 6.017 -ig peccseli a játékot, de
    csak akkor működik, ha van a gépen Microsoft Visual C++. Ezt ki
    is írja az updater, ha nem jó.)

Talán az az egyszerűbb, ha a patch-eket egy külön mappába tömöríted ki és ezután ezt a mappát másolod az IL2 főmappájába.

Ha kész vagy és működik a teljes mod ( IL2 1946 HSFX 6.017 ), akkor a grafikai-, consol beállítások, skin és kampánybővítések után érdemes egy másolatot készíteni és akkor legközelebb elég egy copy a teljes újratelepítés helyett, ami sokkal egyszerűbb, meg gyorsabb is.
  • horthy
    A HSFX6 kiegészitést hogy kell feltelepiteni mert a leirás szerint csináltuk és nem jött össze ? Milyen verzióra patch-okra stb stb hogy kell csinálni mire kell odafigyelni mert nem rakta be a repülőket a gépek kőzé !
  • artivizsla #65308
    Hagyatékból.
  • artivizsla #65307
    Kávé mellé.

Nézegetni való.
  • Lacusch69
    Érdekesség
  • artivizsla #65305
    Már kész vagyok. Azt hittem, hogy az ATAG-ra való fellépéskor automatikusan frissíti a patch-eket, de már letöltöttem és frissítettem is a 3.01-re.
  • acidrain
    Nem értem, milyen automatikus frissítésre gondolsz.

Az utolsó hivatalos patch-re kell feltenni ezt: http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=3777, utána ezt: http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=4347
  • artivizsla #65303
    Nekem kell frissíteni, mert amikor most felléptem, nem indult el az automatikus frissítés ?
  • acidrain
    Ha jól tudom, akkor a 3.01