91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
feca1229 #65341 Szia sakkay!
Te tegnap este egy nagyobb messer köteléket kisértél? Mert én is azokhoz csatlakoztam be. oldalról és felülről kisértem őket, hátha találok pár tommy-t. -
Feró Flex #65340 Érdemes végig nézni.
-
sakkay #65339 Remélem eljut addig a clod is...vagy esetleg a BOS vagy mi. Igazából már az nagy élmény volt amikor tegnap egy 9-vagy 12 köteléket kísértem, meg még talán egy messza és ránk támadtak a spitek. A gond csak az óriás laggolás volt, remélem megoldják. -
artivizsla #65338 Csináld evvel akkor :
1. IL2 4.11.1
2. HSFX 6.0-át bemásolni a főmappába
3. HSFX 6.01 Patch 1 telepítés a főmappába
4. HSFX History Mod Patch 6.0.11 - 6.0.17 ( ez helyettesíti az Auto Updater-t )
1. A 4.11.1-re tegyétek az első patch-et !
2. A patch-eket letöltés után egy üres mappába tömörítsétek ki és utána
másoljátok be az IL2 főmappájába. Nekem is csak így sikerült, ha
egyből a főmappába csomagoltam, nem működött a mod.
3. A JSGME-ben a HSFX Hystory mod-ot aktiválni kell. -
Lacusch69 #65337 Ifjonti emberkék FIGYELMÉBE! -
Lacusch69 #65336 Ugyan már... ha tudnád, mik mentek régebben a dogszervereken (pl. Grij, BGserver, stb...) amikor 25-en is voltunk egy reptéren, és közben öten-hatan vulcsoltak ránk... na az volt a káosz! -
sakkay #65335
-
Lófaxt:) Motor indít ,gázkar orrkúpig ,szem becsuk ,imádkozás:) -
sakkay #65333 Ja ja...csak más ne gondolja ugyanezt keresztbe rézsút..
-
Irány az egyenes:) Ez a mottó:) -
sakkay #65331
Ja , csak tudod egyesek körülnézés nélkül indítás után csak ész nélkül elindulnak, nem egyszer éppen , hogy nem vertek telibe. Szóval mostanában jó alaposan körbenézek, aztán próbálok szabályos lenni. Többé kevésbé. Legalább jogosan k*rva anyázhatok,
így , hogy már tudom a kreszt.
-
sakkay #65330 Köszönöm. -
-
Micsoda gyerekség ez:)
Nézd meg a Mestert,hol foglalkozott az ilyesmikkel:)
-
SAVI :))) Vedd meg:))) -
Urak.
87 ezerért csak most a DC II 7970 top ot adom .
-
horthy #65325 4.11m verzio-hoz probálta öcsém hozzárakni . De nem jött össze nem ismeri fel a HSFX6 addon repülőgépeket . Azt mondta öcsém hogy amit leirtál kiprobálta de semmi fel patch-elte de nem akarja még a frankot ! Microsoft Visual C++ van a gépünkön . Még agyalunk hogy mi az amit nem jól csinálunk ! -
lala42 #65324 Köszi. Ez az. -
-
lala42 #65322 Volt itt valamikor egy skicc, rajz, kép, valami ilyesmi, a Messer fegyverzet összetartásáról. Hor.-is, vert.-is beállításokról. Na azt nem tudja valaki linkelni? Megköszönném.
Megvolt, csak ezen az irodai gépen és már eltünt LOL. -
lala42 #65321 Nem igazán fontos az irány. ( kivéve egyes reptereket) Amerre áll a gép orra arra beszúrod a gázt, oszt jónapot.
Egyébként a két irányu pálya, ami keresztezi egymást, azt mindig az uralkodó szélirányok alapján szabták meg. A T betü az valóban a leszálló jel. Az előtt leszállni, azt jelenti, hogy vízbe estél. ( Anno ekkor koppant az oktató keze a fejünkön :-) ) Mert kezdő kozomban megesett,hogy rövidre jöttünk be.
Ha jól emlékszem, Calais-tól É.-ra van az egyik, ahol érdemes a kifutóra gurulni, mert keresztben a mező szűk. Meg Visant-nál ( ha jól írom) ott is. ( tegnap 1 halálom emiatt volt.) -
-
sakkay #65319
Ha esetleg(Tom,
) tudná valaki a választ megköszönném. A reptér felszállási rendje szerint-ha van széles és keresztbe keskeny pálya melyik a fel és melyik a leszálló? Továbbá vannak a pálya mellett ilyen' egyik oldalon sárga, másik oldalon deszka:) lapok. Az a felszálló irány, ahol a sárgát látom? Vagy a másik. A "t" jel a leszállási irány azt tudom..remélem.
-
Van úgy, hogy az ember érzi előre, nem lesz jó vége. Én is éreztem, mikor a jobbos emelkedő spirálból hátranézve nagy sebességgel közeledett a Spit. Így csúszott be az az egy PK .:)
Egyébként megcincáltuk a vörösök bajszát rendesen :)
-
sakkay #65317 Pfüüü..az még rosszabb. -
feca1229 #65316 nekem is lagol, kettőt én is elkaptam, aztàn földközelben hirtelen megàllt és csak egy robbanàs lett belölem. :-( -
sakkay #65315 Nektek is szarul fut most az atag? Ok , hogy 70 x-en vannak, de folyamatos a lag, meg le is vágott. Persze, pont akkor szaggat mint az állat, amikor lövöm a spitet, aki el van foglalva a bombázókkal. 
De kettőt így is elkaptam, de vagy késik a stat, vagy nem kaptam el őket eléggé..
-
lala42 #65314 pizsi osztás volt :-) -
77pxdumbo #65313 Ja!
És az én 6 killem még hiányzik is róla. Csak nekem hamar (00.45:) köpött a maci... -
sublancher #65312 Üdv! El tudnátok küldeni nekem a 101/9 vagy a 101/7 TS elérhetőségét? Hálás köszönet!
[email protected]
sub -
lala42 #65311 [IMG] [/IMG]
Tegnap reppentek a magyarok. Nélam 1 bomber, a többi spit. A bomber humán, a többieket nem követtem le. Szóval retteghetnek a vörösök :-) -
artivizsla #65310 Üdv a ZIL-esek táborában!
Telepítés menete :
1. IL2 4.11.1
2. HSFX 6.0-át telepíteni a főmappába
3. HSFX 6.01 Patch 1 telepítés a főmappába
4. HSFX History Mod Patch 6.0.11 - 6.0.17 ( ez helyettesíti az Auto
Updater-t )
vagy :
1. HSFX 6.0
2. HSFX 6.01 patch1
3. HSFX auto updater (Auto Updater 6.017 -ig peccseli a játékot, de
csak akkor működik, ha van a gépen Microsoft Visual C++. Ezt ki
is írja az updater, ha nem jó.)
Talán az az egyszerűbb, ha a patch-eket egy külön mappába tömöríted ki és ezután ezt a mappát másolod az IL2 főmappájába.
Ha kész vagy és működik a teljes mod ( IL2 1946 HSFX 6.017 ), akkor a grafikai-, consol beállítások, skin és kampánybővítések után érdemes egy másolatot készíteni és akkor legközelebb elég egy copy a teljes újratelepítés helyett, ami sokkal egyszerűbb, meg gyorsabb is.
-
horthy #65309 A HSFX6 kiegészitést hogy kell feltelepiteni mert a leirás szerint csináltuk és nem jött össze ? Milyen verzióra patch-okra stb stb hogy kell csinálni mire kell odafigyelni mert nem rakta be a repülőket a gépek kőzé ! -
artivizsla #65308 Hagyatékból. -
artivizsla #65307 Kávé mellé.
Nézegetni való. -
Lacusch69 #65306 Érdekesség -
artivizsla #65305 Már kész vagyok. Azt hittem, hogy az ATAG-ra való fellépéskor automatikusan frissíti a patch-eket, de már letöltöttem és frissítettem is a 3.01-re. -
Nem értem, milyen automatikus frissítésre gondolsz.
Az utolsó hivatalos patch-re kell feltenni ezt: http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=3777, utána ezt: http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=4347 -
artivizsla #65303 Nekem kell frissíteni, mert amikor most felléptem, nem indult el az automatikus frissítés ? -
Ha jól tudom, akkor a 3.01