91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101 tvr
    A székely emberek - és vélhetően a feleség is az - másként élik ezt meg mint egy tipikus belvárosi
  • VO101 tvr
    A hypoxiás tünetek része, hogy lelassulnak, tompulna, beálmosodnak... a lényeg, hogy a tudatuk beszűkül. Ezért is esnek le a meredek részeken, már azt sem tudják, merre az előre és kóvályognak mint a részeg ember... Ha meg elalszanak megfagynak...
    A nagymagasságú repüléskor is hasonló, ha elmegy a maszkból az oxigén, de nyilván ott sokkal gyorsabb a jelenség.
  • VO101Tom
    Csendes, békés? Ezt mi alapján mondod? Két napig küzdöttek a hideggel, végtagelfagyással, kiszáradással, kimerültséggel, és valszeg jó előre tudták is, hogy soha nem jutnak haza. Én azért el tudok képzelni annál szebbet is, hogy kopogósra fagyjak az isten háta mögött, ahol jó eséllyel csak akkor találnak majd meg, ha leolvad a hegy.
  • VO101Tom
    Kemény vagy sem, az nyilvánvaló, hogy a férje halála nem igazán izgatja.
  • VO101 tvr
    Csendes békés halál... talán a legszebbek egyike
  • Her Laca
    Ez azért megtévesztő ám.
    Biztos vagyok benne,hogy nem jókedvében volt az.
    Kemény nő véleményem szerint ,tisztában van a dolgokkal,és úgy is kezeli őket.Azért ő is volt fent párszor és csak hajszál választotta el őt is a haláltól ezt ne feledd.
  • VO101Tom
    Ahhoz képest, hogy a férje fagyott meg a hegyen, elég jól elnevetgélt...
  • Her Laca
    ez jó
  • Her Laca
    Ez a NŐ lenyűgözött.

A két riporter csak pislogott.
  • Her Laca
    Átdolgozott térkép.
  • Her Laca
    Van az úgy ,hogy érzi az ember,hogy nem kell erőltetni:)
  • Her Laca
    Baxxa meg nem látszik. 24 fokos alaphelyzetben.
  • Her Laca
    Na most kicsit hüvibb van,de meglepődtem.
    ANNÓ AZ ASUS sem volt ilyen hűvös.

• Her Laca
    Bakker ez a Lightnigh egy állat.

• sakkay
    3. Kicsit már dühösen felszállok, találtam pár gépet-messzerek-gondoltam beállok a kötelékbe. Szemben 4 kontakt(némileg magasabban),frontális támadás, egy pillanatra sok volt figyelni a kötelék tagjai merre tartanak, felrántom-hát nem az utolsó spit orra elé?!(még annyit sikerült mondanom mert előre láttam a sorsom-ba****g!! Pk. azonnal.
    Gondoltam mára elég is lesz.
  • sakkay
    Amikor már azt hittem sejtek valamit a Clodban..három halál 2 óra alatt.
    1. látom éppen nagyon alacsonyan egy Spit cincál egy bombert, uzsgyi rácsapok(éppen csak megcsippentettem a Spitet), magassági kormány leszakad,de még nagy nehezen elevickéltem saját terület fölé(nemtom' fontos-e amúgy), tök nyugodt körülmények között kiugrok kb 2 km-en, zuhanás végén nem nyílik az ernyő....
    2.látok 2 kontaktot becserkészem őket, észrevesznek, emelkedő spirál,-beszopják, vígan zuhanok rájuk, elemeléskor derül ki , hogy hárman vannak..ugye a hat óra ellenőrzés elmaradt közben.
  • Her Laca
    Ez jó lesz nekünk?
  • artivizsla #65404
    Az Euróvízió rég nem a jó zenéről szól és ha már Wolf Katit így lehúzták tavaly, már tök mindegy, hogy kit küldünk ki a későbbiekben is. Byealex beválasztása fricska volt a nézők részéről a sok díjhalmozó egynapos celeb énekesek részére, ráadásul be is jött az országnak. Egyébként tényleg szörnyű ahogy énekel, bár érdekes és dallamos a dala, de ha egyszer ez kell a mai sms-ező korosztálynak, akkor ez van. Egyébként, ha már kiment, én szurkoltam neki, de a szlovákokat is meg tudom érteni, akik pénzhiányra hivatkozva nem küldtek ki senkit, mert talán tényleg nincs is.
  • Her Laca
    Mi meg azokon nőttünk fel,és szerintem semmi baj sincs velük:)
    Tudod Szepy tesó ízlések és pofonok.
    Inkább tíz Szikora mint egy valamilyen Atya:) Tudodki:)Na az rettenet.Szerintem.
  • lala42
    Meg még sorolhatnám, de minek? Nincs párjuk. Mellé még ott a HOBO. :-)
    Épp a multkor beszélgettem a gyerekekkel, hogy nem lehet a jót űberelni. Ezek a zenészek már megcsinálták a jót, nem lehet jobbat csinálni. Próbálkozni lehet, de ugye tudjuk,hogy azt csak a kutya teszi.
  • lala42
  • lala42
    Én ezt küldtem volna ki.

Vagy ezt

vagy ezt
  • Szepy2884
    amúgy újabban egyre több igazán jó és tehetséges magyar énekes van igényes zenékkel. Ilyen pl Péterfy Bori, Ruzsa Magdi, de vannak akikről nem is gondolnád hogy magyarok. pl: carbon fools, polar dear, compact disco stb.

Kocsiban sokszor inkább rádiót hallgatok mint mp3-at és sokszor kellemesen meglepődök. Annó szikoráktól meg katonakláriktól és dollyrolloktól sugárban tudtam hányni annyira gyűlöltem őket.
  • Szepy2884
    nem alternatív, hanem hypster legalább is újabban így hívják magukat.

de nekem akkor is csak "tarisznyarák". Egyetemen sok volt az ilyen trendkívüli emberke. Rögtön tudtad róluk, hogy bölcsész valami nagyon értelmes és hasznos szakon

speciel ezt a számát utálom, de amivel befutott és amivel felkapta a Petőfi rádió az tényleg egy nagyon szép lírai dal.
  • Johann Wind
    Azzal egyet értek, hogy őt küldték, az más kérdés hogy a NOX és Wolf Kati is előkelőbb helyezést érdemelt volna, mint amit kaptak, hozzájuk képest sehol sincs ByeAlex. Annak viszont örültem, hogy a Dalból őt szavazták be a nézők. Tetszik a dal ritmusa, a szövegről inkább ne beszéljünk.
  • sakkay
    Ugyanerre a megállapításra jutottam, csak gondoltam megkérdezek olyanokat akik értenek is hozzá. Mindenesetre leteszteltem nem-e kamu:alapon 100m-ről a 20.-as frankón a két szárnyon csinálta a lyukakat... ráállítottam 100-re és egyből a géptörzsön volt..pont. De ahogyan írtátok 200+tól nagyon nehéz volt lőni, arról nem beszélve , hogy már 200-on "x"volt a lő pálya. De azért jó lesz már ha kijön az "f". Nagyon kellene az gépágyú középen.
  • Willenbrock
    Nekem ez az alternatív műfaj nem jött be.Wolf Kati múltkori dala szerintem jobban megérdemelte volna az elismerést.A kalapácsra meg rendesen lestek volna az biztos :D
  • Her Laca
    Ja azért azt szögezzük le ,hogy énekelni azt nem tud oly nagyon:))Van ott hamis hang dúsan.
    Fogadásom van rá,hogy szegénynek itt és most véget is ért a zenei karrierje.Vagy marad neki a romkocsmák közönsége.
  • Her Laca
    Semmivel nem rosszabb mint akárki eddig aki ott danolászott.
    Egy alternatív srác,a maga alternatív dalával.
    Ennek a műfajnak is van tábora.
    Még mindig jobb mint a Compact disco vagy mi:)Szerintem.
    De akkor is KALAPÁCS!!! :)
  • Willenbrock
    Csak az őszintét! :D
  • Willenbrock
  • Her Laca
    Mit szeretnél ,hogy szóljunk hozzá?:)

Én Kalapács Józsit küldtem volna ki,hogy legyen mán ott egy kis élet.
  • Willenbrock
    Egy kis off: Byealex 10. lett az Eurovízión,mit szóltok hozzá? Vajon jó lenne a zenéje repülős videó alá?

• Her Laca
    Ja az jó:)
  • Feró Flex
    Ő hát ezeket a 6850-nél már megszoktam:O)Bár az akadások borítanajk ki leginkább.
    Most ezzel szemezek erősen.
  • Her Laca
    Gondolom ugyanaz,mint a 7970 el.
    Tengeren csíkok,néha mólóként benyúló földnyelvszerű valamik a parton,élsimítás nem sok. Meg még az apró.
  • Feró Flex
    Emberek,7850-nel ha van valakinek tapasztalata(CloD)akkor írja már le legyen kedves.Köszi!
  • Her Laca
    Ja és ilyenem van hozzá!.

Meg a doboza is szép.:)
  • Her Laca
    Elnéztem. 57-58 fok metro alatt.
  • Her Laca
    No Solt mester.
    Teszteltem az új szerzeményt rendesen.
    A legújabb beta driverrel már majdnem 2000 pontot hozott valley ben kb 100 pontot rátett a radeonra.
    De nem is ez a lényeg. Tükör sima a futása,míg a 7970 es nél röcögött.
    Mindamellett alapon 27-28 fokos!!!! fullra terhelve teljes csöndben max 65 volt de inkább 60 a nagy átlag.Bitang a hűtése .Reggel kivettem jól megnézegettem,tényleg egy műremek.