91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Feró Flex #65501 Srácok köszi mindenkinek az infót
-
Juj,ez hosszú.
Jut eszembe van egy srác árulja ő is az MSI lightningot .
Szóval én 87 ért eladtam ezt a retket (93 ról indultam,de a kutya nem vette,így minden nap engedtem az árból) aztán csak elvitték.
Osztán Gombcomp (én annó tőle vettem a TR -t is) eladóvá tette ezt a gyöngyszemet mert vett 7990 et (de ő csak pontszámokat csinál) és ideges lett mert pofátlanul alá akartak menni a kért árnak és azt mondta nekem,hogy 110 ért odaadja CSAK! nekem ha kell,a régi kapcsolatunk miatt.Mán hogyne kellett volna. Ergo egy 20 ast +3 at dobtam rá. -
Nem kiröhögni:)
-
Lysandus #65498 i5K - vmi 3570. MSI mpower alaplap (az is certificated :-)))), szal qrva sokat költöttem rá, de azt már nagyon bánom, hogy radeon kártyát tettem bele... Ezért írtam Ferónak, hogy nagyon gondolja meg, mert nagyon megbánhatja...
Te hol tudtad elcserélni a 7970-et? És mennyit kellett ráfizetni a 680-ra? -
Én nekem sose vót más beállításon:)
Mondom a radeonnal csak pár de annál idegesítőbb problémám volt. Csíkos tenger.3 hét nyomozás,de nulla eredmény. Földnyelvek keletkezése és eltűnése.Ugyanaz. (tiszta X akták) TR szarakodott vele ,mondjuk azt 3 nap után orvosoltam. Microlaggok. +4 nap de nagyjából jó lett.
Milyen a procid hozzá? -
Lysandus #65496 CCC? Nem piszkáltam...
Te a Team Fusion kieg. után próbáltad fullon? Mert előtte játszhatatlan volt úgy... -
Tegyél maxra mindent ,azt az radeonhoz való valamit ne állítsd be ,( mi a tököm a neve nem ugrik be) ,és úgy próbáld ki.
De amint átállítottad indítsd újra a játékot. -
Nem. Egy raklap videót a radeonnal csináltam meg is nézheted. Ott valamit elkalibráltál de nagyon én aszondom.
-
Lysandus #65493 Most már nem. Úgy nem láttam semmit.
Felbontás: legszarabb +1 (legszarabb felbontáson a kör nem kör, hanem tojás), többi minden alap (kivéve az effektek, az full), fák stb. ki, csak az utak vannak bekapcsolva (elméletileg azért, hogy tudjak navigálni).
Neked fullon nem volt különbség a láthatóságban a két kártya között? -
Te full beállításon használod? -
Lysandus #65491 Nem csak móló csessze meg!!! Egyszer megpróbáltam követni, kiderült, hogy egy hosszú földnyelvszerűségnek látszik, ami összeköti a csatorna két partját... Persze ahogy közelednél hozzá, úgy távolodik. Úgy jártam, mint Yossarian, aki az éjszakai navigációs gyakorlaton talált egy folyót, azt mondta, hogy nézzék meg a másik partját, majd elvezet valahova. Csak a folyóról kiderült, hogy az Atlanti óceán... :-) -
Hol van a korrekt orosz hozzáállás kérdezem én?
Mán ezekben sem bízhat az ember?
Mindig is gyanúsak voltak nekem ezek a 777 esek.
Mi az ,hogy nem az NV nek kedveznek? Skandallum. -
Solt #65489 Oké... kíváncsi vagyok... hátha találunk megoldást. :) -
Ha nem felejtem el, akkor vasárnap mutatok párat. -
Solt #65487 Óóóóóó... édes drága jó Istenem... szerelmes vagyok, ez az egész gyönyörű!!!! :)) -
Van új dev update a BoS-hoz. Ebben kérdezik LOFT-ot, hogy a BoS az nvidia vagy Ati barát játék lesz-e... kitalálod mit válaszolt? ;)
- 6) NVIDIA or ATI? What platform BoS will give preference??
- There will be no any difference of principle. Usually, the difference arises only because of the mistakes that make the driver developer makes. Sometimes this allows one or the other platform to show better performance in some tasks. We don't make any distinction between them. -
Semmit .Határolót kell köré építeni ,már egy ATAGOS srác megcsinálta ,és hibátlan.
De akkor mán Ilyet kéne tákolni:) -
Na ja azok a grafikai bugok. 5 K ról mólók nyúlnak be a tengerbe:) Codálatos:) És az úszó medence feeeeeling?:)) -
Solt #65483 Lehet ez lesz a vége... bagóért nem adom el, hosszabb bottal meg jóval pontosabb lenne szerintem. :) Más kérdés, hogy az FFB motorok mit szólnának hozzá! :) -
Solt #65482 Csináljatok már képet erről légy szíves... -
Tesó:) Ha odaadod én ráérő időmben ígérem csinálok egy olyan messzer cuccot belőle ,hogy besírsz:)
Tán még markolatot is szerzek. -
Nekem is hasonló problémám van. Tavat rajzolt a földre, közben az ott szárazföld volt végig. A sok kis egymás melletti folyó helyett egy nagy folyót látni egy bizonyos távolságról, s még lehetne sorolni.
Egyik waron emiatt tévesztettem el az irányt és csináltam egy csúnya kitérőt. -
Solt #65479 Laca!
Nem nagyon van jelentkező a G940-re, lehet inkább eszkábálni kéne rá egy hosszabb botot... vélemény? :) -
Mint megtudtam az való a TV-k hez.
Monitor függő ,hogy melyik kezeli . Nekem bevált ,lehet másnak nem fog. -
Solt #65477 :D -
Akik a holnapi utazgatásban érdekeltek, azokat kérem, hogy ma este 8-9 felé legyetek TS-en (vo101 csati), véglegesíteni a kivel hogyant. -
Ja szerintem is. Láthatósággal abszolúte nem volt bajom,ha lett volna azt az egész globális interneten tudták volna 1 perc múlva:)) -
Na ja:) De az tény hogy sok kenyeret nem evett meg a gépemben:)
Magamon is meglepődtem,hogy majd egy hónapig elbíbelődtem vele,no de a jóból is megárt a sok,és most minden rendben ,újra a légi harcra tudok koncentrálni:)
Több fórumot olvastam ezen egy hónap alatt mint egész életemben:) -
Solt #65473 Nincs is ezzel gond, de azért ennyire nem szar a helyzet... itt valami más nyűg lesz. :) -
Tudod tesó:)) ez itt nem a radeon fórum:)) és alapvetés ,hogy ekézzük a vereset:))) -
Lysandus #65471 Belefáradtam az állandó próbálgatásba... Úgy szar ez, ahogy van... Legszívesebben elcserélném, de nincs pofám senkit rábeszélni erre a szarra... -
Solt #65470 Ne csináld már... :) Itt figyel a gépemben, és nincs ilyen nyűgöm! Ha az ilyen gondok általánosak lennének, akkor Laca már felgyújtotta volna 1 nap után! :D
Nem babráltál el valamit a CCC-ben? Dobj egy képet a nyűgödről... -
Lysandus #65469 De. Ennyire szar!!! Tegnap felmentem az ACG? szerverre, navigálni se tudok rendesen a szárazföld felett. ATAG-on még a tengerpart valamennyire jó kiindulópont, de most a szárazföld belsejéből indultam. Kiderült, hogy közelről a folyó nem is folyó, a városok nem látszanak rendesen, stb. Mindenkit arra intek, hogy tanuljon az én hibámból és NE VEGYEN radeont a CloD-hoz, mert nagyot fog vele szívni... -
Mé nem veszel egy használt 580 at? 60 ért vannak és az jóóó. -
Játszható az ,csak érdekes:) Csííííííkos a tenger:)
Annyit csinálj ,hogy az épületeket vagy miket vedd le high ra és jó lesz az.
Nekem a láthatósággal nem volt nyűgöm amúgy. -
Ha valaki szeretné ,hogy a radeon színei legyenek NV-n ak a digitális színfotmátumot rgb-ről át kell állítani erre az ycbcr444 re és szaturáltabbak lesznek a színek. Most nézem. A clodban is szebb egy kicsit. -
Solt #65465 Naaaaa... azért ennyire nem szar a helyzet! :) -
OFF
-
Lysandus #65463 Lassan mondom, hogy mindenki megértse: NE - VEGYÉL - RADEON-t - A - CLOD-HOZ!!!!!
Én is csak utólag verem a fejem a falba, tök fölösleges volt kidobnom a pénzt 7970-re, mert alapból a játszhatatlan kategóriát súrolja. Lehet a felbontással mahinálni, stb, de egy szar az egész. Van egy fasza gépem, de kénytelen vagyok a CLOD-ot középkori grafikán játszani, hogy lássak is valamit. Ennyi erővel el is égethettem volna azt a majd 100 ezer forintot a kályhában...
NVidiát vegyél, mert a CLOD-hoz más nem jó!!! -
:)