91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #65541
    A 4.12-es patch-ről semmi hír ?

A BoS-ban kezdéskor milyen gépek lesznek repülhetők ?
  • artivizsla #65540
    Kávé mellé.

• Zpogi
    Meg még a Win7 frissítései közül uninstalláld ezt:KB2670838, nekem ez okozott rendszeres fagyásokat.
  • VO101Tom
    Hello.
    Az biztos, hogy ez nem general bug, egy újratelepítésnek meg kell oldania (ne csak a fájl ellenőrzést futtatsd steam alól, hanem legyalulsz mindent, és újratelepíted alapról. Ilyenkor a config fájlokat nem érdemes visszamásolni, a video lapon azt a pár beállításon gyorsan végig lehet menni. A controlst viszont el kell menteni, hogy visszatölthetsd). Esetleg még azt a kört fusd le, hogy a Steames clod mappából a redist alól felteszed a .NET és a DirectX-et (fagyásokon, fekete képernyővel induló bugokon segített ez).
  • GálTomi
    Köszönöm! Sikerült visszaállítani. Futtatom így egy darabig vajon előjön-e a hiba,hibák.
  • lala42
    Töröld ki a mod mappákat, a játék és a dokumentum könyvtárából, majd steam-játékfájlok ellenőrzése, ott a steam helyrerakja az eredeti fájlokat és utána rakd a mod-ot. Csak előtte a conf.ini ről csinálj bizt. másolatot, és akkor nem kell újra kalibrálni a joy-t és a többi beállításokat.
  • GálTomi
    Van valamilyen módja az mod eltávolításának vagy csak a teljes újratelepítés? Nem tudom mi lehet a baj.Egyszerűen leáll a program futása. Minden esetben akkor amikor online próbálok bohóckodni a JU 88-al és belekukkerolok a Loftéba...
  • feca1229
    Laca!
    A mikrolagot, hogyan csináltad meg? Nekem is RADEON kártyám van, nekem egészen jól megy rajta a CLOD, csak egy problémám van, hogy szerintem mikor nem humán hanem, AI ellenféllel találkozom akkor van néha egy kis laggollás, ha földközelben vagyok akkor nagyon sokszor azt látom, hogy jön szembe az ellen, akkor megáll a kép 1 mp esetleg 2mp -re, aztán meg belecsapódok a földbe. Ez nem mindig van csak néha, ezért nem mindig bassza fel a fejem hanem csak néha... ))) a kártyám az 6870-es nálam amúgy egészen szépen megy rajta a CLOD majdnem minden fullon van csak pár dolog van mediumon és a fák vannak low-on.
  • Johann Wind
    Én nem aggódom hogy nem lesz mit néznem a hétvégén.:);) BL döntő, SBK, F1 Monaco, Indy500, Nascar, Debrecen-FTC, ESP-Barca.
  • Willenbrock
    Szép ez a BOS kabin az szerintem.Azt sajnálom inkább,hogy nem lesz minden klikkelhető és,hogy nem lesz Mig-3.
  • artivizsla #65531
    Háborús filmek kedvelőinek a hétvégére :

• artivizsla #65530
    Kabinvariációk :

• Solt
    Ámen! :D De majd nyilatkozz, hogy milyen... ;)
  • Hecker007
    woow ez nagyon jó ár!
    Vendégem vagy egy sörre :D
  • Papa01 #65527
    Szia! :)

Igen, csinálgatom az oldalra hírt, de szerintem csak holnapra lesz meg.
    Azért van még ott rendesen gép szerintem.. :)

Bocs az OFF-ért! :)
  • Solt
    Tessék! :) Ha pikk-pakk pontba vagy hova rendeled, akkor ezer alatt van a szállítás... :)
  • sakkay
    Szia Papa. Ja gondoltam. Néztem a Rof híreket is. Az a baj, már megint 2 fős gép..mondjuk már nem maradt sok alternatíva.
  • Papa01 #65524
    Ez kérlek reklám, amiért őt bannolni fogják.. :)
  • sakkay
    Én meg annyit , hogy egy nevenincsen' fokozaton álló programról készült képről, még ne vonjatok le messzemenő következtetéseket. Nem ismerem eme messzer belsejét, de ha a mutatók, és kütyük a helyén vannak, az már jó. Ha meg működni fog minden az nagyon jó. Ráhúznak egy + textúrát, aztán egyből ott van a szépség is.
  • sakkay
    Mi a fa* ez?
  • Hecker007
    Ehhez kéne még egy átalakító, mert a kártyán is meg a monitoron is teljes méretű csatlakozó van, az meg iponon is 5k-nál kezdődik plusz ugye a szállítás. HDMI átalakítóm az van, de mivel nem aktív így az is kilőve :(
    Őszintén szólva 7-8k-t sajnálok 1db vezetékért kiadni, mondjuk az is haladás hogy náluk ennyiért van. Debrecenben mikor kérdeztem 10k-ról indult a legolcsóbb, mondom ok... annyiért nem kell.
  • kontrollblog
    www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...aaa
  • Her Laca
    Haggyad mán:) 777 ! Én csak ennyit mondok.
  • Solt
    Hát nem olyan szép mint a CloD kabin... :S De ez várható volt... DX9... :(
  • Solt
    Ez nem jó?
  • Hecker007
    Akkor ezért nem találom, nekem DVI van egyelőre, HDMI sajnos nincs a monitoron csak Display Port amihez természetesen lehetetlen emberi áron kábelt venni...
  • artivizsla #65515
    Pumás lelet.
  • Her Laca
    Messzer kabin . Hátttt:)
  • Her Laca
    Nem.
  • sakkay
    Kérdés akart lenni.
  • sakkay
    Van valami "geforce experience"nevű cucc az új nv frissítésben..használjátok.
  • Her Laca
    NV control panel,asztal színbeállítások,digitális színformátum.
    Nekem jó másnak nem ,de asszem akkor jó ha HDMI vel van összekötve ,no meg a monitor tudja kezelni,mert ez állítólag a TV-k hez való.
  • Solt
    Múlik a drivereken is ez természetes, de sok múlik a fejlesztőn is! :) A RoF jó példa erre... ha a fejlesztő teszi a dolgát rendesen, akkor drivert is lehet írni a munkájához! ;)
  • VO101Tom
    Na, akkor ha ilyen hiteles személy mondja, akkor most már csak elhiszed, hogy tényleg létezik olyan (sőt, rendszerint ez az oka), hogy egyik gépen valami szar, másikon meg jó mindössze az miatt, mert az egyik gyártó tud drivert írni, a másik meg nem?
  • Solt
    De a RoF-ban nincs is semmilyen grafikai hiba... tőle ez hitelesen hangzik! :))
  • VO101Tom
    Várjá! Ezt a ROF-os fejlesztő bácsi mondta, nem a csúnya lefizetett (egykori) 1C-sek! ;)
  • Solt
    Köszönöm... azt a driver-t kivesszük, és egyet is értek! :D
  • Lysandus
    Kb:

"Alapvetően nem lesz különbség. Rendszerint az eltérések csak azokból a hibákból adódnak, amelyet a driver fejlesztők elkövetnek. Néha ez ahhoz vezet, hogy az egyik vagy a másik platform jobb teljesítményt mutat egyes részletekben. Mi nem teszünk különbséget közöttük."
  • Hecker007
    ezt hol lehet beállítani?
  • Solt
    Hogy is hangzik ez pontos magyar fordításban? :)