91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Drágább drágább:) Mindig ez a nóta.
    Az meg oco de legalább szar is:) mint szoktam volt mondani. Baxhatom az olcsóságát ,ha egyszer fos.:) Persze ha oco és jóóóóóó lenne ! Majd ha megtanulnak végre drivert írni akkor lesz miről beszélni,de ha megtanulnak ,akkor meg jóóó drága lesz a portékájuk ,lévén már nem kell trükkökhöz folyamodniuk,hogy eladják.
    NV -t sem azért veszik mert jujj de jó,hogy drága. Azért mert általánosságban használhatóbb. Ez tény mesterem:)
    Lehet itt mindenféle okosságokat mondani,mg összeesküvés elméletekkel jönni de sajna ez van.
    Ha jó lett volna a radeon ,máig az van a gépemben.DE! NEM VÓT JÓ!
  • Solt
    Ez várható volt... :) 10%-l gyorsabb, 40%-l drágább... :))
  • Her Laca
    Hogy jobb mint a 7970 GE . Bő 10 % ot ver rá.
  • Her Laca
    Megoldottam a szín problémát. A vezérlő pultban a színkezelésnél bepipáltam
    a saját beállítások használata az eszközön és akkor tudtam engedélyezni vagyis alap értelmezettként beállítani a monitor gyári profilját.
    Mint megtudtam ezek kalibrálva vannak már. És ugyan olyan lett mint a radeonon. Lehet a radeon eleve ezt veszi alapul.
  • Solt
    Mobilról macerás... mi a lényeg? :)
  • Her Laca
    Lesd meg.
  • Her Laca
    Igen . User error:)
    Mint a kocka tavak ,csíkos tenger,benyúló földnyelvek ( mólók) a ratyionon:)
    Más nem is lehet:)
  • Solt
    Az lehetetlen!! :)))
  • Feró Flex
    Köszi,kisérletezem akkor.
  • VO101 tvr
    Srácok! Az 560 Ti vga-nak nem tetszik az új driver :-)
  • artivizsla #65571
    Repülős film.
  • Solt
    Hmmm... ilyet nem is láttam még! :) Ha a "Land Detail"-t feljebb veszed akkor is ilyen?
  • Nohab
    Akkor inkább így.
  • Nohab
    Tom fején találta a szöget.

Solt: itt az első adag. Van még de most mást még nem volt kedvem fotózni.

• VO101Tom
    Inkább annyi legyen, mint a monitor freki. Elnézve a konfigod, annak vinnie kéne a 60-at gond nélkül.
  • Solt
    Az sehogy nem jó... minél közelebb legyél a 60-hoz, különben darabos lesz forgolódás közben! :) Inkább vedd lejjebb a grafikai beállításokat, de törekedj a 60-ra. Szerintem...
  • Feró Flex
    35re állítom be,köszi srácok!
  • VO101Tom
    30 fps az nem kevés kicsit?
  • Solt
    Az kaki, töröld is le. Tedd fel az MSI AB-t, és EZ alapján lődd be...
  • Feró Flex
    Srácok kéne valami Fps limiter nekem,ez a Dxtory fagy nálam a Clod alatt.Keresgéltem de normálisat nem találatam és jó lenne mert meszűnteti az akadásokat 30fps limitnél.Köszi.
  • Willenbrock
    Ja,azt nem tudtam.
  • sakkay
    130-170 a ping, az atagnál..akkor az elégséges.
  • sakkay
    De az direkt van..és mindig ott van.
    És vannak benne halak..amúgy.
  • Solt
    Az lehetetlen!!!
  • sublancher
    GTX 660-assal is van egy nagy úszómedence a játékban.
  • sakkay

Már vettem. A neve tl-w422g és nem v2! Ez a lényeg mert töltögettem le a drivereket hozzá, nem értettem mi a baja(azt hittem a driver a v.2 verzió) aztán kiderült , hogy a letöltött driverek, av2 tp-linkhez valók. Na akkor megnéztem a simát, az meg csak vistáig jó. Ennyi. Vettem újat.
  • lala42
    ami nek monpatibilis = nem kompatibilis :-)
  • lala42
    Az a ping szám belefér. Nálam is szokott lenni 200 fölött. Nem a miénk a nagy, hanem az,hogy távoli játékosok is vannak, valamint, a gépek teljesítménye is befolyásolja. De ami neked van, az belefér.

Mi az, ami nek monpatibilis a win7-el? Milyen tp akármid van? Nekem is TP-linkes cuccaim vannak. Semmi bajom velük.
    Írd le hátha ki tudunk valamit okoskodni.
  • sakkay
    Ja, ja tudom, de még alakítok rajta. A másik lakásból jön a net(a tulaj engedélyével), de messze van. Most nézzük meg milyen a router, aztán ha lehet, vesz nagyobbat ami jobban szórja a netet...ha van ilyen. Nekem vezetékes volt, nem nagyon vágom ezt a témát.
  • artivizsla #65552
    Ez nem jó hír, főleg az eleje.
  • artivizsla #65551
    Ne feledjük az évfordulót !
  • sakkay
    Na elköltöztem, 1 napig tartott míg rájöttem, hogy nem kompatibilis a tp akármim a win 7-tel, de legalább elvoltam. Egy kérdés..mi az a ping ami fölött már nem érdemes multizni a clodban?-60-és 240 között vannak, de inkább 100 körül.
  • 77pxdumbo
    Laca fiam!
    Igazolatlan! Leülhetsz
  • 77pxdumbo
  • 77pxdumbo
    Igy igaz
  • VO101Tom
    Ok, de Sminyu mellett Frankó Bandi bá is ott volt tegnap, Huba szerintem erre gondolt.
  • Willenbrock
    De tényleg világháborús veterán,Me-210-es pilóta volt.
  • artivizsla #65544
  • GálTomi
    Megtörtént az újratelepítés és a mod feltelepítése. Kipróbáltam online nem fagyott le köszönöm a segítségetek.
  • Nohab
    Retek klub megint alkotott. "Egy világháborús veteránnal is találkoztunk."