91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #65661
    Ott van a közlekedési utak mellett.
    Az egyik szomszédom is a paradicsommal kezdte, aztán úgy megörült a reggeli friss paradicsomevéseknek, hogy utána évente egyre több részt ás fel a füvesített kertből.

A szembe szomszédnak szintén füves a 200 nszögöle plusz 100 m sövény veszi körbe, de olyan 1*2,5 m-es. 2 napja megy el a sövény-, meg egy délelőtt a telek és a melletti rész nyírásával. Ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy megéri-e neki, mert ugye megenni aztán egyiket sem tudja.
  • Her Laca
  • Her Laca
    hogyrohadjon meg
    [IMG][/IMG]
  • Her Laca
    Gyanítom,hogy a különbség csak annyi a GTX és a radeon színvilága között,hogy míg az NV a saját profilját teszi alapértelmezettnek a színbeállításoknál,addig a radeon a monitorét veszi alapul.
    Most ,hogy a monitor beállításait tettem alapértelmezettre
    [IMG][/IMG]
    így ugyan olyan a színvilága mindkettőnek.
    Emitt egy videó most gyorsan csináltam.
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Her Laca
    Passz:)
    Mindamellett a paradicsomjaim úgy nőnek mint a gomba.
    Ez a cserepes megoldás bejött:) Kétszer akkorák és 4x annyi termés van rajtuk mint a szomszédé ,nőnek mint a gomba ,pedig egyszerre ültettük:)
  • Feró Flex
  • artivizsla #65653
    Jelenleg így néz ki a kert, a vetés óta vasárnap szöszmötöltünk először igazán benne, tegnap meg már a saját termésű borsóból készült a leves.

Laca ! Eddig több dolgot észrevettél, ami nem szokványos tartozéka a portának, egyet még nem említettél, megtalálod esetleg azokat is ?

Volt róla szó, hogy a kert mennyi időt visz el. Jelenleg a fű-, szegély- és sövényírásra több idő ment el, mint a kertben töltött idő.

• Her Laca
    radeonon ilyen.
  • Solt
  • VO101Tom
    Grat, ez szép eredmény

(nem sötét ez a kép kicsit?)
  • acidrain
  • VO101Tom
    Mi teljesen másképp állunk ehhez, de a történelem és a hagyományőrzés az nem felvételi követelmény még a légierőnél sem. Meglepődnél, hogy a Kecskeméten dolgozók közül mennyien nincsenek tisztában a nekünk legalapvetőbbnek tűnő dolgokkal sem. Hogy például ki az a Tobak Tibor. Vagy hogy volt Dongó század a 29-esek előtt. Vagy hogy amiket Tobak leírt, az tényleg meg is történt. És ezt most szó szerint vedd :/. Szerencsére azért van sok ellenpélda is -mint pl Popeye vagy Tibi- akik ismerik is a történelmet, és repkednek is velünk, vagy Kokóék, akik szervezik az Air Rallyt (2005-ben a Puma század akkori parancsnoka, Gege tett ezért nagyon sokat, ő hozta össze a veteránokat és a VO101-et is az akkori Kecsói pilótákkal). Szal elég vegyes a kép. Ami a Dongót illeti, sokáig úgy tűnt, hogy a Dongo század a 29-es kivonásával meg is fog szűnni. Aztán most hétvégén hallottuk, hogy a század még él, az utánpótlást képzik át Gripenre. Dongó pilóták is aktívan repülik a típust (bár jóval kevesebben vannak már), csak gép nincs a század nevén. Szal ez szerintem jó hír, és az, hogy mellékesen átalakították a 29-es jelvényt, azt nem érezem annyira tragikusnak - talán mert már ezelőtt sem az eredetit használták...
  • Johann Wind
    újkorit akartam írni, nem ókorit.:)
  • Johann Wind
    Akkor rosszul fejeztem ki magam, az ókori ami a 29-eseken volt, legalább alakjában próbál hasonlítani az eredetire. Én inkább az eredeti háborús jelvényt jelvényt hoznám vissza mint felvarró és mint századjelvény.:(
  • sakkay
    Két spit-na jó 1.75 meg egy halál, felszálláskor hátulról elkapott a bátor ellen.
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]
  • Her Laca
    [IMG][/IMG]
  • VO101Tom
    Khmm... A 29-esen sosem volt a háborús jelvény... Ez az eredeti háborús jelvény, ami a századirodában függött anno (az eredeti színekkel!!) az ez:

Ez pedig az újkori Dongó századjelvény (29-esen ez volt):

Ez utóbbi helyett van ez a kidolgozottabb, de ezeknek köze sincs a hetven éveshez.

A Pumás Gripenes felvarrót sem láttátok ezek szerint még...
  • Her Laca
  • Her Laca
  • VO101 tvr
    Szar.
    Olyan ez, mintha a Disney figurákat akarnák modernizálni. Vagy a BMW emblémát.
    Kár hozzányúlni.
  • Johann Wind
    Hát ez rohadtul undorító...... Meg akarják változtatni az eredeti jelvényt, ami már több mint 70 évvel ezelőtt is a Dongó század gépeit díszítette? A vicsorgó pumafejből mikor lesz ásító farkas vagy ilyesmi?
  • acidrain
  • Zpogi
    HÁ NANÁ,SŐT MI AZ HOGY!
  • Solt
    Akkor bocsánat...
  • acidrain
    Pogi, ATAG ma este ?
  • Zpogi
    Kár,mert nekem ugyan ez a problémám volt és utána nézve ezt találtam:Link

Miután letöröltem ezt a frissítést megszűntek a fagyások.

Itt is nézted?
  • GálTomi
    Tom csak a Clod áll meg. Simán be tudom zárni a feladat kezelőn keresztül. Pogi én nem találtam meg azt a win frissítést.
  • Her Laca
    ja
  • Solt
    Ez volt már? :)

• Zpogi
    Igen, ezt mutatta a telefonján a század Pk.
  • VO101Tom
    Pogi. Láttátok már az új Dongós jelvényt?

Tomcsi. A fekete képernyőnél csak a clod áll le, tehát vissza tudsz lépni windowsba, vagy megfagy az egész?
  • Zpogi
    Te Tomcsi,uninstalláltad azt a Win frissítést amit írtam néhány napja?
  • GálTomi
    Részben e miatt a program miatt vágtam bele a számítógép cseréjébe. De ezzel a programmal csak a szívem fájdítom.Gyönyörű fut ezerrel maxra csavart grafikával csak épp már megint elkezdett fekete képernyővel megálldogálni amitől a falra tudnék mászni ha még érdekelne.
    Alaplap: Asus P8Z77-V LK
    CPU : Intel i5 3570K
    RAM : 16G 1600mHz
    GPU : Asus GeForce GTX 670
    Baszhatom a konfigurációt ha egyszerűen nem fut a program rendesen. Bármi más hiba nélkül tudok futtatni csak épp ezzel kínlódom.

• Solt
    Ezért mondom, hogy aki háklis ezekre és főleg a CloD-l játszik, az váltson NV-re... "gombokért" dobálják a GTX580-t, 660Ti-t, GTX670-t garanciával... :) Ezekkel már vígan megy a CloD, és nyűg sincs! :)
  • Her Laca
    OK:)
    Én nem szólok bele,Hettinek megígértem,hogy nem pofázok erről a témáról többet:) Meg amúgy is,nekem megint minden happy:)
  • Solt
    Neked, mert te ahhoz szoktál hozzá, hogy minden tökéletes... :D Én viszont, aki az eleje óta szopóágon van inkább hálás vagyok, hogy a 3 kék csík és a random fps feleződés nincs... na az zavaró volt! Ezek ahhoz képest jelentéktelenek! :))