91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #65661 Ott van a közlekedési utak mellett.
Az egyik szomszédom is a paradicsommal kezdte, aztán úgy megörült a reggeli friss paradicsomevéseknek, hogy utána évente egyre több részt ás fel a füvesített kertből.
A szembe szomszédnak szintén füves a 200 nszögöle plusz 100 m sövény veszi körbe, de olyan 1*2,5 m-es. 2 napja megy el a sövény-, meg egy délelőtt a telek és a melletti rész nyírásával. Ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy megéri-e neki, mert ugye megenni aztán egyiket sem tudja. -
-
hogyrohadjon meg
[IMG][/IMG]
-
Gyanítom,hogy a különbség csak annyi a GTX és a radeon színvilága között,hogy míg az NV a saját profilját teszi alapértelmezettnek a színbeállításoknál,addig a radeon a monitorét veszi alapul.
Most ,hogy a monitor beállításait tettem alapértelmezettre
[IMG][/IMG]
így ugyan olyan a színvilága mindkettőnek.
Emitt egy videó most gyorsan csináltam.
-
-
-
Passz:)
Mindamellett a paradicsomjaim úgy nőnek mint a gomba.
Ez a cserepes megoldás bejött:) Kétszer akkorák és 4x annyi termés van rajtuk mint a szomszédé ,nőnek mint a gomba ,pedig egyszerre ültettük:)
-
Feró Flex #65654 

-
artivizsla #65653 Jelenleg így néz ki a kert, a vetés óta vasárnap szöszmötöltünk először igazán benne, tegnap meg már a saját termésű borsóból készült a leves.
Laca ! Eddig több dolgot észrevettél, ami nem szokványos tartozéka a portának, egyet még nem említettél, megtalálod esetleg azokat is ?
Volt róla szó, hogy a kert mennyi időt visz el. Jelenleg a fű-, szegély- és sövényírásra több idő ment el, mint a kertben töltött idő.
-
radeonon ilyen. -
Solt #65651
-
Grat, ez szép eredmény 
(nem sötét ez a kép kicsit?) -
-
Mi teljesen másképp állunk ehhez, de a történelem és a hagyományőrzés az nem felvételi követelmény még a légierőnél sem. Meglepődnél, hogy a Kecskeméten dolgozók közül mennyien nincsenek tisztában a nekünk legalapvetőbbnek tűnő dolgokkal sem. Hogy például ki az a Tobak Tibor. Vagy hogy volt Dongó század a 29-esek előtt. Vagy hogy amiket Tobak leírt, az tényleg meg is történt. És ezt most szó szerint vedd :/. Szerencsére azért van sok ellenpélda is -mint pl Popeye vagy Tibi- akik ismerik is a történelmet, és repkednek is velünk, vagy Kokóék, akik szervezik az Air Rallyt (2005-ben a Puma század akkori parancsnoka, Gege tett ezért nagyon sokat, ő hozta össze a veteránokat és a VO101-et is az akkori Kecsói pilótákkal). Szal elég vegyes a kép. Ami a Dongót illeti, sokáig úgy tűnt, hogy a Dongo század a 29-es kivonásával meg is fog szűnni. Aztán most hétvégén hallottuk, hogy a század még él, az utánpótlást képzik át Gripenre. Dongó pilóták is aktívan repülik a típust (bár jóval kevesebben vannak már), csak gép nincs a század nevén. Szal ez szerintem jó hír, és az, hogy mellékesen átalakították a 29-es jelvényt, azt nem érezem annyira tragikusnak - talán mert már ezelőtt sem az eredetit használták... -
Johann Wind #65647 újkorit akartam írni, nem ókorit.:) -
Johann Wind #65646 Akkor rosszul fejeztem ki magam, az ókori ami a 29-eseken volt, legalább alakjában próbál hasonlítani az eredetire. Én inkább az eredeti háborús jelvényt jelvényt hoznám vissza mint felvarró és mint századjelvény.:( -
sakkay #65645 Két spit-na jó 1.75 meg egy halál, felszálláskor hátulról elkapott a bátor ellen.
-
[IMG] [/IMG]
-
[IMG] [/IMG]
-
[IMG] [/IMG]
-
Khmm... A 29-esen sosem volt a háborús jelvény... Ez az eredeti háborús jelvény, ami a századirodában függött anno (az eredeti színekkel!!) az ez:
Ez pedig az újkori Dongó századjelvény (29-esen ez volt):
Ez utóbbi helyett van ez a kidolgozottabb, de ezeknek köze sincs a hetven éveshez.
A Pumás Gripenes felvarrót sem láttátok ezek szerint még...
-
-
-
VO101 tvr #65638 Szar.
Olyan ez, mintha a Disney figurákat akarnák modernizálni. Vagy a BMW emblémát.
Kár hozzányúlni. -
Johann Wind #65637 Hát ez rohadtul undorító...... Meg akarják változtatni az eredeti jelvényt, ami már több mint 70 évvel ezelőtt is a Dongó század gépeit díszítette? A vicsorgó pumafejből mikor lesz ásító farkas vagy ilyesmi? -
-
HÁ NANÁ,SŐT MI AZ HOGY! -
Solt #65634 Akkor bocsánat...
-
Pogi, ATAG ma este
?
-
Kár,mert nekem ugyan ez a problémám volt és utána nézve ezt találtam:Link
Miután letöröltem ezt a frissítést megszűntek a fagyások.
Itt is nézted?
-
GálTomi #65631 Tom csak a Clod áll meg. Simán be tudom zárni a feladat kezelőn keresztül. Pogi én nem találtam meg azt a win frissítést. -
ja -
Solt #65629 Ez volt már? :)
-
Igen, ezt mutatta a telefonján a század Pk.
-
Pogi. Láttátok már az új Dongós jelvényt?
Tomcsi. A fekete képernyőnél csak a clod áll le, tehát vissza tudsz lépni windowsba, vagy megfagy az egész? -
Te Tomcsi,uninstalláltad azt a Win frissítést amit írtam néhány napja? -
GálTomi #65625 Részben e miatt a program miatt vágtam bele a számítógép cseréjébe. De ezzel a programmal csak a szívem fájdítom.Gyönyörű fut ezerrel maxra csavart grafikával csak épp már megint elkezdett fekete képernyővel megálldogálni amitől a falra tudnék mászni ha még érdekelne.
Alaplap: Asus P8Z77-V LK
CPU : Intel i5 3570K
RAM : 16G 1600mHz
GPU : Asus GeForce GTX 670
Baszhatom a konfigurációt ha egyszerűen nem fut a program rendesen. Bármi más hiba nélkül tudok futtatni csak épp ezzel kínlódom.
-
Solt #65624 Ezért mondom, hogy aki háklis ezekre és főleg a CloD-l játszik, az váltson NV-re... "gombokért" dobálják a GTX580-t, 660Ti-t, GTX670-t garanciával... :) Ezekkel már vígan megy a CloD, és nyűg sincs! :) -
OK:)
Én nem szólok bele,Hettinek megígértem,hogy nem pofázok erről a témáról többet:) Meg amúgy is,nekem megint minden happy:) -
Solt #65622 Neked, mert te ahhoz szoktál hozzá, hogy minden tökéletes... :D Én viszont, aki az eleje óta szopóágon van inkább hálás vagyok, hogy a 3 kék csík és a random fps feleződés nincs... na az zavaró volt! Ezek ahhoz képest jelentéktelenek! :))