91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Az eső a Sabaton ,asszem 3 szám is aláment a második az Itten található
    River Flows In You- Lindsey Stirling az előadó.
  • Solyom2
    Szeretem a zenéket amiket a videók alá raksz. Ennek mi a címe?

Valamint még ennél a videódnál elmondanád mi a szám neve:
    http://www.youtube.com/watch?v=AA4i3tPE_ho
  • Her Laca
    Meleg volt a pite.
  • sakkay
    Mennék, de én a melóm miatt csak szabadság alatt tudok előre ígérni..akkor sem 100%.
  • Solt
    Emlékezzünk a gyásznapra!!!
  • Solt
    Zene miatt plusz egy piros pont! :))
  • Her Laca
  • Svenhassel
    Ha lesz szabad hely, engem is érdekel a dolog.
  • Her Laca
    OK:) Majd elintézem máshogy:)
  • VO101Tom
    Persze, Mijkivel gyertek.
  • VO101Tom
    Az egyéni akciók ezeken a küldetéseken nem kívánatos dolgok, a mostani szigorításokkal Werraék egyik célja is pont ennek kiszűrése. Itt a legfontosabb a csapatmunka (közös TS, rajban repülés, segítség annak aki bajban van), utána a feladat végrehajtása (elvégre ezért játszunk, és ha te elhanyagolod a saját feladatod, azt a többiek szívják meg. Igen, van hogy veszélyes, van hogy unalmas feladatot kapsz, de azt is meg kell csinálni) és csak utoljára marad az egyéni killgyűjtés. Te az elsőre nem vagy hajlandó, a második nem érdekel, akkor részemről inkább olyanoknak adom a kiosztott gépeinket, akik másképp állnak hozzá.
  • messerharcos
    engem is érdekelne
  • Her Laca
    Nem tudom:) Ahogy írtad ez nem annyira kötött , gondoltam ellövöldözöm a vereseket.De ha nem kellek akkor nem:)
  • VO101Tom
    Részemről oké. Teamspeak megbízható mikrofonnal legyen azért.
  • VO101Tom
    Laca, te is tudod, hogy az úgy nem megy.
  • lala42
    Mennék én is, a fiammal. Lehet, hogy hol én, hol Tobzos reppenne. A munkám függvénye.
    Ha elfogadtok.
  • Her Laca
    Ma sikerült jó sok anyagot összeszedni ,egy kis előzetes vágatlanul.
  • mijki
    Én benne lennék, bár ha nyerni akar a kék oldal, nálam jobbakat visznek magukkal.
  • Her Laca
    Én mint a süsü keselyű rohamosztag mennék,csak hagyjon mindenki békén:)
    [IMG][/IMG]
  • VO101Tom
    Nemtom ez kiket érdekel, de beírom ide is (továbbiak és a részletek a puma fórumon olvashatók majd. Klikk ide)

6./JG26_Werra szervezésében az AWC szerveren csütörtök esténként az elmúlt pár héten már futott egy online war féle küldetéssorozat, talán páran már bele is akadtatok. A missionok lényege, hogy egyik héten a németek támadnak, másik héten csak az angoloknak vannak megsemmisítendő céljaik. Ilyenkor a másik oldal értelemszerűen védekezik. A feladatok elvégzésére megszabott időkorlát, ált. 2 óra van. Az eddigi küldetéseknél nem volt szabályozva a belépés, és bárki játszhatott. Ez változni fog jövő héttől, a szerver erre az időre jelszavas lesz.

Ennek az az oka, hogy szeretnék a készítők jobban kontrollálni az oldalak létszámát és ösztönözni a csapatmunkát. Ezért közös TS-en, összehangolt repülésekkel, lehetőleg raj vagy századszinten szervezett bevetéseket kellene repülni.

Ahogy az előző waroknál is, a magyar századok nem külön, hanem az MKHL neve alatt egy "századként" regisztrálnak, és ebbe lehet jelentkezni bárkinek, aki repülne a bevetéseken. A szabályokban, kötöttségekben semmi extra nincs, regisztrációt követően minden héten előre meg kell majd mondani ki tud jönni és ki nem (a hadműveletek tervezésekor és a feladatok kiosztásakor már napokkal előtte tudni kell a létszámot, ha valaki csütörtök este találja ki hogy repülne, annak sanszos, hogy már nem jut gép). A küldetések alatt minimum rajszinten repüljük a feladatokat, amit közvetetten az OKL, közvetlenül a szd pk vagy a raj pk-k adnak ki.

Kérdés, hogy innen kiket érdekelne? Egy előzetes létszámot kellene mondanom Werra-nak, hogy mennyi magyarra számíthatnak. Jelentkezéshez nem feltétel virtuális századtagság, nem feltétel a korábbi warokban való részvétel, ahogy nem feltétel angol nyelvtudás sem. Aki még nem repült ilyesmit, de kipróbálná, arra ez lenne a legjobb alkalom, mivel nincs korlátozva a refly (persze törekszünk a 0-ra), és a heti elosztott feladatoknak köszönhetően nincs annyira kicentizve az egy-egy feladatra jutó létszám sem - nincs akkora felelősség az egyes pilótákon mint a SOWC-on volt pl.
  • Solt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az elsőtől és az utolsótól (4:00-tól) végem van! :D ÍME
  • Her Laca
    Fókát vezetni? Vagyunk itt páran asszem:) még ha az lenne az utolsó dolog is amit az életben kipróbálnánk ,de vállalkoznánk rá. Mondjuk a megfizetéssel lennének problemák:)
  • artivizsla #65719
    Úgy tudom, hogy Budaörsön is lehetett Jak-okkal légiharcot repülni. Volt lézeres érzékelő is és ha találat ért egy gépet, volt hozzá füst is.

Fókát és Jak 3-ast utángyártanak, csak hát ki tudná vezetni és megfizetni itthon ?
  • sakkay
    Ja!
  • sakkay
    Még egyszer-nem azt mondtam, hogy csúnya, vagy azt hogy nem lehet megcsinálni messzerel.
  • Her Laca
    Bakker én ezekre gondolok ám:)
    De ezek már nem Jak 52 esek.
  • sakkay
    Na most a stílusról beszéltem. Ha egy messzerel ilyesmiket csinálsz már nagy a baj. Arról nem beszélve, hogy jó lesz az 200-nak is ahogy gyűrték a gépeket. Meg-és ez amit a rof-miatti repülés miatt tudom-iszonyat sokat számít az hogy ilyen sebesség mellet szinte el is felejtheted azt, hogy elmenekülsz vagy egy hirtelen manőverrel 1 km re kerülsz az ellentől és lelépsz angolosan. Az alacsony sebesség miatt, a rofban is szinte kizárt, mig a Clodban sokszor beválik. De ez csak egy példa mit okoz asok km\o +.
  • Her Laca
    Többedszerre végignézve is az a véleményem,hogy nagyon szépen csinálták,vigyázva a határokra ,az energiára,inkább palástokkal variáltak semmi betépés. Ezek egy BF el is simán megcsinálhatóak szerintem.
  • acidrain
    Ennyit az időjárásról. Kipihent volt, aki csinálta, az biztos. :)
  • Her Laca
    Egy messerrel,vagy egy lavorral nem lehet 250 el repülni? Csak kérdezem?
    Gondolom nem csőgázzal közlekedtek annó 500 al ,főleg nem harc közben:)
  • acidrain
    Mellettem robbant, ezután a csűrő nem működött, folyt a glikol és az üzemanyag, a jobboldali MG/FF elakadt. Hazafelé vettem az irányt.

Nem tudok élvezhető élménybeszámolót írni, ezért nem is erőltetem.

• sakkay
    Maximális sebesség: 285 km/h
    Utazósebesség: 190 km/h
    Leszálló sebesség: 110 km/h
    Ezért mondom, most meg is néztem wikin.
  • sakkay
    a Jak -52 teljesítménye meg sem közelíti egy 2vh. vadászgépét..azért ilyen dogfightos' a harc. Amúgy eszméletlen nagy királyság. Olyan a stílus mint a 2 vh közötti gépekkel lenne.
  • Her Laca
    Semmi olyasmit nem csinálnak ami vészes lenne egy VH-s vadászgépnek .Ha jól megnézed a manővereket láthatod.
    Bár sose vezettem VH-s vadászgépet tegyük hozzá. Nem VH-sat sem:))))
  • Willenbrock
    Hú de árkád :D Gondolom a világháborús gépek nem forgolódnak azért ennyire szűken,mivel a felületi terhelésük és a sebességük is általában nagyobb volt,meg könnyebben átestek mint egy ilyen Jak-52 vagy mi ez.
  • Her Laca
    Milyen gépekkel?
    Mert az eredeti vasak gondolom kicsit drágák lennének ,no meg már vigyázni kell rájuk,de valami után gyártott gépekkel tényleg jó kis dolog lenne.
  • Johann Wind
    A 40mm-es Boforsnak nem kellett volna leszakítani az egész szárnyat? Jöhetne egy kis élménybeszámoló is.:)

Der Adler, benne a magyarokkal.
  • acidrain
    Akkor majd így:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9kSiDfRromA
  • acidrain
    Ezen beszartam!
    Főleg a végén, amikor leveszi a tollat.

• Zpogi
    Eltudnék képzelni egy világbajnokságot ebben a formában foto-géppuskával, Air Race helyett mondjuk.