91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
-
Kurfürst #65980 Ez már erősen szerzői jogi kérdés, elvileg nem kalapálhatsz bele (dolgozhatod át) a szerző művét az ő engedélye nélkül. A modok ilyen szempontból szerintem eléggé szürke zóna. -
feca1229 #65979 azt mondják egyes emberek, hogy a De Wilde lövedék a fasza nyomjelző nélkül, csak a meglepi miatt. könyvekben is olvastam ròla, hogy a pilòták szerették. -
Erről az Erdősről mindig .. szóval Erdős Péter jut eszembe .. 
-
Lysandus #65977 Rob Erdos? Nem Erdős volt ő vmikor? -
Skacok. Spitbe milyen lőszer kell,hogy üssön?
-
zmok #65975 
@Tom: Köszönöm a kimerítő választ!
-
Itt egy jó kis teszt iromány, attól az embertől aki napjainkban is repüli az egyetlen repképes 109 Emil-t.
Rob Erdos - Vintage Wings of Canada, esetleg Erdős Róbert, lehet hogy magyar származású? -
Solt #65973 Mesterem!
Időnként jelentkezhetnél ezekkel az összefoglaló pletykákkal... :)) -
Igazad van:)
-
Solt #65971 A tradicionális tajrészegek és a duzzogó feleségek pedig életszerűbben hangzik... :) -
Meg a La-7,németek közül a Bf 109 késői G sorozatai. -
Nekem egy ideje a Mig-3 a kedvencem,olyan mint egy versenygép. -
sakkay #65968 Köszi. -
TF - Team Fusion. Ők kalapálják a clodot
TD - Team Daidalos. Ők csinálják a hivatalos patcheket a régi il-2-höz. Egy külsős fejlesztő csapat, orosz programozókkal. -
Én nem csodálkozok rajta, mégiscsak az ő pozíciójukba tenyereltek bele, elhiszem, hogy idegesíti őket. De ami a TD-s kirohanásnál "viccesebb" volt, az valamelyik dev update volt, ahol Loft is feltette magának ezt a kérdést, hogy mit szólnak a Team Fusionhoz, amire sértődötten annyit válaszolt, hogy a TF meg sem kereste őket, ez tiszteletlenség, hogy más tulajdonát nem tisztelik, így párbeszéd sem lehet.
A dolog pikantériája az, hogy addig a 777-esek hazudták, hogy bár dolgoztak rajta, a clodhoz semmi közük, az "teljesen más cég teljesen más játéka", az új fórumon clodos krédésekkel nem is voltak hajlandók foglalkozni. BoS feljesztése kapcsán mondták azt is, hogy csak néhány modellt vehetnek át, a programot nem, ezért sem lehet a BoS-ban jópár clodos feature. Viszont ennél a hsz-nél (meg utána a mi fórumon kezdődött) árulták el, hogy a 777 nem csak az Il-2 nevet, nem csak a clod összes jogát, de még a régi il-2 összes jogát is megkapta az 1C-től... :/
Dologhoz tartozik, hogy már másnap a sukhoi.ru-n, kb 180 fokos fordulatot véve azt írta Loft, hogy ha jó a FT patch, akár hivatalos, speames patch is lehet. Az Atagosok meg később a fórumukban írták, hogy ne bántsa senki a 777-et, mert még segítséget is kaptak pár dolog kijavításához. Egyenlőre Happy End, de mennyivel szimpatikusabb lett volna, ha ezt még a shitstorm előtt, önszántukból teszik, nem pedig egy ordas nagy öngólos lebukás után :) -
zmok #65965 Team Fusion
Daidalos Team -
Tradicionális Feleségek és Tajrészeg Duzzogók. -
sakkay #65963 Mi is pontosan a TF és a TD? -
zmok #65962 Tényleg nem értem őket..., a fejlesztők LEMONDTAK róla!!! Ők csak próbálják jobbá tenni a játékot...
Ez csak szimpla irigység..., de nem gond, mi mindenképp profitálni fogunk belőle.
-
Még amikor a TF bejelentette, hogy megalakult, meg ilyenek, akkor a TD-sek verték magukat az atag fórumon, hogy a TF hogy meri ezt, és mit képzelnek magukról, stb stb. Nem volt igazán hosszú beszélgetés és végül törölték is az egészet. -
No itten is van
-
Minden gépnek megvan az amiért lehet szeretni .
Szerintem.
-
zmok #65958 Lehet, hogy "perverz" vagyok, de én az A6M2-N-t is szerettem.
-
zmok #65957 B@sszus... 
Nem értem, hogy miért utálják őket.
Sajnálatos..., lehet, hogy nem keveset tudnának hozzá tenni...
-
Nekem régen a Zero volt a nagy kedvenc, meg az F4U Corsair. Mióta il-2-zöm, azóta a G mesza. Meg mostanában a Ju88. Érdekes, a fóka sosem volt kedvenc, sokkal előbb vittem meszát, mint azt. Mondjuk az il2-ben elég szarul is volt megcsinálva, clodban biztos még jobb lenne... -
Szepy2884 #65955 Én is végig mentem egyfajta evolúción a gépek kedvencnek választása során. Kiskoromban a spit volt a kedvencem, mert akkor még tényleg szépnek láttam és a tv-ben folyton istenítették. Mivel sosem maketteztem, a Messerről szinte alig tudtam valamit. Az il-2 nyomán ismertem meg igazán a Messert és a történelmét így az lett az aktuális kedvenc míg megnem ismertem és tanultam a Fóka használatát. E 2 német gépet tartom azóta is a legszebbnek és a legjobbnak pedig sok jó és szép gép van. Pl a p-38, p-40, corsair stb. -
Volt erről szó, de a TD utálja a TF-et, ebből biztos nem lesz semmi. A SAS csapatot viszont már agitálta Farber, csak ott is az a baj, hogy egyenlőre technikai részen kalapálják a clodot, a Ultrapack meg HSFX féle modoknak nincs még itt az ideje. A TF most a sérülésmodellen és a fegyvereken dolgozik, de azt is írták nemrég, hogy a mediterrán térképcsomag pl. csúszni fog. -
No mindjárt jön a napi home videóm:)
Valeccal attakoltam egyet (szerintem ,sőt tuti ő volt) volt jó kis taktikai csata,kerülgettük egymást ,de aztán jó lett a vége na.
Dicsérték az ATAGON a kis filmjeimet:) Ezért most új kedvvel nekiállok és elárasztalak majd benneteket velük:)) -
Az is. Ha lehet és van azzal hatolok.Ott nincs mese,hogy meglőttem és hazamegy. Ha az betalál (márpedig beszokott) akkor marad a por és hamu. De szerintem objektívan nézve a P51 az egy sokoldalúbb qrva jó gép volt. -
Szepy2884 #65951 ezek szerint elk*rv*lt
-
zmok #65950 Pár éve olvasgatom a fórumot, az FW Neked is a szíved csücske volt.
-
-
Mindamellett nekem az Angliai csata volt mindig is a szívem csücske.
Ott még úriemberek harcoltak helyel ,közzel nem utolsó sorban ott harcoltak a Lengyelek is (ők is kedvenceim) ,no meg a Mester is ugyi. Galland bátyó nekem a topp. -

-
Szerintem a P51 (most meg fogtok kövezni) volt az . Nekem kedvencem. -
Jaja:) És utána átruccanunk Ivánékhoz.Majd jövünk vissza:) a balcsihoz,Berlinhez.
-
zmok #65944 Szerintem a II.vh. legjobb gépe volt (a légcsavarosok közül!).
Az én kedvencem (Stuka) csak egy traktor.
@Laca: Egy kis észak-afrikai hadszíntér nekem is bejövős!
-
És utána megyünk a sivatagba,mert eleve az jön:))
-
artivizsla #65942