91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
LV 426 #66021 Esetleg törölni azt a KB2670838 genyát, de nem merek, meg nem is tudok ilyen szinten gépészkedni -
Azt most csináltam de semmi. -
LV 426 #66019 Avval szívok én is. Itt van egy megoldás, de nekem nem vált be:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1115323066 -
Bakker frissítettem a winfost erre a fraps nem vesz képet a játékból,csak hangot. 
-
-
Valahogy így:)
-
A kezem ilyenkor az erő veti:)Becsukom a szemem :XD Joda,meg pár mester annó megmondta hogy kell ,azóta szorgalmasan gyakorlok:)
Amúgy én se látok faxt se csak ahogy kikövetkeztetem az ellen mozgásából,sebességéből:) -
Glo #66014 Laca Neked van valami éjjellátód? Sokszor még csak nem is sejtettem merre van az enemy, mikor Te már rálőttél :D -
Nevezzük nevén a gyereket nem? 
Igen épp a Francia partok felé tartottak mikor kiszúrtam őket, vissza kell rázódni ez nem a WarThunder nevű repülős FPS, itt az Ai is keményen tud célozni és jól kilyuggat
-
Az olasz meló.
-
Mik azok a tailgunnerek? Micsoda szakszavak :)
Mindamellett bombert kb a csatorna közepétől érdemes támadni (amikor jönnek,ha már mennek haza akkor tök mindegy)addig veszettül jól lőnek ,utána már egy gép is leüti az égről az egész köteléket. -
Asszem ráfekszem én erre az olasz vonalra:) Ha leáll a spit a G50 nel fordulózni ,akkor lehet meglepetést okozni .
-
OFF: Csak én látom nyomasztónak,ijesztőnek ezeket a meseillusztrációkat?
Ennek fele se mese. -
Fürtös #66008 Domino:
A zenére ezt:
Sebességmámor
A Videora meg egy régebbi linkem:
Real racing
Ezt ugy a 2. perctől tekintsd meg
Asphalt racing? Just for girls...
Rally? Just for amateurs...
Cross-Country? Only for pro's:D -
Felvettelek!
Viszont sokat kell még gyakorolnom, egy hurkányt sikeresen leráztam, de a bombereket balgaság volt egyedül megtámadnom, a tailgunnerek jól elintéztek :( -
Johann Wind #66006 Az én kedvencem a 109-es, abból az F-4 és az E-7B.:) A másik kedvenc pedig a Hurri, abból pedig a 12 géppuskás IIB-t bírom.:)
Én nem qurvulok, ezek maradnak az örök kedvencek.:) -
VDomino #66005
Néhány szett gumit elfüstölhettek a fiúk.
-
Solt #66004 Én chrome-t használok... még nem találtam hibát a könyvjelzők szinkronizálásánál... én nagyon szeretem! :) -
Steamen vegyél fel ismerősnek, utána hozzá tudlak adni a Clod Hungary csoporthoz, ott látni fogod az összes magyart, aki épp repked. -
Gyorsan megcsináltam :D viszont nem volt lementve, de most megtettem, így könnyebb lesz, és nem a totyiklakókat zargatom én is ugyanazzal a kérdéssel már sokadjára :) kérdés hogy a chrome hogy szinkronizálja a könyvjelzőket
lehet jobban járok ha kimentem a jelenlegi állapotot, vagy keresek valami plugint erre a célra
-
Solt #66001 Érezd magad alaposan lehordva! :D -
Köszi, már töltöm is, megyek majd agyaggalambnak :D
@Solt: Lehet el van mentve csak az az igazság hogy 2 éve nem voltak rendbe rakva a könyvjelzőim és meg se igen találnám :D :D
-
Solt #65999 Mentsd el Sanyo oldalát (pcpilot) ott megtalálsz mindig mindent! :)) -
Nekem is van 1 :) -
Mán hogyne lehetne:) Csak macerás. -
Innen a V1 (3.00) át
Az első hozzászólás vége felé megtalálod letöltő linket.
Innen meg a V1 (3.01 ) et
Az rögtön az elején van -
Visszatettem én is, kedvet kaptam a repkedéshez megint, hála Laca videóinak. Viszont fingom nincs miket kell leszedni, hogy ATAG-on tudjak repkedni.
Steam felfrissítette teljesen, de ezzel még nem tudok reppeni online.
Valaki tudna adni linket/linkeket azokhoz a cuccokhoz amiket még bele kell tenni? -
G50-es video is legyen!! Azzal nem lehet semmit lelőni... -
A végét sajna nem vettem fel. Repkedek peckesen a part mellett látom jön be mögém egy hurri. Had jőjön. Erre elkezd veszettül lőni.Írom neki te idióta ez huri! Kiválik ,én megyek leszállni,mert füstölt a vas,err amint sikló pályán vagyok megint rá kezdi. Hogy ott szarnád össze magad ahol vagy,írom,hogy bakker ez egy hurkány ne lőj te világ barma.
A kék oldalon rögtön elkezdtek röhögni,írták menjek csak vissza ott legalább nem tévesztenek össze.Vagy lehet ennyire utálnak a veres kollegák? -
-
Ez a messzer itt figyel az ágy alatt:) Össze kéne raknom:)
Galland bátyót tervezek venni:) -
GálTomi #65990 Laca elfelejtettem mondani nekem mim van: Galland -
Solt #65989 Igenis! :) -
Ennek a képnek vagy egy párja is, ahol látszik, hogy a játékban a 20-asnak mennyire pontosnak kellene lennie (a vászon 100 méterre állt):
Ehelyett 100 méterről a clodban a vásznat alig találnád el.
(hasra szálltam 3/4-ig nyitott ívelővel, fej remegés kikapcsolva, minden más full real. A vászon mellé célzok, különben első találatra felborulna).
A TF elvileg most kalapálja a fegyvereket, remélem ehhez is hozzányúlnak... -
A szerzői jog természetesen a 777 mellett áll így, és le is tilthatnának bármilyen fejlesztést (elég ha a steamen bannolják a modot), de ha a program tulajdonosáról beszélünk, ott kötelezettségek is vannak nem csak jogok. Az 1C és a 777 eddig azt kommunikálták, hogy a clod csapat feloszlott, további reklamációkkal el lehet menni a búsba. Aztán kiderül, hogy mégsem. Ezek után elég szarul festene, ha a saját játékukat nem fejezik be (de pénzt vissza nem adnak), kijavítani nem engedik, de nem baj, fél év múlva megveheted az új játékukat valszeg a clod árának sokszorosáért... szerinted mekkora anyázás lenne ebből a fórumon? :) -
Őszinte leszek, ehhez nincs sok kedvem, meg időm sincs rá. Amikor témába vág, akkor elmondom persze, hogy miket olvastam róla, de külön összefoglalókat nem fogok írni. Ts-re tessék feljárni rendszeresen, ott mindig kitárgyaljuk ezeket :) -
-
Mindamellett el kell felejteni,hogy a kék oldalon szentek vannak és a lovagiasság megtestesítői,ugyan úgy lőnek a gyökerek mindenre ,ha földön van ,ha gurul,le vagy fel száll. -
Mentem atagon spittel.
Mondjuk a végén volt egy pánikszerű leszállásom,de eredményesnek volt mondható a dolog amúgy. Többet kéne repkedni vele ,hogy ki tudja hozni a maximumot belőle az ember.
Majd jön a home videó is. -
Lysandus #65982