91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Eljön annak is az ideje.
  • Her Laca
    Ezt tegnap repültem. Még nem vagyok egy virtuóz a spit lővészet terén,de csak kialakul majd.
  • Johann Wind
    Próbáld ki a vadászatot 110-essel.:) Vadássz vele Spitekre és Hurrikra.:)
  • Johann Wind
    Ez nagyon jó, köszi hogy feltetted.:)
  • artivizsla #66097
    Azok a boldog offline idők...! :)
  • Solyom2
    Valakinek voltak már problémái az offline karrierrel DBW mellett. Mert kezdtem egy román vadászpilóta kampányt. Egy ideig minden rendben volt, de a legutolsó bevetésemen lelőttem 2 gépet, de miután befejeztem a küldetést a játék egyszerűen nem adta meg a 2 győzelmet.
  • artivizsla #66095
  • Her Laca
    OK Papa. De ez nem a te általad megszokott Rof engine lesz gondolom, kérdés mekkora térkép lesz és valóban az mennyi objektumot ,és játékost bír el egyszerre.
    Ugye az tény,hogy a Clod mapja nagyon nagy,és az egész berepülhető ,és bizonyítottan 100 as létszámokkal plusz rengeteg földi cuccal no meg AI-kal is megbirkózik.
    De ez mellékes ,én arra vagyok kíváncsi mit akartak ezzel mondani,milyen is lesz a multi része.Az ,hogy a Rof ban milyen engem oly mértékben hidegen hagy ,hogy Papa azt el nem tudod képzelni:)))
  • Lacusch69
    Elég rég nem repkedek, de néhány tanács:

-Mindig arra a reptérre települj, ahol a legkevesebben vannak.
    -Ebből következik, hogy valószínűleg ez van legtávolabb a fronttól, ergo lesz időd és helyed emelkedni (lehetőleg a Nap felé).
    -Minden kontakt ellenséges, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik.
    -Néha repülj megtévesztő irányba kondenzcsíkot húzva, majd ereszkedj, és fordulj a helyes irányba.
    -Ne lovagiaskodj, semmi értelme. De azért "gazember" se legyél.
    -Igyekezz a harcba induló vagy onnan hazafelé tartó, lehetőleg magányos ellenséget magassági fölényből lelőni, majd visszamenni a magasba.
    -Eleinte kerüld az 1 vs 1 fordulóharcot, a csoportosat meg pláne.
    -Ne rohanj ész nélkül a csapattársad segítségére, hacsak nem vagy teljesen biztos a dolgodban.
    -A "kill stealer"-ekkel ne foglalkozz, nekik csak annyira futja.
    -Tanulj meg magasról, nagy sebességgel "beesve" hirtelen elkoptatni a sebességet, majd leszállni.

+1: Nagy magasságban kerüld el a P47-eseket messzire, mint ördög a tömjénfüstöt...
  • artivizsla #66092
    Német oldalon 44-45-ben hasonló lehetett a valós helyzet is, már ami az újoncokat illeti, mint most egy kezdő online-osnak, csak nekik ekkor már nem nagyon volt kitől megkérdezni a tutit, így kaptak pár felszállásnyi esélyt a sorstól, mielőtt a földbe döngölték őket.
  • Papa01 #66091
    Volt már 70+ is! :)
  • acidrain
    Néha bohóckodom a Grij Dedicado-n, és a Spit vs 109-en.
  • sakkay
    Ez nettó ****** sokszor vannak 50+ban a péntek szombatok.
    Amúgy meg gyíkká változtatott...de már elmúlt.
  • artivizsla #66088
    Tegnap elkezdtem online repkedni az IL2-vel. Eddig el voltam offline is, mivel tényleg kevés időt töltöttem a repüléssel és az arra is elég volt.

Első tapasztalatok :

- Az újoncokat lelövik, mint a szart, akárcsak a valóságban.
    - A már nem egészen újoncokat is lelövik, mint a szart.
    - Vörös oldalon is sokan mennek Fókával és Messzerrel.
    - Jellemzően 2000 m alatt megy a harc.
    - Amikor elkezdtem gondolkodni is és felmásztam a magasba, majd onnan
    zutty lefelé - energia gazdálkodás - akkor nem volt gond, csak amikor
    már lent maradtam forgolódni.
    - A human tényleg nem AI.

IL2-vel megy valaki online még mostanában ?
  • Fürtös
    Figyelj Laca,egyszerű ez.

A ROF engine sem elég játékost, (32 a max?) sem elég objectet nem tud kezelni (jelenleg!) Ahhoz,hogy akár csak a közelébe érjen az Il2 multijának.

Ezért fogalmaznak ilyen finoman,hogy lesz multi de igazából mégsem mert így a vásárlók nem tudnak majd reklamálni,hogy bezzeg az il2 multija!.
    Nem igérnek semmit így te nem hőböröghetsz,hogy nem kapsz semmit.

Bullshit marketing.

Valószínű ilyen 8v8 PvP játékmód lesz,mert azt még elbírja az engine.
    Ők meg egy kiscit szélesebb piacot céloznak,mint azok akik hajlandóak százezreket ölni konfigba ha kijön egy új szim.
    Gyengébb engine+gyengébb látvány+butitott irányítás=nagyobb profit.

De hosszabb távon fenntarthatóbb és talán majd valamikor elérik a clod szintjét.

De ebben persze az is benne van,hogy ha jól teljesít bevétel szempontjából akkor nem kell erőlködni nagy ujításokon,csak új gépeket,mapokat gyártani amit el lehet adni a sok birkának:D

Ettől függetlenül még jó kis játék lesz ez,csak nem a Clod-hoz kell hasonlítani.
  • Her Laca
    Na most nekem az nem világos,hogy ez az egész mit is takar.
    Tehát lesz single rész amiben a leírtak alapján lehet lépkedni (ez engem hidegen hagy ,de biztos van akinek ez tetszeni fog)
    és van a multi rész z a PVP ,de az hogy is lesz megvalósítva.
    Vagy kötelező végigszenvedni a küldetéseket?
  • Her Laca
    Ez nagyon jó.

• Zpogi
    560 kép 56-ról

by Fortepan
  • Zpogi
    Tazár, a tegnapi kérdésedre itt a válasz, bár semmi konkrétum...

by II/JG53 Mattias

It will be released together with other mods/improvements.
    We don't know exactly when yet but we are all trying our best to make the wait as short as possible
  • V43 1105
    Az első fele az, hogy lassan elkészül az első verzió. Mivel a játékos közösség eléggé különböző ezért többféle játékmódot eszkábálnak. Lesz PVP ami annyit tesz, hogy Player Vs. Player azaz Játékos játékos ellen, a másik pedig PvE azaz Player Vs. Environment - Játékos a környezet ellen .. környezet ebben az esetben Ai-t jelent.

Öt küldetés lesz és mindegyik fázis a Sztálingrádi csatát fogja reprezentálni.

1. Fázis - Az ellentámadás elő estjén
    2. Fázis - "Uránusz" hadművelet
    3. Fázis - Harc a légihídért
    4. Fázis - "Téli vihar" hadművelet
    5. Fázis - "Gyűrű" hadművelet

Minden egyes fázis történelmi sorrendben követi egymást és ahhoz, hogy a pilóta a következő fázisba juthasson teljesítenie kell az adott fázishoz tartozó küldetéseket, utasításokat.

Minden küldetés más és más lesz, lesz generálásra is lehetőség. Nem az lesz a legfontosabb, hogy az ellenséges légi célokat és földi célokat megsemmisítsük, amelyek bár rögzítésre kerülve azonban a sztorit nem lendítik előre..

Nagyjából ennyi a dolog lényege, persze van amit kihagytam ..
  • Her Laca
    Sőtt! Inkább az egészet.
  • Her Laca
    Valaki aki érti pontosan fordítsa ezt le gyorsan ,mert én hevenyészve nem igazán értem és nem akarok addig hőbörögni :)
    "Single Player Online allows us to create a unique structure which will form the basis of the game. Mission generator will be on the server as well as a template for the phase of the battle. A customer chooses a phase and some other conditions such as type of aircraft and makes a request. The pilot receives a unique generated mission. Every mission is unique and differs in detail from any other mission that is generated for any other players. Two missions identical in the details will be very rare (less than 5%). And no player knows what task he or she will be assigned until the request is made. This will ensure a fair and unbiased game for everyone involved. Of course, the most important factor is the performance of tasks in the mission because only such an outcome will bring you a real advantage. Destroyed enemy aircraft or equipment that is not the purpose of the mission, of course will be recorded in your stats, but it does not help you in advancing the story."
  • 77pxdumbo
    XD
  • lala42
    Hali
    Jön valaki vörösöket szedegetni?
  • sakkay
    Jaj jaj ez mikor jön?! Ez nagyon kellene,mármint az atag frissítés.
  • Zpogi
    Il-2 BoS Dev Diary XX

• Her Laca
    Dehogy nem jó az egyedül:)
    Egyszer lementem segíteni nullára ,valakik ott bohóckodtak (na akkor állt meg a kép,van is videjóóó róla) ,csak akkor kaptam egy találatot ,de hazamentem vele. Magasban ,tök mindegy hányan voltak ,baxhatták. Föléjük mentem és ennyi.(erről is van)

De ki mit szeret Pogikám:)
    Most spitezek. Anyagot gyűjtök,addig átálltam.
    Most egy felszállással 3 bf,meg egy bombert meglőttem. Csak nagyon vigyázzni kell a lőszerre,mert kevés. Kezdem kitapasztalni a spitet.
  • Zpogi
    TF Friday Update
  • Zpogi
    Valami nagyobb probléma lépett fel a szerverrel amit nem tudtak rövid időn belül megoldani, ezért kellet átmenni ATAG Overflow-ra.
    És részben igen, olyna volt mintha - a refly miatt, de itt voltak humán bomberek akiket védeni kellett, meg itt sokkal szervezettebbek voltak a kötelékek, amint azt a mellékelt ábra is jól mutatja: "Volt hogy 6 gépet támadtam.Egyet rommá lőttem erre úgy jöttek rám mintha kötelező lett volna:)". Éppen ezért nem olyan kifizetődő itt a magányos farkas taktika, mint a sima ATAG szerveren ahol ritka az ilyen mértékű szervezettség.

"De ez a skin letöltögetés,vagy a fax tudja mi volt az oka,de néhányszor megállt a kép mint a szög" ez valóban a skin letöltés miatt van,de ha egyszer letölti az összeset akkor nincs gond. Nálam pl csak egyszer akadt meg.
  • Her Laca
    Nem is értettem az mi volt.
    Ez így egy sima dogfight volt ,bár cél volt bőven csak kicsit sokan voltak:) Volt hogy 6 gépet támadtam.Egyet rommá lőttem erre úgy jöttek rám mintha kötelező lett volna:)
    De ez a skin letöltögetés,vagy a fax tudja mi volt az oka,de néhányszor megállt a kép mint a szög ,éppen vettem fel a rácsapást oszt 3 másodperc állókép.
    Aztán meguntam.
  • Zpogi

Ja, és tegnap jól elpicsáztuk a vereseket az ACG szervezésében az ATAG-on.
  • Her Laca
    Ez jóóó.:)
  • VO101 tvr
    Ez nagyon király!!
    Ráadásul most már tudom, hogy van Boost is a G50-en :-)
  • Her Laca
  • Her Laca
    Mindjárt felkerül egy felvétel Adriano Cselescsávó olasz nemzeti hős ügyködéséről.Természetesen G50 . Komolyan kezdem imádni azt a vasat.
  • artivizsla #66066
    Repülős lelet 4
  • Hecker007
    Megyek is felfele ATAG-ra, megpróbálok leszedni valamit.
    Laca nem jösz Te is repülni? :P
  • Her Laca
  • Her Laca
    Érdemes megnézni a 2 spitet ,jól csinálják nagyon nem látszik ,hogy gyengébb lenne a vas,sőt! néhol kifejezetten éppen csak ,hogy tartani tudom velük a lépést,no meg volt valami az oldalkormánnyal ,mert billegett a vas mint kecskeszar a deszkán.
    De a lényeg ,ha figyelnek az energia megtartásra az is nagyon jó.

• Her Laca
    Volt olyan Spit amit végigkergettem a térképen de egy jottányit sem sikerült közelebb férkőznöm hozzá.Tehát megvan annak is a sebessége,csak tudni kell mit és hogyan csináljon vele az ember.
    Gyanítom hogy a hűtővel is kell játszani,no meg nem mindegy milyen a légcsavar állásszöge (most már azt is lehet állítgatni nekik fokozatosan) és ehhez mekkora fordulatszám szükségeltetik. Utána kéne olvasni ,hogy eredetileg milyen magasságokon hol és milyen beállításokon adta le a maximális teljesítményt aztán a játékban ahhoz képest gyakorolgatni,finomítani.
    Persze ez azért idő igényes egy dolog de szerintem megéri.