91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Olaszok két dolgot tudnak csinálni ami a legjobb a világon. 1Ferrari
2. Csempevágó. Utóbbiban utolérhetetlenek.:) -
Johann Wind #66180 Nem az volt az az eset, amikor a gép egy gyárépületbe csapódott?
Volt I-180-as is. -
sakkay #66179
Laca fáradt vagyok kérlek ne..rendes címet nem tudsz? Úgymint város utca tudod?!
-
Az ATAG fejlesztőközpontban. De asszem titkos,vagy csak dupla nullás nézheti meg:) -
sakkay #66177 Hol is lehet megnézni az atag fejlesztéseket? -
artivizsla #66176 Korban ott van.
-
Lacusch69 #66175 Ismeretlen pilóta = Iljusin? -
artivizsla #66174 Hidegháború áldozata lenne ? -
GálTomi #66173 Tegnap mentem egy kört a Reggia Aeronautica másik gyöngyszemével a Br 20 -al.... Az egy dolog hogy a célterületre érve nem tudtam kinyitni a bombatér ajtaját. (Mint utólag kiderült kézikerékkel kell kitekerni)A bombacélzó csak 2700 méterig van skálázva..de amikor már minden rendben bombák élesítve,bombatér nyitva,kioldási profil beállítva gép kitrimmelve kukucs bele a célzóba a célterület felett! És ekkor jön a program nem válaszol megállás...................... -
Br.20 kb ugyanez, csak bombázóban. Nem csodálom, hogy az olaszoknak olyan hamar elegük lett a háborúból :) -
GálTomi #66171 Jó ez a G.50! Lassan gyorsul de cserébe lassú! Szarul emelkedik de legalább hamar meg lehet főzni a hajtóművet!Fegyverzete megfelelő lenne de mivel figyelni kell a súlyra legalább kevés a lőszer! Nagy előnye a szűk látótér így nem kell sokat figyelni más irányba és akkor a légellenállása nyitott hűtőkkel hogy még egyszer sem bírtam,bírtuk túlgyorsítani zuhanásban! De pont ezt szeretem benne hogy más mint a messer! Megállapítottuk hogy partvédelmi és reptér védelmi feladatokra tökéletesen alkalmas 1500 méterig! De akkor sem ülök be szívesen másba ha ez van :) -
Lysandus #66170 Meg teljesen fémépítésű volt. A fém pedig másra kellett akkoriban, nem vadászgépekhez. Valószínűleg ez is hozzájárult ahhoz, hogy ejtették a programot.
Lavocskin már a háború előtt hosszú évekig kísérletezett megfelelő vegyi anyagokkal kezelt faszerkezetekkel.
Nyilván a famadaraknak megvannak a maguk korlátai, kíváncsi vagyok pl, hogy ezt hogy modellezik le, az orosz gépek mennyi G-terhelést bírnak majd a BoS-ban. Nagyon remélem, hogy nem +10-et... -
A Breda 12,7-eshez is van High Explosive lőszer, szerintem próbáld ki. Elég jól szakít az is :) -
Igen. -
A lőszer alapbeállítás? -
Kb tényleg így történt, a hajtóműve volt alkalmatlan a sorozatgyártásra, orosz viszonylatban is szar volt (főleg nagy teljesítményen). Ráadásul a csapatpróbán egy motorhiba miatti kényszerleszállásnál odaverte magát az egyik tesztpilóta is, ezután elkaszálták az egész programot. -
Több mint 30 perc egybe vágatlanul,de eseménydús:)
-
-
-
No de készült belőle 5 azaz öt darab.
Abból sanszosan az első 3 leesett az elején,maradt kettő amivel tudtak tesztrepüléseket csinálni,gondolom megtolták neki elért szép eredményeket (egyszer ,mert utána tönkre is ment ) és ez alapján annó megalkotva betették az IL2 be. Az tényleg egy vicc volt. Mondjuk a német kísérleti vasak is már már futurisztikusak voltak. -
A wikipediában szereplő adatoknak sajnos nem ismerni a forrását, az I-185-ről én semmilyen elsődleges forrást nem láttam (egykori gépkönyv, teszteredmények, jelentések), ráadásul arról sem lehet fogalmunk, hogy anno Oleg milyen adatokból dolgozott. Sajnos az ilyen ritka gépeknél nagyon nehéz tényleg megbízható, minden repülési paramétert lefedő adatokat találni. Elég megnézni milyen kavarások mennek az Emillel és a Spittel itt a clodnál, pedig ezek aztán tényleg nagy számban használt, ismert gépek voltak. -
artivizsla #66160 A két adatsor nem nagyon egyezik, de mindegy, csak feltűnt nekem.
Performance I-185 :
Maximum speed: 630 km/h (391 mph)
Range: 835 km (520 mi)
Service ceiling: 11,000 m (36,080 ft)
Rate of climb: 16.1 m/s (3,150 ft/min)
Wing loading: 225 kg/m² (46 lb/ft²)
Power/mass: 430 W/kg (0.26 hp/lb)
-
Az I-185 az amióta a játékban van, nagyon jó gép, de ez a valóságban is így volt. 2000 LE-s hajtóműve messze erősebb volt mint akár a 109-esek, akár a 190-eseké '42-ben. Amiért viszont én sosem tettem volna a játékba, hogy csak 5 db készült belőle, sorozatgyártásba sosem került, a La5-öt gyártották helyette. Nyilvánvalóan csak azért került a játékba, hogy a ruszkiknak legyen egy jó gépük a G-2 mesza ellen. -
artivizsla #66158 Feltűnt, hogy a jónép mindkét oldalon elég nagy számban az I-185-el repül, ráadásul kiemelkedő kill stat-al. Megnéztem a gépet a compare-ben és a neten is és hát azt látom, hogy elég megtáltosodott az IL2-ben.
-
lala42 #66157 Jéé megy.
Na egy bomberbe csúszás végeredménye. Ezt már a felhőkön lóbáló lábakkal néztem :-) -
lala42 #66156 -
lala42 #66155 -
GálTomi #66154 jobb klikk-> hivatkozás címének másolása. Aztán belépsz ide -> kép beszúrása->Beillesztés és elküldés. -
lala42 #66153 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=153334070
vagy így?
Steam képernyőmetést az online könyvtárból, hogy kell ide feltölteni? -
lala42 #66152 szééééééép
-
sakkay #66151 Sikerült
..
-
Én voltam. Riogattam a népet :) :D -
sakkay #66149 Nekem meg olyan szar a netem, hogy nem tudok repülni. Vagy levág, vagy meg sem találja. Néha meg fél napig jó. Holnap intézem(tetem).
Kíváncsi vagyok a videóra. -
Na urak,Tomcsival az évtized G50es repülését hajtottuk végre. Van vagy 30 percnyi folyamatos felvétel. -
Solt #66147 Most kezdtem el nyüstölni... :) Jelentek később... :) -
Maga ne poénkodjon. Na milyen a cucc? -
Solt #66145 Ja-ja... különben felfújódik a ház mint a lufi! :DDD -
-
sakkay #66143 Ok köszi. -
Ne foglalkozz a hőfokkal. Azt az 580 at sosem húztam cibáltam,az úgy jó ahogy van. Még évekig hibátlan lesz az ebben biztos vagyok. Nyári melegben előfordul,hogy kicsit melegebb,de nem kell vele foglalkozni. Most nekem is ilde 32 fokos a VGA,pedig 28 szokott lenni. Meleg van és ennyi.