91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Elhiszem Lacám, de ezzel én nem vagyok előrébb... :) Szívesen látlak valamelyik nap a 680-l, azt rálesünk... :)
  • Solt
    Nem CloD specifikus a hiba, minden más játékban csinálja... :S

Egyébként szerintem jobban jársz, ha a CloD-nak külön profilt csinálsz, mert, ha az általános beállításokat állítod el, akkor az minden más játékra érvényes lesz, az meg nem biztos, hogy jó! :) Már, ha játszol mással... :)
  • Her Laca
    Jelzem nekem is az a driver van fent és nincs baja.
  • Her Laca
    Állítsd be úgy ahogy lentebb képen közzétettem a control panelt..
  • Solt
    Marad a várakozás... még ránézek valami régebbi TIR driverre, hátha...

Bevonzottam... nesze neked gond mentes élet NV-n! :D Ettől eltekintve húzva bitang egy szerkezet! :))
  • Lysandus
    Egy kis off...

Szepesi Niki dala:

• Hecker007
    Nem lehet rá felvarázsolni a régebbit valahogy? Mert akkor így csak az marad hogy várnod kell egy új driverre vagy esetleg a TIR-hez kell másik, ahhoz annyira nem értek mert nekem sajnos nincs, de ez szoftverhiba lesz az biztos.
  • Solt
    A 780-hoz csak a 320.18-s, vagy a 320.11-s driver jó! :( A TIR szoftvere elvileg opengl alapú, de ki tudja... :S
  • Hecker007
    314.22-est rakd fel hozzá az tuti biztos hogy jó, egyébként eddig a legtöbb hibát a BF3-al hozta elő a 320.xx driver. A directX és a driver kommunikációjában van valami elcseszve mert arra dob hibát mikor szétbugol. Gondolom a TIR is használja directX bizonyos részeit és ezért akadhat össze a kettő.
  • Solt
    2600K 4.4GHz-n...

Nem, minden beállítás alapon van, nehogy bekavarjon valami. :S Más játékoknál is ez van, úgy szerintem is tuti szoftveres nyűg. Vagy a TIR, vagy a 780 drivere... utóbbihoz össze-vissza két driver van, ráadásul állítólag valami gáz van 320.XX-s szériával...
  • VO101Tom
    Beleolvastam a naturalpoint fórumba, ami fórumokba beleakadtam, ott az ilyen szaggatást a rendszer túlterhelése okozta (jellemzően FSX-nél). Nemtom milyen konfigod van, de ami kihajt egy 780-ast, ott ilyesminek nem szabad, hogy gond legyen. Biztos valami szoftveres nyűg :/

AA-t nem erőltetsz a játékra? Az nagyon lefogja még...
  • Solt
    Igen, de a 780-l még nincs tapasztalat... legalábbis még senki nem panaszkodik.

Az a fura, hogy ha pseudo-ra teszem a CloD-t, akkor jó (legalábbis most), ha meg vissza teszem full-ra akkor dadog...
  • VO101Tom
    Akkor passz. TrackIR weblapot már nézted?
  • Solt
    A TIR. :( Amiket írtál, sajnos már végigpróbáltam... kikapcsoltam a HT-t, az összes energia gazdálkodás funkciót, de semmi! :(

Egy ideig gyönyörűen működik, aztán gondol egyet és elkezd szaggatni ahogy forgolódok... ezt csinálja W7-n és W8-n is, a track clip-l és a pro-val is.

Attól tartok ez valami driver nyűg... :(
  • VO101Tom
    Tegnap kaptam egy jó hírt, a 77.PX újra négy aktív pilótával repked (egyenlőre csak il-2-ben), és újraindult az oldaluk is. Frissítettem a linket a pumaszálláson is.

Ugyanide a Dongo szd. neve alá átmásoltam a V.4 történetét és az egykori 1/1 vadásszázad történetét. Ha már a dongo.hu nem él, legalább ezek az infók ne vesszenek el.
  • VO101Tom
    Igen, az oldal ingyenes, de a letöltés regisztrációhoz kötött.
  • Johann Wind
    Erre a Mission4today. com oldalra regisztrálni kell? Ingyenes az oldal ill. minden letöltés ingyenes? Éppen most nézegettem a kitüntetés letöltéseket, azért kérdezném ezeket.
  • VO101Tom
    A TrackIR dadog, vagy a clod?

Ha csak a TrackIR (és tuti nem valami HW gond, becsillanó napfény vagy ilyenek) azt kipróbálhatod, hogy a processz affinitást beállítod úgy, hogy a TrackIR csak az utolsó procimagot használja (pontosabban ne az 1. és 2.-at, mert főleg azokon fut a clod). Ezt ott éred el, hogy a feladatkezelőben jobb klikk a trackir folyamaton, utána affinitás beállítása, és kiveszed a pipát azok elől, amiket ne használjon. Ugyanitt a TrackIR CPU priority-t felveheted "átlag fölé" (lehet, hogy ezzel kellene kezdened). Én pl ezzel utóbbival tudom megoldani (átlag alá véve a maxot), hogy akkor is használható a gép, ha egyébként a 3ds max renderel. Egyébként az egér is szaggatna :)

Ezeket (affinitás és priority) elvileg nem jegyzi meg a windows, minden újraindításkor be kellene állítani, de szerencsére erre is van segédprogram, ez a Process Prio véglegessé teszi a beállításokat (install után win restart kell)
  • VO101Tom
    A pumaszállásra felkerült egy elég hosszú anyag, Vitéz Szentiványi János nyá. alezredes életrajza és történetei. Az életútját és háborús történeteit elmesélő írásokat saját maga vetette papírra, és publikálta az interneten is. Ez utóbbiakat - természetesen Szentiványi úr beleegyezésével - átmásoltam a pumaszállásra is, amiket ide kattintva elolvashattok:

Életrajz, video-interjúk és írások.
  • GálTomi
    Higgyél Lacának! Nekem szépen kézen fogva lépésről lépésre be lett állítva drasztikusan nőt a légi célok láthatósága és nem kelett se felbontást se élsimítást kikapcsolnom. a fehéres/párás kinézetre meg az lett a megoldás, hogy 40mm-el megemeltem a monitorom. Csodák csodájára a zöld zöld a kék kék nem pedig fehér fátyolos.
  • Solt
    Nincs szerencsém ezzel az NV-re váltással! :( Bármit csinálok, hiába a fix 60fps, egyszer vaj simán megy a TrackIr, egyszer dadog... elnézek valamelyik irányba jó, visszafordulok 2 másodperc múlva ugyan oda, akkor meg "dadog"...

Tom! Te sokat olvasod a hivatalos fórumokat, ha esetleg találsz hasonló panasszal topikot, akkor szólj légy szíves.
  • Zpogi
    Hoppá! Az előbbi csak a Read me itt a 4.12 letöltő linkje
  • Zpogi
    Megjelent a 4.12-es Patch
  • sakkay
    Ja, akadémián tanár..de nagyon jó fej.
  • 77pxdumbo
    Szintén zenész? :)
  • VO101 tvr
    Itthon divat cikizni őket, de az a Dieter gyerek ritka nagy sikereket ért el.
  • sakkay
    Aha.Van a családban is.
  • 77pxdumbo
    Csak hobbiból otthon
  • sakkay
    Dobolsz?
  • 77pxdumbo
    Ők a kedvencem :) A gyerek nyomatja dobon, nagyon állat. Pár számot már én is tudok, jól bele lehet izzadni...
  • Her Laca
    ÓÓÓ mit találtam:) Ezt nem merem videóként betenni:)
  • Her Laca
    Azé a Metallica a kedvenc:) ezt szeretném jelezni.
  • sakkay
    Tényleg jobb lett..na majd holnap kiderül mennyire.
    Köszi amúgy.
  • Her Laca
  • Her Laca
  • Her Laca
    Bakker fiam mire hívta fel a figyelmem.
    Hiába ,metált a Finnek nagyon tudják.

Töltöm is lefele:)
  • Her Laca
    Ja ! És mereszd a szemed:) No meg érezd az erőt! Ez nagyon fontos:)
  • Her Laca
    Ne mond már ,hogy nem látsz rendesen.
    Tomcsi beállította úgy a control panellben a dolgokat ahogy én és aszongya most már lát rendesen.

• sakkay
    Annyira várom már a frissítést, (főleg a láthatóságit) mintha valami dlc lenne.
  • Her Laca
    Fogalmam sincs. Atag fórumon nézelődj, ott vannak beszélgetések.